Swart: 'Sneijder had nog drie, vier jaar kunnen spelen'

JesseTH, 24-08-2019 om 21:40, 14188 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sjaak Swart is lovend over de carrière die Wesley Sneijder heeft gehad als profvoetballer. Wel baalt de clubicoon van Ajax dat de loopbaan van de creatieveling niet nog langer voortduurde, maar daarvoor was volgens Swart een andere levensstijl nodig geweest. Zaterdag maakte Sneijder zijn debuut voor de ex-internationals.

'Ik vind dat hij nog makkelijk drie, vier jaar had kunnen spelen als hij net zo geleefd had als ik. Als een monnik', spreekt Swart tegenover FOX Sports. 'Dat heeft hij niet gedaan, maar hij heeft het geweldig gedaan. Hij heeft de meeste interlands van allemaal, doelpunten gemaakt, alles erop en eraan. Wat wil je nog meer? Een geweldige carrière.'

Mister Ajax kende de recordinternational al voordat het brede publiek kennis mocht maken met diens kwaliteiten. 'Ik ken hem sinds hij rond de tien tot twaalf jaar was, toen hij bij Ajax begon te spelen. Op zijn vijftiende had ik hem bij me, dus we hebben heel wat jaren samen gewerkt aan dit, dat hij naar Real Madrid en Inter ging.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Op de Playstation
1 0
Toeschouwer
Ik denk dat hij een beeeeeetje stress heeft ,
eet en drinkt ze eigen helemaal rond.
1 0
D4nny
Net of er iemand aan een touwtje getrokken heeft bij zo’n reddingsvest. De tering wat is die Sneijder al een dikkerd geworden zeg.
1 0
gi0vanni
Met zo'n bankrekening kan dat wel ja. En dan is hij waarschijnlijk nog beter in het voetballen als zowat iedereen hier op AS.
0 -2
D4nny
Ps wat heeft zijn bankrekening er trouwens mee te maken dat hij zich zo snel zo rond heeft gevreten?
1 0
gi0vanni
Als jij miljoenen hebt verdient en niet meer hoef te werken ga je natuurlijk niet zelf koken maar lekker uit eten. Eventueel nog een lekker flesje wijn of wat anders wat een beetje sterk is erbij en dat gaat het al snel. Zowat ieder mens leeft ongemerkt naar zijn stand. Jij kan natuurlijk een van de uitzonderingen op de regel zijn maar Wesley niet.
0 0
Chesterson93
Het feit dat hij het zich kan veroorloven en dat hem dat fysiek niet belemmert. Mag aannemen dat als jij snel 10 a 15 kg aankomt, je werk wat lastiger wordt. Nietwaar?
0 0
D4nny
Dat geloof ik meteen, zijn voetbalkwaliteiten staan niet ter discussie. Stip slecht aan dat ik hem erg vet vindt geworden in korte tijd.
0 0
gi0vanni
In die zandbak waar ze nog meer als te veel geld verdienen kan dat allemaal. Het niveau gaat daar nergens over. En nu hij is gestopt en geen vrouw meer heeft kunnen de remmen los.
0 0
aniet
in zijn achtertuin
1 0
Odin
Sneijder: “Swart kan nog drie, vier jaar spelen.”
0 0
jaribombari
Dit mannetje is over een jaartje kogeltje rond.
1 0
MPAjax
met kapotte knieën? haha dan zou hij mascotte zijn
0 0
talent020
Bij Lucky Ajax had dat nog wel gekund daar heeft Sjaak gelijk in,
0 0
Stroeve
Hij is echt al kogelrond zeg, die Wes.
4 0