TG: 'Ajax gaat vol voor terugkeer Blind'

JesseTH, 02-07-2018 om 00:45, 106218 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax gaat vol voor een terugkeer van Daley Blind naar Ajax, zo weet De Telegraaf te vertellen op hun website. Na de transfer van Dusan Tadic moet de speler van Manchester United de volgende ervaren aankoop worden en de international staat daar zelf ook niet onwelwillend tegenover.

Blind heeft zelf namelijk ook aangegeven oren te hebben naar een terugkeer naar Amsterdam. Daarnaast heeft de voormalig Ajacied een contract in Engeland met de looptijd van nog slechts een jaar. De vader van de verdediger annex middenvelder, Danny Blind, is vandaag de dag onderdeel van de Raad van Commissarissen. 

De 28-jarige voetballer speelde in een eerder stadium al 143 duels voor Ajax, voordat hij 2014 voor 17,5 miljoen euro naar Manchester vertrok. Daar kwam Blind in vier seizoenen tijd tot een totaal van 141 wedstrijden en na die termijn keert hij graag terug.

Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrosQ
Dat zou fantastisch zijn. Ik zou hem gebruiken als inschuivende 4 of als 6.

4–3-3: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Tagliafico; vd Beek, Blind, de Jong; Neres, Huntelaar/Dolberg, Tadic.

3-4-3: Onana; De Ligt, Wöber, Tagliafico; vd Beek, Tadic (‘10), Blind (‘6), F. de Jong; Neres, Huntelaar/Dolberg, Labyad
1 0
fc Barcelona_ke
Ajax kan niet betalen meldt voetbalprimeur
0 -5
GvanderK
Ja want 'voetbalprimeur' is echt zo betrouwbaar....!
2 0
Bky
Dat is niet wat er staat.
2 0
Ajaxvooraltijd
Sjaak swart schijnt ook op de hoogte te zijn dat Ajax er mee bezig is volgens Mike verweij. Check zijn twitter maar.
2 0
ram
Hmm... als dit zou lukken zou dat heel nice zijn. Dat heb je Magallan trouwens écht niet meer nodig. Ik vind hem sowieso al niet echt een prioriteit maar als Daley komt is ie dat natuurlijk helemaal niet meer.

Ik was voorstander van onderstaande basisploeg (2) maar als Daley komt zou ik toch voor direct onderstaande (1) gaan. Als het tegenzit kun je dan gemakkelijk omschakelen naar (2).

1.
Onana
Aankoop, De Ligt, Wober, Tagliafico
Blind
Van de Beek, F. de Jong
Neres, Dolberg, Tadic

2.
Onana
Aankoop, De Ligt, Wober (of Blind), Tagliafico
Van de Beek (of Blind), F.De Jong (of Blind)
Tadic, Neres, Labyad
Dolberg
1 0
Woodenshoe
Zou goed nieuws zijn, het kwartje lijkt dan toch gevallen! Met Blind erbij staan we er denk ik uitstekend voor, al zou er aanvallend nog wel iets bij kunnen. Heb nog weinig vertrouwen in Bandé..
2 -1
Willem Alexander
Zou toch geweldig zijn dit. Hopen dat papa hem overhaalt.
2 -1
Gerbrand
Blind terug zou geweldig zijn! Hij plaatst altijd naar de juiste man, altijd op de goede voet zelfs uit moeilijke situaties. Hij is heel kopsterk en kan een defensie leiden.Ziet altijd de juiste afspeelmogelijkheid. Zal in het centrum het best tot zijn recht komen.
0 -1
Middenweg401
Ik geloof er niks van dat hij nu al terugkomt. Ik gok ng steeds op Italie (of verder in PL).
Maar het zou wel erg mooi zijn.
0 -1
Frenkiebaasdejong
Jeetje daley erbij zou ook wel lekker zijn hoor. Ben dan wel benieuwd voor welke positie ze hem in gedachten hebben. Kan natuurlijk op veel plekken spelen. Op CVM is ie denk ik het beste. Alleen hoop ik niet dat het dan ten koste gaat van Frenkie, al zie ik die liever nog een linie naar voren op 10 samen met Tadic (ervan uitgaande dat Ziyech nog weggaat). Ook wel weer zonde van Donny dan natuurlijk. Maar daar worden die gasten ook weer beter van. Wel benieuwd hoe het allemaal lopen gaat...
0 -1
RedFeather
Noa Lang
Eerst die sneer naar Ajaxsupporters op Kluiverts insta.
En nu te lui om spullen op te ruimen na een training.
Mentaliteit van niets, wat een idioot.
2 -1
Ferd
welke sneer? Heb ik die gemist?
0 -1
Redrum
Ja het straalt er ook weer vanaf bij dat ventje. Het zoveelste stoere knaapje dat zichzelf zwaar overschat.
2 -1
eros
Zou een goede en gewenste aankoop zijn.
Schöne wordt oud.
Frenkie is voorlopig nog geleseerd.
Daarachter hebben we Eiting die ik nog niet vind voldoen.
Daarnaast kan Blind ook centraal en als linksback spelen.

tenHag wil 3-4-3 gaan spelen:

Onana
deLigt-Magallan-Tagliafico
Blind
vdBeek-Frenkie
Tadic
Neres-Dolberg-Labyad
0 -2
Ajaxbrl
Nu nog Babel er bij en we hebben een zeer goede uitgebalanceerde selectie!
3 -1
eros
Babel en Labyad zou mooi zijn. Alleen vragen ze 10 miljoen voor hem terwijl hij nog een contract heeft voor 1 jaar. Denk niet dat ajax zo gek is.

Blind heeft ook nog een contract voor 1 jaar. Wat zou hij moeten kosten?
1 0
geDaante
Voor de CV posities heb je Magallan straks, Schuurs, De Ligt en Wöber. Voor de linksback Sinkgraven, Tagliafico en Bakker. Voor op 6 Van de Beek, Eiting, Sinkgraven en eventueel Frenkie.

Geen plek voor Blind dus in mijn ogen. Wel voorspelbaar dit weer met Danny Blind in de RvC.

Als je al nóg iemand koopt, dan was een buitenspeler logischer geweest. Wat als Labyad of Neres wegvalt? Cerny is nog niet uit de lappenmand en moet nog door zien te breken.

