Miljoen kijkers zagen CL-duel PAOK - Ajax

BartVeenstra, 07-08-2019 om 10:50, 3863 views, AS, Stichting Kijkonderzoek |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ruim een miljoen mensen hebben dinsdagavond in Nederland de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Ajax bekeken, zo blijkt uit cijfers van stichting Kijkonderzoek. Het heenduel in de derde voorronde van de Champions League eindigde in een 2-2 gelijkspel en dat resultaat is op papier vooral voor Ajax gunstig.

Via Ziggo Sport en Ziggo Select keken in totaal 1.054.000 mensen (514.000 + 540.000) naar de wedstrijd. Daarmee is het echter niet het best bekeken televisieprogramma van afgelopen dinsdagavond. Naar De Slimste Mens (1.322.000) en Het Acht Uur Journaal (1.227.000) keken meer mensen.

Wel werd de wedstrijd van Ajax beter bekeken dan programma's als Jinek, Endeavour, Het Spaanse Dorp Polopos en Ellie Op Patrouille. Volgende week dinsdagavond speelt Ajax de return tegen PAOK Saloniki. Om 20.30 uur wordt er dan afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Het open kanaal van Ziggo is niet meer te zien op XS4ALL wel via de XS4ALL App kunnen kijken vanaf de telefoon met een stream naar de TV. Niet top beeld maar wel kunnen zien. Nadeel was dat mijn app steeds berichten gaf van de stand de streak liep 2 minuten achter. Dus voor de 0-1 zag ik op mijn tv de appjes binnen komen. In de rust de app op stille meldingen gezet.
0 0
Cupmetgroteoren
Of: ben het helemaal eens met de Fortuna- voorzitter: https://www.vi.nl/pro/overig/fortuna-sittard-eigenaar-pleit-in-open-brief-voor-faire-verdeling-tv-pot

Het moet een stuk eerlijker in de voetballerij. Ook op Europees vlak. Ik wil graag naar competitieve conpetities kijken.
0 0
debarbaar
De Fortuna baas kan zich beter bezighouden met het bedenken van een masterplan over hoe hij zijn ABN rekening kan behouden. Fortuna is toch gewoon een grote witwas machine? Wat heeft Fortuna betekent voor het Nederlandse voetbal en betekent het nu voor het Nederlandse voetbal met al die vage spelers dat het denkt recht te hebben op meer TV opbrengsten? De eredivisie had kunnen stemmen voor meer geld, maar besloot de kunstgrasvelden te behouden.
0 0
Vierendertigste
Was inderdaad behoorlijk zoeken geblazen.
In VI stond Veronica
Fox Sport1 was ook niets
RTL7 doet alleen EL
Maar uiteindelijk (het deze keer gratis) Ziggo op KPN233
Lijkt erop alsof het niet te bekend moet worden, zodat we naar dat gepruts van die anderen mogen kijken.
0 0
Red Devil
Veel klachten hoor ik omdat Fox en KPN het Ziggo kanaal niet open hadden staan.
0 0
debarbaar
Fox heeft niets met het Ziggo kanaal van doen. KPN is een ander verhaal die moeten hun netwerk openstellen maar ik hoor dit echt voor het eerst.
0 0
mickey2602
Ik kon om 6 uur al op Ziggo sport kijken met een KPN abonnement.
0 0
MOKUMsTrots1899
Ik kon PAOK - Ajax dus nergens vinden op de kanalen van Online.nl! Alle zenders afgegaan, Gegoogled, maar NIETS. Dan maar NPO Radio 1... Erg teleurgesteld.

Welk kanaal wordt dit in hemelsnaam op uitgezonden? Gek genoeg kan ik wel FOX Sports 1 ontvangen, waar ik pijnlijk genoeg de uitschakeling van vorig jaar weer voorbij zag komen...
0 0
debarbaar
Jij hebt de uitschakeling nooit op Fox kunnen zien. De CL rechten liggen bij Veronica en Ziggo en de voorrondes hebben niets met de CL rechten van doen en die zijn dus gekocht door de Ajax sponsor Ziggo. Je kunt natuurlijk altijd op footy.to terecht of op hesgoal of op op SEBN als je in het buitenland zit en je niets kunt zien op het open net.
0 0
Spectre
Ik heb de wedstrijd gekocht via de ziggo totaal app, was €3,99. Ik stond er wel van te kijken aangezien Ziggo gemeld had dat het gratis was, dat was het vorig jaar namelijk wel/ook met de voorrondes via de ziggo totaal app.
0 0