Marins Roemenië geeft voorsprong in slot uit handen

JesseTH, 15-10-2019 om 22:40, 7380 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Het Roemenië van Razvan Marin heeft dinsdagavond een zeker lijkende zege in de slotfase uit handen gegeven. In de EK-kwalificatiereeks was Noorwegen in eigen huis de opponent en bij winst zouden de Roemenen stijgen naar de tweede plek, maar door de puntendeling blijft de ploeg op de derde plaats staan.

Opstelling Roemenië:

Tatarusanu; Benzar, Nedelcearu, Rus, Bancu; Marin, Anton; Deac, Mitrita, Stanciu; Puscas.

Wissels Roemenië:

Radu, Nita, Tosca, Burca, Coman, Hagi, Keserü, Mogos, Bordeianu, Nistor, Cicaldau, Andone.

Opstelling Noorwegen:

Jarstein; Elalbdellaoui, Hovland, Ajer, Aleesami; Johansen, Berge, Henriksen, Selnaes; King, Ødegaard.

Wissels Noorwegen:

Nyland, Rossbach, Rosted, Glesnes, Sørloth, T. Elyounoussi, M. Elyounoussi, Midtsjø, Svensson, Meling, Johnsen, Normann.

Doelpunten:

1-0 Alexandru Mitrita (62')
1-1 Alexander Sørloth (90+2')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wzawzdb91
Tot nog toe een goede wedstrijd van Marin. Goede passing en goed in duels. Mag ook wel eens gezegd worden.
6 0
3*stars*3
Welke positie stond hij vandaag?
Potjes bij Luik viel hij mij juist op omdat hij veel meters maakte.
Deed mij klein beetje denken aan Demy De Zeeuw, in zijn goede fase.

Marin als opvolger van Frenkie heb ik nooit begrepen.
Maar afschrijven doe ik hem zeker niet.
0 0
HZMKK
Voegt amper wat toe, op basis van bijvoorbeeld alleen deze wedstrijd zou ik hem ook nooit halen.
3 -2
Ajaciedforaltijd
Inderdaad. Promes deed het veel beter bij het NL elftal dit weekend
0 -1
Web
Hij speelt een behoorlijke goede wedstrijd
Ook dat moet je zien, maar ook willen zien
Deze speler heeft zijn credit al op hier
0 0
BrandjeXL
Dat zijn "krediet" op is komt eerder omdat het totaal onzinnige aankoop is gebleken. Tegen Fortuna kon je al zien dat Gravenberch veel makkelijker speelt op die plek. Ook al kan deze jongen best voetballen zijn komst is helaas lachwekkend.
2 -4
FlyingDutchMan
Gravenberch met Marin vergelijken is lachwekkend..
4 -2
BrandjeXL
Lezen wat er staat vriend! Ik vergelijk ze op welke positie ze spelen. Gravenberch is eerder een opvolger van Frenkie dan Marin. Die laatste is in niks de vervanger van. Marin komt veel beter tot zijn recht als bij verder naar voren speelt echter hebben we daar Donny en Promes al voor. Ik zeg nergens dat Marin niet kan voetballen. Ik zeg wel dat we hem niet nodig hebben. Verder zou het je sieren als je ook met argumenten komt want alleen verder komen dan lachwekkend is inderdaad lachwekkend.
1 0
Ajax#1900
Valt nu nog niet te zeggen. Martinez doet het natuurlijk ook verrassend goed als middenvelder. Dat soort dingen vallen vooraf niet te voorspellen. Bovendien heeft Gravenberch 2 keer meegedaan in het eerste en vorig jaar vrij wisselvallig gespeeld. Of Marin een goede aankoop was valt nog niet te zeggen, maar dat er iemand moest komen de we wel duidelijk.
3 -2
wzawzdb91
Natuurlijk haal je een speler niet op grond van een wedstrijd. Maar Marin doet in deze wedstrijd bijna alles goed, en hij voegt wel degelijk wat toe: hij is snel in de omschakeling en zijn passes zijn strak. Bovendien durft hij de diepte te zoeken met zijn passing. Dat alles wil natuurlijk niet zeggen dat hij nu ook fantastisch bij Ajax gaat spelen. Maar ik mag toch hopen dat je ook blij bent dat een Ajax speler die niet in zijn beste vorm verkeert weer eens lekker 90 minuten lang een prima pot speelt!
2 -1
ETM
Niet iedereen ziet Marin graag goed spelen. Roeptoeters die hem compleet hebben afgeschreven vinden het wel zo prettig als Marin daadwerkelijk bij Ajax er niet komt.
Dan duiken ze op iedere wedstrijd om even te willen bevestigen dat hij nogtsteeds niet goed genoeg is. Blijft een boeiend fenomeen.
3 0
Lazell
Ik probeer me vaak voor te stellen wat voor type mens zo in het leven staat. Kom er niet helemaal uit. Heb vaak het idee dat het of een slecht zelfbeeld is, of een slechte positie in de maatschappij. Ze proberen iets te verbloemen en overcompenseren.

