Ajax informeerde (nog) niet naar Haps

BVeenstra, 09-01-2017 om 14:00, 24761 views, Ajax Showtime | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Ondanks de geruchten die de laatste tijd de ronde doen heeft Ajax nog niet geïnformeerd naar AZ-verdediger Ridgeciano Haps. Dat laat zijn zaakwaarnemer Fabio Alho van Prof Partners International weten aan Ajax Showtime.

'Ajax heeft op dit moment niet geïnformeerd naar Haps bij AZ en ook niet bij mij', luidt het antwoord op de vraag in hoeverre Ajax geïnteresseerd is in de linksback. 'Het is natuurlijk de tijd van de geruchten, maar er speelt niets. Hij staat wel op een lijst bij Ajax en dat is mooi voor hem, want Ajax is natuurlijk een mooie club', aldus Alho, die aangeeft dat een transfer op dit moment ver weg is.

Een week geleden bracht Voetbal International nog naar buiten dat Ajax Haps volgt, maar vooralsnog blijft het bij volgen en lijkt de kans klein dat Ajax deze transferperiode overstag gaat voor de geboren Utrechter. Met Daley Sinkgraven en Mitchell Dijks heeft Ajax bovendien twee linksbacks in de selectie, terwijl Nick Viergever en Jaïro Riedewald er ook uit de voeten kunnen.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: bveenstra@ajaxshowtime.com)

Alle maten zijn weer beschikbaar van de WZAWZDB-sweaters.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kiowacannigia
Dankerlui heb je ook nog achter de hand. Een onderschatte speler, die nooit wordt genoemd! Vind ik beschamend, aangezien deze jongen elke wedstrijd van Jong Ajax in de basis staat en zeer constant presteert.

Als we het dan toch over "De jeugd heeft de toekomst." hebben, waarom krijgt deze jongen geen kans?

Voetbalt ook al sinds de jeugd met Appie, Donny, Pelle etc. etc.

Overigens, in de wedstrijd tegen Jong PSV bestrijkte hij de hele linkerkant, met als beloning dat hij in het team van de week kwam te staan. Een week later tegen Helmond Sport staat hij op het middenveld en droeg hij als het ware het team naar de overwinning, met als beloning een doelpunt.
Niet veel jonkies kunnen dat zeggen, maar degene die dat wel konden zeggen, hebben ook de kans gekregen in het eerste. Alleen hij niet en dat terwijl de linksbackpositie toch de meest gevoelige positie is in het eerste.

Je mag het eens of oneens zijn, maar het zijn wel feiten. En ik ben van mening dat deze jongen een kans verdient, net zoals Appie, Donny, Frenkie, Pelle, Carel, Justin etc.
0 0
bramski
Lekker in alkmaar laten ...
0 0
Sammy Sosa
Niet happen mensen. Voorals (nog) is de Lb positie al dubbel bekleed.
0 0
Lucky69
Haps... die van Az die zijn man constant laat lopen omdat hij zonodig zelf wil aanvallen. Neeee die hebben wij niet nodig. We hebben sinkgraven die ik veel beter vind dat Haps
3 -1
Wesl
Derde wereldoorlog is (nog) niet begonnen
Henk Jan Smits is (nog) niet gestorven
Tsunami heeft Nederland (nog) niet overspoelt
Connie Palmen heeft de nobelprijs voor literatuur (nog) niet gewonnen
Ibrahimovic (nog) niet naar Ajax
De Telegraaf is (nog) niet opgeheven
7 -3
fanvooraltijd
juist ! Ajax heeft (nog ) niet geïnformeerd naar Messi . En ook (nog ) niet naar mij.
1 0
Fredschuit1
Geen Linksback nodig. Daley doet t geweldig. Buitenspelers hebben we nodig. Voor Younes geen back up en aan de rechte kant hebben we iemand die er een maand niet is, over 6 maanden hier niet meer speelt en waarvan de back-up op het punt staat te vetrekken. Is het niet deze maand dan wel in de zomer. De jeugd momenteel er nog niet klaar voor is. Al maakt Justin grote stappen. Veel te karig voor een club die zegt aan te willen sluiten bij de Europese top..
6 0
wladimir
Linksbuiten: Younes, Cerny, Cassierra, Nouri, Sinkgraven, Dolberg, Dekker
Rechtsbuiten: El Ghazi, Traore, Cerny, Muric, Schöne, Kluivert, Nunnely

Alleen iets kopen wanneer El Ghazi wordt verkocht voor 12 miljoen...
0 -3
Fredschuit1
Cerny, Cassierra, Nouri, Dolberg alle geen linksbuiten. Dekker heeft een zware blessure en komt kwaliteit te kort voor Ajax 1. Sinkgraven kan er idd spelen maar dan lever je op de LB weer kwaliteit in.

