'Sánchez beschouwd als immens talent'

NielsE, 12-08-2016 om 23:25, 95181 views, Ajax Showtime |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax Showtime interviewde eerder deze zomer journalist Paulo Freitas over de kwaliteiten van Davinson Sánchez. Vrijdagmiddag werd bekend dat de verdediger voor het eerst een plek in de wedstrijdselectie van coach Peter Bosz heeft bemachtigd. Lees de analyse hier nog eens:

Zondagochtend berichtte De Telegraaf dat Davinson Sánchez definitief de overstap maakt van Atletico Nacional naar Ajax. De sterke en tevens lange centrale verdediger tekent een 5-jarig contract in Amsterdam. Eerder sprak AS al met Paulo Freitas over de mandekker. Nu geeft werknemer bij verscheidene Amerikaanse media en tevens fervent volger van de Colombiaanse competitie, John Rojas, zijn mening over Sánchez in gesprek met Ajax Showtime.

Volgens radiocommentator was de jaargang 2015/16 een positieve voor de verdediger. 'Sánchez maakte een heel erg goed seizoen door. Onder coach Reinaldo Rueda kon hij zich perfect ontwikkelen, dit omdat deze trainer vroeger ook jeugdtrainer is geweest en dus weet hoe hij jonge spelers beter moet maken. Davinson (Sánchez, red.) maakte zo nu en dan deel uit van de basisopstelling, ook speelde hij een aantal keer in de Copa Libertadores.' De 1.87 meter lange verdediger startte afgelopen seizoen in totaal 23 keer in de basisopstelling van coach Rueda. 

Tevens meldt Rojas dat de nieuwe aanwinst van Ajax óók op andere posities dan centraal achterin uit de voeten kan. 'Sánchez speelde niet altijd in het centrum van de verdediging, hij kan ook als verdedigende-middenvelder fungeren. Op deze positie kwam hij in het verleden al uit voor de vertegenwoordigende jeugdteams van Colombia.'

Volgens de journalist heeft Sánchez al een aardige naam voor zichzelf opgebouwd in zijn thuisland Colombia. 'Buiten Colombia is hij nog niet echt bekend, echter is dat ín Colombia een compleet ander verhaal. Hij wordt beschouwd als een jongeling met immens veel talent die op dit moment nog middenin zijn ontwikkeling zit', Rojas gaat zelfs een stapje verder: 'Het is natuurlijk lastig om zijn potentie precies in te schatten, echter is hij iemand die de mogelijkheden heeft om een wereldtopper te worden. Hier moet hij dan wel keihard voor blijven werken natuurlijk. Misschien spreken we op dit moment wel over de 'nieuwe Mascherano'.'

'Sánchez is sterk, goed aan de bal, leest het spelletje goed en kan als centrale verdediger, rechtsback en verdedigende-middenvelder spelen. Echter is hij wat té zelfverzekerd en heeft hij soms nog moeite met het maken van beslissingen in het veld. Pas als dit weggewerkt is kunnen we echt spreken van een topspeler. Sánchez vergelijken met een andere speler is erg lastig, zelf zegt hij altijd op te kijken tegen Sergio Ramos.'

Afsluitend stelt de journalist dat Ajax en haar nieuwe aankoop een goede match lijken. 'Een van de redenen dat Davinson FC Barcelona afwees was dat hij naar een club wou waar hij kans had op speelminuten in het eerste. Bij Ajax heeft hij natuurlijk een veel grotere kans op minuten en tevens hebben ze heel veel ervaring met het begeleiden van jonge spelers. Als ik dit alles op een rijtje zet kan ik alleen maar concluderen dat Ajax en Sánchez 'the perfect match' zijn. Hij gaat de harten van de fans heel erg snel veroveren met zijn leuke manier van spelen, hier hoort dan ook keihard werken bij.'

