Keizer: 'Sánchez veel dingen aan zijn hoofd'

BVeenstra, 12-08-2017 om 20:45, 11172 views, Ajax TV | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Ajax-trainer Marcel Keizer heeft tegenover Ajax TV verklaard dat Davinson Sánchez er zaterdag niet bij is vanwege de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar ook vanwege de ondergrond in het stadion van Heracles Almelo.

'Davinson heeft veel dingen aan zijn hoofd. Dan is de motivatie en de focus niet daar om vandaag te spelen', begint Keizer. 'Dus heb ik besloten om hem niet mee te nemen. Belangstelling van een andere club? Dat hoort daarbij. Daar hoort ook kunstgras bij, waar hij vorig seizoen niet lekker uit kwam. Vorige week trainde hij ook drie dagen niet, maar de laatste dagen gewoon wel, dus dat is niet het grootste excuus. Alles bij elkaar vind ik dat hij te veel andere dingen aan z'n hoofd heeft.'

Verder kan Keizer weinig zeggen over de toekomst van Sánchez bij Ajax. 'Wat ik daar over kan zeggen? Dat je bij Marc (Overmars, red.) moet zijn. Dat is niet mijn pakkie an. Ik moest een keuze maken. Davinson vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg. Wat mij betreft is hij nog niet weg. Er moet een aantal zaken uitgesproken worden en ik hoop dat hij er dan weer bij is.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
Ik heb ook veel dingen aan m'n hoofd, ik zal m'n werkgever morgen even bellen dat ik niet kom werken. Eens kijken hoe dat loopt.
0 0
JanTa
Het was de beslissing van Keizer zelf om Sanchez niet mee te nemen en dat is iets wat ik zelf nooit gedaan zou hebben want met deze beslissing sneed hij zichzelf in de vingers. Misschien niet meteen in de basis gezet maar zeker wel als reserve omdat er zo weinig alternatieven zijn. Want Sanchez op 60% is altijd 10x beter dan Viergever op 100% op die plek.
0 0
Woodenshoe
Ah gossie, arme jongen! Heeft het ook allemaal maar te handelen he? Ga er maar aan staan!
0 0
MichelAngelo66
Wat een ontzettend kul verhaal. Zeg dan gewoon niks.
1 0
EVH
Aldus de ex trainer van UVS, Argon, Nijenrodes, VVSB, Telstar, Emmen en Cambuur.
0 0
Matts
Die is gewoon weg. Alles onder de 45 miljoen euro ben ik ontevreden mee.
0 0
meerzicht
Ik heb net mijn baas gemaild. Ik heb nog al veel dingen aan mijn hoofd en op die flexplek van morgen voel ik mij ook niet zo geweldig , dus ik doe morgen ff niet mee. Wat denk je dat die lul antwoordt. Als ik niet kom kan ik mijn spullen pakken, oprotten en hoef nooit meer terug te komen. Moet toch gvd niet gekker worden.....
3 0
Ajaxtrouw
Gelukkig al eerder gezegd dus niet nu bij de ellende: keizer is echt een foute keuze geweest. Hij is niet autonoom genoeg! Bosz liet zich door niemand iets vertellen en dat moet ook!
0 0
carel romijn
Nou jou pakkie an is het elftal goed neer te zetten of doet Spijkerman dat soms?
0 0
EVH
Dennis en Hennie misschien wel. Wie zal het zeggen.

