[Update III] 'Sao Paulo blijft biedingen weigeren'

BvdPloeg, 26-01-2017 om 07:10, 121746 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens De Telegraaf heeft Ajax een eerste bod gedaan op de Braziliaan David Neres (19). De Amsterdammers hebben interesse in de talentvolle buitenspeler van Sao Paulo.

Neres speelde tot nu toe acht wedstrijden voor het eerste elftal van Sao Paulo, dat momenteel tiende staat in de Braziliaanse competitie. Het medium meldt dat Ajax bereid is om een deel van de inkomsten van Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Fancesco Antonucci te besteden, maar men weet niet zeker of de aanvaller gehaald kan worden. Neres zou namelijk zo'n twintig miljoen euro kosten.

Ajax probeert het gebrek aan vleugelaanvallers op te lossen, zeker nu Anwar El Ghazi een mogelijke transfer naar Lille OSC gaat maken. Eerste keus Bertrand Traoré speelt momenteel voor Burkina Faso in de Africa Cup of Nations en is zodoende niet inzetbaar de komende tijd.

Update - 00.17 uur (15 januari 2017)
Mike Verweij van De Telegraaf heeft middels zijn Twitteraccount aangegeven hoeveel Ajax over heeft voor de Braziliaan David Nerez. De Amsterdammers zouden tussen de 10 en 12 miljoen euro geboden hebben op de vleugelaanvaller.

Update II - 07.15 uur (19 januari 2017)
Ajax heeft de hoop op de komst van David Neres nog niet opgegeven, zo meldt De Telegraaf donderdag. Sao Paulo heeft een eerste bod van tien miljoen euro op de Braziliaan afgewezen, maar volgens de krant zijn beide clubs nog wel in gesprek. 'Neres speelt op dit moment het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20 jaar en zou zich op zijn vroegst in februari in Amsterdam kunnen melden. Een akkoord met club en speler is echter nog niet in zicht', zo klinkt het.

Update III - 07.10 uur (26 januari 2017)
Ajax heeft de handen vol aan het halen van een nieuwe buitenspeler, zo meldt De Telegraaf donderdag. David Neres staat nog steeds bovenaan het lijstje van de Amsterdammers, maar Sao Paulo heeft ook na het eerste bod biedingen afgeslagen. Welke andere opties Ajax heeft, is niet bekend.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DulceDesde
Doe niet!!! moet deze speler 20 miljoen kosten!!! dan moet het vast een Braziliaanse groeibriljant zijn, en het meerendeel kent deze speler niet eens. er zou geen sulemaniaanse bedragen meer betaald worden.
0 0
Oeroeboeroe
Als Sinkgraven een verrassing is op de backplaats, wellicht is Dijks wel DE volgende ontdekking op linksbuiten :-)
1 0
de-Ajacied
Larsson zou een directe versterking zijn
0 -5
Duif63
Larsson is beter dan Younes dat wel, maar minder dan El Ghazi duswat schieten we er mee op -?
1 -1
Ferd
Voor Excelsior, niet voor Ajax. Jongen is pure middelmaat.
3 -1
ZeeuwseAjacied
Op linksbuiten waarschijnlijk wel, ivm met een Younes totaal uit vorm (er zijn heel veel spelers die op dit moment beter zouden spelen dan hij). Maar AEG gaat weg en wij komen aanzetten met een linksbuiten. Zoveel vertrouwen in Cerny, Kluivert en de gehuurde Traoré?
1 0
Chill
Ik heb dat jochie nog nooit zien spelen (Youtube is ook niet alles), maar 20 miljoen lijkt mij nog al veel? Ben ook benieuwd wat het beste bod tot nu toe is geweest.
1 0
Patrick78
Heerenveen ontkent geruchten: Larsson niet op weg naar Ajax. Bron Voetbal.com.
1 0
aegon
Waar rook is is vuur
0 0
Ferd
of een e-sigaret.
1 0
Erik8507
Dit meld "de coach" op twitter

In tegenstelling tot bericht van @TjerkstraMedia, en navraag bij @scHeerenveen, blijkt transfer van Larsson naar Ajax nog niet rond te zijn.
0 0
Rockpotje
'Nog niet rond' impliceert dat er wel gesprekken zijn. Als dit over daadwerkelijke navraag bij Heerenveen gaat, is het toch best serieus.
0 0
Rockpotje
Ik zag dat voetbalprimeur trouwens Henry Onyekuru noemen. Ik had nog nooit van die jongen gehoord, maar hij doet het zo te zien best goed in de Belgische competitie. Volgens meerdere niet al te betrouwbare bronnen zou hij tussen de 3 en 4 miljoen moeten kosten. Dat klinkt als een koopje voor 10 goals en 6 assists. Vreemd genoeg heb ik hem nooit gelinkt zien worden aan Ajax, terwijl er volgens mij in heel Zuid-Amerika geen talentvolle buitenspeler meer rondloopt die nog niet aan ons gelinkt is.
1 0
ZeeuwseAjacied
Geweldige speler, van wat ik heb gezien tenminste. Snel, diepgang, scorend vermogen, redelijk overzicht en heeft een 1 op 1 actie. Ook sterk met tegenstander in de rug en is nog heel jong.
De eigenaar van Eupen komt uit Qatar. Celtic bood 1 miljoen en dat is resoluut afgewezen, de Belgische top zit ook achter hem aan; voor 5 miljoen zou hij gekocht kunnen worden. Het is wel afwachten of hij ook bij Ajax past, in de counter is hij levensgevaarlijk maar in de kleine ruimte moet dat nog blijken. Als ik PSV was had ik zo die 5 miljoen neergesmeten voor Henry.
0 0
Starring
Op diverse fora's werd Heny Onyekuru door posters vaker ten sprake gebracht als mogelijke aanwinst. Is pas 19 jaar, dreigend in zijn acties en pijlsnel. Ondanks het talent niet direct de versterking die Ajax nodig heeft volgens mij. Denk dat VoetbalPrimeur die link zelf heeft verzonnen bij gebrek aan nieuws uit het kamp Ajax.
0 0
Rockpotje
Het stond er zowaar zelfs bij dat ze het zelf hadden verzonnen. Ik verbaasde me er vooral over dat een serieuzere nieuwsbron hem nog niet heeft genoemd en dat er geen scouts van Ajax zijn gesignaleerd op de tribune bij Eupen.

