Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Ajax-fans opnieuw niet welkom bij ADO'

SJvanveen, 16-09-2019 om 21:01, 3999 views, Noordhollands Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als een verrassing komt het misschien niet meer, maar Ajax-supporters zijn ook dit seizoen niet welkom tijdens de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Dit meldt het Noordhollands Dagblad op basis van informatie van de gemeente. 

De laatste jaren speelt Ajax zijn wedstrijden zonder uitsupporters en dat zal dit seizoen niet anders zijn. De gemeente heeft ervoor gekozen opnieuw geen Ajax-supporters toe te laten en wel om de volgende reden. Burgemeester Pauline Krikke en ADO Den Haag delen het standpunt dat de al jarenlang bestaande gespannen verhouding tussen aanhangers van ADO Den Haag en aanhangers van Ajax een te groot risico op incidenten oplevert', valt er te lezen. 

'ADO Den Haag zal dus geen uitsupporters toelaten tot het Cars Jeans Stadion', is de logische conclusie. Al sinds 2006 zijn er geen fans uit Amsterdam welkom. 6 oktober gaat de koploper van de Eredivisie op bezoek in de Hofstad. Vorig seizoen boekte Erik ten Hag en zijn spelers een klinkende zege, het werd 1-5. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Ik heb nog nooit in een uitvak gezeten dus kan het mis hebben, maar als je rechtstreeks naar het stadion verplichte busreizen regelt kan er met extra beveiliging in het stadion niet veel mis gaan toch?
0 0
Meerkoet
simpel, dan ook geen geld meer delen met dit soort clubjes.
1 -2
brullie
Tja vrouwelijke burgemeesters zijn nu eenmaal geen succes...zie de onze...
2 -2
ram
Hoe fout kan een uitspraak zijn; op alle mogelijke manieren.
0 -1
Ajax-4-ever
Is het kinderachtig dat ik zou willen dat Ajax ook geen supporters meer toelaat van clubs waarbij wij niet welkom zijn? Misschien dat ze dan sneller geneigd zijn om een oplossing te vinden dan nu.
2 0
Dennis1964
Az Ajax in de Arena spelen. Dan kunnen de andere clubs weer zeiken.
2 0
Dennis1964
Gaan we weer demonstreren in Den Haag. Nu met 2000 man.
5 0
Lane 8
Competitievervalsing
7 0
Juichtoon
Ajax dient zich er hard voor te maken dat de KNVB gaat ingrijpen tegen clubs die uit supporters niet toestaan. Maakt niet uit op welke manier maar het weigeren van Ajax fans begint religieuze trekjes te krijgen.
6 0
f*ck010
Ja, natuurlijk. Straks mogen we niet meer naar: Ado, Feyenoord, Utrecht, Psv en Az (als die in het Ado stadion spelen). Succes voor alle mensen die NL+ proberen te halen in een competitie die word overruled door angstige burgemeesters. Misschien kunnen we als volgende stap alle wedstrijden achter besloten deuren laten afwerken!
2 0
MrPink
Schande weer. En wat als we tegen az spelen?
3 0
Juichtoon
Dan zijn we ook niet welkom. Dat voel je op je klompen aan.
2 0
Mikee
Inmiddels leven we in 2019, en jaar waarin een Haagse voorkeur nog steeds boven de regelementen staat. Bizar.
4 0
jollie18
Oké dat is mooi dat ze er tegen AZ bij mogen zijn. Maar dat hij ADO slaat nergens op je kunt het toch weer proberen
0 0
FSideMaluku
Ik heb het hier niet gezien (of ik heb het gemist), maar de kans is groot dat we tegen AZ "gewoon" in Alkmaar spelen. In Den Haag kregen ze ook voor deze wedstrijd alweer klamme handjes.
1 0
mgtow
Iedereen een bouwhelm op en een schietgebedje.
1 0
FSideMaluku
Dak gaat, neem ik aan, volledig verwijderd en weer opnieuw opgetrokken worden. Ik kan me niet voorstellen dat je een risico gaat nemen met een gedeelte laten zitten. Dus ik zou een paraplu meenemen. Schietgebedje mag nog steeds, want de rest van het stadion blijft een veredeld evenemententerrein met die trappen die niet zouden misstaan op een houseparty in sporthallen Zuid.
1 0
Labrador
https://sportnieuws.nl/voetbal/binnenland/az-gaat-topduel-ajax-mogelijk-weer-eigen-stadion-spelen/
1 0
Labrador
Schandalig. Geen goed woord voor over. Na 14 jaar nog steeds geen uitfans. Ieder jaar weer rijden er tientallen supportersbussen langs het stadion van ADO als ze onderweg zijn naar Excelsior of Sparta. Om nog maar te zwijgen over de honderden bussen tijdens de bekerfinale. 500 Ajaxfans in een uitvak is kennelijk veel te spannend. Nou , wacht maar tot Partizan daar naartoe moet.
5 0
ajax4ever01
Best een lachertje hoe dat gaat in Nederland, moeten ze eens naar buitenlandse competities kijken daar is de rivaliteit zelfs nog erger maar zijn supporters gewoon welkom, hier in Nederland houdt men steevast aan het politiekcorrecte gedoe.
0 0
FSideMaluku
Om Partizan er even bij te nemen: ik ben 3 jaar geleden naar de "eternal derby" geweest. De wedstrijd moest om de 5 á 10 minuten stilgelegd worden om ongeregeldheden of vuurwerk, maar de supporters zijn altijd welkom.
Of nou ja welkom, ze mogen in ieder geval het stadion in. ;-)
1 0
jollie18
En uit bij AZ ook niet dus
1 0
FSideMaluku
Zie: FSideMaluku ma 16 september 2019 om 21:10

Heb dit vernomen van een AZ site die zegt over betrouwbare bronnen te beschikken. Slag om de arm houden, dat wel..
0 -1
Figo
Voor die wedstrijd heeft Den Haag geen akkoord gegeven dus het is nog niet bekend waar die gespeeld gaat worden.
0 0
insectenverdelg
Alleen de ArenA is mogelijk gok ik.
1 0
Labrador
als dat zo is dan moet Ajax dat niet accepteren. Dat AZ zijn zaakjes niet op orde heeft is niet ons probleem
6 0