Niels Engelman (Twitter: @NielsEngelman) | E-Mail: niels.engelman@gmail.com

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yoyoyoyo
Iedereen is een talent.
Sana was het, Duarte, Fischer, Veltman, Andersen....en ze konden er allemaal geen zak van.
Laat hem het eerst maar eens bewijzen.
0 -2
blessure
Trabelsi, was geen goed scoutingswerk.
Hij heeft zich zelf aangeboden. Tijdens de voorbereiding op de Lutte.
0 0
Ajaxamersfoort
ödegaard mag op huurbasis weg bij real. nou wil ik niet incinueren dat hij hier heen komt. maar wat zonde van die jongen .zoveel talent en staat helemaal stil in ontwikkeling.
1 -2
nap3000
Goed idee, we kunnen wel wat ervaring op t middenveld gebruiken. Hij brengt met z'n leeftijd voor balans in de selectie.
0 0
pinballmagic
Daar heeft hij zelf toch om gevraagd
Had hij werkelijk gedacht dat hij er meteen in zou staan
Geld was waarschijnlijk de grote drijfveer
Lange termijn denken is schijnbaar toch moeilijk
1 0
flyingsoccer
Kies je voor geld dan krijg je dit.
0 0
JanTa
Hij kon naar Ajax en ze wilde best ver gaan voor een talent maar koos toch voor Real Madrid. Zo zie je maar hoe het kan gaan als je bij zo'n grootmacht komt, je bent even in de spotlight maar daarna ben je snel vergeten. Zonde maar bij Ajax is hij buiten beeld gekomen.
0 0
Caparzo
Gelezen wat Ancelotti ervan vond dat hij Ødegaard "opgedrongen" kreeg? Één publiciteitsverhaal, dat hele jochie, zei hij met zoveel woorden. Ach, zolang ouders blijven geloven in de verhalen van de grote clubs/zaakwaarnemers, blijft het doorgaan met vern***en van veelbelovende carrières. Op een dag gaan ze wel zien dat Ajax de enige echte springplank is om het maximale uit je loopbaan te halen. :-) Gelukkig hebben we op dat punt internationaal ook echt een naam.
4 0
Henkjanklaas
nu nog heel snel Ziyech contracteren. Goed voor zeker 20 goals ! en fantastische speler om te zien.
zo terugverdiend indien CL wordt behaald.
1 -3
TVD020
die is volgens het ajaxmedium al binnen.... geloof dr geen drol van maar volgens hem wordt het vandaag bekent gemaakt... dat zou wel kunnen kloppen
1 -1
ConstantijnAjax
Volgens wie word het bekend gemaakt? ik zou wel verrast zijn hoor, ik denk dat hij eerder naar Everton wil. Zou een mooie verrassing zijn als hij naar Ajax komt!
0 0
3sterren
Prima van Overmars, die langlopende contracten.
Als ze dan uiteindelijk zelf vinden dat de overstap naar een ’grotere’ competitie noodzakelijk is, vang je in ieder geval een mark(t)conforme transfersom.
0 0
Traore20
Ik krijg Trabelsi vibes van deze man wat opzich goed is. Trabelsi was een goede speler.
0 0
Schillo
Trabelsi was een goede speler? In zn Ajax tijd was ie werkelijk fantastisch. Dat was pas een knap staaltje scoutingswerk...
1 0
daniajax1
Wat een geweldenaar was dat. Hatem met drie paar longen en een lekker duo met pienaar aan de rechterkant. In die tijd sowieso goed scoutwerk onder Beenhakker met oa Trabelsi, Maxwell, Chivu en Zlatan. En toen kwamen uit de jeugd ook net jongens als Sneijder, vdVaart en Nigel de Jong door. Herinner me de tranen in 2002-2003 nog wel als jong jochie toen we in de allerlaatste seconde werden uitgeschakeld in de kwartfinale CL.
0 0
Maus1978
Bij Jong Ajax zien spelen, zag er veelbelovend uit idd. We krijgen een luxeprobleem op CV of op de 6. Vierge er sowieso banken..en dat is maar goed ook..Niet goed genoeg voor de basis..
0 0
ajax4ever01
Niet goed genoeg voor Ajax zul je bedoelen
1 -1
AsAjax
Viergever zal daar ook vrede mee hebben
0 0
A'dam Oud-West
Ik mag hopen van niet. Viergever moet goed blijven concurreren voor een plek achterin en die jonge gasten scherp houden. Dus niet genoegen nemen met een plek op de bank, maar knokken op de trainingen en zelf verbeteren.
0 0
Aeter
Viergever op de bank? Tribune denk. 2 LCVs is genoeg.
0 0
Farry
Marc for president
0 0
suske
Het is nu definitief hij heeft getekend. Zie Ajax.nl. Ik heb veel vertrouwen in beide Columbianen.
0 0
simok
Ik in Colombianen, zit toch een groot verschil in.
1 0
Jurjen72
Hij heeft een goede beslissing genomen om voor Ajax te kiezen. Aan de andere kant hoop ik dat hij het kan waarmaken.
0 0
3sterren
Nu maar hopen dat de twee Colombiaanse talenten niet na één goed seizoen al willen vertrekken.
Ik zou een keer zo graag een Ajax basisteam willen zien dat langer dan drie seizoenen in nagenoeg dezelfde samenstelling kan spelen. Dan kan Peter Bosz in zijn laatste contractjaar eindexamen doen: namelijk kwartfinale CL halen. Mocht hem dat onverhoopt lukken dan laten bijtekenen voor een paar seizoenen en wie weet wat er dan nog in het vat zit...
5 0
Ar-AFCA
Een droom die nooit gaat uitkomen. Exceptionele talenten die een jaar goed hebben gespeeld, worden altijd weggekocht. Sportief vaak een aderlating maar financieel onhoudbaar.
Ajax moet het hebben van de verkoop en opleiding van spelers, zo simpel is het nu eenmaal.
0 0
3sterren
Om dromen te laten uitkomen moet je ze eerst hardop uitspreken.
Ik heb geschreeuwd...

