Jeugdteams Oranje: wederom veel Ajacieden aanwezig

JesseTH, 04-10-2019 om 18:20, 3183 views, KNVB |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Vrijdagmiddag werd de selectie van Oranje bekendgemaakt door Ronald Koeman en dat betekent dat ook de jeugdteams van Nederland weer in actie gaan komen. Oranje Onder 20, Onder 19 en Onder 18 spelen wedstrijden van wisselend belang en selecteerden daarvoor allen Ajacieden, zo valt te lezen op de website van Ons Oranje.

Oranje Onder 20:

Bij Oranje O20 is een drietal Ajacied aanwezig om de club te vertegenwoordigen. Het betreft Juan Castillo, onlangs overgenomen van Chelsea, Jurgen Ekkelenkamp en Kik Pierie. De ploeg van Bert Konterman speelt op donderdag 10 oktober tegen Portugal en op maandag 14 oktober tegen Polen.

Oranje Onder 19:

Oranje O19-coach Maarten Stekelenburg heeft een grotere Ajax-delegatie aan zijn selectie toegevoegd. Enric Llansana, Jurriën Timber, Liam van Gelderen en Ryan Gravenberch zijn zeker van een oproep, terwijl Daan Reiziger, Nordin Musampa en Quinten Timber op de stand-by lijst staan. O19 begint op dinsdag 8 oktober tegen Moldavië aan haar EK-kwalificatiereeks, waarna op vrijdag 11 oktober Letland wacht. Maandag 14 oktober is Israël de laatste tegenstander.

Oranje Onder 18:

Tot slot Oranje O18. Bij O20 en O19 zijn er respectievelijk drie en vier Ajacieden aanwezig, maar bij de ploeg van Peter van der Veen reikt dat aantal tot acht. Anass Salah-Eddine, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Sontje Hansen, Steven van der Sloot en Youri Regeer zijn de gelukkigen. Op de stand-by lijst staan Donny Warmerdam, Jarmillio Pinas en Max de Waal. De ploeg speelt op vrijdag 11 oktober tegen België, de laatste oefenwedstrijd voor het WK Onder 17.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Wat een talentvolle club!
0 0