Waarom denk je trouwens dat hij geen directe versterking kan zijn? Hij is het afgelopen half jaar zeer productief geweest en de Belgische competitie is niet heel veel minder dan de Eredivisie volgens mij.
0 0
Starring
Veel dreiging, scorend vermogen en snel maar nog niet gepolijst genoeg.

Kijk zelf de beelden maar of een pak een wedstrijdje mee en vel een oordeel. Ik zie hem graag naar Ajax komen hoor, wel als talent naast een vleugelspits die wel direct het verschil kan maken. Trouwens, in de hele geschiedenis van Ajax zijn er maar een paar aankopen geweest die direct het verschil konden maken. Spelen voor Eupen is op alle facetten een wereld van verschil als spelen voor Ajax. Maar dat laatste hoef ik je hopelijk niet uit te leggen.
0 0
aegon
Sam Larsson vertrekt naar Ajax, zo weet Tjerkstra Media te melden. De vleugelaanvaller van Heerenveen moet bij de club uit Amsterdam de opvolger worden van Anwar El Ghazi, die hoogstwaarschijnlijk naar Lille verkast.

Larsson zou de Friezen circa acht miljoen euro opleveren en de deal wordt waarschijnlijk deze week nog afgerond. Heerenveen is volgens Tjerkstra niet van plan om een vervanger te halen als de Zweedse vleugelaanvaller (23) inderdaad vertrekt voor het verstrijken van de transferdeadline.

Met Arber Zeneli en Martin Odegaard heeft Heerenveen twee spelers in huis die de positie van Larsson in zouden kunnen vullen. FeanOnline meldde eerder al dat dit scenario wel eens werkelijkheid kon gaan worden.

Aldus feanonline
0 -1
mvdk
Voetbalprimeur is nep mensen
2 0
ArjanDoppe
Larsson voor 8 miljoen naar Ajax, meld voetbalprimeur.
1 -4
Starring
Inmiddels is het 26 januari. Over 5 dagen sluit de transfermarkt. De race tegen de klok is gestart. Overmars maakt het zichzelf onnodig lastig door tegelijkertijd ook El Ghazi te willen verkopen.

De kans op een paniekaankoop neemt nu sterk toe en clubs gaan de hoofdprijs willen vragen ivm het late vertrek van hun speler. GameOvermars! Trouwens, op Kluivert moet je niet willen bouwen. Die jongen is bezig aan snuffelstage en komt net kijken.
3 -2
Afc22
Ook al ben in geen grote fan van Overmars als het aankomt op aankopen, ik denk dat hij niet zo veel kan doen aan deze situatie. Want hij wilt nu echt wel veel geld uitgeven alleen geen enkel bod wordt geaccepteerd. Ik denk dat veel spelers die een directe versterking zijn voor Ajax inmiddels onbetaalbaar beginnen te worden( met name aanvallers een middenvelders). We moeten een keer heel veel geluk hebben met de scouting waardoor je iemand die een directe versterking is relatief goedkoop kan binnenhalen.
1 -1
BarryAjax
Pjaca halen van Juventus
0 0
Ferd
nee beter nog Neymar halen van Barca
0 0
Patrick78
Onhaalbaar. Next.
0 0
geDaante
Met Traoré, Younes, Kluivert en Cerny en eventueel Nouri als optie voor linksbuiten, heb je vijf buitenspelers, met name jonge buitenspelers. Dan ga je niet meer dan 10 miljoen uitgeven plus een dik salaris aan een talentje van 19, die mogelijk niet eens zo talentvol is, en sowieso nog maanden zal moeten wennen, aanpassen en die niet opgeleid is in het spelletje.

Aankopen zouden sporadisch gedaan moeten worden, en alleen op posities die heel slecht bezet zijn, en waar geen talent voor komt aanstormen. Een aankoop moet beduidend beter en verder zijn dan de jeugd die je op die positie hebt lopen. Ik denk niet dat Neres beter is dan Kluivert. Zeker niet in die mate dat het logisch is hem te halen. Kluivert is opgeleid in het spelletje, is erg snel, handig, heel technisch, goede traptechniek, ook voor de diepte en steekpass. Gewoon op blijven stellen.
0 0
Ferd
Juist.

