Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Wenger vindt Sanogo 'top class player''

KoenWeijland, 16-07-2015 om 17:20, 6766 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frank de Boer begrijpt dat er wat scepsis heerst over Ajax' twee nieuwste aankopen: Yaya Sanogo en Amin Younes. Volgens de hoofdtrainer van Ajax vindt Arsenal-trainer Arsène Wenger eerstgenoemde een echte topspeler.

'Zijn er twijfels over onze aankopen? Dat is omdat fans de nieuwe spelers niet heel goed kennen, denk ik. Dat is wel begrijpelijk', toont De Boer zich in gesprek met Ajax Life reëel. 'Supporters willen een topnaam. Maar bij PSV liepen vorig seizoen ook wat namen rond die we eerder niet kenden. En de realiteit is dat we in de vijver van onbekende namen moeten vissen.'

Supporters die lucht kregen van de transfer van Sanogo, kwam bedrogen uit toen de cijfers van de spits erop na werden getrokken. De Boer weet echter wel beter. 'Het kan best zijn dat recente statistieken van Sanogo er niet goed uitzien, maar daarvoor had hij wel goede statistieken. Vandaar dat Arsenal hem vastlegde. Ik heb Arsène Wenger gesproken. Hij vindt Sanogo een 'top class player'. Misschien lukt het Sanogo bij Ajax wel in het juiste ritme te komen.'

Volgens de keuzeheer van de Amsterdammers is het juist goed dat er geen al te grote namen komen. 'Als wij 'onbetaalbare' spelers halen, zullen Bazoer, Milik en Tete zich ook wel achter hun oren krabben. Gezonde concurrentie is goed, zeker in de eredivisie. Milik leek vanmorgen inderdaad al even zijn twijfels te uiten...'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
noahdepoah
Wat is iedereen toch negatief, persoonlijk baal ik ervan dat we op twee sporen leven en zeg ik, alles met doorstroom van jeugd of ex Ajax-spelers terughalen (filosofie Jonk) maar om nu alles maar de grond in te boren, leuk voor die nieuwe spelers, zij willen wel naar Ajax, lezen ook fansites omdat ze nieuwsgierig zijn of hun familie en vrienden en dan lezen ze dit, nee dat is goed voor het zelfvertrouwen.
0 0
AjaxD1986
Het begint me op te vallen de laatste dagen dat er veel nieuwe namen behoorlijk buiten proportionele reacties posten. Het zal me niets verbazen als het een groep lampenkappen is die teveel tijd hebben gezien al die PSV getinte reacties. Zou me niets verbazen aangezien die lampenkappen houden van anti-Ajax propaganda verspreiden op een achterbakse manier (zie de directeur van PSV zelf). Anders zijn het in ieder geval mensen die het woord fan/supporter niet eens in de mond mogen nemen. Maar zoals ik al zei het is vast een actie van een stel boeren kindjes die zich vervelen op school en met z'n allen lollig proberen te doen nu. Het aantal duimpjes omlaag (niet dat het me een ruk kan schelen) bij louter positieve posts over Ajax begint ook steeds raardere vormen aan te nemen. Kap daar nou mee jongens en ga lekker fijn op het schoolplein spelen met je knikkers of ga lekker ledlampjes in elkaar draaien voor Philips.
1 -1
Bernardo.P
Wenger denkt ook, die gasten stellen niks voor en wie weet bloeit die daar nog op en kan ik nog wat miljoenen voor hem vangen want nu wordt die door heel engeland uitgelachen. Niet geschoten altijd mis toch Arsene?
0 0
JPC40
aangezien ik die jongen nog nooit heb zien spelen, weet ik dus ook niet waar hij staat, als speler, aangezien Arsenal hem absoluut niet wil laten gaan en nu puur op verhuur basis komt, wil dat heel wat zeggen dan heeft hij dus behoorlijk veel talent.
Milik moet zich daar geen zorgen om gaan maken hij kan via hem alleen maar beter worden.
Kishna blijf ik vinden ,moet absoluut blijven tegen elke prijs, pas over anderhalf jaar hem de ruimte geven om nog beter club dan dat zooitje van Lazio te nemen.
1 0
A Cohen
Die Sanogo zou best wel eens een verrassing kunnen gaan worden.
Younes zat op de bank bij B MönchenGB.
Heijtinga idem bij Herta in Berlijn.
Gudelj lijkt nu al geen basisplaats af te kunnen gaan dwingen.
Dijks speelde goed bij Willem II maar is geen garantie voor Ajax, OK heeft wel perspectief.
Kishna heeft zich qua gedrag niet echt populair gemaakt bij FdB, over die pizzabakker maar te zwijgen.
Mag vertrekken voor een schamel bedrag van 3 miljoen. Wel veel talent maar FdB kreeg het er niet uit.
Andersen die balletdanser het lievelingetje van FdB lijkt veilig.
Schöne, ondanks zijn traagheid is ook veilig ???
Serero, die kei en keihard heeft gewerkt dan, die veel meer presteerde dan bijv. Andersen???
Zivkovic moet opnieuw beginnen, volledig mismanagement met dit talent.

