Tadic baalt: 'Schreuder mijn beste trainer ooit'

BartVeenstra, 15-05-2019 om 12:55, 15402 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadic baalt ervan dat assistent-trainer Alfred Schreuder na dit seizoen vertrekt bij Ajax, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf. De oefenmeester gaat in het komende seizoen aan de slag als hoofdtrainer van TSG 1899 Hoffenheim.

'Ik ben er verdrietig door', zegt Tadic, die uitlegt waarom hij er zo van baalt. 'Alfred is heel belangrijk voor ons, omdat hij zo slim is. Doordat hij ook bij FC Twente mijn coach was, heb ik een heel bijzondere band met hem. Hij is mijn beste trainer ooit. Ik zie hem als een vriend, omdat hij een geweldig goed karakter heeft. We zullen hem missen.'

Schreuder begon in 2018 aan zijn klus als assistent-coach bij Ajax van hoofdtrainer Erik ten Hag. Half maart werd duidelijk dat de Barnevelder vertrekt naar Hoffenheim. Ajax maakte in de naam van Christian Poulsen al snel een opvolger bekend.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
stopperspil
Poulsen: wat is zijn ervaring als trainer?
0 0
Jariiii
'We zullen hem missen.'
Misschien lees ik er te veel in, maar dat zou best eens kunnen wijzen op een definitief langer verblijf van Tadic bij Ajax.
0 0
mickey2602
Dat viel mij ook direct op. Maarja,als Tadic bijv naar Bayern zou gaan(noem ik ff deze club want dat gerucht was er al eens)dan kan hij dit ook zeggen. Aan de andere kant,bij dit scenario zou hij dan zeggen,ik zal hem missen en niet we zullen hem missen.
Blijft toch afwachten wat deze geweldenaar zal gaan doen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax overleeft vertrek Schreuder wel... het is geen tovenaar... Toen die met Twente degradeerde kotste heel Enschede hem uit dus het is ook beetje hoe het loopt... Alleen ben ik niet zo overtuigd van Poulsen als vervanger... in het veld ja aanwinst toentertijd, maar als trainer weet niet beetje onduidelijk.
0 0
trainerdv
Het lijkt me ook veel meer een man voor in de luwte. Twente, nu Hoffenheim, het zal allemaal wel. Hoofdcoach en trainer zijn twee totaal verschillende banen, niet te vergelijken. Erg jammer dat hij stopt met het trainerschap bij ons.
0 0
Ozymandias
Ik denk dat Schreuder de ideale assistent voor Ten Hag was en het is jammer dat hij vertrekt. Gelukkig heeft Ten Hag inmiddels een goede band opgebouwd met de spelersgroep en ik vertrouw erop dat Poulsen een goede vervanger zal zijn aangezien Overmars een goede hand heeft in het aanstellen van trainers.
1 -1
Aad82
Hakim is ook dol op hem. FC Twente had Schreuder als grof vuil behandeld en dat pikte Ziyech niet.

https://barneveldsekrant.nl/sport/ziyech-geen-aanvoerder-meer-na-steunbetuiging-aan-ontslagen-alfred-schreuder-78459


https://nos.nl/artikel/2210824-ajax-assistent-schreuder-heeft-eerste-appje-van-ziyech-al-binnen.html