Lekker terug naar tikkie-breed tikkie-terug tijdperk.
0 0
Shardo
Elke speler die 40M waard is, is gewoon te waardevol om op kunstgras te spelen en als hij hier gebleseerd raakt en de transfer gaat niet door......
0 0
Murph
dan kan hij maar beter binnen blijven en niet meer door Amsterdam lopen stel je eens voor dat ....
wat een onzin allemaal wanneer nog niets getekend was gewoon zijn team en supporters laten barsten .
0 0
de-Ajacied
Zelfs een Sanchez met veel dingen aan zijn hoofd is onmisbaar voor Ajax. Ik begin steeds meer te twijfelen aan Keizer. Druk zetten begint te verdwijnen, Frenky de Jong niet in de basis zetten, falende Youness laten staan 3-3-4 gaan spelen als je achter staat en je middenveld verzuipt
Enige eredivisie ervaring was degraderen met Cambuur.
0 0
Sterretje73
Vind het veeeeeel te vroeg om dit al te kunnen zeggen. Vergeet niet dat hij ook ineens de revelatie en belangrijkste defensieve pijler van vorig seizoen moest missen.
0 0
Tscheu
Keizer is een totale teleurstelling, niet wordt.
1 0
aietos
Keizer wordt een totale mislukking. We gaan weer terug naar het betonvoetbal van Spijkerman.
2 0
Ajacied33
Daar lijkt het idd wel op ja. Maar dit wisten we vooraf toch eigenlijk al een beetje.
2 0
Bensco
Sanchez kan maar beter blijven. Het is niet alleen dat je een belangrijke sterkhouder verliest maar we hebben ook totaal geen vooruitzicht op een waardige CV die richting onze club komt. Begin maar te vrezen maar een verdediging met Veltman - Viergever - De Ligt - Dijks wordt met de dag realistischer. Dat moet je echt zien te vermijden ongeacht de prijs die je kan vangen.
2 0
Ajacied33
Of Viergever en Veltman centraal. Die Orejuela LB ((Daar kan hij ook spelen las ik) en Cuenta aantrekken voor de RB positie. De Ligt is nog jong,hij kan niet alles spelen
0 0
CruijffiaansNouriaans
Oregula is een RB

OREGUELA VELDMAN DE LIGT VIER / dijks

0 0
NouridolbergNeres34
Slap verhaal dit. Hij wil gewoon weg. Kunstgras nog als excuus gebruiken..
2 0
RedFeather
Lekker op vakantie met Jürgen dan maar
0 0
luciano24
Ik vind het vrij moeilijk te geloven dat Sánchez niet gemotiveerd zou zijn vanwege een mogelijke transfer. Vorig zomer wist hij dat hij naar Ajax zou komen, maar was er toch nog op gebrandt om met Nacional te spelen en te winnen.

Hoe ik het nu zie is het meer een 'smoes' van Ajax om een mogelijke transfer niet af te laten ketsen. Kan me herinneren dat vorig jaar soortgelijke berichten naar buiten kwamen over El Ghazi en Cillessen. Cillessen werd simpelweg buiten de selectie gelaten door de belangstelling van Barca, El Ghazi zou niet gemotiveerd zijn door interesse van Lille.

De berichten:
Cillessen: https://nos.nl/googleamp/artikel/2127018-ajax-laat-cillessen-buiten-selectie.html

El Ghazi: https://www.telesport.nl/artikel/82212/ajax/bosz-houdt-el-ghazi-buiten-selectie
6 0
Sterretje73
Exact dit dus...maar alles staat en valt met hoe Sanchez zich nu opstelt. Gaat hij z'n kont tegen de krib gooien of tekent hij bij voor nog 1 jaartje extra bij Ajax. Dat ze hem die aanbieding doen en dat dit naar buiten komt is natuurlijk wel een teken dat ze hem echt niet kwijt willen (voor 40 miljoen). Ben benieuwd wat we vandaag te horen krijgen.
0 0
Ajaciedvooraltijd
Flikker toch op man hoezo teveel dingen aan je hoofd. Kale eikelbijter
0 0
boye04
Laat gewoon het team in de steek. Pfff. Gewoon een jaar op de tribune houden als ie zo graag weg wilt. Dit kan je niet toestaan.
0 -2
MankeNelis
Ik begin te twijfwlen aan Keizer. Rare wissels tegen Nice, Dijks terug halen voor de 3e keer. Hij kijkt of hij steeds ergens poep ruikt. Ik weet het niet. Dan met Spijkerman ernaast bespeur ik weer besluiteloos gepruts in het veld. Nu dit gezwam weer over Sanchez.
5 0
w86
De twijfel deel ik wel, maar wil Keizer het voordeel van de twijfel geven voorlopig. Veel dingen kan hij ook niks aan doen. Marc koopt niet ondanks de wensen die Keizer kenbaar maakt. Dan krijg je Dijks er weer bij en heb je te weinig keuze in de verdediging. Sinkgraven vonden we vorig jaar allemaal geen linksback, en is nu ook niet de oplossing.

