Selectie Jong Oranje kent vier Ajacieden

BartVeenstra, 30-08-2019 om 13:05, 3626 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

KNVB-coach Erwin van de Looi heeft vier spelers van Ajax geselecteerd voor zijn selectie van Jong Oranje. Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Dani de Wit (die op de drempel van een transfer naar AZ staat) en Noa Lang zullen in september met Jong Oranje een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus spelen.

Kik Pierie behoorde tot de voorlopige selectie, maar de linksbenige verdediger is afgevallen voor de definitieve selectie. Kaj Sierhuis, door Ajax verhuurd aan FC Groningen, behoort wel tot de definitieve groep.

De selectie van Jong Oranje kent met Danilho Doekhi, Justin Kluivert en Deyovaisio Zeefuik drie oud-spelers van Ajax. AZ-spits Myron Boadu maakt zijn debuut in de selectie van Jong Oranje, terwijl PSV'er Mohammed Ihatarren zich niet beschikbaar stelde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Beretta
Had Gravenberch hier ook graag bij gezien, verder een team met vrij veel talent, vooral aanvallend. Ik hoop echt dat Ihattaren voor Nederland, het is een supertalent en het zou fantastisch zijn hem met Frenkie op het middenveld te zien. Dit jaar kampioen worden en volgende zomer naar Ajax halen :D
0 0
Sunstridr
Voor dat mensen vragen, Ihattaren heeft zelf gevraagd om niet geselecteerd te worden, zo dat hij kan denken over welke land hij wil voor kiezen tussen NL and Marokko.
0 0
Schip
Dat heeft daar helemaal geen invloed op, dus het is een voorbode voor een keuze voor Marokko lijkt mij.

Zonde, enorm talent. Lijkt mij nog groter dan Bergwijn, Malen, Gakpo etc. Zou er ook geen enkel begrip voor hebben, maar goed.
0 0
Sunstridr
Hij heeft ook Marokko afgewezen.
0 0
Schip
Ah, ok, dat biedt hoop. Die beheersing, super goede touch, overzicht. Ik vind hem na Frenkie echt het meest pure talent dat er rondloopt in die leeftijdscategorieën.
0 0