Richard Witschge verlengt contract bij Ajax

StijnDoornhof, 25-05-2019 om 20:25, 9647 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Richard Witschge heeft vrijdag officieel zijn contract met Ajax verlengd. Dit laat de assistent-trainer weten via zijn Instagram account.

Witschge die als voetballer twee keer kampioen werd met Ajax is sinds het seizoen 2017-2018 assistent van coach Erik ten Hag. 'Vrijdag mijn contract verlengd . Ik wil de spelers bedanken en natuurlijk mijn staf waar ik met heel veel plezier mee samen heb gewerkt . Helaas ook afscheid moeten nemen van top collega’s waar ik veel aan te danken heb veel succes met wat jullie gaan doen. Love you all,' zegt Witschge op Instagram.

De oud-speler van Ajax was al langer betrokken bij Ajax als individueel techniektrainer. Het bijtekenen van Witschge volgt op enkele verschuivingen binnen de technische staf van Ajax. Zo werd vorige week bekend dat Alfred Schreuder en Aron Winter de technische staf verlaten en Michael Reiziger en Christian Poulsen er juist aan worden toegevoegd.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
zei al dat hij erbij moest komen toen hij dat nog niet was omdat ze techniek trainer goed konden gebruiken en zie hier halen ze de halve finale van de CL op techniek
0 0
Wieno
Mooi man! Denk dat zijn rol in de groep door velen wordt onderschat. Vraag me af of hij in deze rol ook nog kleedkamergein uithaalt, of dat hij milder is geworden. Zie m gewoon tijgerbalsem in de boxer van Ten Hag smeren...
3 0
Bensco
Hij doet het stukken beter dan Bergkamp als verbindingsman tussen Ajax 1, JA en Ajax A1.
1 -4
Ozymandias
Ik vind het moeilijk om het functioneren van Bergkamp en Witschge als verbindingsman te kunen beoordelen maar Witschge heeft ten minste niet steeds ruzie met andere mensen binnen Ajax.
1 0
Kikke
Moest duimpje omhoog zijn ipv naar beneden! Ik vroeg me al af, wat zijn taak was/is..
0 -2
insectenverdelg
Dezelfde Witsche die volgens Driesen niet communiceerde met ten Hag en totaal langs elkaar heen werkte? Overmars snapt er zeker niets van.

Alles wat Valentijn dit jaar gezegd heeft wordt zo ongeveer onderuit gehaald.
7 -1
JariHeijden
Die Derksen was duidelijk niet op de hoogte. Want Ten Hag heeft Witschge in de voorbereiding bij het eerste gehaald en daarna heeft Ten Hag zich sterk gemaakt voor een vaste aanstelling in de staf. Als het communicatief niet lekker zou lopen, waarom zou je dan hem erbij halen.

Ach ja, het geldt ook voor Tadic en Ziyech. Die konden ook niet met elkaar overweg, volgens Derksen en Driessen. En toen bleek dat ze juist wel goed met elkaar overweg konden, tien bedacht Driessen maar het verhaal dat ze een goed gesprek samen hadden en zo de kou uit de lucht hebben weggenomen.

Ik gok vooral dat deze riooljournalisten gewoon geen ingang bij Ajax meer hebben en zich niet schamen voor een leugentje meer of minder in een poging geloofwaardig voor de dag te komen.
1 0
ajax4ever01
Rustig gozer, maak je niet zo druk neem een pilsje.
1 -4
3*stars*3
Ik drink er nu toevallig 1 ;-) maar hij heeft gewoon gelijk toch?
9/10 dingen dat die haatzaaier roept, kloppen gewoon niet.
Ook extra lekker dat De Ligt en Huntelaar laatst credits gaven aan Ten Hag.

Maar on-topic, mooi dat Witschge nog langer blijft.
Toch een type die zich meer in de groep mengt.
Hij heeft een andere rol dan Krüzen maar die was ook one of the boys.
6 0
Schip
Driessen is een engnek en vervelende vent, maar dat niet alles koek en ei was in de groep, zeker tijdens en na de eerste seizoenshelft geloof ik ook wel.

Hier is vaak de (tegen)reactie, dat alles wel goed moet zijn geweest gezien de resultaten. Dat is net zo naief en onwaar als Driessen's krabbels kritiekloos aannemen.

Maar het boeit in dat opzicht niet, dat het prestaties niet in de weg heeft gestaan.
0 -1
ajax4ever01
Hier ben ik erg blij mee.
1 0
Ajaxbrl
Brengt lekker wat Amsterdamse bluf mee, altijd goed.
5 -1