Het lijkt erop dat Ten Hag vooral toewerkt naar 3-5-2, of 3-4-2-1 of iets dergelijks, met zoveel middenvelders en weinig buitenspelers, en ook Labyad die niet eens een buitenspeler is, al kan je een type middenvelder die positie anders laten invullen.
3 -6
Ozymandias
Om goed aanvallend voetbal te kunnen spelen heb je ten eerste goede voetballers nodig. Met Blind zou er een hele goede voetballer bijkomen die ook nog eens een enorme bak aan ervaring aan het team toevoegt. Een wedstrijdselectie met Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Tadic, De Jong; Neres, Dolberg en Labyad in het basiselftal en Van Leer, Kristensen, Wöber, Schöne, Sinkgraven, Bandé en Huntelaar op de bank hoort kwalitatief gezien bij de subtop van Europa.

Waarom zou je in godsnaam zeuren over de komst van Blind? Toen hij Ajax verliet was hij de beste speler van de Eredivisie en hij is bij United beter geworden. Aankopen als Tadic en Blind helpen Ajax kwalitatief verder en zullen ook het niveau van de talenten omhoog trekken. Daarbij is het makkelijker om talenten als De Jong en De Ligt langer bij de club te houden als ze zich niet al direct de beste van de ploeg voelen. geDaante je bent zo ver down the rabbit hole dat je zelfs dit negatief ziet...
4 -1
geDaante
Ik zou blij zijn met Blind, en de aankoop toejuichen, als Magallan niet komt, of De Ligt onverhoopt vertrekt. Ik zie Blind namelijk alleen als CV.

Als 6 heb je betere opties, ik vind Blind een te grote draaicirkel hebben voor op 6, idealiter staat Sinkgraven (wanneer Tagliafico de voorkeur krijgt op de linksback) , Eiting of Van de Beek daar. Dat vind ik allemaal betere opties dan Blind.

Je hebt het over ervaring, maar dat zegt niet altijd wat, het gaat ook om het type ervaring. Eiting, Van de Beek, en ook Sinkgraven zijn opgeleid en/of gewend naar voren te denken en te handelen, waar Blind onder De Boer en Van Gaal gewend was vooral breed en terug te spelen als 6.
Het gaat erom wie het snelst de oplossing naar voren ziet, en daar ook het makkelijkste/beste naar kan handelen. Dat is in mijn ogen Blind totaal (gezien de concurrentie niet op 6.

Één van de grootste redenen dat talenten langer bij Ajax blijven, is speelminuten in mijn ogen, vrijwel gegarandeerde speelminuten en dus ontwikkeling. Wat jij zegt, daar heb je ook wel een punt mee, maar ik schat De Ligt al beter in dan Blind, en Frenkie al hélemaal.

Je kan het uitleggen als negatief, je kan ook zeggen dat ik positief ben over de eigen jeugd.
1 -3
eros
De enige speler die de afgelopen jaren goed heeft gepresteerd op 6 is schöne. Hij wordt alleen oud. Frenkie is de idiale opvolger, maar gebleseerd en zal zeker niet het gehele seizoen spelen. Daarom moet je een positie dubbel bezetten.

Sinkgraven en vdBeek zijn geen '6' spelers. Sinkgraven doet het leuk als linksback,... maar eigenlijk vind ik hem niet goed genoeg voor ajax.
Eiting is naar mijn mening nog niet goed genoeg. Ik zou hem een jaar, misschien 2 uitlenen.

Blind kan daarnaast als centrale verdediger of linksback ook uit de voeten.
0 0
trooop
Eiting, vd beek en sink die de oplossing vooruit sneller zien dan blind? Heb je blind überhaupt gevolgd de afgelopen jaren? Hier zit je echt goed mis. Blind is meerdere klasses beter dan de namen die jij noemt. Is werkelijk een ster in ragfijne passing tussen de linies. Qua draaicirkel heb je een punt, maar qua inzicht en passing compenseert hij dat zo ruim. Eiting kan alleen maar hopen dat hij daar ooit zo goed in wordt als blind, donny en sink kunnen er alleen maar van dromen.

En juist als cv is blind chronisch onbetrouwbaar. De eredivisie redt hij met 2 vingers in de neus, maar geharde europese spitsen (het podium waar het mij om gaat) zullen meteen toeslaan zodra hij z'n gebruikelijke inschattingsfoutje maakt.

Sinkie is juist allesbehalve een 6, dat verhaal moet ook eens stoppen. Techniek en kort kunnen draaien is lang niet genoeg; een 6 moet rustig zijn, ogen in z'n rug hebben en voelen wat er om hem heen gebeurt. Die laatste 3 kwaliteiten ontbeert sink ten ene male. Zeg ik als sinkgraven-fan. Zo'n positie waar je voortdurend van alle kanten onder druk wordt gezet en foutjes snel fataal zijn is totaal niet aan hem besteed.

Waar ik het wel mee eens ben: de ligt is nu al beter dan blind als cv en frenkie is beter in alles, dan wie ook. Maar frenkie moet dan ook verder vooruit, dichter bij de aanvallers. Alle ruimte dus voor blind op 6.
0 0
geDaante
Dan hoop ik dat jij het goed hebt gezien, en ik er naast zit.
0 0
Ozymandias
Het is onzin dat Blind een balletje breed speler is. Hij zoekt van nature juist altijd de oplossing vooruit. Je moet de speelstijl van de trainer niet verwarren met de speelstijl van de inviduele spelers. Blind zou een geweldige '6' voor Ajax zijn maar ik denk (en hoop) dat Ten Hag een moderne '4' in hem ziet.
3 0
geDaante
Het gaat mij erom dat je hem ervaren noemt, maar al die jaren heeft hij, zeker als middenvelder, geen voetbal gespeeld dat echt naar voren gericht is, en die jonge jongens bij Ajax wel. Dus dat beetje ervaring dat die jongelingen hebben, kan al van meer waarde zijn dan due van Blind, op dat, zeer belangrijke gebied.

