Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Ajax beloont Botman met nieuw contract tot 2023'

JesseTH, 21-02-2020 om 22:40, 17701 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft de goede prestaties van Sven Botman bij sc Heerenveen niet zonder beloning gelaten, zo weet De Telegraaf. De jongeling tekent binnenkort naar alle waarschijnlijkheid een nieuw contract, lopend tot medio 2023. Ajax en de jongeling bereikten op hoofdlijnen een akkoord.

De centrale verdediger wordt door Ajax verhuurd aan de Friezen, maar krijgt in aanloop naar het volgende seizoen de kans om zich te bewijzen. 'Ik wilde graag bijtekenen als Ajax een plan met me had en dat bleek er te zijn', vertelt een enthousiaste Botman over de gang van zaken. 'Van de zomer keer ik terug, waarna ik in de voorbereiding en gedurende het seizoen als volwaardig lid van de A-selectie een eerlijke kans krijg om me te bewijzen.'

Tijdens de winterse transferperiode toonde Norwich City belangstelling in Botman, wat door Ajax af werd gewezen. Die ontwikkeling heeft er mede voor gezorgd dat de plannen met Botman al in januari werden besproken door Marc Overmars. 'Daar bleek dat hij tevreden was over mijn ontwikkeling, veel vertrouwen in me heeft en een potentiële Ajax 1-speler in me ziet.'

Als vanzelfsprekend hoopt Botman tijdens het seizoen 2020/2021 definitief te slagen in Amsterdam, maar mocht dat niet lukken, heeft hij een 'vangnet'. 'Daar wil ik niet al te veel over in details treden, omdat ik vól voor een basisplaats wil gaan. Maar er zijn afspraken gemaakt voor het geval dat dit niet mocht lukken. Dan kan ik verder kijken', klinkt hij mysterieus.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Heracles? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
preme
Goede actie van Ajax. Geef hem gewoon de kans zich door te ontwikkelen en wie weet. In ieder geval beter dan 9 of 15 miljoen voor een of andere buitenlandse speler die het kennelijk ook niet redt.
6 -1
Maxwell_5
Botman - Schuurs

Hoe langer ik er over nadenk. Opbouwend denk ik prima, maar ik denk dat ik het voor een centraal duo te lief zou vinden.
1 -2
MankeNelis
Fysiek zit het wel goed, moeten dd meedogenloos leren worden.
0 -1
Hollister
Wordt misschien zomaar straks voor 10 miljoen plus verkocht.. prima gedaan dan toch.. volgend jaar dit met meer spelers doen.. Ekkelenkamp, Eiting?, Jensen, Labyad?,
3 -3
Jelephi
Geef mij het adresje van wat jij gebruikt gap.
6 -2
afcaman
Schande.
1 -6
Jelephi
Haha alles voor de verkoop. Dee bot man draait nog trager dan geen geblesseerde Sigthorsson.
3 -1
MPAjax
goed signaal naar de jeugd, altijd maar spelers blijven kopen werkt niet

ik mis alleen wel de focus op vleugelaanvallers en verdedigers opleiden, dat zou wel beter kunnen
2 -1
AFCA1996
Neem aan dat dit puur voor de doorverkoop is om er nog wat aan te verdienen. Slim gehandeld van Overmars
4 -1
talent020
Dit vermoed ik ook, gewoon goed zaken gedaan van Overmars, dit gebeurt bij zoveel clubs
2 0
GladiOol
Is dit niet puur om meer geld te kunnen vragen? Type Botman zal in de Championship in Engeland het misschien prima kunnen doen en die smijten tegenwoordig ook met geld.
3 0
Amster
En de middelmaat continues. Marc Marc Marc toch..
4 -5
Mikee
Doe niet zo bot man.
6 -3
Benleiden
Met eigen talenten vind ik het niet zo erg. Evenals niet met het aantrekken van een Perr Schuurs, want dit is gewoon een gok. Maar als je kijkt naar Pierie en Alvarez dan weet je al dat het niks wordt. Pierie mist echt alles wat een verdediger nodig heeft, en Alvarez mist alles wat een voetballer nodig heeft.

Botman kan je op deze manier altijd nog voor een prima bedrag slijten. Volwaardig selectielid volgend jaar -komt dus van het grote Ajax- en aardig lang contract, dus daar moet een leuke transfersom tegenover staan.
7 -2