Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Drietal Ajacieden in selectie Jong Oranje

BartVeenstra, 04-10-2019 om 13:05, 2839 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bondscoach Erwin van de Looi heeft Perr Schuurs, Noa Lang en Kjell Scherpen opgenomen in zijn selectie voor Jong Oranje, zo meldt Ons Oranje. Jong Oranje speelt in de komende interlandperiode EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Portugal en Jong Noorwegen.

Jong Oranje is de EK-kwalificatiereeks in de vorige interlandperiode goed begonnen. Jong Cyprus werd namelijk met duidelijke cijfers verslagen: 5-1. Op vrijdag 11 oktober speelt men in Doetinchem tegen Jong Portugal, waarna op dinsdag 15 oktober een uitwedstrijd volgt tegen Jong Noorwegen.

Enkele andere bekende namen in de selectie van Jong Oranje zijn Justin Kluivert (AS Roma), Dani de Wit (AZ), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Javairo Dilrosun (Hertha BSC) en Danilho Doekhi (Vitesse).

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markk
Ik gun Kluivert het beste maar ik ben enigszins blij dat hij weer bij Jong Ajax speelt. Laten wij Kluivert als een slecht voorbeeld gebruiken voor talenten die denken dat ze op jonge leeftijd beter af zijn in het buitenland. Kluivert heeft zich de afgelopen 1.5 jaar slecht ontwikkelt en nu is Donyell Malen hem voorbij in de pikorde.
0 -1
Cupmetgroteoren
Kluivert was een talent maar geen toptalent. Is voorbijgestoken door Malen en Stengs, en Gakpo vind ik ook in potentie iets beter qua efficiëntie. Bergwijn zit in een vormdip. Ook geen toptalent, maar ik denk dat Koeman hem de voorkeur gaat geven.
0 0
Lazell
Malen ging ook op jong leeftijd naar het buitenland. Nog jonger dan Kluivert zelfs.
0 0
markk
Klopt maar hij is inmiddels weer terug en heeft zich hier snel ontwikkeld in tegenstelling tot bij Arsenal.
0 -1