Ik heb het verder ook over het juiste type zijn voor op 6, en er zijn spelers bij Ajax die daar beter passen.
0 -1
Ozymandias
Begrijp je nou echt niet dat vier seizoenen aan Premier League ervaring bij één van de grootste clubs ter wereld van enorme waarde is? Blind weet wat nodig is om bij de top van de wereld te spelen. Naast Huntelaar heeft geen enkele andere Ajacied heeft die ervaring. Qua speelstijl zal Blind zich makkelijk aanpassen aangezien hij zelf van nature al de oplossing vooruit zoekt.
0 0
geDaante
Vind ik erg vaag, dat 'weet wat er nodig is bij de top van de wereld te spelen'. Wees concreet, wat is precies het voordeel, los van minder plankenkoorts en op een hoger niveau gevoetbald te hebben? Uiteraard wordt een speler daar beter van, maar iedere speler heeft zijn plafond. Zo'n Siem de Jong had 8 jaar in de PL kunnen spelen, had Ajax er nog niks aan gehad. Ik wil daarmee zeggen dat ervaring alleen echt een pré is als het bovenop kwaliteit en e juiste individuele kwaliteiten komt. Misschien schat ik Blind te laag in wat dat betreft, maar zo zie ik het op het moment.
0 0
Web
Blind heeft onder van Gaal en de Boer leren breed spelen.
Hoe verzin je het.
Blind zoekt altijd diepte, zijn inspeel pass heeft altijd de juiste snelheid.
Blind heeft zich enorm ontwikkeld onder de Boer, was de beste speler in de eredivisie toen hij naar Man united ging.,was een jaar uitgeleend aan Groningen omdat Jol het niet in hem zag zitten.
Wanneer houd die onzin eens op.
2 0
Web
Blind is de beste 6 die je kunt bedenken.
Maar ik weet het nu wel, jij blijft zoeken.
Nu weer Blind Sen aan de beurt.
Wat komt er morgen weer.
1 -1
Gonzo
Magallan kan mooi thuis blijven als we Blind hebben
2 -1
geDaante
Ja als Blind in de plaats van Magallan komt, vind ik het prima
1 0
Web
En als ze allebei komen, steek jij er een stokje voor?
1 -1
Bky
Tadic kan links en rechtsbuiten, zie het probleem niet.

Sinkgraven kan linksbuiten.

We hebben Kuhn, Nunnely, Johnsen ook nog.
2 -3
geDaante
Nunnely is niet goed genoeg, Johnson moet mentaal nog een hoop leren. Ben zwaar voorstander van jeugd, maar ik zeg dan ook áls je per se nog wat wil kopen, dan is een buitenspeler logischer, omdat je daar minder (ver ontwikkeld) talent hebt lopen.

Van Kühn heb ik zeker hoge verwachtingen, maar verwacht ook dat hij er nog niet bij wordt gehaald. Sinkgraven ben ik fan van, maar liever op het middenveld, en anders linksback
2 -1
Bky
Bandé is er ook nog natuurlijk, was ik vergeten.
0 0
Web
Waar leert de jeugd het meest van denk jij?
Ik zeg tussen goede ervaren voetballers trainen en spelen.
En jij, zo benieuwd want je bent tegen kopen.
Echt geDaante kijk eens vooruit en stop eens met speeltuin voetbal.
1 -1
BennJii020
Mooi team dan wel...

Onana

Mazraoui de Ligt Blind Tagliafico

Frenkie
Tadic VdBeek

Neres Dolberg Labyad
1 -3
MelleAfca
Als je trouwens even naar onze as kijkt: Onana, De Ligt, Frenkie, Donny, Tadic, Dolberg,(Blind),(Ziyech).
Dat zijn namen waar elke subtopper in Europa voor zou tekenen. En wij maar denken dat we nooit meer zouden aanhaken...
0 -1
gras
Tadic wordt waarschijnlijk geen as speler, Ziyech vertrekt. Maar dan nog is het een prima as, met je eens. Geeft natuurlijk geen enkele garantie, want vorig jaar onder TH/Keizer speelde we met de as Onana, De Ligt, Schone, Ziyech, Dolberg en vlogen we de CL voorronde, EL voorronde, beker en competitie uit.

Alles staat en valt bij een werkend systeem.
0 -2
geDaante
Je vergeet daarin wel drama Nouri, trainerswissel Bosz/Keizer, etc.

Met de selectie die Keizer had, had dan ook veel meer bereikt kunnen worden bij betere keuzes door de leiding (Bosz behouden, en anders een opvolger die meer op zijn lijn lag), en door minder diepe tegenslag, zoals het drama Nouri.

Men denkt door dit slechte seizoen opeens dat de selectie zo matig was. Deze was sterker dan onder Bosz, met Frenkie erbij, Van de Beek in plaats van Klaassen, etc. en alle jongens weer een jaartje verder en door Bosz gewend aan pressing en naar voren denken en handelen.

Maar dat slaat dus nergens op. En opeens is er zo'n roep om ervaring. Bosz en ook eerder Ronald Koeman hebben in de laatste 20 jaar het meeste bereikt in Europa, met de jongste elftallen. Het gaat dan ook vooral om kwaliteit.

Neemt niet weg dat ik vóór directe versterkingen ben, en als deze ook nog eens ervaring meebrengen, bovenop kwaliteit, is dat heel mooi meegenomen.
1 0
AJAIXIXIXI
Als Blind nog komt en Ziyech blijft dan is dit (qua kwaliteit) de sterkste selectie van de afgelopen 5/10 jaar.
0 -1
geDaante
Ziyech moet weg, is met Tadic geen plek meer voor in mijn ogen. Frenkie moet namelijk spelen, en dat zal met Tadic zijn, die ongetwijfeld als 10 wordt neergezet.

Zeker als Blind komt is er een zwaar overschot aan goede middenvelders. Goede jeugd moet niet in de weg gelopen worden.
2 0
Sommelier
Als veltman weer terug is worden we kampioen!!
2 -2
Ajax4proud
In tegenstelling tot Siem de Jong waar je niks meer van hoort, vind ik dit wel een goede transfer. Laat hem maar komen :)!
2 -2
AFCAGERT
Volgends de geruchten tekend kevin-prince Boateng deze week een contract voor 2 seizoenen bij ajax..
7 -2
Ajaxbrl
Ja en Balotelli en Eto'o tekenen ook voor een jaar volgende week toch?
1 0
Amsteraaij
dank hiervoor. ging ff googlen door jouw comment. kwam uit bij bikini shoot foto's van de vrouw van boateng. aanrader! melissa sata
0 0
Ferd
wat heeft die een paardenbek zeg, lijkt Sarah Jessica Parker wel. Je gaat er spontaan van hinniken.
0 0
GvanderK
Teveel gezopen afgelopen weekend? Die gast hoeft sowieso niet te komen van mij.
1 -2
Bky
Haha, welke geruchten precies?
2 -2
AFCZlatan
Z’n duim...
2 -2
De Stift
Geweldig als dit lukt! Wat een prachtige as kan je dan maken: Onana, Blind, De Ligt, De Jong, Van de Beek, Tadic en Dolberg.

Net als bij Tadic geldt hier: eerst zien, dan geloven. Maar goed: Tadic is ook gekomen, dus wie weet.

Overigens is het onzin dat Blind's komst een vertrek van De Jong zou inluiden. Blind kan linksback, als linker centrale verdediger en als verdedigende middenvelder. De Jong is veel aanvallender ingesteld en is toch boven alles een middenvelder.