Rare wissels, misschien wel. Maar je moet ook wat proberen. Bosz werd verweten dat hij nooit iets kon wisselen, die had geen Plan B en dan loop je soms ook vast.
0 0
Leprechaun
Hier zakt mijn broek echt van af. Wat een lulverhaal zeg.

Meneer heeft dingen aan zijn hoofd? En al die supporters dan? Die seizoenkaarten kopen, die shirtjes kopen en die helemaal naar Almelo afreizen. Wat moeten die met dit soort fucking onzin?

Keizer, Overmars, Bergkamp, Sanchez; het zal ze allemaal een rotzorg zijn. We worden gewoon als een stel debielen behandeld.

Ben helemaal klaar met dit amateuristische zooitje.
7 0
ambtenaar
Keizer heeft na vanavond nog meer aan zijn hoofd.
In de 70e min alles of niets spelen ? Je bent niet met jong Ajax in de jl aan het voetballen.
4 0
AjaxAddicted
Als je met zo'n kutverhaal komt, dam moet of Sánchez nooit mee voetballen of keizer oprotten.
1 0
D4nny
Ha! Inderdaad, dat zou de enige keuze nu nog zijn. En dan het liefst Sanchez niet meer in een Ajax shirt. Als je zo labiel bent dat je bij een beetje belangstelling niet meer kunt ballen dan ben je een lachwekkend persoon, of Ajax is lachwekkend dat ze denken dat supporters deze onzin geloven.