Schöne is een middenvelder zoals Bosz gelukkig ook gezien heeft. Nunnely is er lang niet klaar voor net zoals Justin. Muric red het zelfs bij een laagvlieger in italië niet en is er ook niet. Traore is er voorlopig niet en El Ghazi kan elk moment verkassen. Het is simpelweg veel te mager voor een topclub..
1 0
kampioenenjood
Kunnen jullie misschien in een nieuwsbericht alle andere spelers opnoemen waar Ajax (nog) niet naar geïnformeerd heeft?
4 0
Willem Alexander
Hapsen naar Pijnenkoek
3 0
AFCA14JC
Ik vind die Haps soms ietwat technisch beperkt, al heb ik niet veel wedstrijden van 'm gezien. Zouden ze trouwens niet in de jeugd een back als Sinkgraven als voorbeeld kunnen nemen van hoe een back tegenwoordig technisch begaafd hoort te zijn? Termen als met de tijd meegaan zijn tegenwoordig populair om te noemen, nou een technisch begaafde back is tegenwoordig een must als je kijkt naar goed aanvallend voetballende ploegen. Tete, Dijks, Van Rhijn en wat er nu aankomt vind ik nou niet bepaald technisch hoog niveau. Ik zie in de jeugd alleen Mitchel Bakker zich sterk ontwikkelen.
0 0
Ferd
Warmerdam.
0 0
31xAjax
Stoppen met kopen van AZ spelers. Hij is bovendien niet beter dan Sinkgraven wordt....
4 0
kolan
http://referee.mx/futbol/futbol-mx/bombazo-historico-holanda-anda-tras-los-huesitos-del-chucky-lozano/
0 0
afca-mark1990
In Nederlands graag!
0 0
Mr.P.
rechter muisknop translate this page :)
0 0
kolan
http://mundoejecutivo.com.mx/ocio-diversi-n/2017/01/09/hirving-lozano-se-encuentra-mira-ajax
0 0
Sammy Sosa
Volgens die website zou Ajax een bod van ongeveer 12 miljoen voorbereiden? Geloof er niks van, hoe betrouwbaar is die site?
0 0
EVH
Sinkgraven laten staan.
3 -1
Sammy Sosa
Op basis waarvan staat er`(nog)`in de titel? Heb ik iets gemist? Heeft Real Madrid een niet te weigeren bod op Dijks gedaan? Bosz gaf al dat er weliicht iets ging gebeuren in Januari
1 0
FrankRijkaard4
Sinds wanneer is het NIET informeren naar iemand nieuwswaardig? Tijd dat de competitie weer begint.
7 0
MankeNelis
En niet doen ook
3 -2
Milan95
Gelukkig
4 -2
Leo252
Mooi, houden zo.
7 -4
ppd85
Volledig offtopic maar wat zal Hakim lachen. Marokko verliest van Finland. Finland speelde met een C-garnituur.
Marokko is heel snel uitgeschakeld in de Afrika Cup, daar durf ik wel van geld op te zetten.
1 -2
3*stars*3
Off-topic, lachen.

http://www.vi.nl/nieuws/marokkaanse-fans-scanderen-naam-ziyech-tijdens-matte-vertoning-.htm
4 0
Sommelier
Dus eerst zegt die zaakwaarnemer dat Ajax niet geïnformeerd heeft naar Haps, en daarna zegt ie dat Haps wel op een lijst staat bij Ajax. Hoe kan hij dat nou weten als ze niet geïnformeerd hebben????
0 0
Ferd
van de VI geplukt natuurlijk......

Zaakwaarnemers zeggen altijd dat hun spelers op de radar van grote clubs staan, dan sta je sterker in onderhandelingen.
1 -1
kiowacannigia
Dankerlui heb je ook nog achter de hand. Een onderschatte speler, die nooit wordt genoemd! Vind ik beschamend, aangezien deze jongen elke wedstrijd van Jong Ajax in de basis staat en zeer constant presteert.

Als we het dan toch over "De jeugd heeft de toekomst." hebben, waarom krijgt deze jongen geen kans?

Voetbalt ook al sinds de jeugd met Appie, Donny, Pelle etc. etc.
1 -2
AFCA14JC
Vind je hem echt zo goed? Ik heb mijn grootste twijfels. Ik denk dat hij technisch te kort komt maar ja, eigenlijk zou je het een keer op hoger niveau moeten aanzien.
0 0
kiowacannigia
Is wat je zegt, eigenlijk zou je het een keer op een hoger niveau moeten aanzien.