Ik heb nog eens het pdfje met het Plan Cruijff doorgelezen, daarin staat heel duidelijk dat er geen breedte aankopen gedaan worden, alleen directe versterkingen en dat voor de breedte de jeugd moet worden gebruikt.

Trek dat door naar de huidige situatie:
supporters schreeuwen om een linksback en dan met name Haps. Haps is geen verbetering ten opzichte van Sinkgraven dus geen directe versterking en bovendien staan achter Sinkgraven Dijks en Riedewald klaar om in te vallen. Als Dijks volgend seizoen vertrekt dan neemt de jeugdige Warmerdam zijn plek over, precies zoals Plan Cruijff beschrijft.

Linksbuiten: we hebben Youness met daarachter het jeugdige talent Kluivert, terwijl ook Cassierra daar nog kan spelen
Rechtsbuiten: we hebben Traore met daarachter het jeugdige talent Cerny, terwijl ook Ziyech daar nog kan spelen.

Dus als er een speler komt voor linksbuiten dan moet die per direct een substantiele verbetering zijn ten opzichte van Youness (Larsson is dat dus niet). Voor de rechtsbuiten plek zal er gezien het vertrek van Traore aankomende zomer wel een vervanger moeten komen van niveau.
0 0
djaxax1
Gelukkig gaat Dijks niet weg.. Anders krijgt Marc het te druk met nieuwe spelers kopen :-)
1 0
korem
Hoe de mensen hier praten lijkt het wel alsof ze overmars en de manier van werken precies kennen. Ajax heeft zelf niks na buiten gegooid wat je hoort zijn alleen geruchten, misschien heeft Ajax hele andere opties of zijn ze inderdaad met niks bezig, en dan moet je niet mark de schuld geven maar de journalisten die beweren dat Ajax een bod doet, interesse heeft in die en bijna rond is ga zo maar door. Maar je leest hier verhalen hahaha
3 -2
Starring
Zie de geschiedenis van Ajax op transfergebied en je ontdekt een rode lijn in de manier van werken van Marc Overmars en zijn persvoorlichter Mike Verweij. Zo moeilijk is dat niet. De beste man anticipeert nauwelijks, maar reageert vaak (te) laat op nieuwe ontwikkelingen. Ajax mist al langer dan 1.5 jaar lang dubbele bezetting op de vleugels.

Ziyech-transfer was een duidelijk voorbeeld. Die is op het allerlaatste moment als ware nog binnen gevist onder druk van het publiek en tegenvallende resultaten.
0 0
Ferd
Youness, Kluivert --- dubbele bezetting links
Traore, El Ghazi, Cerny -- dubbele bezetting rechts. Zelfs als El Ghazi vertrekt heb je nog een dubbele bezetting.
0 -1
Starring
Dubbele bezetting qua 'kwaliteit'. Anders kunnen jij en ik ook ons voetbalschoenen aantrekken en ons aanmelden voor de vleugelspits positie, niet waar? Traore is btw geen eigendom van Ajax en zit op het moment van typen in Afrika op toernooi.

Vaste vleugels als Younes en El Ghazi (mag niets voor niets verkocht worden) staan halverwege seizoen beide op het schamele aantal van 0 goals en slechts een handjevol assists.
0 0
korem
Wat betreft Ziyech heb je gelijk, maar over de rest van transfers niet vind ik. Hier word gedaan alsof mark bewust geen geld wil uitgeven. Ik denk dat ze op het hoogst haalbare inzetten en daar geef ik ze gelijk in. Wat heeft dubbele bezetting voor zin als het van een slecht niveau is. Kan jij verder een voorbeeld van een club noemen in Nederland die het beter doen ?
0 0
Starring
Kijk, als blijkt dat Marc de afgelopen transferperiode op het allerhoogste heeft ingezet (serieuze biedingen op een stuk of 3 of 4 vleugelspitsen die Ajax aantoonbaar beter kunnen maken) hoor je mij niet klagen. Daar twijfel ik juist over. Zie eerder de keuze tussen Younes of Pione Sisto Die vele geruchten die doorsijpelen kunnen je ook niet echt op waarheid checken en na afloop van transferperiodes houdt Ome Marc meestal zijn kaken stijf op elkaar.

Een voorbeeld van andere clubs in Nederland kan ik niet benoemen. Gelukkig maar, want Ajax is altijd toonaangevend geweest voor NL en is bovendien ook de rijkste en grootste club van Nederland. Clubs moeten naar ons kijken, vind ik.
0 0
MosesD
Gewoon zeggen tegen El Ghazi dat hij niet weg mag. In de zomer nieuwe ronde, nieuwe kansen. Klaar.
2 -1
Beer
Ik heb een paar video's van Neres bekeken, die jongen is echt geen 20 miljoen waard. Ik heb zelfs niet gezien waarom hij de helft waard zou moeten zijn. Zover ik het kan beoordelen, is het middelmaat. Maar ik kan me vergissen. Goede buitenspelers zijn zowiezo dun gezaaid.
Een miskoop ( voor veel geld) ligt op de loer.
2 0
bazza25
Ben er bijna zo goed als zeker van dat er niks meer bij komt.. Overmars is zoals vaker veel te traag en dat is ook de reden waarom hij vaak met afdankertjes komt..
Als je zo laat in 1x gas moet geven tijdens de markt betaal je voor spelers van die belangrijk zijn de volle mep of je grijpt mis..
1 -6
makaveli
Voetbalzone maakte melding dat ajax larson aan gaat trekken..
1 -4
Ricoo
Ik zie het nergens staan hoor?
0 0
makaveli
Sorry mijn fout zag et voorbij komen op mn fb dacht dat et voetbalzone was ma was van iets anders..

http://m.soccernews.nl/news/380066/Larsson_zegt_nee_tegen_Serie_A_en_kiest_voor_deze_Nederlandse_topclub

0 0
Rockpotje
Vandaag of morgen staat er opeens een speler waar niemand aan heeft gedacht met een Ajax-shirt te poseren, wacht nou maar af. Als supporter heb je er toch geen invloed op en je hebt er nog niet half zoveel kijk op als je zelf denkt.