In een 4-3-3 speel je bijvoorveeld met:

Onana
Mazraoui - De Ligt - Blind - Tagliofico
De Jong
Van de Beek Tadic
Neres - Dolberg - Cerny / Bande

In een 3 - 4 -3 bijvoorbeeld:

Onana
De Ligt - Magallan - Tagliofico
Blind
Van de Beek - De Jong
Tadic
Neres - Dolberg - Labyad

En in een 3-5-2:
Onana
De Ligt - Magallan - Tagliofico
De Jong - Blind
Tadic - Van de Beek - Labyad
Neres - Dolberg

Kortom: voldoende mogelijkheden voor Blind samen met De Jong. In mijn beleving kan Blind echt wat toevoegen aan deze ploeg. Uiteraard zijn ervaring, maar vooral met zijn passing en inzicht. Blind is niet de snelste en niet de sterkste verdediger, maar leest het spelletje uitstekend. Bovendien heeft hij een geweldige lange pass. Op het moment hebben we achterin niet echt spelers die met een lange pass het spel open kunnen breken (Ziyech kan dat natuurlijk wel, maar die gaat weg). De Ligt is die vaardigheid nog aan het ontwikkelen en een speler als Frenkie de Jong is vooral meester in het korte tikken. Daley Blind is op de top van zijn kunnen. Hij heeft zich de afgelopen jaren staande gehouden bij Manchester United in de wereldtop. Daar heeft hij zich niet kunnen onderscheiden. Ik denk dat Blind net niet de kwaliteit van de absolute top heeft, maar dus voor Ajax -net als Tadic- een geweldige speler om de stap naar de Europese subtop weer te zetten. Als de stabiele kwaliteiten van dergelijke spelers samenvallen met de potentie van toptalenten als Onana, De Ligt, De Jong, Neres en Dolberg kan Ajax mogelijk weer aansluiten bij de Europese subtop. Kortom Daley: welkom terug!
8 -2
Bouke
opstelling zou kunnen;

Onana

De Ligt Magallan Nico

Blind
Donny Frenkie d J.
Tadic

Neres Dolberg Labyad


Bank; KJH, Schone , Bandé, Sierhuis, Mazrouai,Wober enz enz ..
1 -1
Starring
Mensen denken hier niet door. De komst van Blind betekent zeer waarschijnlijk het vertrek van onze kleine baltovenaar Frenkie de Jong. Nou, ik zie nog altijd liever Frenkie de Jong op het veld dan Daley Blind. Of ben ik blind?

Overmars krijgt hier veren in z'n kont maar weet geen toptalent lang(er) vast te houden en stelt een vreemdeling aan als coach met alle gevolgen van dien. Heeft die man nog geen heimwee naar Tukkerland?
3 -17
Rentokill
Voorlopig moet onze kleine baltovenaar Frenkie de Jong eerst nog maar eens herstellen en doorbreken in onze selectie. En ik denk ook dat je de zaak omdraait. Het moet zijn: Het aanstaande vertrek betekend wellicht de komst van Blind. Over het vasthouden van talenten: Dat is heel simpel. Ajax redt het met recetteopbrengst, reclame, merchandise en TV gelden alleen niet. Daarnaast heeft Ajax ervoor gekozen niet afhankelijk te zijn van de CL (terecht). Dus er moet geld bij. Als Barca 50 miljoen voor de Ligt wil neerleggen en de Raad van Bestuur zegt 'dat moeten we doen' Dan moet Overmars dat doen. Of ie nou wil of niet. Dus.... al met om een beetje domme reactie.
0 0
Ajax4proud
De eerste alinea, als een speler wil vertrekken dan kan je daar niks aan doen. Een ongemotiveerde speler heb je totaal niks aan.

De tweede alinea, vind vreemdeling wel een raar woord. We moeten hem voor nu accepteren, ik ben zelf ook geen voorstander van Ten Hag zijn tactiek en project blabla . Maar mocht hij dit seizoen zijn waarde bewijzen door kampioen te worden, dan zullen de rollen waarschijnlijk omgedraaid worden. Dan is ie geniaal!
0 0
Ajaxinhethart
Jij bent inderdaad blind
3 -2
ajaxcied4life
Dat is ook de reden dat de grotere clubs hun posities dubbel hebben bezet. Competitie binnen een selectie is nodig en goed. Frenkie wordt juist een betere speler door de komst van Blind. Daatnaast is het seizoen erg lang, iedereen zal minuten gaan maken.
0 -1
ajaxminimax
Waarom zal de Jong dan vertrekken? Als die man gewoon logisch nadenkt blijft ie. Met alle respect voor hem, maar die is nog niet klaar voor Fc Barcelona.
3 0
Bky
Nee hoor. Frenkie blijft.
2 -1
Rolleman
goh. Heb toch liever iemand wie GRAAG voor de club wilt spelen en iemand waar t maar om 1 ding draait en dat is prijzenpakken met ajax. dan iemand wie een groot talent is, maar na 1 fatsoenlijk halfjaar al in Barcelona zit met zijn gedachten!
2 0
davidsglory
It's coming home, it's coming home, it's coming
Football's coming home (We'll go on getting bad results)
It's coming home, it's coming home, it's coming
Football's coming home
It's coming home, it's coming home, it's coming
Football's coming home
It's coming home, it's coming home, it's coming
Football's coming home
6 -9
AFCAjax
iedereen prijst marc overmars, maar de enige reden dat mark nu met geld aan het smijten is om spelers als tadic binnen te halen is om z'n eigen haggie genaamd hag te redden.
Hij heeft hag persoonlijk aangewezen en het is een vriend van hem.
Het is een hele matige trainer die koste wat het kost kampioen moet worden. Beter hadden we een kwaliteit trainer als Bosz waarvoor dit soort geld werd getrokken voor gerichte aankopen, helaas zullen we bosz waarschijnlijk niet meer terugzien.
4 -20
Rentokill
Diezelfde Overmars heeft ook heel veel geld opgeleverd door eerst Marc Netto te spelen. Als je spaart kun je iets uitgeven.Haggie en Hag hen je leuk gevonden maar komt niet uit de koker van Overmars. Overmars kwam overigens zelf met Bosz. Was ook niet verantwoordelijk voor de onenigheid met Bosz, dat was Bergkamp die Keizer naar voren schoof. Dus je schuift Marc nu wel heel veel onzin in de schoenen.
2 0
Ajax#1900
Wat een onzin dit. En welkom hier.
4 -2
JordyAjacied
Niks te klagen op Marc, financieel is de club nog nooit zo welvarend geweest. Mislukte aankopen heeft iedere club, genoeg aankopen die wel geslaagd zijn. Marc mag van mij altijd aanblijven wat er ook gaat gebeuren in de toekomst.
5 -2
Bky
Je bedoelt met het geld smijten dat hij zelf heeft verdiend met zijn geweldige transfers?
4 -1
Genant
Nee, hij heeft pas sinds het vertrek van Bergkamp carte blanche gekregen als technisch manager. Iets wat bijvoorbeeld een Marcel Brands al zes jaar had bij PSV. Je kunt dus nu pas Overmars echt gaan beoordelen.
6 0
gras
Wishfull thinking. Overmars kon met Bergkamp erbij - die zelf voor Bosz heeft gepleit - Sanchez, Cassiera, Ziyech en Neres halen.