Vind ik hem echt zo goed? Ja! Waarom? Er is geen enkele speler bij Jong Ajax die zoveel wedstrijden, zij het in de basis of als invaller, zo constant presteert. Overigens, is hij de meest multifunctionele speler van allemaal, want hij kan op alle posities uit de voeten. Nu Donny, Appie, Frenkie, Pelle etc. bij 1 meedoen, staat hij op het middenveld en Mauro linksback, die mij nog iets te onzeker overkomt.
Dankerlui was vorig seizoen, maar vooral dit seizoen een zekerheid in het spel van Keizer. Keizer is er dan pas vanaf dit seizoen, maar in het spel van Stam was hij er ook constant bij.
Ik zou hem persoonlijk achter Sinkgraven in de pikorde zetten, want ik ben niet zo een fan van Dijks. Hij is fysiek alleen sterk, maar de rest van de kwaliteiten vallen wel mee.
Bosz wil aanvallend spelen en Sinkgraven is aanvallend ingesteld, evenals Dankerlui. Dijks wilt het wel, maar het komt er niet helemaal uit.
Daarom pleit ik voor een kans.
0 0
Intec
( Nog ) niet. Ajax gaat zich helemaal niet melden bij Az want dit gerucht komt puur van vi zelf wat gewoon pauper is geworden
1 0
A Cohen
Duidelijk dat de prioriteit in ieder geval ligt bij het aantrekken van:

Een echte linksbuiten. We hebben 20 miljoen in kas.

Kijk maar eens hoe wolfsburg het geld voor Draxler weer herinvesteerd.
Of dat zijn vruchten af gaat werpen moet afgewacht worden.
Wij hebben een linksbuiten nodig voor die schaal.
2 0
Kingoffdatoilet
Haps laat gigantische gaten liggen en was bij Ajax - AZ veel te laat. Die jongen is nog lang niet goed genoeg voor Ajax 1. Sinkgraven is gewoon beter
5 -1
Stibba020
Haha, Sinkgraven beter... Zeker van de commode afgeflikkert vroeger
1 -1
Ferd
Spreek je uit ervaring of ws het bij jou van hoger?

Sinkgraven is beter dan de totaal gehypte slappe haps
0 0
voorland
Sinkgraven is geen linksback
0 0
Ferd
Sinkgraven is een prima back, toekomstig oranje international en die gaat op die positie nog bij een Europese topclub terecht komen.
0 0
Kingoffdatoilet
Als je het niet met me eens bent hoef je niet gelijk zo iets doms te zeggen. Vertel mij eens waarom jij Haps beter vind? Ik zie het niet. Sinkgraven heeft dit seizoen aardig wat assists en mooie acties. Verdedigend zit hij bijna altijd goed, opbouwend veel vooruit en aanvallend ook van grote toegevoegde waarde. Zie bijvoorbeeld zijn assist op Dolberg na de vrije trap van Ziyech, grote klasse.
2 0
Sup3rJ00d
Volgensmij was Haps wel de man die Traore omver liep waarna een goal voor AZ viel en zo nog wel wat mooie dingen laat zien
0 0
Kingoffdatoilet
Traore is ook een slappe zak die niet kan schieten
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
off: ik krijg voorrang bij de klassieker wil ik boven f met een vriend of op noord lukt het niet meer naast elkaar kutzooi
0 0
Myers
Dan ga je lekker boven staan.
0 0
Lekiam
Nooit meer spelers bij AZ halen! Prijs is altijd te hoog en speler valt altijd tegen.

Gelukkig al vele medestanders hier. Altijd Zonde om een speler te halen in Alkmaar.
6 -1
Ruff Rhythim
Is speler van AZ.
En het is al TE vaak gebleken dat AZ het plafond was voor die spelers.
Kans van slagen bij Ajax statistisch gezien dus vrij laag.
4 0
DappreStryder
Kijk, Haps doet het nu beter dan Sinkgraven en is natuurlijk ook een linksback, maar ik zou zeker nog een halfjaar afwachten hoe beiden zich ontwikkelen. Misschien pakt Sinkgraven het steeds beter op en dan is Haps niet nodig, misschien krijgt Haps nog een terugval. Gewoon even rustig aankijken hoe beiden zich de tweede seizoenshelft manifesteren. Ik vind de interesse in Haps vergelijkbaar met de interesse in Sinkgraven twee jaar terug. Toen deed Andersen het ook steeds beter en was het aantrekken van Sinkgraven ook geen zekerheid op verbetering. Uiteindelijk zijn beiden daar toen minder van geworden. Andersen raakte het vertrouwen kwijt dat hij juist hard nodig had om te presteren, terwijl de overgang Sinkgraven ook niet direct goed deed. Kortom, gewoon wat meer geduld hebben als een jonge speler zijn draai langzaam aan het vinden is in het team.
0 -3
Ferd
Haps doet het helemaal niet beter dan Sinkgraven joh, waar haal je die onzin vandaan?
2 -1
Christiano91
Alleen een vleugelspeler nodig momenteel.
vraag me sowieso af hij een versterking is
2 -1
ZeeuwseAjacied
Sinkgraven is beter dan Haps.
11 -1
3*stars*3
Sinkgraven moet ook zekerheid geven en zeggen dat hij vol gaat voor toekomst als linksback.
Hij heeft nog steeds zijn twijfels maar vult het nu al prima in.
Had het vooraf nooit verwacht maar als hij zich vol op die positie gaat focussen, dan kan hij het ver schoppen.