Voor het zelfde geld haalt Ajax die Neres voor 12 miljoen en is het niks. Heb je weer de poppen aan het dansen. Misschien komt Larsson inderdaad als paniekaankoop en schiet hij er acht in in de tweede seizoenshelft. Schöne en Viergever doen het toch momenteel ook uitstekend? Bij hen waren er ook twijfels of ze de stap vanuit de subtop konden maken. (Oke ze waren relatief goedkoop, dat wel.)

En als er niemand komt? Misschien breekt Kluivert wel door, misschien krijgt Younes het op zijn heupen. Die hele transfermarkt is gokken, maar Bosz en Overmars zitten er het dichtst op, dus ik vertrouw er op dat ze uiteindelijk de keuze maken met de grootste kans van slagen.
5 -1
@Maar7en
oneens. Als je goed scout kun je je wel degelijm versterken. Het voelt net als bij Ziyech. Iedereen weet dat er iemand ontbreekt die steekballen kan geven en het elftal meer laat swingen. De directie wordt eerst in zijn hemd gezet door Rostov en a leee daar is Ziyech TE LAAT. Ok het is niet zeker dat je met Ziyech had gewonnen maar het gaat erom dat je in ieder geval start aan een competitie met een elftal in balans.
2 -1
Suhusu89
Waarom doet iedereen alsof er intern niks gebeurt? Omdat wij eindelijk eens niets horen? Dat lijkt me opzich geen slechte zaak. Ik vertel mijn baas ook niet elk telefoontje dat ik heb gepleegd, en andersom evenmin. Er wordt op dit moment hard gewerkt en het resultaat krijgen we te horen. Een beetje geduld dus.
1 -5
AFCA-CBS
Overmars heeft ook maar eens account aangemaakt op AS.

Het duurt gewoon veel te lang! Als El Ghazi op korte termijn vertrekt zitten we opgescheept met een manke linksbuiten en een b-junior als rechtsbuiten. Overmars had veel sneller moeten handelen, in ieder geval vóór het begin van de competitie.
3 -2
RusselWestbrook
Als El Ghazi vertrekt.

Die gaat al een week elke dag weg, maar staat nog gewoon in de basis, is nog gewoon op de training.

En Ajax is nou eenmaal niet in de luxepositie om elke speler maar aan te trekken wanneer ze dat willen. Ajax is geen Bayern, geen PSG, geen Real en ook geen Barca. Ajax kan ondanks dikke bankrekening niet met geld smijten. Ajax speelt in de eredivisie, waar het niveau laag is en het salaris als het even kan nog lager.

Ajax is afhankelijk van buitenkansjes, talenten en spelers die bij betere clubs uitgerangeerd zijn en een stap terug willen doen.

Het is geen fucking Football Manager.
3 -6
@Maar7en
Als je last minute nog wat koopt heb je het in mijn ogen slecht gedaan. In de herfst werd al gezocht naar een buitenspeler. We zijn inmiddels 3 maanden verder en de teller staat op 73 miljoen aan inkomsten uit vertrokken spelers. Gaat inderdaad geweldig....
2 -1
Cvitaa
Oh jawel hoor er gebeurt genoeg betreffende uitgaande transfers!
1 -1
Cvitaa
Ik betrap mezelf erop dat mijn woede richting het aankoopbeleid inmiddels is omgeslagen in een slappe lach. Nog nooit meegemaakt! Slapjanussen daar in de directie! Lul maar raak hufters dat het zijn. Oeps nu ben ik toch boos!
7 -2
Koenniiee
Ojee, we worden derde en vliegen tegen Legia uit de EL. Wat een drama op deze site toch weer. Met Younes en Traoré heb je gewoon prima basisspelers in Nederland, maar ook in de eindfase van de Europa League. Als je dan nog talent in kan brengen op de vleugels als Kluivert, Nouri en Cerny dan heb je het prima gedaan.

En ik ga niet zeggen dat er niets bij hoeft. Maar ook zeker niet dat er bij MOET. Ajax is heus wel bezig, maar het is geen FM of FIFA waar je maar lukraak met geld kunt strooien en iedereen binnen kan halen. Iedereen bepaalt een marktprijs (Ajax ook) en daar moet je niet boven gaan zitten. Helaas is dat inherent aan de winterperiode, net als mislukte aankopen.