Hij krijgt echt overmatig veel credits hier. Het geld komt hoofdzakelijk van CL deelnames in het verleden. Daar is dat enorme saldo op gebouwd. De transfers daarna kwamen uit dat tijdperk. Zie een Klaassen die door Frank is gebracht en daardoor is ontwikkeld tot een belangrijke speler.

Sanchez was een scoutingsproduct. Niet van Overmars. Dat was Younes. Ook niet slecht gezien trouwens. Onana ook. Hij heeft dus wel oog voor spelers, al haalt hij ook rechtsbacks van matig niveau.

Qua transferbeleid is het redelijk, maar verder moet hij zich nergens mee bemoeien. Niet met de opleiding, niet met de trainers. Daar moet een capabele AD voor komen.
0 -5
Ozymandias
Overmars bemoeid zich ook nauwelijks met de jeugdopleiding. Hij is nog een directeur spelerszaken en geen technisch directeur. Als lid van het technisch hart heeft hij natuurlijk inspraak over de jeugdopleiding maar Ouaali kan behoorlijk autonoom te werk gaan. Sinds het vertrek van Bergkamp is de taakverdeling een stuk duidelijker geworden. Vd Sar bemoeit zich met de algemene zaken, Overmars is verantwoordelijk voor het spelersbeleid vanaf 16 jaar en ouder (transferbeleid, contract onderhandelingen, etc.) en Ouaali is verantwoordelijk voor het jeugdbeleid. Ik heb persoonlijk behoorlijk wat vertrouwen in de huidige organisatie van Ajax.
0 0
Ajax#1900
Lekker selectief stukje dit.
3 0
Bky
Alles wat goed is, is een scoutingsproduct.

Alles wat niet goed is, is de schuld van Overmars.

Zo ongeveer toch?
7 -1
ajaxcied4life
Hahahaha, dat inderdaad.
4 0
glob
afgelopen 3 jaar 150 miljoen binnen gekomen aan transfergeld. daarbij valt het geld van de CL in het niet.
4 0
NoPants
Of je stelt hem verantwoordelijk voor de transfers, aangezien hij degene is die uiteindelijk de grootste stem heeft qua transfers. Of je geeft de verantwoordelijkheid aan scouts/coach. Tuurlijk heeft overmars niks te maken met klaassen, kluivert, of de ligt. Maar als je hem op younes afrekent, dan ook op milik. Net als sanchez, dolberg, frenkie, neres, en onana. Bij elke transfers komen scouts kijken, dat veldmate en olsen vaak in de media besproken worden als scouts doet daar niks aan af.
2 0
Joseph
Tadic - Dolberg - Neres
Frenkie - Blind - Donny
Tagliafico - Magallan - de Ligt - Mazraoui

Lijkt mij Europees een erg sterk elftal, en een opstelling waarbij je met vleugelverdedigers kan spelen. Mazraoui is dan met zijn aanvallende impulsen ook een bijzonder wapen dan..

Labyad - Dolberg - Neres
Frenkie - Tadic (10) - Blind (6) - Donny
Wober - de Ligt - Magallan

3-4-3, maar wat een middenveld en aanval heb je dan. Zo sterk hebben we het middenveld lang niet gehad bij Ajax..
1 0
Saanchez
Die 3-4-3 opstelling ziet er heerlijk uit! Zou persoonlijk Wober eruit houden ten faveure van Tagliafico, vooral door diens ervaring duelkracht, snelheid en onverzettelijkheid. Wober moet zich nog wat verder ontwikkelen maar zal ook echt wel aan zn minuten komen dit seizoen, kan zeker basis halen!
0 0
voorkennis
Ziyech ?
0 -1
BobaAjax
Voorkennis? Blijft Ziyech ;-)
0 0
Bjorn
Ik zie enorme optimisme met opstellingen en kampioen voor de komende 3 jaar, maar het is pas 2 juli. Er gaat echt nog getrokken worden aan spelers van ons de komende twee maanden en de komende jaren. Droomopstellingen gaan hoogst waarschijnlijk totaal niet uitkomen. Helaas.

Daley Blind zou in mijn ogen een enorm goede versterking zijn. Maar dit kan ook wel eens betekenen dat er concreet getrokken wordt aan De Ligt en/of Frenkie de Jong.
2 0
Bky
Alleen Ziyech vertrekt nog.

Misschien wordt er nog wat verhuurd, Siem mag van mij vertrekken.

De rest blijft.
0 -3
Bjorn
De rest blijft, hopen we. Een zak geld van 50 of 60 miljoen maakt alles anders. Zeker wanneer Blind er al is, zal er sneller overstag gegaan worden.