Pisvee haalt spelers zo lijkt het, die al veel verder zijn.

Dan de reden die erbij wordt gegeven is een lachertje.
2 -3
Bernardo.P
Is dit een gevalletje zo hard mogelijk schreeuwen en hopen dat onwetende supportertjes weer hun VERHOOGDE seizoenkaarten gaan verlengen?? Ajax moet eens stoppen met poppenkast spelen en naar Jonk luisteren. Meer doorstroom, Kishna heeft zat talent wordt nu verkracht door De boer en mag oprotten voor een mislukte duitse dwerg. Zivkovic kapot gemaakt omdat de boer een Ijslandse houthakker in de spits wilde. En nu huurt hij een spits van arsenal die door heel engeland wordt uitgelachen. Marc netto haalt Gudelj, best een goede speler voor Az maar we hebben bewijs genoeg dat Ajax een stapje te hoog is voor iedereen daar. We hebben zat spelers die kunnen doorbreken op zijn positie. John heitinga is helemaal een lachertje, kan zich bij Hertha niet meer staande houden maar wel bij Ajax?? Waar gaat ons clubje heen verdomme
1 -4
gras
Dus je haalt minder goede spelers, omdat Bazoer en Milik zich anders achter hun oren krabben.

Ja, dat is inderdaad compleet onlogisch.

Overigens lijkt Sanogo mij alles behalve een gepolijste speler, maar ik denk dat hij net als Pantelic wel als aanspeelpunt (veel) waarde kan hebben.
1 0
plumber
Sanogo is gewoon een meer dan uitstekende spits voor Ajax.
6 -3
Rayno95
Niet overdrijven :p, prima back-up voor Milik denk ik, die nummer 1 blijft.
1 -2
Tiel_AFCA
Dat denk ik niet. Sanogo is denk ik zeer onderschat. Ik volg Arsenal en zn spelers goed. En ik denk dat als Sanogo fit blijft en in het een ritme komt. Hij beter is dan een fitte, goede Milik
4 -1
JordyAjacied
Anders had Arsenal hem wel helemaal we gedaan als het niks was.
3 -1
Oliveira
Ik hoef niet zo zeer een "topnaam"bij Ajax. Zo lang de speler bij zijn vorige club de absolute uitblinker was is voor mij al ruim voldoende.
1 -1
Dagobert Netto
Sanogo en Younes waren banzitters bij hun clubs. Is dat ruim vodoende?
1 -1
plumber
Was Milik ook.
1 0
Dagobert Netto
Zimling ook. Heitinga ook.
0 -1
Dagobert Netto
Frons, Wenger vond Chamakh ook een top class player,
1 -9
..::Rootje::..
Frons. wie is dat?
0 0
vd.Vaart
Chamakh heeft leuk gedaan in de Franse stad Bordeaux, daarna is zijn haar beetje bij beetje eraf gegaan op zijn bolletje en voetballen is het ook niet meer wat het geweest was.

Kwam hem overigens 2 jaar geleden in Monaco tegen met zijn Bugatti, toen zei hij: 'belle chemise, est que l'Ajax?' :-)
1 0
Dagobert Netto
Dat is dan wel weer een leuk verhaal :)
0 -1
vd.Vaart
Als je naar Monaco gaat, kom je het stadion van Olympique Nice ook tegen. Sta je ook ff stil in je auto, want de Toll tja.. geld, geld en nog eens geld pff.
0 0
flasher93
Nouja wat is een 'topnaam'. De spelers die PSV haalt zijn ook geen topnamen. Het is dat we de Eredivisie volgen en daardoor Pröpper volgen, wat een prima speler is. Maar als je buiten Nederland naar Pröpper gaat vragen, kent niemand hem. Geld ook voor de andere aankopen. Allen Affelay msischien, mits hij komt.

Het leuke is van een voorbereiding dat we nieuwe spelers in Actie kunnen zien. Dus ik ben benieuwd. Milik, Fischer en El-Ghazi zullen beginnen denk ik. Schöne zal ook zijn minuten maken. De twee nieuwelingen kunnen iig aan de bak om hun kwaliteiten te laten zien
1 -1
Godenzoon24
Maar Propper was wel basis en een leider in zn team. Niet een 4e spits of een derde rangs buitenspeler die op een lager niveau verhuurd is en zelfs daar maar 14 wedstrijden mee mocht doen. Ajax maakt zich belachelijk met dit klote beleid!! Kom Johan en Jonks laat ze jullie prachtige plan niet verneuken!!!
0 0
..::Rootje::..
Hazard, of Costa , of Sanchez, zoiets.
Of je kan ook in de richting van Messi, Ronaldo Neymar gaan.
0 0
..::Rootje::..
Hazard, of Costa , of Sanchez, zoiets.
Of je kan ook in de richting van Messi, Ronaldo Neymar gaan.
0 0
vd.Vaart
Hij zei in de interview bij AT5 dat hij fan was van: Zlatan en Kanu.. Goed teken en nou maar hopen dat hij net zo goed wordt als deze 2 helden :-)
2 -1
X-RaY
Voelt Milik zich nu al onbetwist dan...?
Hoop dat het een topper is die Sanogo.
1 -1