; )
0 0
masterrr
Sanchez begint als backup van Tete én Veltman lijkt me?
Laat 'm het maar zien, klinkt allemaal veelbelovend.
0 0
JohnDylan
Het lijkt me, inderdaad, dat Sanchez als back-up van Veltman en Tete zal beginnen. Als Veltman niet kan spelen kan Sanchez zijn positie overnemen en als Tete niet kan spelen kan Veltman op rechtsback komen te staan en Sanchez centraal achterin.
3 -1
Jarl1989
Nou dat is dan gelijk vandaag want Veltman is geschorst.
0 0
wladimir
Mike van der Hoorn wordt dus verkocht?
2 0
AFCAzef6
onder welke steen heb jij geleefd?
1 0
Schillo
WHAHAHHAHAHAHA!!!
0 0
CPLP
Kijk even de datum van plaatsing :) Dit topic gaat door op een eerder topic.
0 0
bobos
Ik denk dat dit een goede aankoop gaat zijn maar het blijft natuurlijk nog een jonge speler. Daar is het voordeel bij dat er nog veel aan de kneden valt maar dat is ook het nadeel dat er nog veel aan gedaan moet worden. Als ik de berichtgevingen lees hebben we echter wel een groot talent binnen gehaald wat met zijn fysiek zeker een meerwaarde kan zijn voor ons.