Zal het maandag tegen mijn Manager zeggen, ben bezig met een andere baan dus kom ff niet meer totdat ik weet of her doodgaat. Van de zotte.
4 0
meerzicht
Rampseizoen in alles
5 0
meerzicht
Het trieste verhaal van Nouri, spelers die uiteindelijk niet komen, een speler die niet door de medische keuring komt, een dragende speler die aan begin van de competitie verkocht dreigt te worden en dan niet kan spelen bij de eerste competitie wedstrijd, een verdediging die niet kan verdedigen, hoezo een rampseizoen ?
3 0
BobaAjax
Verdediging is niet het grootste probleem, je moet in de eredivisie elke wedstrijd 3/4 goals maken .Dat doen onze voorwaartse veel te weinig. Dan was er achterin geen probleem. Ook tegen Nice geen goals van de voorhoede .
1 0
koelman
Slappe zak die Keizer, het is een werknemer, en dan hoor je hier als boss mee om te gaan. Spelen!
0 0
Gonzo
Toptrainer
0 0
meerzicht
Keizer schiet op dit niveau schromelijk te kort wat een taktiek
0 0
D4nny
Gewoon verkopen die Sanchez, als hij na 1 jaar weg wilt en je kan er een Mega deal van maken dan de groeten en succes. Mina ophalen als vervanger. Persoonlijk vind ik het tegenvallen van hem maar de mazzel.
1 0
jordy0605
mina tekent of heeft getekent bij barcelona . Dan eventueel deal maken met Barcelona zij Sanchez wij mina op huurbasis
Is een dappere poging van overmars sanchez willen behouden maar het is bijna onmogelijk om een bod van boven de 40 miljoen te weigeren . Colombianen zijn broodvoetballers hij zal zijn loon ook wel paar x verdubbeld zien. wij zouden ook vertrekken bij de baas als we 5 euro meer per uur konden verdienen lijkt me heel menselijk.
0 0
D4nny
Klopt maar stop je ook met werken bij belangstelling van een ander bedrijf voordat je een nieuwe baan hebt?
0 0
Barrabrava
Die is dus wel weg ben ik bang. Een bod van 40 mil kun je ook eigenlijk bijna niet weigeren, maar baal er vreselijk van
0 0
Ar
Het blijft voor zowel speler als club een lastige.
De kans dat je nog zo'n jaar hebt als vorig seizoen is niet heel groot, gezien je beste speler (die toch vaak het verschil maakte) weg is en je in de breedte zwakker bent geworden door het vertrek en wegvallen van anderen.
Dus iedereen die zo makkelijk roept dat je er volgend jaar zo 60 miljoen voor krijgt, die kans bestaat er maar die zekerheid niet.
0 0
CrazyJew
Dat je een bedrag Van 40 a 50 miljoen niet kan laten gaan vind ik een drogreden. Financieel heb je het niet nodig en Sanchez wordt alleen maar beter. Als je kampioen wordt en weer leuk seizoen europees draait dan pak je volgend jaar misschien wel 60 miljoen. Helemaal na alles wat gebeurt is voordat we zo goed als begonnen zijn mag je best een jaar nee verkopen. Jammer dat TH, RVC en Overmars niet voor 1x met dat sentiment rekening houden. Alhoewel er is nog niks besloten maar toch. Een duidelijk nee was beter geweest
3 0
mvdk
Je leeft in een droomwereld. Mensen moeten realistisch leren denken. We spelen in de eredivisie en zijn gewoon kansloos tegen de top. Ook met een miljard. Wie wil er tegen Excelsior spelen? En wie wil er op 1 van de meerdere kunstgrasvelden spelen? Niemand. Ajax is gedegradeerd tot opleidingsclub, daar kunnen we niets aan veranderen. Pas als het niveau van de eredivisie omhoog gaat en er heeeeeel veel geld in de eredivisie gepompt wordt, kan het wat worden.
1 0
Pency
Gaat er ook om wat Sanchez zelf doet hoor. Zoals het nu lijkt is het TH heel helder.
0 0
whatarethose
+ er komt een WK aan. Dan kan hij zo 70M+ waard zijn
0 0
Ar
Kleine hoop hu dat hij blijft.
Keizer is volgens mij iets wat ongelukkig in zijn woordkeuze maar ik kan me voorstellen in bepaalde gevallen dat je als speler je trainer vraagt je vandaag maar niet op te stellen. Dat kan ook soms professioneel zijn.
0 0
mvdk
Ik heb een deal: 40 miljoen plus Jan Vertonghen. Hij is 30 en met Toby en Sanchez erbij zal de concurrentie groot worden. Jan is een Ajacied, dus proberen maar...
2 0
afca4eva
volgens meerdere Engelse media wil Tottenham dit seizoen 3-5-2 / 3-4-3 gaan spelen...
1 0
AFCARSCA
Net als Frank dus. In de PL is dat dodelijk in de omschakeling. Geloof er niks van..
0 0
whatarethose
Zo wat was Crystal Palace slecht zeg, gun het Frank wel maar met zon opstelling in de Premier Leaugeau..
0 0
mvdk
Dan staat onze verdediging daar straks.

