Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Neres trefzeker tijdens basisdebuut Brazilië

JesseTH, 09-06-2019 om 22:55, 7116 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres heeft zijn thuisland én zichzelf zondagavond een goede dienst bewezen. Brazilië nam het in een uitzwaaiwedstrijd op tegen Honduras en won dat duel overtuigend met 7-0. Neres mocht voor het eerst in de basis beginnen en bekroonde dat met een goal.

De Ajacied brak door op de linkerflank en bleek een te sterke versnelling in huis te hebben voor zijn directe tegenstander. De buitenspeler snelde erlangs en kon uiteindelijk subtiel met zijn linkerbeen afronden. De overige goals werden gemaakt door Gabriel Jesus (twee keer), Thiago Silva, Philippe Coutinho, Roberto Firmino en Richarlison.

Het duel werd gespeeld met het oog op de voorbereiding op de Copa América. Dat duel start voor Brazilië op 15 juni tegen Bolivia, waarna op 19 juni Venezuela volgt als tegenstander. Het laatste groepsduel wordt gespeeld op 22 juni, tegen Peru. Neres is, als vanzelfsprekend, onderdeel van de Copa-selectie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Marc moet koste wat het kost Neres proberen te behouden.
1 0
Cupmetgroteoren
Wat een geweldig elftal heeft Brazilië weer
0 -1
kade88
Mooi!
2 0
Simpelishetmoeilijkst
Ben ook erg blij voor deze positieve jongen, n hopelijk adverteert hij voor onze club, zodat er meer Brazilianen naar Amsterdam komen.
4 0
Redrum
Ja dit gun je deze jongen natuurlijk ontzettend. Mooie reclame voor Ajax ook uiteraard.
4 0
3*stars*3
Zeker weten.
Ook mooi om te zien hoe zijn teamgenoten echt blij waren voor hem.
Zegt alles over de mens Neres, als de fans, teamgenoten bij Ajax en Brazilië, het hem zo gunnen.
2 0
insectenverdelg
maar ook grotere kans dat hij vertrekt. Hrb m graag nog 1 jaar extra
1 0
1738
Mooi man
0 0
Suarez16_
Wauw wat gun ik Neres dit zeg. Voor letterlijk elk jongetje in de favela is het de droom om in de CL te scoren tegen clubs als Real Madrid en Juventus en om in het shirt van de gele kanaries te spelen en te scoren. Neres heeft deze droom zojuist werkelijkheid gemaakt. Echt schitterend en een inspiratiebron voor vele jonge voetballertje in Brazilie met maar 1 droom. Gun het die jongen echt ontzettend en wat ben ik blij dat hij niet naar China is gegaan. Het zal niet lang duren voordat de absolute top voor hem komt en dat gun ik hem echt. Hij straalt met zijn spel uit wat Ajax is en het is echt een hele symphatieke knul. Hopelijk nog wel 1 seizoen in Amsterdam te bewonderen.
1 0
ajaxxcied4life
Volgens mij komt Neres helemaal niet uit de Favela.
1 0
Suarez16_
Volgens mij wel. Hij komt uit een arme buurt in Sao Paolo en heeft meerdere malen gezegd dat hij waarschijnlijk het drugscircuit was ingegaan als hij geen profvoetballer was geworden.
2 0
Cupmetgroteoren
Ongelofelijk. Al een miljoen jaar bestaan die favella's en nog is er geen reet aan gedaan door de overheden. Wat een corrupt systeem.
0 0
gi0vanni
Maar dat hebben ze wel. Een paar jaar terug werd de politie ingezet. Die zien er daar meer uit als het leger. En gewoon zonder proces alle criminelen afgemaakt en favela tegen de vlakte. Brazilië is extreem corrupt, zelfs Italië is niet zo extreem.
1 0
insectenverdelg
Wel vrij arm in Brazilie in niet de beste wijk, maar wel 2 werkemde ouders die zich hard hebben gemaakt voor een goede opleiding. Neres is redelijk inteligent dus zat met subsidies al vrij snel op prive scholen. toen hij 10 jaar was kwam hij ook, dankzij goed werk van zn vader en zijn talent in de jeugd opleiding van Sao Paoulo. Al met al dus, geen vetpot, maar wel ouders die er voor hem waren, en een portie geluk gezegend te zijn met een goed stel hersens en zijn voetbal talent en ouders die wel naar m omkeken. Niet echt uit de Favela weggehaald maar zat wr wel tegenaan.
1 0
markk
https://streamable.com/nkh4c
1 0
036AFCA97
Laten we hopen dat die een goed woordje over Ajax bij zijn vriend Antony heeft gedaan! ;) Aankomend jaar met z’n tweeën de hele Eredivisie misselijk spelen met samba op de flanken.
4 0
ajaxxcied4life
Enfin, benieuwd of deze jongen wordt verkocht deze zomer.
2 0
Kikke
Laten we het hopen van niet! Maar nu zal hij waarschijnlijk veel spelen! Dat kan bepalend zijn, als hij zo blijft scoren!
0 0