Rustig afwachten wat er 1 september nog op het veld staan. Te vroeg om te juichen.
0 0
jo1
Mooi hoor, idd voor Nederlandse begrippen zijn Tadic en Blind superaankopen.
Goed gedaan als dit waar is. Kapitaal op het veld staan !
6 -1
voorkennis
Als Blind daadwerkelijk komt dan heeft overmars zijn zaken dit jaar dik en dik voor elkaar
Tadic was en is een stunt, maar dat is Blind ook...ongekend hoe sterk ajax dit jaar kan worden.
Als Ziyech dan ook nog blijft, ja ik blijf een fan van hem ondanks zijn nare trekjes, maar alles ademt puur voetbal uit bij hem....dan heb je een selectie om van te watertanden, kan niet wachten op de start voorronde CL en eredivisie
3 0
GvanderK
Tadic en Blind zijn voor Ajax gewoon topaankopen hoor, zeker omdat het allebei voetballers zijn met 4 jaar Premier League ervaring mogen we gewoon hartstikke blij zijn. Laten we allemaal gewoon is 100% achter Ajax staan en vetrouwen hebben in onze club. Kritiek is niet erg, maar laten we vooral eerst spelers gaan toejuichen inplaats van ze vooraf alweer af te zeiken. Ben allang super blij dat Ajax eindelijk goed gaat investeren in de groep, we willen toch allemaal dat ze kampioen worden, geef ze dan ook vertrouwen! #WijzijnAjaxwijzijndeBeste
14 -1
Rdk1983
Centrum met de Ligt en Blind?
0 0
JanTa
Ik denk niet dat Blind als cv word aangetrokken omdat hij meer een multifunctionele speler is die je als back en op het middenveld neer kan zetten. Ten Hag heeft al aangegeven dat Ajax het komend seizoen meerdere spelsystemen moet gaan spelen en dan kan je een speler als Blind heel goed gebruiken.
0 0
Balgobind
100% doen!
6 0
wladimir
Ga dan voor Vertonghen. Ook een Ajacied en nog maar een jaar contract.
2 0
Joseph
Moet je voor gaan als de Ligt voor vele miljoenen vertrekt, die komt alleen met een hele dikke vette bonus, Vertonghen kan overal spelen waar hij wilt.
1 0
Bobbaasje
Was ook mijn gedachte. Tottenham kan het ook prima opvangen met Alderweireld en Sánchez in de achterhoede.
1 0
ajaxminimax
Denk dat Vertonghen iets duurder is hoor... Die man is een held in Londen.
4 0
Marcao
Maar zet wel een snelle speler naast hem als hij verdedigt. Je kan nog zo slim zijn en het spel goed kunnen lezen, gebrek aan snelheid is zijn enige zwakte. Maar ik zou het toejuichen als hij komt!
1 0
Ajaxfan16
mensen die Blind afkraken hebben hem zeker niet gezien in zijn laatste twee seizoenen bij ajax, toen was hij gewoon 1 van de betere en nu 4 jaar ervaring bij united, ik juich dit alleen maar toe
28 -3
Genant
Daley Blind toont tenminste aan een echte Ajacied te zijn. Hij kan nog makkelijk vier jaar ergens zijn zakken vullen ....natuurlijk hoeft hij bij Ajax niet op een houtje te bijten maar ergens anders verdient hij een veelvoud. Daarnaast is hij ook gewoon een ontzettend goede voetballer. Een spelversneller pur sang met zijn snelle passses tussen de linies. Hij is inzetbaar op LCV, CM en LB. Topaankoop.
9 0
ajaxminimax
Je weet dat je op Ajaxshowtime zit hè. Hier zal altijd commentaar blijven bij een evt. aankoop. Zelfs bij tadic was niet iedereen positief. En zelfs als een messi/ronaldo komt, zal er commentaar zijn. Ik hunker naar de titel, maar ik hunker ook naar een tijd dat iedereen zich als een blok achter Ajax schaadt en niet direct gaan zeiken bij een verloren wedstrijd.
11 -1
MelleAfca
Kritiek op zich is niet zo erg, als het gegrond is. Maar het probleem is dat je gewoon de gekste dingen voorbij ziet komen. Als je inderdaad niet snapt dat Blind en Tadic twee wereldaankopen zijn, dan moet je gewoon lekker gaan vissen ofzo, maar niet over voetbal proberen te praten.
2 -1
Joseph
Dit zou echt een onwaarschijnlijke topaankoop zijn. Deze speler zou met afstand de beste 6 in de selectie zijn en kan op elke positie achterin uit de voeten. Is ook een geweldig voorbeeld voor Eiting, zo hoort het te zijn.

Voor de azijnzijkers zonder verstand van voetbal, die zijn blijven hangen in zijn mindere beginperiode bij Ajax, Blind was in zijn laatste jaar bij Ajax al de absolute sterkhouder van Ajax op het middenveld in de Eredivisie, maar ook de wedstrijd tegen Barcelona ben ik niet vergeten, absolute top. Heeft bij United, bij trainers die niet bij hem paste, veel gespeeld en meerdere wedstrijden indruk gemaakt. Blind zal met 2 vingers in de neus meekomen in de eredivisie, nog makkelijker dan voor zijn vertrek, en zal Europees erg belangrijk zijn voor de jonge jongens, Blind heeft het allemaal al gezien.

Kan in een 4 mans verdediging spelen als rechtsback; Tagliafico-Magallan- de Ligt -Blind. In een 3 mans verdediging kan hij voor de verdediging spelen. Blind is tactisch ook een geweldige keuze.
7 0
JariHeijden
Eens met je eerste twee alinea's. Maar rechtsback, dat is hij echt niet. Bij Groningen heeft ie daar een paar potjes gespeeld, maar je kunt van hem als linkspoot geen rechtsback maken. Sowieso moet hij bij Ajax in het centrum spelen, juist vanwege zijn spelversnelling, zijn inzicht.
0 0
NoPants
Als blind komt, hoeft magallan niet meer. Zet m dan maar naast de ligt in t centrum, met tagli en mazraoui op de backs.
0 0
Genant
Tegen Barcelona speelde hij idd echt fantastisch. Ook met een ongelooflijke handelingssnelheid.
1 0
flyingsoccer
Ik ben het volledig met je eens Blind was de laatste 2 seizoenen een meerwaarde een degelijkheid. Nu beginnen die azijnzeikers weer te zeiken kennelijk hebben die niets anders te doen maar van mij mag hij komen liever vandaag dan later zal zeker toevoegen en met Tadic erbij heb je toch een degelijk elftal aan het begin van de rit naar Europees.
1 0
MelleAfca
Dat is het enige grote gevaar voor hem, dat sommige “Ajacieden” hem nog altijd zien als de speler die werd uitgefloten en voor het gemak even vergeten dat hij zich nu zo ontwikkeld heeft dat hij een absolute topspeler zou zijn voor ons.
2 0
Joseph
Volgens mij is Blind in zijn laatste seizoen niet meer uitgefloten, de mensen die daar nu nog over praten kunnen niet toegeven dat ze het fout gezien hadden met Blind, maar zullen nu echt niet meer fluiten, dat durven ze niet in een Arena. Die treurige zielletjes zul je alleen op dit soort forums horen..
0 0
chrisjuhhh
Gezien de vele minnen ( wereld record aan het worden ) lijkt het wel komkommertijd en jaloezie in Rotterdam Zuid en in Eindhoven , want daar hoor je niet veel vandaan , dus komen ze maar hier samen met vele andere trollen zielig doen .

Hoe heet zoiets nou ook alweer ?
3 -8
Gouda
Idd triest, maar tegelijkertijd heerlijk! Groter compliment kun je niet krijgen. :-)
1 0
Bobbaasje
Niet al te druk maken zou ik zeggen. Het enige min punt is het geld bedrag van Blind.

