Geopereerde Dekker moet maanden toekijken

BvdPloeg, 25-11-2016 om 15:50, 20203 views, Ajax Showtime |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Vince Gino Dekker ligt er lange tijd uit. De buitenspeler van Jong Ajax werd twee weken geleden geopereerd aan zijn knie, waar hij al langere tijd last van had.

Dekker speelde vorig seizoen bijna alles bij Ajax A1 en dus waren de verwachtingen hooggespannen voor zijn eerste jaar in de Jupiler League. Hij maakte tegen FC Oss drie treffers, kwam in totaal elf wedstrijden binnen de lijnen, maar speelde tegen NAC Breda voor het laatst. Dekker hield last van zijn knie, liet zich onderzoeken en was vervolgens genoodzaakt om zich te laten opereren.

Hoe lang hij er precies uit ligt, is onduidelijk, maar hij moet in ieder geval rekening houden met een afwezigheid van minimaal drie maanden. Dekker doorliep de volledige jeugdopleiding bij Ajax, waar hij inmiddels al dertien jaar speelt. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2017.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lvdbom
Gino heel veel succes met je revalidatie en uiteindelijk ga je weer knallen. Zet 'm op !!!
0 0
ajaxinho
Hier kom je sterker uit, vriend.

Robben heeft ook veel lange revalidaties achter de rug.

Als hij het kan, moet jij het ook kunnen!
0 0
Piejotter
Heel erg lullig voor hem, sterkte. Ik moet wel eerlijk zeggen dat hij het bij de A1 goed deed, maar dat heb ik nog niet gezien bij jong Ajax, daar vond ik hem zeer matig spelen. Maar wie weet.....
0 0
31xAjax
Kontrakt zsm verlengen aub. Een linksbuiten met zo'n voorzet hebben we al lang niet meer gehad....
0 -1
trodat4030
Zuur voor m, hopelijk komt ie er sterker uit. Sterkte Gino!
0 0
Alexanderrrr
Laten we hem eerst sterkte wensen in dit moeilijke periode
0 0
Ozymandias
Het lijkt mij voor Dekker beter als ze hem wanneer hij weer fit is als linksback laten spelen. Hij is niet explosief genoeg voor een klassieke linksbuiten en maakt daardoor geen grote kans om bij Ajax door te breken op die positie. Vanaf linksback zal hij misschien wel vaker gebruik kunnen maken van zijn goede pass- en traptechniek. Natuurlijk zal hij moeten leren hoe hij zich verdedigend moet positioneren maar zo moeilijk is dat niet. Als ze hem het komende anderhalve seizoen op linksback in de Jupiler League laten spelen kunnen ze medio 2018 bekijken of dat een geslaagd project was. Ajax heeft toch geen talentvolle linksbacks die hij in de weg zou lopen aangezien Savastano vaker geblesseerd dan fit is. - JohnDylan
6 0
DoorenAFCA
Gecombineerd met die fantastische voorzet van hem is dit natuurlijk een ideale opkomende back.
0 0
RH1900
Heb je een nieuw account? Of post je eerdere reactie van JohnDylan uit een oud topic.
1 0
afcklaasf
dacht hetzelfde haha
0 0
Ozymandias
Nieuw account.
0 -1
ram
Geen slecht idee!
0 0
Mikes
Dit lijkt me een best goed idee. Ben het met je eens dat hij niet de explosiviteit heeft voor een linksbuiten en is ook niet goed genoeg in de kleine ruimte. Lijkt me een uitstekende back (bij ons moet je als back toch meer aanvallen dan verdedigen)
0 0