Blind: 'Schuurs en Dest mooi om te zien'

SJvanveen, 27-07-2019 om 23:02, 7651 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind is meer dan te spreken over de nieuwe jongens die zich profileren in de A-selectie van Ajax. Zaterdag speelden de Amsterdammers met veel nieuwe namen, maar was het spel tegen PSV bij vlagen meer dan naar behoren.  

'We lieten goed spel zien', doelt Blind in gesprek met De Telegraaf op het veldspel dat de ploeg van Erik ten Hag zowel in balbezit als balverlies op de mat legde. Het puike optreden gebeurde met vier officiële debutanten, die het volgens Blind zelf uitstekend deden. 

'De jongens die doorgeschoven worden, Perr Schuurs en Sergiño Dest, en de nieuwe jongens die zich zo inpassen... Als je dan gelijk op dit niveau presteert, is dat mooi om te zien. Ik denk dat je vooral niet moet vergelijken, maar Schuurs doet het heel goed en wil vechten voor zijn kans', besluit Blind. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
nou, je mag natuurlijk best vergelijken, Daley. Uiteindelijk zou t dan nog ns zomaar kunnen dat Schuurs 1 of meer pluspunten blijkt te hebben t.o.v. Matthijs. Het omgekeerde is , op dit moment dan, wel duidelijk.
0 0
Michels
Ik hoop toch zo dat al die gasten die bij voorbaat riepen dat Blind een zwaar overschatte speler is, toch eindelijk eens zichzelf achter de oren krabben. Wat hebben die gasten het fout gehad! Het zijn overigens vaak dezelfden geweest die tegen de komst van Huntelaar waren en die constant Veltman zitten af te kraken. Word lekker fan van een andere club! Dit soort gasten zijn helden!
2 0
PetrusKeizer
is wel waar. maar met t ongelijk van onze mede-ajacieden moeten we ons IMHO niet al te veel bezig houden. Als ik ongelijk blijk te hebben m.b.t. die Magallan zal ik t meteen toegeven, maar ik ben wel zo vrij om er nu van te zeggen dat ik t n koekenbakker vind. Who cares!
0 0
Michels
Bij Magallan kan ik zoiets beter hebben. Dat is niet iemand met een serieus Ajax-verleden. Blind, Veltman en Huntelaar (in mindere mate) zijn echte Ajax jongens. Die zijn hier groot geworden en hebben altijd alles gegeven. Iets meer respect zou zo hier en daar op z'n plaats zijn.
0 0
EricAjax1
Tja diezelfde mensen hebben nu Promes en Marin op de korrel. Bereid je maar voor op hetzelfde verhaal bij andere spelers... Heb overigens wel het idee dat het vaak meer onderbuikgevoelens zijn dan dat ze het daadwerkelijk menen maar dan nog slaat het 9/10 keer nergens op..
0 -1
PuurGeluk
Martinez, Dest, Schuurs, Marin en Promes redelijk nieuw tot nieuw. Blind op een andere positie, Dolberg weer in de spits en Veltman rb. Feitelijk 8 wijzigingen tov het einde van vorige seizoen. Ik moet zeggen dat ik het niet verwacht had dat ze met vlagen zo goed zouden spelen. Klasse start!
1 0
Adios
Je mag er zelf ook wezen, Daley!
3 0
Tecmessa
Hij schoot die 2-0 ook echt lekker in, dat was helemaal zo makkelijk niet
3 0
PetrusKeizer
als-ie scoort zijn t wel vaker bezienswaardige goals.
0 0