Hij zou ongeveer 10 miljoen euro moeten kosten, dat vind ik best een hoop geld voor een bankzitter van Manchester United.
5 -1
Marcao
Laat het geld ajb op het veld staan en niet bij de ABN AMRO.
1 -1
off
Zou Ajax nog een Ajax rekening hebben? En dat ze een bak kregen toen ze hem afsloten?
0 0
Joseph
We zijn hier niet in Rotterdam of Eindhoven, 10 miljoen is een koopje voor Ajax.
3 -2
Nosky
Onana
Tagliafico - Blind - De Ligt - Mazraoui
Ziyech - (F) de Jong - Van de Beek
Tadic - Dolberg - Neres

Lijkt me een prima basis voor tegen Sturm Graz. Uberhaupt een prima basis tegen welke ploeg dan ook.
Mits De Jong (nog) niet fit, Schone op zijn plek. Als Van de Beek ook (nog) niet inzetbaar is, kun je Labyad inzetten en desnoods spelen met de posities Labyad, Ziyech en Tadic.
0 0
chrisjuhhh
Als Ziyech blijft en Magallan niet komt wel ja enkel zou ik Mazraoui ruilen met Labyad
0 -2
TheTruth
Neres en Tadic staan verkeerd om vgm.
2 0
NoPants
Nee, de opstelling staat alleen ondersteboven.
0 0
komopajax777
Dit zou een geweldige zet zijn van Ajax!Ervaring,kwaliteit en Ajacied in hart en nieren, Daley Blind.
3 -1
TheTruth
Ben ik dan de enige die nooit iets gezien heeft in deze gozer? Alles wat ik me van hem kan herinneren is dat hij heel veel balletjes naar achteren geeft. (Op die mooie voorzet op van Persie na dan...)
6 -18
Adam24
Deze napraterij van balletjes breed is echt schrijnend. Ee zijn maar weinig verdedigers met een betere inspeelpass. Hoe er van achteruit gevoetbald wordt heeft vooral te maken met hoe men voorin loopt, of beter gezegd, of men voorin loopt. Of gaan we na gisteren zeggen dat Ramos en Pique ook niet kunnen opbouwen?
7 -3
TheTruth
Is geen napraterij, heb het met mijn eigen ogen gezien maar misschien is het anders als hij niet op het middenveld speelt maar achterin.
2 -3
funnymountain
Ik denk dat je de enige bent.
2 -5
BGB
Toch gek dat van Gaal en Mourinho het wel in hem zagen
3 -6
AjaciedForLive
En frank niet te vergeten.
1 -1
TheTruth
Van Gaal had niet veel te kiezen dat jaar.
4 0
Adam24
Nee klopt, gelukkig was er iemand die 4x kampioen met Ajax is geworden, 3e op een WK, in het wk-team van het jaar stond en MOTM tegen Spanje was (als Linksback, een unicum). En dan te bedenken dat hij Centraal eigenlijk beter is. Maar goed hij kan er helemaal niks van natuurlijk, kijk maar naar Mourinho, die vind dat ook. En dat is natuurlijk weer iedere week smullen! Een van de duurte selecties ooit en dan zulk voetbal op de mat leggen. Dat moeten we als maatstaaf nemen!
1 -1
Ajaxvooraltijd
De afgunst en het azijngehalte stijgt weer met de minuut nadat er lucht is van wederom een waarschijnlijke topaankoop door Overmars.

edit: Ik ga even naar buiten genieten van het weer. Hopelijk loop ik geen zonnesteek op zoals Overmarsgeld, Achterlijn en Altijdgelijk ed.
11 -7
louis60
Leuke reserve. Altijd goed om achter de hand te hebben.
5 -12
Joseph
Wie gaan ze halen dan om Blind reserve te zetten? Informatie die ik mis in ieder geval..
1 0
Ajaxvooraltijd
Hij is tien keer beter dan al die talentjes en eredivisiespelers. Dus als reserve lijkt me niet dat hij komt. Zijn vader was ook geen geweldenaar vroeger maar oh zo belangrijk voor het behalen van die beker met de grote oren.
3 -7
komopajax777
Zijn vader Danny was een geweldige inschuivende moderne verdediger die mede stabiliteit gaf aan het grote Ajax van de 90er jaren.Blijkbaar was jij toen nog niet geboren of blind...
2 -1
Mokum31
Topaankoop
En die Argentijn er nog bij en we kunnen beginnen
7 -4
AbdelhakNouri22
Er zou een versterking komen op elke linie werd gezegd. Middenveld (Tadic), verdediging (Magallan en/of Blind) lijken/zijn zeker. Maar de vraag is wie er voorin nog bijkomt.
0 0
Ajaxvooraltijd
Mensen hebben het over de traagheid van Blind maar er zijn legio voorbeelden van spelverdelers die allemaal niet bijster snel zijn maar dat goedmaken juist door dat te compenseren met overzicht. Bovendien heb ik soms echt het idee dat het warme weer en een slokkie op mensen het een beetje te heet krijgen in die bovenkamer als ze stellen dat ze Blind op niet te verstane wijze met allerlei randverwijzingen niet graag zien komen. Blind is veel sterker en harder geworden in zijn tijd in Engeland en lacht echt om het niveau eredivisie. Hij won overigens wel gewoon de El ten kostte van Ajax.
3 -6
GerardAjax26
Goede speler natuurlijk, maar waar gaat ie spelen? Met VD Beek, Frenkie en Tadic heb je al een uitstekend middenveld met daarachter Schone en Eiting, Sinkgraven die weer terug komt, Labyad die er kan spelen. En dan komen er nog genoeg talentvolle middenvelders aan waarvan ik onder de indruk ben zoals Matusiwa. En Siem de Jong heeft ook nog een 2 jarig contract..

Het centrale duo Wober - De Ligt beviel me eigenlijk wel vorig jaar. Blind komt niet voor de bank terug, dus dan zou Wober op de bank belanden.. iets wat ik jammer zou vinden.

Als alleen Ziyech nog vertrekt, vind ik de selectie eigenlijk wel goed zo.
1 -1
chrisjuhhh
Magallan , de Ligt en Tagliafico achterin heb je wat aardig staan dan speel je gewoon 343 tenminste op papier
middenveld vd Beek ; Blind ; F de Jong
ervoor Tadic
Neres ; Dolberg ; Labyad
0 -1
GerardAjax26
Dat is toch kapitaalvernietiging? Wober is een jaar geleden voor 7,5 miljoen gehaald en belandt dan na een goed debuutjaar op de bank. Ajax heeft allemaal rechtsbacks gekocht voor miljoenen, om een jaar later met 3 verdedigers te gaan spelen..

