[Update] Cremonese nieuwe bestemming Boultam

JesseTH, 09-07-2018 om 18:20, 53729 views, Instagram ; Cremonese |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Reda Boultam verlaat Ajax na vijf seizoenen. De speler van Jong Ajax zag zijn contract niet verlengd worden en vertrekt naar een nog niet nader te benoemen andere club. Op Instagram heeft hij een mooi dankwoord geschreven.

'Een tijd met veel ups en downs', begint de middenvelder. 'Veel prijzen gewonnen met het team en mooie momenten meegemaakt. Daarnaast natuurlijk ook mindere periodes en blessures, maar die horen bij het proces. Hierbij wil ik dan ook al mijn oud-teamgenoten bedanken en succes wensen.'

'Ajax was een harde leerschool, maar de beste leerschool die ik mijzelf kon voorstellen', vervolgt Boultam. 'Ik wil iedereen bedanken; alle supporters, de mensen bij de club die mij hebben geholpen en tenslotte mijn familie, voor de onvoorwaardelijke steun. Voor nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.' 

 

Na 5 jaar bij @afcajax te hebben gespeeld, neem ik afscheid van deze grote club. Een tijd met veel ups & downs. Veel prijzen gewonnen met het team en mooie momenten meegemaakt. Hierbij wil ik dan ook al mijn oud teamgenoten bedanken en veel succes wensen. Daarnaast natuurlijk ook blessures en mindere periodes, maar die horen bij het proces. Dit was een harde leerschool maar de beste leerschool die ik mezelf kon voorstellen. Ik wil iedereen bedanken, alle supporters, de mensen bij de club die me hebben geholpen en ten slotte mijn familie voor de onvoorwaardelijke steun. Voor nu is het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Soon.. ⏳📝

Een bericht gedeeld door RB (@redaboultam) op

Update - 18.20 uur (9 juli 2018)
Nadat eerder bekend werd dat Reda Boultam Ajax zou verlaten, is nu ook de nieuwe bestemming van de middenvelder bekend. De twintigjarige speler gaat aan de slag bij het Italiaanse Cremonese, zo is te lezen op de officiële website van de club. De ploeg komt uit in de Serie B, het tweede niveau van Italië, en eindigde daar tijdens het seizoen 2017/2018 als veertiende. Boultam kwam vijfmaal in actie voor Jong Ajax en tekent nu een meerjarige verbintenis bij Cremonese.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Waarom zou hij dat doen?
0 0
ditisdebeslissing
op Twitter net 2 berichten gelezen over alphonso Davies naar Ajax. ik monitor af en toe wat Ajax thermen op Twitter zag dit 2 keer. zie morgen ochtend wel of het waar is
0 0
koenos1
Grootste talent van Canada, geloof dat PSV belangstelling had in deze jongen. Zou mooi zijn als Ajax hem weet weg te kapen
0 0
Ajaxbrl
Vroeger had hij altijd al een Cremonese pyjama aan!
1 -1
Aeter
Klinkt als gecremeerde mayonaise. Maar ik wens hem het beste. Hij is tenminste dankbaar voor de kansen die Ajax hem geboden heeft. Niet zoals die andere huilebalken die meteen Ajax af gaan branden.
0 0
Chesterson93
Maar mag hij een andere club kiezen?
1 0
Oliveira
Toch mooi dat Ajax spelers beter heeft gemaakt, ondanks dat het ze niet is gelukt om Ajax 1 te halen. Succes in Italië en misschien dat we nog iets van hem zullen horen in de toekomst.
2 0
Chesterson93
Mooie reactie
0 0
zillion078
ik heb het ook maar alleen bij dit artikel
de rest niet
komt waarschijnlijk omdat er een update is in dit artikel
althans dat eenk ik
0 0
AlexIbarra
Ik had serieus nog nooit van deze jongen gehoord maar als je het eerste niet haalt is de Serie B een mooie volgende stap lijkt me.

Mooi weer, mooie (voetbal)cultuur, mooi salaris. Beter dan JL...
1 0
Kibbahimovic
Binnen 48 uur presenteert Ajax Gabriel Jesus, aldus Verwij
0 -8
ditisdebeslissing
tjah er zijn jongens die dit beter hebben gedaan. en gelijk met hun 2e account er nog bijzette dat ze het ook gelezen hebben.
2 0
Kibbahimovic
Tja ene Verwij schijnt t best wel heel erg vaak te doen.. AS zou nog net niet mijn reactie als bron gebruiken voor een aliniea in de geruchtenmolen
0 0
Stone020island
Echt?!? Kan er niks over vinden. Huur of koop? Zou echt een geweldige aanwinst zijn.
0 0
Santiago
Ruil deal. Cassierra naar Manchester City.
0 0
Kibbahimovic
Hahahah precies.. en dan geven zij Lindegard er gratis bij!
0 -1
Stone020island
Zou dan toch liever cassierra de kans geven in plaats van jesus die nog niet veel bewezen heeft
0 0
Dolberg25
Je bedoelt Dani de Wit neem ik aan.
0 0
Santiago
Nu verpest ik de grap zelf. Cassierra natuurlijk al lang naar Groningen
0 0
***1900***
Grappig man.
1 0
Ajacied33
Leuk voor die jongen toch
1 0
BillSplate
Goed bericht.
1 0
Ozymandias
Dit is een jongen die we nog wel terug zullen zien in de Eredivisie. Er zijn Ajax lichtingen geweest de afgelopen tien jaar waar hij bij de grotere talenten had gehoord maar de 1997-1999 generatie had uitzonderlijk veel groot talent (al is veel daarvan vertrokken).
7 -4
JanTa
Zo kan het dus ook. Van een teleurstelling iets positiefs maken. Daar kunnen veel leeftijdgenoten een voorbeeld aan nemen.
14 0
BarcoVanMasten
Matige speler, heb hem nooit op een goede wedstrijd kunnen betrappen op de Toekomst. Maar knap dat hij het nog zo lang heeft kunnen volhouden, wens hem succes in zijn verdere carrière!
6 -9
Sterretje73
Het ga je goed kerel. Je hebt een prima opleiding gehad dus dat gaat goed komen.
23 0