Maar goed, 'nu worden we vast derde'..
6 -3
L1tman3n
Ben het helemaal met je eens, maar 1 extra buitenspelertje is echt niet overbodig. Cerny moet het nog maar laten zien, en younes zit in een verschrikkelijke dip. Kluivert is nog heel jong (wel veel potentie) en Traoré is straks weer weg. Nouri is geen buitenspeler. Zowel Larsson als Zeneli zijn beiden een klasse beter dan El Ghazi. Die kun je sws halen. Neres ken ik niet goed genoeg, maar ik zou zeker niet zomaar 20mil betalen.
2 0
Koenniiee
Nee, ben het ook wel met jou eens. Maar ik kijk met betrekking tot dit half jaar. Juist in de zomer zijn er meer interessante spelers te halen dan nu. Dus je hebt Traoré nog gewoon een half jaar. Anders had er zeker NU wat bij gemoeten.

Younes heeft een dip, maar struikelt niet over elke bal à la Fischer. Younes komt nog in posities waaruit hij kan en moet scoren. Dat haalde Fischer bijvoorbeeld al niet die zich telkens vastliep. Younes komt eruit, daar heb ik vertrouwen in.
0 0
Redrum
Ik heb inmiddels ook het punt bereikt dat ik er alleen nog maar om kan lachen. Het is ook gewoon lachwekkend hoe amateuristisch Ajax bezig is. Waar ik me wel boos om kan maken is het feit dat er nog mensen hier zijn die serieus denken dat Ajax goed bezig is. Ja, er zijn dingen verbeterd, ja er is een hoop middelmaat verkocht en nee, Ajax is geen koopclub. Maarrrr, dat wij geen koopclub zijn wil niet zeggen dat er op een aantal cruciale posities gewoon kwaliteit ontbreekt die we (nog) niet met de eigen jeugd kunnen leveren. Ajax heeft dit zelf al maanden geleden erkend, beloofde vervolgens in de winter deze kwaliteit te gaan kopen en doet vervolgens weinig anders dan zinloos bieden op veel te dure Brazilianen. Plan B lijkt er alweer niet te zijn en er zijn al weer twee cruciale wedstrijden gespeeld in de eredivisie. Als je nog positief kan zijn over de huidige gang van zaken, dan ben je echt extreem naïef of wil je gewoon de realiteit niet onder ogen komen. Ik zeg niet dat het slecht gaat met Ajax, integendeel, maar het is gewoon nog niet goed genoeg en dat had wel al lang kunnen en moeten zijn!
1 -1
Johan5Derksen
Marc Overmars zit te denken aan een goedkopere alternatief; Derk Boerrigter.
4 -1
Patrick78
Boerrigter of Lorenzo Ebecilio...
3 -1
Johan5Derksen
Echt wanbeleid van Ajax. 3 weken geleden was het de soap rondom Bailey, een week later Lozano, weer een week later over Neres en who's next!?
7 -1
Ferd
die soap rond Bailey zit in je hoofd, dat was heel kort afgelopen zomer (en dus niet 3 weken terug), over Lozano en Neres heeft Ajax niets gezegd, dat zijn allemaal speculaties van figuren zoals jij.
0 0
RusselWestbrook
Er was alleen een soap rondom Bailey in jouw hoofd. Net als bij Lozano.

Vanuit of rondom Ajax is geen enkel bericht gekomen over deze twee spelers.
4 -8
Johan5Derksen
Dan ben jij de enige die het niet hebt gevolgd.
5 -2
Sammy Sosa
Nee jij bent de degene die op basis van een wandelgang gerucht een eigen soap verzint. Dat was met Bailey zo en idd nu ook met Lozano.
6 -6
Intec
Doet iedereen hier. Dit is een site geworden met veel kleuters. En mensen die de feiten verdraaien. Neres is de enige speler die genoemd Is waar ze daadwerkelijk ook alles aan doen.
1 -6
Johan5Derksen
Die zelfde kleuters hebben dan wel een betere kijk in als het gaat over berichtgevingen met welke spelers Ajax op het oog hebben.
3 -2
RusselWestbrook
Of jij hebt niet goed gelezen. Of je hebt weer eens gelezen wat je wilde lezen. Of je hebt maar weer eens dingen verzonnen.

Het kan bij jou allemaal.
2 -8
Dwergje48
Bailey en Ajax was alleen een soap in de zomer. Lozano en Neres wel inderdaad.
5 -2
RusselWestbrook
Het bericht over Lozano kwam toch ook alleen van een buitenlandse bron die verder bijzonder weinig met Ajax te maken had?