Zou achterin gewoon spelen met Tagliafico, Wober, De Ligt en Mazraoui. Middenveld met Frenkie, Donny en Tadic. En voorin Labyad, Dolberg en Neres.

En dan heb je met oa Huntelaar, Schone, Eiting, Schuurs, Bande, Matisuwa, Sinkgraven een sterke bank. Zowel het basiselftal als de bank is een mooie balans tussen talentvolle spelers en ervaren jongens.
0 -2
Joseph
Laten we het dan maar niet doen, gewoon een absolute versterking laten lopen omdat we twijfelachtige aankopen een kans moeten geven..
0 0
GerardAjax26
Je vindt Wober een twijfelachtige aankoop?
0 0
Jajijdaar
Ik hoop echt stiekem dat Ziyech realiseert dat Ajax goed bezig is en vol voor het kampioenschap gaat met de nieuwe versterkingen. Maar waarschijnlijk gaat hij toch Kluivert achterna. Denk dat het vandaag officieel bekend wordt gemaakt.

Wat een geweldig team zou je hebben als Ajax zijnde:

--Labyad--Dolberg--Neres--
-----Ziyech-----Tadic------------
-----------Frenkie/Blind----------
--Nico--Magallan--De Ligt--Mazraoui-
---------------Onana-------------------------
0 -1
GerardAjax26
Ik hoop dat Ziyech gewoon vertrekt. Vind het een goede voetballer hoor, maar zou het zonde vinden als een jongen van de club als VD Beek op de bank belandt voor iemand die al heeft aangegeven toe is aan een nieuwe uitdaging.

Net zoals die Argentijn. Op basis van wat is hij beter dan Wober?
2 0
chrisjuhhh
Je moet wel competitief blijven he dus ook op de bank als in het veld .
Je zag het toen Ajax mee ging doen in de EL het brak op tegen PSV onder andere te weinig wissel mogelijkheid en dat creëer je nu wel of bij schorsingen of blessures.
0 -1
GerardAjax26
Er waren wel wisselmogelijkheden hoor, Bosz maakte daar gewoon onvoldoende gebruik van.
1 0
Jajijdaar
V/d Beek heeft een grote gun factor bij mij.
Maar ik denk dat hij net niet dat beetje extra brengt wat een Ajax-speler zou moeten hebben.

Ik vind het een type Klaassen, Siem de Jong in wording. Alhoewel V/d Beek wel betere kwaliteiten heeft dan zijn twee voorgangers. Ik zie liever creatieve spelers.
1 0
JanTa
Niks mis mee dat Ajax z'n selectie zo breed mogelijk wil maken en daaron, welkom thuis Daley!
3 -2
zivkabrimovic
Tadic Dolberg Neres

VdBeek Frenkie
Blind

Taglia Magallán De Ligt Nouss

Onana

Als je hier geen kampioen mee wordt..
3 -3
RensAjax16
Moet dolberg wel weer de oude worden.
0 0
AltijdGelijk
Welke oud spelers waren nou echt een succes?

Daley Blind werd notabene nog uitgefloten Door eigen supporters! En nu willen we hem terug halen?

Ik vond het een leuke speler! Maar Frenkie en Donny zijn 2 klassen beter!

Plus Blind gaat dan Matusiwa, Gravenberch en Eiting voor de voeten lopen, Ziyech is er ook nog!

Blind is een Slappe zak, laat hem lekker daar, ik hoef hem niet!
7 -8
Bky
Oja hij werd uitgefloten. Daarom ook de totale teleurstelling op AS toen hij vertrok.

https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/81298/definitief-blind-naar-manchester-united.html
1 -1
Joseph
Verschil is dat Blind met 28 op zijn fysieke top zit en andere spelers die terug kwamen al aan het afbouwen waren.

Daley heeft niet zitten janken om die fluiters, heeft daarna de ballen uit zn broek gewerkt om beter te worden en heeft de harten gestolen in zijn laatste seizoen. behalve het handje vol jankerts dat wilde blijven hangen in zijn beginperiode.

Donny en Frenkie gaan niet op 6 spelen, snap je punt niet. Blind is 2 klassen beter dan Schone en Eiting. Gravenberch en Matusiwa staan nog achter Eiting, die moeten het dit seizoen in jong Ajax laten zien en zullen misschien wat minuten mogen maken als wedstrijden beslist zijn.
1 0
chrisjuhhh
Dus tegen een ik noem maar wat een AC MIlan zou jij met een jonkie spelen ipv Blind ??

En wat jij vind moeten wij dat dan allemaal vinden , ook met zulke termen ?
0 -2
davidgravemaker
Omdat ze vaak op veel te late leeftijd nog kwamen afbouwen bij Ajax, of compleet mislukt ergens anders waren (Siem de Jong).

Blind heeft het gewoon goed gedaan in Manchester, is nog 'maar' 28 en kan nog wat toevoegen aan Ajax.
4 -4
Ajaxvooraltijd
Je kunt je naam wel aanpassen.
1 -7
chrisjuhhh
In narcist die willen ook altijd gelijk hebben .
1 -2
ginonator1
in plaats van magallan: graag! voor op het middenveld: niet doen! hoop toch echt dat dit een plan b is voor magallan
1 -2
Vak430
Dan zou je toch wel een lekker team kunnen neerzetten..

Tadic Dolberg Neres
Frenkie Blind Donny
Nico De Ligt Magallan Mazraoui
Onana
2 -3
chrisjuhhh
Dit gaat hem worden en je kan nog schuiven op elke positie .
Buiten dat je krijgt steeds meer multi functionele spelers die op meerdere plaatsen kunnen spelen
1 -2
GvanAchteren
Onana......
Magallán de Ligt.......
Mazzraoui Blind Tagliafico of Sinkgraven......
vd Beek de Jong......
Tadic.....
Neres Dolberg

Tadic op 10. Blind op 6. Mazzraoui en Nico of afhankelijk van de situatie Sinkie over de hele lengte. In dat laatste geval kiezen tussen Magallán en Nico naast de Ligt.

Ik vind het jammer dat Labyad dan moet banken. Maar er zal wsch genoeg gelegenheid komen om in te vallen. Ik ben het trouwens met een vorige spreker eens dat er (eindelijk) een goed roulatie beleid moet komen. Want volgend jaar ziet het er allemaal weer anders uit en we mogen de talentenontwikkeling op geen enkele manier frustreren.

1 -5
Toon meer reacties