Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Labyad: 'Ze zeiden: maak je niet druk, het komt goed'

BartVeenstra, 11-11-2019 om 07:25, 5216 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zakaria Labyad is blij met de steun die hij krijgt van zijn teamgenoten. De aanvallende middenvelder stond zondagmiddag na lange tijd weer eens in de basis van Ajax en die kans wordt hem door zijn teamgenoten enorm gegund.

In De Telegraaf worden de namen van Hakim Ziyech, Quincy Promes en Noussair Mazraoui genoemd als spelers die de nieuwe kans van Labyad 'heel erg gunnen'. 'We zijn eigenlijk altijd met zijn vieren samen en ze besteedden voor en tijdens de wedstrijd extra aandacht aan me. Ze zien me elke dag en weten wat ik er op de trainingen allemaal voor heb gedaan om me terug te knokken. Ze zeiden: maak je niet druk, het komt goed.'

Labyad is sinds zijn komst bij Ajax - hij kwam in de zomer van 2018 - eigenlijk altijd bankzitter geweest. Hardop klagen deed hij echter nooit en op de training heeft hij zich altijd van zijn beste kant laten zien. 'Dit was de kans waar ik hard voor heb gewerkt. Elke dag weer. Er zijn veel spelers van ver gekomen en daar heb ik een voorbeeld aan genomen. Ik trainde ondanks mijn situatie met heel veel plezier, lachte veel en was altijd positief. Het plezier liet ik mij door niemand afnemen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HStorm
Uitstekend wedstrijd, kon prima mee en heeft alle haters iig voor het moment weer de kast ingekregen. Top!
0 0
Kikke
Kijk dat is wel het verschil met andere clubs, het plezier, dat maakt ook dat je blijft. Het goede resultaat, van vorig jaar en dat iedereen voor zijn plek moet vechten, dat houdt de moed erin. Goed dat hij het heeft laten zien gisteren. Als hij zo hard werkt zonder te klagen, is het hem van harte gegund..
3 -1
Ginoajax1
Geweldig joh, je ziet het. Instelling, doorzettingsvermogen en steun van je maten brengen je heel ver. Dat is ook de reden dat Ziyech bij ajax blijft. Het is een vriendenclub die elkaar alles gunnen. Bij andere topclubs moet dat altijd maar afwachten. Fantastisch gedaan en geweldig dat ten Hag je beloont.!
6 -1