Alleen de berichten over Neres lijken rechtstreeks bij Ajax vandaan te komen.
1 -6
Dwergje48
Op die manier heb je wel gelijk inderdaad.
0 -2
Cvitaa
Dit kan wel eens kloppen. Winstgevend ook nog, omdat hij waarschijnlijk contributie MOET betalen.
1 0
Cvitaa
Volgens mij moet de kop zijn "Overmars weigert te bieden".
5 0
Dwergje48
Heb jij daar info over dan?
1 0
RusselWestbrook
'alternative facts' hè? Da's het nieuwe ding tegenwoordig.
2 -4
Ferd
Ook al nepnieuws op AS.
0 0
ZeeuwseAjacied
Schakel nou maar over op een ander alternatief.
Meer dan 10 miljoen is veel te veel geld, zeker als je bedenkt dat hij geen directe versterking is (hij is nog jong, het is een gokje. misschien wennen aan competitie klimaat?) en hij pas in februari aan kan sluiten bij de selectie. Bij U20 van Brazilië geen opvallende speler, is hij dan de verlosser van ons Ajax?
5 -2
Woodenshoe
Precies!!! De spijker op zijn kop. Er moet nu een directe versterking worden gehaald.
2 0
Patrick78
Helemaal mee eens!
3 -1
SuperJaxie
Wat een wanbeleid steeds roepen we gaan de markt op. Vervolgens verkoop je de halve bank en heb je na 26 dagen nog steeds niks gekocht. Kan me vergissen, maar volgens mij kan je vermogen beter op het veld staan dan op de bank.
5 0
Sjaakvaak
Houd toch op Ajax. Die gast is 20 en kan pas in februari aansluiten. Haal een echte versterkingen, trek je portemonnee voor iemand die er direct kan staan. We moeten de selectie nu naar een nog hoger niveau tillen.
4 0
Ferd
"pas in februari", volgende week is het al februari
0 0
Restored
Iedereen wil graag een nieuwe buitenspeler zien, maar ook als dat je 15m kost? Kan een tweede Sulejmani worden die geen knikker raakt en dan vervolgens transfervrij weggaat..
0 -7
Ruff Rhythim
Waarom ben jij (en schijnbaar de hele club Ajax) zo ontiegelijk bang voor zo'n Sulejmanimiskoop wat inmiddels al weer 9 jaar geleden is?

Hoe lang laat Ajax die mispeer nog als een molensteen om zn nek hangen? Wat een onzin zeg ! Sluit die shit eens af !

Gaan ze het hier over 50 jaar nog steeds over hebben?
6 0
Cvitaa
Ja je hebt helemaal gelijk! Plus dat de /- 15 mil voor een exceptioneel tallent van toen de /- 25 tot 30 mil van nu is. Deze bedragen zullen alleen maar stijgen, dus ik wens ze heel veel succes als ze over 50 jaar nog geen Sulejmani bedragen willen betalen.
4 0
Fredschuit1
Of een 2de Suarez en dan later 35 miljoen oplevert. Vergeet niet dat we alleen deze periode al 30 miljoen binnen hebben gekregen of gaan krijgen. Mag je best de helft herinvesteren.
6 0
Joseph
Met Milik, Fisher en el Ghazi is er ongeveer voor 45 miljoen vertrokken uit de voorhoede..

Er is dus wel wat ruimte voor een risico. Of dat deze speler moet zijn, kan ik niet inschatten, maar de zuinige tijd is voorbij.
2 0
Ferd
en met Traore en Cassiera is er ook al weer een stuk of 7 geïnvesteerd.
0 0
Rubenafca020
Heb via Sjakie gehoord dat men nu bezig is met een Kroatisch talent....komt uit de koker van Pa Gudelj.
2 -7
PJK54
We gaan toch niet weer op één paard gokken je neemt toch aan dat een club als Ajax een behoorlijk lijstje heeft met spelers die ze eventueel willen halen!!!

Ik heb nog steeds hoop maar waarom altijd op het laatste moment net of het dan een soort van paniekaankoop wordt.
3 0
Sulejmanibesteaankoopooit
voor het geld van fischer en el Ghazi moet er gewoon een vervanger komen. Verbreek desnoods maar een transferrecord om lozano te halen. Dat transferrecord is alweer 9 jaar geleden.

Er is nu ook een record qua inkomsten, bovenop een ajax dat voor deze inkomsten al meer dan 100 miljoen cash had, we zijn extreem gezond, en dus mogen er risico's genomen worden.

en het salarisplafond kan ook omhoog, zodat spelers die het goed doen langer zullen blijven. Een vervanger halen is meestal duurder.

