Bankzitter Neres ziet Brazilië winnen in kwartfinale Copa

GinoHaverkamp, 28-06-2019 om 07:15, 4471 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brazilie heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Copa América. David Neres zag hoe zijn land na penalty's afrekende met Paraguay, zoals ook te zien was op FOX Sports. De Ajacied begon op de bank en werd tijdens de wedstrijd ook niet binnen de lijnen gebracht.

Een doelpuntrijk spektakelstuk was het niet in Porto Alegre. Na negentig minuten spelen stond het nog 0-0. Het had 1-0 voor Brazilië kunnen staan als het gastland een penalty kreeg, maar scheidsrechter Roberto Toba vond een vermeende overtreding van Gustavo Gómez op Gabriel Jesus niet genoeg voor een strafschop. Het meest spreekmakende moment vond plaats in de tweede helft. Toen kreeg Brazilië wel een strafschop, maar volgens de videoscheidsrechter vond de overtreding op Roberto Firmino nét buiten het zestienmetergebied plaatst. De penalty werd een vrije trap, maar Paraguay-verdediger Fabian Balbuena kreeg een directe rode kaart.

Na de rode kaart was vooral Brazilië aan zet, maar goals vielen er niet. Ook niet na 120 minuten, waarna er strafschoppen aan te pas moesten komen om te bepalen wie die felbegeerde plek in de halve finale van de Copa América krijgt. De Brazilianen namen die het best, gezien de Goddelijke Kanaries vier keer scoorde en Paraguay slechts drie keer. Gustavo Gómez en Derlis Gonzalés mistten. 

Zodoende is Brazilië het eerste land dat zich geplaatst heeft voor de halve finale van het Zuid-Amerikaanse kampioenschap. Vrijdagavond wordt bekend wie de tegenstander wordt: Venezuela of Argentinië.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Murtagh
bah weer minder rust voor hem
0 0
Ajax27
Hij zit op de bank.. krijgt genoeg rust.
0 0
Ajacied33
Brazilie-Argentinië ga ik wel voor zitten hoor. Mits Argentinië Venezuela verslaat natuurlijk..
0 0
Cisco2
Het zit Brazilie niet mee kwa scheidsrechters en VAR..... Ookal valt er voor elke beslissing (deze en tegen Venezuela) wel wat te zeggen, het lijkt elke keer net tegen te zijn.

De wedstrijd Argentinie - Brazilie is op papier een leuke pot. Maar dan moet Argentinie eerst maar eens winnen....
0 0