off; weet iemand nog wie er centraal naast Alex stond in de tijd bij psv?
0 0
DemBaBa
Salcido geloof ik
0 0
erikvr
bouma?
1 0
El Toro
Ajax heeft bij de afronding van de transfer van Davinson Sanchez (20) nóg een keer FC Barcelona moeten afschudden. De Catalanen ondernamen een ultieme poging om de talentvolle Colombiaanse
verdediger voor de neus van Ajax weg te kapen, maar Sanchez negeerde dat aanbod, omdat hij zijn woord al aan Marc Overmars had gegeven.
Zelfs het verbeterde contract en de toezegging dat hij wél bij de A-selectie van FC Barcelona kon aansluiten, brachten hem niet op andere gedachten. Daarmee heeft de Europese grootmacht zichzelf in de voet geschoten. Barça had al eerder een akkoord met Sanchez’ club Atletico Nacional, maar slaagde er niet in overeenstemming te bereiken met de jeugdinternational zelf. Sanchez voelde er niks voor om, zoals hem werd voorgespiegeld, in Barça B te starten. Het was het teken voor Ajax, dat de speler al maanden volgde, om in actie te komen.
Bij het binnenhalen van Sanchez maakte Ajax gebruik van het grote netwerk dat de Nederlandse voetbalmakelaar Peter Gerards in Zuid-Amerika heeft opgebouwd. De voormalig doelman, die eerder ook betrokken was bij het aantrekken van het Uruguayaanse toptalent Gaston Pereiro door PSV, zag Sanchez veelvuldig in actie. „In mijn ogen heeft hij alle kwaliteiten die een moderne verdediger nodig heeft. Hij heeft snelheid, kracht, is goed in één-tegen-één-situaties, is sterk in de lucht en kan goed opbouwen”, aldus Gerards.
„Op zijn leeftijd moet hij zich natuurlijk nog verder ontwikkelen, maar die potentie heeft hij ook. Sanchez heeft al meer dan vijftig wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld in Colombia en vergis je niet, wat voor druk daarbij komt kijken. In de Colombiaanse competitie draait het om strijd, is elke wedstrijd een gevecht en zitten er wekelijks 40 à 50.000 mensen op de tribune”, zei de spelersmakelaar.
„Dit is de categorie spelers waar Nederlandse clubs zich op moeten richten, als je nog toptalent hier naar toe wil halen. Dan moet je de grote buitenlandse clubs vóór zijn en dat is Ajax gelukt en dat heeft ook PSV eerder gedaan. Er is nooit een honderd procent garantie dat zo’n speler gaat slagen, maar ik heb er veel vertrouwen in, want het is een toptalent met veel potentie”, aldus Gerards.
Het bleek daardoor niet eenvoudig om de rechtsbenige centrale verdediger, die bij Atletico Nacional ook veelvuldig links in het centrum stond, in te lijven. Directeur spelersbeleid Overmars en hoofdscout Henk Veldmate hadden concurrentie van twaalf Europese (sub)topclubs, waaronder Sevilla, Villarreal, Udinese, FC Basel en dus FC Barcelona. Dat de raad van commissarissen van Ajax met technische man Theo van Duivenbode wilde dat Overmars eerst Mike van der Hoorn of Ricardo van Rhijn zou verkopen, was een complicerende factor. De directie zag het gevaar dat Ajax zou misgrijpen.
En toen FC Basel met Sanchez aan de haal leek te gaan, zette de rvc alsnog het licht op groen om – tegen het Ajax-beleid in – de kosten voor de baten uit te laten gaan. Het akkoord met Atletico Nacional over de transfersom van naar verluidt vijf miljoen euro liet de directeur snel volgen door een vijfjarig contract voor de verdediger, waardoor de komst van de tweede Colombiaan binnen één week zo goed als zeker een feit is. Alleen de medische keuring (van vandaag) staat de presentatie nog in de weg.
Alstu
14 0
Caparzo
Goed te lezen dat alleen Barça voor Ajax stond in zijn keuze, zegt veel over de internationale naam van ons.
0 0
flasher93
thanks, ook netjes om de bron te vermelden op zich :)
0 0
Pettersson1963
Doet Overmars het toch niet verkeerd. Overmars werd op dit netwerk vaak belachelijk gemaakt als Marc Netto.
15 -2
ProfessorX
dit mag ook in de statistieken je krijg al 9 duimpjes omhoog XD
0 -1
RusselWestbrook
Gebeurt wel vaker hoor, sporadisch dat wel
0 -1
020bornraised
Toppie dankje!
0 0
TikkieTerugJaap
Heeft iemand het artikel al op Blendle gelezen of moet het nog online komen?
0 0
El Toro
Moet nog komen
0 0
Bobo het Konijn
Op de Zuid Amerikaanse toer. Allemaal door Veltmate?
0 0
AjaxfanRuben
Misschien wel onze nieuwe Fosu Mensah. Ook al moet hij nog wennen aan alles.
0 0
Daniii
Ik ben positief, vooral over deze verdediger ook al ken ik hem niet, maar zo wat ik gezien heb is eens wat anders dan onze eigen altijd keurige types in de verdediging.

Hopelijk word het een goede mix van kracht en slim achter in.

Maar ik hoop niet het aantrekken van ervaring achterwegen gelaten word, Huntelaar zou perfect zijn en/of een ervaren middenvelder, wat aanstuurt. GN
0 0
mvdk
Volgens mij zijn het wel sterke jongens. Dat is ook wel eens lekker! Vooral Sanchez is een beest.
0 -1
Mees209311
Dit is wat een colombiaan over hem te vertellen heeft op sofifa. Mij maakt t wel benieuwd:
He is a tall, strong and fast CB. He won't let anyone pass, he'll cut any forward. At such a young age, he is a key player on the starting 11 of Colombia's best team (and a strong candidate for the Copa Libertadores title). He is above some of the most renowned CBs in the colombian medium in Nacional. He has even done a good job when has had to play as a LB.