" Alfred gaf perfecte trainingen, bereidde ons perfect voor, weet precies hoe hij met spelers moet omgaan. Zelfs Guardiola of Mourinho had dit niet meer aan de praat gekregen. Belachelijk dat hij ontslagen is. Het is nog veel slechter geworden", aldus Ziyech. "
1 0
ghouleseddik
Jammer dat 'ie vertrekt, maar 't is een mooie kans voor hem als hoofdtrainer. En ik verheug me er toch wel behoorlijk op om Poulsen weer bij 't eerste te zien.
1 0
Basiselftal
Maar Erikje is toch de allerbeste trainer ooit? Wat zeg je nou toch Dusan?! Of is Erikje niet zo heel erg goed als iedereen op Ajaxshowtime beweert?! Snap er niks meer van?!? Ozymandias kan jij mij uit de brand helpen?!
2 -16
Web
Wat ben jij een triest figuur.
1 0
Freddy Al
Doe eens net of je er verstand van hebt,net iets minder triest en een beetje meer inhoud.
Dat je het niet snapt dat was na de eerste zin al duidelijk, geeft niks gozer, je kan vast goed afwassen.
1 0
Lazell
Ben jij dat Valentijn? Ben je een troll? Of ben je gewoon stronteigenwijs? De 11 spelers die allemaal(!!!) boven zichzelf uitstegen op het juiste moment is mazzel? Dubbel en halve CL finale, waar we vele betere tegenstanders van de mat speelde, was pak 'm beet Gio, Cocu of v Bommel ook gelukt met deze selectie? Hoe groot is die plaat voor je kop.
5 -3
Ozymandias
BobStapleSpin a.k.a. Ailton a.k.a. Ajaciedvooraltij a.k.a. Basiselftal a.k.a. Stellig a.k.a. Katastrofe a.k.a. vele andere accounts is de huistroll van AjaxShowtime. Hij is hier al vele jaren actief onder veel verschillende namen. Hij heeft regelmatig ook discussies met zichzelf. Niet serieus te nemen die gast.
3 -2
Basiselftal
Bobstapelspin ailton en stellig weet ik niks van en ik heb geen discussies met mezelf
3 -4
Ozymandias
Natuurlijk... Het is ook niet zo alsof je laatst onder Katastrofe een reactie op mij plaatste (waarin ik op je Stellig account reageerde) terwijl je dacht dat je onder Stellig was ingelogd...
3 -2
Basiselftal
Dat er meer mensen kritisch jouw berichten lezen betekent niet direct dat ik het ben. Ik weet ook nog die ene keer dat jij accountantje wou spelen toen de jaarcijfers van Ajax werden gepubliceerd en toen werd je ook door iemand anders aardig de mond gesnoerd omdat je geen idee had wat het verschil was tussen liquiditeit en winst. Vanaf dat moment zijn mensen jouw berichten ook kritischer gaan lezen en vallen dingen ook meer op denk ik. Voorheen zou bijvoorbeeld nooit iemand doorhebben dat jij Labyad op ‘10’ wilde en Donny een waardeloze ‘10’ vond maar dat ligt nu denk ik anders
2 -4
Ozymandias
"Dat er meer mensen kritisch jouw berichten lezen betekent niet direct dat ik het ben."

Gast, je was onder je verkeerde account ingelogd en verwijderde je bericht snel toen ik je daarop wees. Ik weet ook zonder dat soort fouten van je heus wel welke accounts van jouw zijn. Je maakt namelijk altijd dezelfde grammaticale fouten. Als iemand die zelf vaak dezelfde grammaticale fouten herhaalt valt mij dat extra op. Ik begrijp dat je voor andere wil doen alsof je niet achter al die verschillende accounts maar de meeste actieve AS-leden hebben dat heus wel door.

"Voorheen zou bijvoorbeeld nooit iemand doorhebben dat jij Labyad op ‘10’ wilde en Donny een waardeloze ‘10’ vond maar dat ligt nu denk ik anders."

Ik vond (in november) Vd Beek inderdaad niet geschikt voor de positie van '10' en vond dat Labyad de kans verdiende om met Neres (die ik toen op '10' wilde zien) de concurrentie aan te gaan na zijn goede wedstrijd tegen NAC. Dat had ik fout. So what?! Ik heb het wel veel vaker fout gehad over spelers (zo dacht ik ooit dat Castillion en Bonevacia goede spelers voor Ajax zouden worden). Ik beweer dan ook geen expert te zijn. Ik geef mijn mening als fan en als fan heb ik het vaak fout (zoals iedereen hier). Ik geef mijn onderbouwde mening. Dat is meer dan ik jou ooit hebt zien doen met je vele troll accounts.

"Ik weet ook nog die ene keer dat jij accountantje wou spelen toen de jaarcijfers van Ajax werden gepubliceerd en toen werd je ook door iemand anders aardig de mond gesnoerd omdat je geen idee had wat het verschil was tussen liquiditeit en winst."