Jan, Toby, Davinson...
1 0
preme
Spijtig hoor net dat hij verkocht is voor 45 mil. Wel mooi bedrag maar we konden hem heel goed gebruiken.
0 0
Ajacied33
Van mij mag Sanchez weg hoor. Sterker nog, ik heb eigenlijk al afscheid van hem genomen. Niet omdat ik hem niks vind, maar ben meer realist gewoon. Mooi seizoen gehad, je krijgt nu 40 miljoen, 35 miljoen winst in 1 seizoen, verpatsen. Maar er moet wel een topper in zijn plaats gehaald worden en een dynamische LB. Met deze selectie kom je gewoon tekort denk ik, ook in de ED
2 0
meerzicht
Wacht ff veel aan zijn hoofd, kunstgras .. ? Jezus wat mis ik het damesvoetbal.
5 0
AjaxBear
Hij kan echt nog wel genoeg leren door een jaar in de basis bij ajax te staan. Hij doet nog genoeg fout.
0 0
Chesterson93
Zo veel dat hij nog niet klaar is voor een stap hogerop?
0 0
shabby
Opbouwend kan het inderdaad nog een stuk beter hoewel hij wel zóveel potentieel heeft dat hij er bij de Spurs zo in kan. Als je ziet hoe snel hij zich bij Ajax heeft aangepast dan zou me verbazen als hij dat in de PL niet zou bijhouden
1 0
Hillie99
Ja hij corrigeert veel (ook zijn eigen fouten)
Oersterk snel... hoe vervelend ik het ook vind bedragen van 40 -50 miljoen zijn wel lastig te weerstaan. Wat er dan bijkomt tete en riedewald dan toch makkelijk laten gaan. Nu moet je die gaten opvullen. Ik vond destijds her vertrek van Denswil ook zonde en voor wie? Onder andere mike van den hoorn...
Neem gvd even aan dat er een plan ligt bij overmars......
1 0
AjaxBear
Als het motivatie is wil hij gewoon weg.
5 0
MennoJerry
Pfff we kunnen hem gewoon niet houden. Is een enorm mazzeltje geweest vorig jaar. Ik baal er echt zwaar van, maar het is niet anders.
1 0
Geronimo88
Zo is het
0 0
Robeerke
"Niet gemotiveerd genoeg" valt een beetje verkeerd bij mij in het seizoen waarin we Appie zijn kwijtgeraakt.
2 0
Chesterson93
Had je het in een ander seizoen wél gepikt? Want ik krijg nogal het heen en weer van het idee dat mensen "Appie" nu in de volksmond gaan gebruiken als relativerend middel.
2 -2
godenzonenssuper
Mogen we hem wel appie noemen eigenlijk?
0 0
Pency
Noem je hem Albert... ;-)
0 0
Chesterson93
Je snapt echt niet wat ik bedoel, he? Haha
0 0
JPC40
Een knul uit Colombia waar dagelijks slachtoffers zijn, is er geen ruimte om met dit soort dramatiek te lang stil blijven staan.
0 0
ajax500
Ik kan me altijd zo irriteren als die gasten nooit direct antwoord geven op een vraag. Zeg gewoon waar het op staat, klaar.
0 0
Mokum31
Vervelend hoor geen focus
0 0
HZMKK
Dat laatste zinnetje is echt schrijnend
0 0
Good Luck
Hoezo ken jij de context?
0 0
Good Luck
Hoezo ken jij de context?
0 0
Rsv
Vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg? Wat ontzettend sneu en droevig zeg.
1 0
JHM
Laatste zin "Davinson vond zichzelf niet gemotiveerd genoeg" lees "Davinson heeft zijn zinnen op een transfer gezet".
3 0
Pency
Terecht beslissing van Keizer!
0 -1
DiAngelo
In mijn ogen had hij gewoon moeten spelen. Hij is prof en hij wordt betaald. Daarnaast heeft door het niet spelen niet alleen Sanchez wat aan zijn hoofd maar de hele staf en het hele team. Wederom n excuus hetgeen men niet zag aankomen. Zolang hij onder contract moet ie gewoon spelen. En goed zoals een prof het betaamt.
1 -1
Minsc
Davinson heeft last van het Van Dijk syndroom, denk dat hij een schriftelijk verzoek voor een transfer gaat indienen.
2 -1
samfromamsterdamxxx
gebaseerd op....
0 0
Erik1966
mag niet geblesseerd raken
0 0
Playman008
Ondertussen is hij al verkocht op voorwaarde dat Ajax hem niet meer laat spelen voordat ze hem medisch kunnen keuren in Engeland
1 -1
godenzonenssuper
Oh ok
0 0
copaclassic
Is niks mee die jongen wil CL spelen en van een club als ajax mag je verwachten dat ze ieder jaar cl spelen.
Marc en ajax mogen dit zich zelf aanrekenen hadden ze de selectie maar aangevuld met kwaliteit.
Dan had je CL gehaald en was er niks aan de hand
De supp mogen ook wel wat harder zijn tegen ajax 3 jaar geen cl en kampioensschap !
3 0
R.F.
Meer willen verdienen in PL. Logisch.
Maar geen motivatie voor een wedstrijd?
Kijk naar je salaris man.

2 0