But what differentiates him from other talented CBs is how technically gifted he is. He has a great dribble and ball control, a lot of times eluding rivals with luxury-style plays.
1 0
flasher93
BartvR @BartyboyNL
Casierra --> pic.twitter.com/d72VXRBUNs

Wat vinden jullie van deze foto? Staat hem wel toch?
2 -2
afca4eva
Vergeleken met voorgaande jaren kijk ik nu veel meer uit naar het nieuwe seizoen met een nieuw Ajax. Zin in!
1 -1
mistermiyagi
Atletico National is een goed team hoor, Ajax zal er grote moeite mee hebben om te winnen.. "eerder verliezen"

Wel heeft Ajax de potentie net als in 2001/2002
1 0
RusselWestbrook
Haha 1.87.

Jottum wat lang, wel 5 hele centimeters groter dan Veltman, die zogenaamd te klein is voor het grote werk.
2 -3
AjaciedRK
Enige waar ik twijfels over heb is zijn voorbereiding. Hij speelt nog in de Copa, daarna op de Spelen. Dan is het september en moet hij nog wennen ed... Dan ben je zo halverwege het seizoen.
0 0
MS22
Daarom hebben we ook gewon nog Veltman en Riedewald en hoeven we VD Hoorn pas eind augustus te verkopen!
0 -1
mvdk
Aan de andere kant heeft hij wel ritme.
0 -1
erikvr
Ik denk dat met de te verwachten nieuwe aanvallende speelstijl van Bosz de dynamiek van Gudelj, de Colombianen die toch ook wel power meenemen, de frivoliteit van Cerny Youness Sinkgraven en Nouri, Ajax zijn gezicht weer terug gaat krijgen. Let maar op, dit Ajax gaat menig mens verbazen dit seizoen, laat het maar beginnen!!
11 -2
geDaante
Onder Bosz wordt het echt wel wat, maar de dynamiek van Gudelj? Die vertraagt alleen maar en is niet beschikt voor het kortere combinatiespel dat Bosz wil spelen.
0 -2
JelleAFCA020
Nu nog een vleugelspeler van hoog niveau, dat zou helemaal mooi zijn.
1 0
Robeerke
Hoe kijkt Frank hier tegenaan? Hij vertrekt en de ene na de andere versterking wordt binnengehengeld haha.
1 -4
Dwergje48
Wel 2 nieuwe mensen!! Lol
2 -1
Rujar
Sowieso prettig dat het gebeurt voordat de competitie begint en voordat er andere spelers vertrekken.
0 0
insectenverdelg
Alleen gaan ze eerst de OS spelen...
0 0
Inhartennieren
Ik denk dat Frank zelf geen aankopen meer wilde.
Te veel aankopen zijn de laatste jaren ook gewoon miskopen gebleken.
0 0
NouriVandeBeek
Ik ben benieuwd wie de nieuwe buitenspeler gaat worden. Waarom geen poging wagen bij Lozano?
0 -1
Ajax4life16
Hirving Lozano is al veel te bekend, en zal waarschijnlijk al basisspeler zijn bij clubs als Sevilla en Napoli. Te duur voor Ajax ook.
0 0
AFCZlatan
Liever Bailey, wat een talent is dat zeg. Dezelfde techniek als Younes en de snelheid van Cerny
1 -1
NouriVandeBeek
Dat zou top zijn, maar Ajax is daar te laat mee. Onbegrijpelijk dat het niet gelukt is om hem bij Ajax te houden. Nu gaat Overmars echt geen 10 miljoen aftikken.
0 -1
OKP-AFCA
Werkvergunning was het probleem.
1 0
RusselWestbrook
Dat is heel makkelijk te begrijpen. Jongen was onder de 18 en van buiten de EU en woonde niet al jaren binnen de EU. Dan is het gewoon einde verhaal.
1 0
MS22
Misschien iets van spelers betrekken in de deal zoals andersen en Serero
1 0
Oliveira
Ik hoop dat hij even goed is als wordt aangegeven. We kunnen een goede verdediger goed gebruiken.
0 0
AmSTERdamzuid
welkom!bienvenida! bem-vindo! welcome!
0 0
Figo
Goed verhaal. wie weet wordt het wat. 1.87m is dus al boomlang? ik ben nog iets groter, zo groot is dat nou ook weer niet.
4 0
geDaante
Hij moet het liefst ook een beetje wendbaar zijn hè, en een redelijke startsnelheid hebben met die ruimte in de rug, bij nog langere spelers zie je vaak dat dat allemaal minder is. Maar boomlang valt wel mee voor Nederlandse begrippen inderdaad.
0 0
robbertvd
Gewoon goede lengte
0 0
3sterrenAjax1
kopen kopen kopen! jonk en cruijff weg en we zijn net psv! wat moeten we met die colombos? geef mij dan maar de jeugd!!
0 -27
flasher93
Rechtsback: Tete/ Van Rhijn / Owusu/ Zeefuik (eventueel nog Lartey / Veltman).
Centraal: Veltman/ vd Hoorn /Sanchiez / Lartey / De Ligt
Centtraal: Riedewald / Viergever / Bergsma / Doekhi / Sidoel
Linksback: Dijks / Riedewald / Viergever / Warmerdam / Savastano.