de seizoenskaarten, wedstrijdkaarten en shirts worden ieder jaar duurder en voor sommige mensen zelfs onbetaalbaar, terwijl hetgeen waarvoor de supporters betalen steeds uitgehold wordt.
ik vind het ook prima om niks te halen, maar dan moeten wel de kaartprijzen gehalveerd worden.
3 -3
Tecmessa
Kerel... Als je naam nou Sulejmanibesteaankoopooit is. Hoe kan je dan voorstander zijn van een transferrecord voor een jongen die tot nu toe alleen heeft laten zien dat ie in de Mexicaanse competitie een balletje kan trappen. Of is je naam niet sarcastisch en vind je de komst van Sulejmani nog altijd een succesverhaal?
2 0
Duif63
Doorschakelen. Next please
1 0
zwollie
Denk dat ze sheraldo becker terughalen uit den haag. Lekker goedkoop
0 -2
HansBeus
Er zal toch zeker wel een lijstje zijn met wat meer spelers die prima zullen passen bij Ajax dan alleen Neres?
Als je echt koste wat het kost kampioen wil worden (en dat wil Ajax!).. zal er toch snel wat moeten gebeuren, NU!! hebben we een vleugelspeler nodig, niet in april of zo dus dat hij gelijk inzetbaar is dat zou ook wel heel prettig zijn anders is het seizoen alweer voorbij
Binnen Ajax en zeker ook onder de supporters zal er helemaal niemand zijn die "drie op een rij" willen, je weet wel drie keer achter elkaar "helemaal niks in Amsterdam"!!.. dan is de zomer weer naar de klote!...... ik hoor ze het alweer roepen!...
2 0
Ajax412
Ik vraag me telkens steeds meer af of er überhaupt wel zo'n lijstje is. Vaak lijken ze zich op één speler dood te staren en komt er uiteindelijk helemaal niks. Je hoort gewoon een hele lijst te hebben en die van boven naar beneden af te werken.
3 0
JPC40
denk dat de netwerk van Marc gewoon te klein is om dat te doen.
2 0
Dwergje48
Pavon, Neres, Everton, Larsson, een speler uit Israël waar ik de naam van kwijt ben, zijn allemaal voorbij gekomen als potentiële transfertargets. Dat is toch een lijstje?
0 0
Patrick78
Buzaglo...
0 0
DappreStryder
Lozano, die Spanjaard van Everton... Babel volgens mij ook, maar dat weet ik niet zeker. Januzaj is ook een keer voorbij gekomen volgens mij...
0 0
Dwergje48
Precies! Er is/was wel degelijk sprake van een lijstje. Of daar goed mee om wordt gegaan is wel weer iets anders natuurlijk.
1 0
NouriVandeBeek
Laat David Neres links liggen. Je komt dadelijk weer op een veel te hoog bedrag uit.
7 -1
Lars0344
So what, wat maakt het uit of je 210 miljoen of 205 miljoen op je bankrekening hebt staan. Durf is een keer een beetje risico te nemen man. No guts no glory!
1 -1
Ferd
Het gaat niet alleen om deze aankoop he, het gaat ook om het signaal dat het uitstraalt. In de jaren na Sulejmani gooide alle clubs gewoon 3 miljoen op de vraagprijs als Ajax interesse toonde 'want Ajax betaald toch wel'. Heeft lang geduurd voordat we daar vanaf waren.
0 0
R.F.
Marcie wil een spits, back en winger halen. Als Anwar weggaat twee wingers. Vier spelers. Hij zegt ze nodig te hebben en heeft gewoon helemaal niets klaargespeeld! Hij heeft een goede zomer gehad met Ziyech en Sanchez. Maar de eerste was pure paniekaankoop voor de hoofdprijs op een overvol middenveld.

Marc houdt niemand aan een lijntje, het interesseert hem geen bal wat supporters vinden en dat is oke. Maar hij moet gewoon z'n werk doen en dat hij daarmee onze selectie wederom uit balans afgeeft na de deadline kan gewoon niet. Wie moet deze man beoordelen?
2 -13
Mokum31
Lukoki gaat het worden
2 0
mdeV
Als ze die knakker zo graag willen is 20 mil toch niks voor ajax,waar is dat geld van milik gebleven.
2 0
djaxax1
Uiteindelijk komt er niemand. Of op het laatste moment wordt Sam Larsson voor een te hoog bedrag vastgelegd.
2 0
PeterVKV
Wat is er aan de hand met Cerny? Het supertalent uit de opleiding zou nu zijn kans moeten pakken op rechtsbuiten. Moet je dan een Neres halen voor 15 miljoen? Dan ga je toch denken dat er meer aan de hand is met Cerny dan alleen een blessure. Een rugblessure kan met spanning te maken hebben, faalangst na de Graafschap uit en meerdere fluitconcerten nadien. Zijn beste vrienden Gudelj en Zivkovic weg....Doodzonde.

