Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag: 'Eiting en Bandé zullen doortrainen'

FinnDekker, 14-05-2019 om 15:10, 14139 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voor Carel Eiting en Hassane Bandé gelden iets andere regels aan het einde van het seizoen. Dit blijkt uit een statement van Erik ten Hag op de persconferentie van dinsdag. De twee Ajacieden moeten doortrainen, terwijl veel anderen op vakantie gaan.

'Als je geblesseerd bent, ben je nooit vrij. Natuurlijk krijgen ze rust. Dat is in de heling ook bevorderend. Maar zij zullen doortrainen. Dit zodat ze gelijk kunnen aansluiten.' Eiting sleurt al het hele seizoen met een knieblessure, terwijl bij Bandé het kuitbeen het probleem is. 

Dat Ten Hag geen cadeautjes uitdeelt, blijkt ook uit een vraag op Instagram van een Ajax-fan. De vraag was of André Onana een penalty zou mogen nemen, mits de score dit zou toelaten. 'Nee', luidt het antwoord van de trainer resoluut. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yeshyeshyall
In één van onze europese wedstrijden speelde Eiting echt fantastisch. Dat verried toch wel aardig wat klasse en potentie vond ik. Daarna ook wel mindere wedstrijd van hem gezien maar ben wel benieuwd naar zijn ontwikkeling straks. Bandé van horen zeggen een zeer onvoorspelbare speler. Als dat goed uitpakt heb je er een publiekslieveling bij, staat al wel erg lang langs de kant inmiddels
0 0
Aad82
Klopt tegen AEK Athene, hij kreeg die wedstrijd het op een na hoogste cijfer van whoscored. Kijk hoe snel het kan gaan in het leven, Frenkie en Donny breken dit seizoen pas écht door en kunnen meteen naar de grootste clubs op aarde, terwijl Carel nog steeds doorsukkelt met die knie. ten Hag had hele grote plannen met hem aan het begin van het seizoen. Gewoon een jaar aan de kant, dus een jaar stilgestaan.
0 0
Joseph
Ik ben heel benieuwd hoe deze 2 er komend seizoen op staan. Eiting begon veelbelovend, zou mooi zijn als hij dat niveau weer op kan pakken. Bandé ben ik ook benieuwd naar..
0 0
Ron6
Iemand verstand van blessures? Hoe kn een kuitbeenbreuk zo lang duren, een heel seizoen? Dacht dat zoiets met twee maanden wel geheeld zou zijn. Heb ik er geen verstand van of waren er complicaties? Ik heb echt geen idee, maar vraag me dat echt af
0 0
Ajax1969
Is inderdaad bij een standaard kuitbeenbreuk veel korter. Zal dus geen standaardbreuk zijn. De rest is speculeren.
0 0
Tinus
Een keeper voor de fun een penalty laten nemen tijdens de wedstrijd vind ik respectloos naar de tegenstander en in het bijzonder naar de keeper van de tegenstander. Lekker laten nemen door een veldspeler.
1 0
WZAWZDB14
Verrekt die Bandé hebben we ook nog. Iemand enig idee of hij voor volgend seizoen in aanmerking komt voor een basisplek (mochten er wat spelers vertrekken)?
2 0
Ozymandias
Bandé zal waarschijnlijk eerst minstens een half seizoen de tijd nodig hebben om weer geheel fit en in vorm te geraken. In de tussentijd kan hij mooi alvast wat aan de speelstijl van Ajax wennen want tactisch moet hij nog veel leren voordat hij klaar is voor een basisplaats.
2 -1
MosesD
Ik heb de indruk dat Bandé echt een totale miskoop is. Maar wie weet kan hij verrassen. Bij de bekeruitreiking herkende ik hem iig niet meer. Daar mag wel een kilo of 8 af.
1 0
Freddy Al
Dat kan niet als je hem beoordeelt op zijn speelseconden,hij heeft niet gespeeld, dus waarom dan maar aannemen dat hij niet goed is.
hij is vorig jaar gehaald als volwaardig basisspeler,laten we dat nu eens afwachten.
1 0
Ozymandias
Waarom denk je dat Bandé een miskoop is? Wat zijn volgens jou z'n zwakke punten waarin hij zich niet genoeg kan verbeteren om bij Ajax te slagen?
1 -1
gi0vanni
En ideaal in potjes vlak voor tijd waar je onder druk staat. Kun je er snel uitkomen.
0 0
AFCAjax
allicht mag onana geen penalty nemen.. tadic moet topscorer worden van de eredivisie.
1 0
de_pitbull
allicht?
0 -1
appeltje
Ja het is allicht
1 0
Murtagh
Hopen dat eiting zijn niveau van voorronde CL weer kan halen toen was hij weergaloos
4 0