Er lijken nu genoeg opties te zijn voor de verdedigende posities. Ajax 1 en Jong Ajax moet volgende bezet zijn, al is een extra linksback voor het eerste elftal geen overbodige luxe.

Dit met het gegeven dat Viergever, Van Rhijn en vd Hoorn hoogstwaarschijnlijk gaan vertrekken, vooral Van Rhijn en vd Hoorn door hun contractduur. Daarbij geniet Veltman van interesse van een aantal clubs, al hoop ik dat hij nog een jaar blijft. Verder zijn Owusu en Lartey twijfelgevallen. Ik zie ze het liefst volgend seizoen verhuurd worden aan een goed voetballende Eredivisie club, zodat je ze echt kan beoordelen of ze uiteindelijk Ajax 1 waardig zijn.

Opstelling verdediging Ajax 1:
Tete - Veltman - Riedewald - Dijks
Bank: Sanchez - Bergsma/Warmerdam/Owusu/Lartey

Opstelling verdediging Jong Ajax:
Zeefuik - de Ligt - Doekhi - Warmerdam
Bank: Bergsma - Lartey - Savastano
(beetje rouleren in Jong Ajax eventueel).

Het liefst dus dat Lartey Sanniez en Owusu verhuurd worden.
2 -1
ProfessorX
ik zou terry behouden , die jongen is ook misbruikt door stam en ulderink en doorschuiven naar het 1e
0 0
flasher93
Ja nu heb je het probleem dat er grotere talenten zijn, dus ben benieuwd. Verhuur lijkt mij prima oplossing
0 0
Causio
Gudelj wegwezen en Serero in de basis. Colombianen erbij, Beek, Nouri en het wordt wat. Bosz laat maar zien!
2 -26
lion
vwb Gudelj eruit ben ik het met je eens, komt ook tekort voor ajax
0 -1
TOOL
Als je kiest voor Serero ipv Gudelj dan zal je iig meer voetbal in je ploeg krijgen. Serero is voetballend veel beter. En dat stommen gelul over scorend vermogen, als hij op 6 staat dan hoeft hij helemaal geen doelpunt te maken.
3 -11
ProfessorX
Bazoer op de 6 dat is zijn toekomst bij Ajax in het Nederlands team en in het buitenland
0 0
ck69
serero is apart van die handige wedraaiacties af en toe voetballend zwaar drama hoor
3 -3
TOOL
Onzin, in de combinatie is hij, door zijn geweldige balcontrole, één van de beter in de selectie, een zeer goede speler. Ook het druk zetten en zijn karakter blinkt hij in uit.
8 -3
BrandjeXL
Serero? hahahahaha
5 -4
Ruudje74
Serero, hou toch op, met het fysiek van een E-pupil. Scoort nooit, kan namelijk niet hard schieten vanuit de tweede lijn. Gewoon bagger, hij is een kuitenbijter, wendbaar, maar daar houden zijn kwaliteiten op.
7 -4
geDaante
Nee, daar houden zijn kwaliteiten niet op, jouw inschattingsvermogen en kijk houden daar blijkbaar op in deze. Zijn fysiek is geen enkel probleem, wordt vrijwel nooit reglementair van de bal gezet, altijd vrije trap mee. Bij beter positie- en combinatiespel en dus meer afspeelmogelijkheden, zal hij ook nog minder in de duels komen. Een 6 hoeft nooit te scoren, belachelijke eis of zelfs pre.
1 0
zlatan-beast
een mindere versie van kante, waar kante wel schotkracht in zn poten heb.
0 0
ck69
ahhhh dus dat is t verschil tussen serero en kante xD
1 0
EVH
Gudelj behouden.
13 -1
ST
Tot nu toe nog geen aankopen die er meteen zullen staan. Waar blijft die nieuwe spits?
1 -1
Dwergje48
Hoe weet jij dat nou man..
2 -2
ST
*ervaren spits
0 0
El Toro
Waarom zou je die halen als Milik vooralsnog bij Ajax speelt? Als je KJH nu haalt, daalt de marktwaarde van Milik. Wacht daar nou gewoon mee tot na t EK, Milik verkopen en dan direct overschakelen op KJH
0 0
Michael25
Jaartje laten wennen als stand-in en dan Veltman opvolgen. Hier spreekt in ieder geval vertrouwen uit!
0 0
SjaakieSwart
Ajax volgend seizoen?:
K: Cillessen/Boer/Onana