Met Traore, Younes, Cerny en Kluivert zijn er op zich voldoende opties aan de buitenkant. Verder kunnen ook Sinkgraven, Ziyech en Nouri hangend aan een buitenkant. Ik zou niet gek opkijken als Bosz binnenkort kiest voor de optie Sinkgraven hangend op links met Riedewald als linksback. Komt er weer een groot talent aan spelen toe en krijgt Dolberg weer voorzetten van links.
5 0
MosesD
Cerny is een beetje overschat.
9 -3
PeterVKV
Toch maak je het niet vaak mee dat iemand er in de B1 en A1 zo bovenuit steekt (samen met Nouri en vd Beek) en het toch niet haalt. Ok, Fischer. En vroeger hadden we Johnny Holshuizen.....
2 0
Duif63
En Ton Blanker en Nordin van Schulpen en Sjoerd Ruiter en zo kunnen we nog wel 10 Super talenten van weleer opnoemen.
0 -2
Duif63
Een beetje ? Cerny is gewoon een heel beperkte speler. Net als Muric trouwens. Dat had Frank de Boer goed gezien.
1 -2
Ajacied33
We spelen in de eredivisie,niet de Primera division. Dus met deze groep moet je kampioen kunnen worden
1 -5
zwollie
met deze voorhoede word je geen kampioen
5 -1
afcas
dus we moeten gewoon niet proberen om een betere club te worden? tof man...
4 -1
Ajacied33
Tuurlijk moet je het hoogste nastreven,maar niet gaan kopen om het kopen. Historie heeft uitgewezen dat winterse transfers bij ons vaak floppen
2 -3
Lars0344
Ja en de voorbeelden zijn, Wieleart Kufour en Charisteas man man overdrijf niet. Noem dan ook op dat Huntelaar, Onana Lobont en Sinkgraven prima winteraankopen zijn en zeker geslaagd zijn.
1 0
Ajacied33
Als Ajax miljoenen uitgeeft aan deze speler van niks,dan is het echt gestoord. Lekker El Ghazi laten waar hij is en knallen maar. Zo slecht gaat het toch allemaal niet
1 -5
Flarkow
Nee anwar is een echte topper rot toch op
5 -1
A Cohen
El Ghazi wil weg, dat is toch wel duidelijk.
Die heeft de Ajax handdoek gegooid.
6 -1
Duif63
El Ghazi is gewoon onder druk gezet om op te pleuren. Zoals vroeger ook met Tahamata en Kieft gebeurt is.
3 -4
DaenerysTargaryen
Vind jij el ghazi goed genoeg voor ajax 1? Ik vind het een godswonder dat je 8 miljoen kan krijgen voor een buitenspeler die niet eens een linksback in de eredivisie voorbij kan komen.. Het enige wat hij kan is diep gaan en hopen op de steekpass, maar je weet dat ajax altijd tegen een handbalverdediging staat en je hier dus niks aan hebt.
2 -1
RusselWestbrook
Heeft ie je gisteren tijdens het knikkeren verteld, of niet?
2 -3
ericnelstein
express laat begonnen met zoeken expres lage biedingen uitbrengen en straks verstrijkt de termijn en dan hebben ze ons weer lekker in de zeik genomen thanksb Marc en daag kampioenschap
3 -1
Flarkow
Daag el en hallo 8e plek
2 0
A Cohen
We zijn geen koop club en pas op, je wordt voor deze uitspraak uitgemaakt voor een jonge/oude zure man. !!!!!
Whizz-kidd AFCA Pride houdt niet van dit soort quotes.
0 0
afcas
klopt. marc doet dit alleen om de fans voor de gek te houden...
3 0
Ricoo
Het duurt wel lang, maar ik heb ook niet 1, 2, 3 een idee welke buitenspeler goed haalbaar zou zijn en er meteen staat.
0 0
Qwibuss98
Daarvoor heeft Ajax scouts in dienst ;)
0 0
Ricoo
Ja, dat vraag ik me af... haha
0 0
Justin4195
Eto'o halen.
2 0
A Cohen
Sjaak Swart voor een 1/2 seizoen ?
2 0
Ajaxamersfoort
dan liever Andy van der meyde echt een voorbeeld voor hoe een buitenspeler moet zijn.
0 0
Matts
Ik zal wel een hoop duimpjes omlaag krijgen omdat het een oud-Feyenoorder betreft, maar kan Ajax niet eens een poging wagen bij Salomon Kalou? Heeft nog maar een half jaar een contract bij Hertha, dus lijkt me niet bijzonder duur, is ervaren en heeft daarnaast nog prima statistieken in de afgelopen jaren.
2 -6
Toekomst1900
Vooropgesteld: ook ik zit op versterking te wachten, maar wat zit iedereen toch te zeiken!! Jaren lopen we in koor te schreeuwen hoe slecht de selectie is, dat Ajax de spelers die het voetballende gedeelte niet kunnen bijbenen moet verkopen. Er is vanaf de zomer 80 miljoen binnengeharkt. Daarvoor zijn 2 pareltjes als Sanchez en Ziyech teruggekomen, heeft Cassierra nog niet veel kunnen toevoegen en is Westermann een mispeer geweest. Het betonvoetbal van De Boer wordt stukje voor stukje weggewerkt, maar het gaat ons allemaal niet snel genoeg. Paniek zelfs! Want 'El Ghazi is al weg' dus waar blijft die nieuwe speler? El Ghazi trainde nog bij Ajax, omdat we de vervanger nog niet hebben. Overmars doet zijn uiterste best blijkbaar om weer een pareltje binnen te halen, ipv snel schakelen naar een buitenspeler in de Eredivisie. Want we kunnen idd Larsson halen, alleen roepen we dan over half jaar weer: had meer energie gestoken in een Zuid Amerikaan. Nu doet ie dat, gaat voor de beste, is niet binnen 2 weken geregeld en iedereen in paniek! Ik heb liever Kluivert, Cerny, Younes, El Ghazi en Traore dan een paniekaankoop als Larsson...
6 -1
Frankkie
Met de meute mee praten, dat is waar dit forum uit bestaat!
Als het op Ajaxshowtime, Twitter of facebook staat dan is het waar!!!!
Dat is de huidige generatie van het Ajax Showtime Forum, niet meer en niets minder.
3 -1
fanvooraltijd
En ?
0 0
Leprechaun
Opvallend dat de naam van Lozano niet meer valt. Zou Ajax definitief afgehaakt zijn? Te hoge salariseisen wellicht?
4 0
DannTheDon020
Is nooit in beeld geweest bij Ajax
0 -3
Intec
Lozano is ook een beetje door de media naar voren gebracht. Daarbij is hij ook gewoon onhaalbaar grotere clubs zitten achter die knul aan.
0 0
robizkit
wil zelf toch niet. is al lang bekend
0 0
afcas
bij mensen die niet opletten misschien. hij heeft later namelijk die berichten ontkracht en gezegd zich er nooit over uitgelaten te hebben.
1 0
Leprechaun
Ah, ik had begrepen dat hij zelf wel oren had naar Ajax.
1 -1
Sam Badi
Hearsay. Vorige week stond in Marca juist dat hij geen interesse had in de NL competitie. Voor wat het waard is.
0 -1
afcas
en die berichten heeft hij zelf vervolgens weer ontkracht. wel op blijven letten.
0 0
Toon meer reacties