Haps is trouwens een goede back hoor maar weet niet of hij past bij ons.
Bij Az mag maar bij Ajax moet je en dat is een groot verschil.
Teams durven tegen Az ook te voetballen en geven ruimtes weg, waarvan hij dan van kan profiteren.
1 0
Leviathan
Mooi. Dijks is dit jaar niet zo goed als vorig jaar maar hij weet zelf dat het beter moet dus gewoon nog de kans geven en laten concurreren met Sinkgraven de beste speelt.. Als je haps haalt zit je met 3 spelers die moeten spelen eigenlijk voor 1 positie. P
0 0
voorland
Marcie informeert helemaal naar niemand,want Marcie slaapt nog.
0 -8
Web
Marcie is de beste, gelukkig heb jij het niet voor het zeggen
1 -1
Redrum
Marc zit veilig weggedoken met zijn telefoon en is alleen bereikbaar voor verkoop van Ajax-spelers.
5 -2
voorland
Gaat alléén over bij verkoop.
2 -1
chrisjuhhh
Top !

trouwens waarom zet AS dit niet neer is een leuk item met Nouri en Donny of heb ik iets gemist ?

https://www.youtube.com/watch?v=HbTz4XlKq10&t=116s
0 0
AFCAsphere
Prima! Volgend seizoen Warmerdam als back-up van Sinkgraven?
3 -1
Ferd
Dat zeg ik ook al een tijdje. Lijkt me een prima oplossing.
0 -2
Leo252
idem
0 -1
AFCAsphere
Zijn we het toch weer mooi eens :p

Nee maar in all seriousness, Warmerdam is natuurlijk veel meer geschikt dan Dijks voor de (opkomende) linksback positie. Doet het nu ook gewoon prima bij PEC volgens mij.
0 -1
M.Olsen
Houden zo
0 0
M.Olsen
Houden zo
1 0
Web
Sinkgraven
1 0
Spuit11
Speelt bij AZ? Niet doen.

Excelleert bij AZ omdat het AZ is.
1 0
AFCA1510
Denk ik niet, hebben gewoon altijd kutspelers gehaald ginder. Gudelj, Siggy... niet bepaald wauw aankopen. Denk dat Haps gewoon prima meekan bij ajax.
0 -3
W Z A W Z D B
'Wauw aankopen'

Haha :)
0 -1
JesusZoonVanGod
Ik hoop niet dat Ajax een serieuze poging gaat wagen om hem te halen. Ik vind hem op dit moment echt niet beter dan Sinkgraven en Sinkgraven groeit nog zichtbaar in de rol van LB. Laat Dijks er maar mooi achter staan als tweede man. Is aanvallend niet best, maar doet verdedigend gewoon wat hij moet doen. Haps ligt daarnaast nog tot 2019 vast, dus je weet dat je daar flink voor moet gaan dokken. Steek dat geld maar in een buitenspeler.
5 0
OKP-AFCA
Met je eens, maar Dijks kan echt niet meer, wat jij zegt is onjuist. Dijks is een drama aanvallend en ook verdedigend is het een factor die grote onrust zaait achterin.

Kan niet meer.
1 -1
Vak M
Precies Dijks is zó onzeker. Hij verdedigt slecht en vertraagt, wat zeg ik blokkeert, de opbouw
1 0
R.F.
Eens met je. Maar toch moet ik ook weer even aan Blind denken, werd op dezelfde positie om precies dezelfde redenen afgeschreven. Je weet dus maar nooit.
0 0
zwollie
Hoop ook niet dat hij naar ajax komt, brengt niets extra's met wat we al in huis hebben. En ajax heeft niet veel met spelers die van az komen.
13 0
JanTa
Dat is ook de rede waarom Ajax geen verdere informatie opvroeg, ze hadden hun conclusies al getrokken.
1 0
TinussOptioneel
Amen.
0 0