RA: Tete/Veltman of Sanchez
RCV: Veltman/Sanchez
LCV: Riedewald/Viergever
LA: Dijks/Riedewald

RM: Klaassen/vd Beek of Bazoer
VM: Bazoer/Gudelj
LM: Sinkgraven/Andersen of Nouri

RB: Cerny/Muric
SP: Huntelaar/Cassierra
LB: Younes/Andersen

Ik zou dan nog ieg een LA halen en minstens een buitenspeler. Klaassen of Gudelj zou je kunnen laten gaan (niet beide!).
1 -1
flasher93
Warmerdam wordt tweede linksback gok ik. En ik hoop dat Savastano een inhaal slag kan maken, net zoals Sidoel.
0 -1
Theo jan
Ja , en en en
0 0
VAK410
het is geen fifa..
1 -3
BDW
Hoezo het is geen fifa? Opstelling/spelersmateriaal is gwn realistisch hoor?
2 0
BDW
Buitenspeler: Bailey !!!!
1 0
WyZynDeBeste
Betekent het aantrekken van hem het vertrek van Veltman of simpelweg Van Rhijn + Van den Hoorn? Interessant.

Afwachten wat het wordt.
0 0
AjaxMH
Lijkt me vertrek van V/d hoorn en rhijn.
3 0
Ajaxamersfoort
mij lijkt v rhijn en veltman
0 0
Ajaxamersfoort
mij lijkt v rhijn en veltman
0 0
Maxwell5
Veltman is eerste keus wat betreft de basis elf. Niet logisch dus. V/d Hoorn is, zoals gezegd, eerder van aan te nemen dat ie vertrekt.
1 0
insectenverdelg
Met Peter Bosz is t wel nieuwe ronde nieuwe kansen voor elke speler natuurlijk. Daarnaast als Bosz t Wel in Mike ziet zitten dan is Veltman wel een optie. die verkoop je makkelijker. Echter heeft Vd Hoorn 1 probleem. die heeft maar een contract voor 1 jaar en die tekent niet bij voordat hij weet of er perspectief is voor hem bij Ajax als basisspeler.
0 0
Ajaxamersfoort
mij lijkt v rhijn en veltman
0 0
Bensco
Reken daar maar wel op. V.d Hoorn heeft een aflopend contract en van rhijn een dramatisch seizoen achter de rug. Misschien dat Bosz wel potentie in hem ziet aangezien hij in aanvallend opzicht meer brengt dan Tete maar ik denk dat die er zelf ook wel genoeg van heeft. Veltman blijft denk ik nog een jaar. Heeft die zelf ook meerdere malen aangegeven.
0 0
FlyingDutchMan
Laat de transfer maar gauw officieel worden, die geruchten ken ik langer dan vandaag!
1 0
Kupke
Morgen wordt het officieel.
0 0
AjaxMH
Hardstikke leuk om te lezen allemaal, echter moet ik het eerst nog maar eens zien.
1 0
flasher93
Ze kunnen zichzelf in de schaduw ontwikkelen.