En dan bedoel ik niet de mensen die af en toe kritiek hebben, maar de Valentijn Driessens onder de supporters. Die TH na zijn succesvolle CL campagne nog steeds af moeten zeiken, die Promes het licht in de ogen niet gunnen, etc.
1 0
ETM
Ps. Het is ook idd wat anders dan gewoon kritisch zijn of humor. Overdrijving bijv kan humor zijn.
Maar dit, waar wij het nu overhebben, is heel wat anders.
0 0
ETM
Ik kan er ook niet inkomen. En de hoeveelheid van dergelijke mensen die je via socialmedia tot je krijgt is verontrustend, al weet ik dat deze media als uitgangsklep functioneren.
Het is een soort geldingsdrang, maar dan in de anonimiteit, wat het helemaal vreemd maakt.. You-tube staat er ook vol mee. Ga je een beetje scrollen en dan zie je bakken afzeik-berichten.
Het moet verder haast wel iets van frustratie vanuit een minderwaardigheid complex zijn. Zo'n Marin is eigenlijk ongeacht of hij slaagt al heel succesvol, althans hij heeft het ver geschopt met voetbal, verdiend er een prima stuk brood mee etc.
Ook werkt het denk ik als een verslaving. Mensen zijn halve zombies op hun smartphones/tabs.. het uitleven op voetballers is zo gedaan, en bovendien cultureel geaccepteerd en zelfs geprezen.
Op voetbalfora is voor mijn gevoel sowieso een vrij groot gedeelte geen voetballiefhebbers. Zijn kicken op het winners and losers principe. Een wel eeuwen oud volks principe, rotte tomaten mee naar het theater ;)
1 0
ajaxdordtt
Geniet er van Aad82 xx
3 -1
Suarez16_
Veel plezier vanavond aad82!
0 0
mvdk
Heb ik iets gemist?
1 -1
DeWijsneus
Aad is onze onofficiële Roemenië watcher.
0 0
wzawzdb91
Hopen dat Marin een goede pot speelt vanavond. Ik heb hem nog zeker niet afgeschreven na een matig begin van het seizoen. Wat mij betreft heeft Ajax op de plek naast Martinez toch nog steeds niet de ideale middenvelder gevonden. Donny zie ik liever op 10. Alvarez zie ik liever op 4. Marin, Mazraoui en Gravenberch hebben wat mij betreft allemaal de potentie om die plek goed in te vullen, maar de eerste twee hebben het dit seizoen nog niet laten zien. Als dat zo blijft zou Gravenberch in de loop van het seizoen zomaar de kans kunnen krijgen. Maar ik blijf voorlopig ook hopen op een opleving van Marin of Nous.
0 0
Radie125
Als ik dit lees staat Marin al bijna bij de grijze container.
0 0