Hahaha, mooi verdraaid waar de discussie om ging. Ten eerste was dat een discussie die ik met jou had (waarin jij het fout had) en ten tweede ging het helemaal niet over het verschil tussen liquiditeit en winst.
0 0
Ozymandias
Heb je al weer mijn hulp nodig? Kan je niet gewoon met één van je andere accounts (Stellig, Katastrofe, etc.) het antwoord geven? Het is altijd leuk om je met jezelf in gesprek te zien. Zeker wanneer je het niet met jezelf eens bent.
6 -2
Basiselftal
Ah jij bent snel! Topper! Kan je mij met je diepgaande kennis van alle vakgebieden duidelijk maken wat Dusan hier zegt?
2 -12
Ozymandias
Natuurlijk Ajaciedvooralij, jou help ik graag. Tadic zegt hier dat hij Schreuder heel hoog heeft zitten en zelfs de beste trainer vind waar hij ooit mee heeft gewerkt. Genoeg uitleg?
3 0
JariHeijden
Hahahaha!!!! Bam!!! :-)
1 0
Basiselftal
Maar hoe kan dat nou dat hij Erikje niet als beste trainer ooit noemt? Zou dat komen door het opstellen van Sierhuis tegen Heracles, de veegpartij tegen PSV met Frenkie en daley in het centrum, de ontbrekende instelling van spelers voor de winterstop. De veegpartij tegen Feyenoord, het verkrachten van Donny en Neres op de bank, het opstellen van Mazraoui op het middenveld die als een kip zonder kop over het veld rent, of het forceren van een blessure bij Neres door hem de laatste 20 minuten mee te laten doen in de beker, het opstellen van een etalagepop in de spits tegen Tottenham. Het zal toch niet dat Dusan hem dit kwalijk neemt, wat denk jij Ozy?
0 -6
Freddy Al
Hoe kan het nou dat Basiselftalletje allemaal rare dingen zegt?Of heeft basiselftalletje het IQ van de genoemde kip zonder kop?
Het zal toch niet zijn dat basiselftalletje dadelijk van zijn mama billepets krijgt zeker?
Oh ,oh,oh,oh, zere rooie billetjes voor basiselftalletje, dat is niet eerlijk ,oooooh neeee.
1 0
Rentokill
Waarom noem je Erik Erikje?
Ik merk dat je Erik ten Hag geen goede trainer vind. Maar ik merk ook dat je allemaal feiten uit vorig jaar erbij haalt.

Meerdere accounts gebruiken? Wat zielig. Weten je begeleiders dit wel?
1 0
Ajax#1900
Dit is een troll. Reageerde eerst onder ajaciedvooraltijd.
1 -1
Ajax-4-ever
Hou toch eens op joh. Ga mensen op een ander forum vervelen.
2 0
Ozymandias
Heb je de zeer positieve berichten van Tadic over Ten Hag de afgelopen weken gemist Ajaciedvooraltij?
0 0
niquedegraaff
Zo zie je hoe belangrijk een assistent is. Het is me wel opgevallen dat sinds Schreuder aangekondigd heeft te vertrekken, dat ook Tadic ineens een stuk minder zeker is over zijn toekomst bij Ajax ;)
3 0
Aad82
Precies dit. Geloof mij dat Dusan ook zal vertrekken. ;)
0 -2
Web
ja want hij gaat met Schreuder mee?
Of zit er bij een andere club ook een Schreuder als assistent?
Dat hij waardering uitspreek over Schreuder is alleen maar mooi.
Maar zo gaat dat in het voetbal, ik ben blij voor Schreuder
0 0
glob
En hoe ze toch bij Christian Poulsen komen. geen idee op basis van wat hij assistent wordt. Jullie wel?
0 0
Basiselftal
Om Bommeltje te sarren. Als Bommeltje dan bij de 4e man probeert te komen geeft Christiaan hem een beuk zodat ie op de grond gaat liggen janken
2 0
Freddy Al
Lazer nou eens op gekkenhuis.
0 0
AlexIbarra
Dit is zijn beste comment ooit man, wie weet wordt het nog wat.. ;)
0 0
Afc22
Hahaha dat zou indd mooi zijn. Oude tijden herleven.
0 0
Ozymandias
Poulsen heeft bij Ajax meerdere periodes stage gelopen en ze hebben hem dus van dichtbij kunnen beoordelen als trainer en zal op basis daarvan zijn aangenomen. Overmars heeft een goede hand in het aanstellen van trainers en ik vertrouw er dus wel op dat Poulsen een goede keuze zal blijken te zijn.
1 0
Hans Kraay Jr.
Vind het ook erg jammer.

Toch wel een belangrijke assistent met veel tactische input.

En lag natuurlijk geweldig in de spelers groep.

Geen idee wat te verwachten van Poulsen als assistent.
2 0
AFCSANCHEZ
Heel jammer. Zeker als Ten Hag ooit vertrekt, dan had ik hem graag gezien. Dan alsnog maar proberen hem op te halen bij Hoffenheim.
1 0