Cassierra bij Huntelaar of Milik
Sanchez bij Veltman/Riedewald.
1 0
Bensco
Hele sterke aankoop van Ajax dit.. Ben ik heilig van overtuigd. In tegenstelling tot de transfer van Casiera waar ik mijn twijfels nog bij heb, heb ik dat bij deze transfer totaal niet. Deze man zal vrij rap zijn mannetje al staan.
5 -1
flasher93
We zullen zien. Het is logisch dat sommige spelers een half jaar nodig hebben om zich aan te passen. Serero en Andersen hadden daar veel langer voor nodig. Ik hoop gewoon dat de begeleiding goed gaat. Bij Zivkovic is dat fout gegaan door hem gelijk op zichzelf te zetten. Serero heeft veel moeite gehad met de leefstijl hier en Andersen kreeg misschien te weinig begeleiding in een harde wereld in de top van Nederland. Onana en Muric hebben het ook lastig in het begin gehad, omdat ze voor bijna niemand verstaanbaar waren. Meleg had het zelfde probleem en zag zijn maat/begeleider 'Sulejmani' al snel vertrekken. Ben benieuwd, Bosz lijkt me wel een prima persoon. Als je het al bij Vitesse dat voor elkaar krijgt met al die ego's van het grote Chelsea, moet dat hier ook aardig goed komen.
1 0
Bensco
klopt, daar gaat wel een tijdje overheen voordat ze ingedribbeld zijn maar daarom is het alleen maar goed dat Casiera ook meekomt. dan kunnen beide colombianen zich aan elkaar optrekken ipv eenzaam in de groep rond te lopen. Bovendien spreken onana en Gudelj ook spaans dus dat zal goed van pas komen.
1 0
Lazell
Niet vervelend bedoeld hoor, totaal niet. Maar hoezo denk je dat?
3 0
Bensco
omdat hij veel ervaring heeft voor een 20 jarige. Hij pakte dit jaar 23 wedstrijden mee en stond in de copa liberta dores 10x in de basis. Met hem in de basis zijn ze in de groepsfase niet gepasseerd. Deze man ga je vrij rap al profijt van hebben.
0 -1
Lazell
Klinkt goed. Zegt niet alles natuurlijk, maar thanks voor de informatie.
0 0
wolterx
Ik moet hem zelf natuurlijk eerst zien spelen maar heb wel eens meer twijfels gehad over een aankoop, mooie lengte en gedreven met daarbij multifunctionaliteit. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
0 0
flasher93
Er zullen wat aanpassingsproblemen zijn. Ze moeten gewoon goed begeleid worden en ik denk persoonlijk dat Gudelj daar een belangrijke rol in gaat spelen. BIJ Muric en Cerny was hij ook al heel belangrijk. Lijkt me gewoon een chille gozer die lekker in de groep ligt. Kan zich verstaanbaar maken in 4/5 talen. Ben benieuwd wat de plannen van Bosz met hem zijn.
0 0
TPajaxfan
Dit lijkt een zeer goed verhaal! Dat hij ook op het middenveld uit de voeten kan, zou betekenen dat het voetballend ook wel goed zit.. Ik heb er vertrouwen in dat dit een van de volgende steunpilaren kan worden
1 0
flasher93
Hoor wel dat hij wat moet winnen in zijn snelheid en dus in de keuzes maken. Dat leer je door op het middenveld te spelen zoals dat dat bij Bazoer en Riedewald hebben aangepakt. En ook bij El Mahdaoui was het handig dat hij CVM/CV kon spelen. Ergens toch jammer dat z'n jongen gratis weggaat. Dit kan een mooie match zijn.

Al was het natuurlijk handiger geweest als je Fosuh-Mensah een contract op zijn 16de had aangeboden achteraf en dat je Denswil beter aan de praat kreeg.
Want dat zijn ook twee voetbalde sterke verdedigers, waar de aanpak gewoon fout was. Bij Denswil ook ergens zijn zelfbeeld denk ik en bij Fosuh-Mensah misschien juist een onzekerheid die niet nodig was.
0 0