Taylor met schrik vrij na Italiaanse charge

BvdPloeg, 21-04-2019 om 11:35, 8502 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kenneth Taylor komt de rest van de Future Cup niet meer in actie voor Ajax O17. De middenvelder werd in de openingswedstrijd tegen Juventus O17 al snel hard geraakt op zijn kuitbeen, alvorens hij zich na vier minuten liet vervangen.

Taylor, die als basisspeler van Ajax O19 een bepalende rol moest spelen tijdens het toernooi, ging voor onderzoek naar het ziekenhuis. Gevreesd werd voor een kuitbeenbreuk, maar er is 'slechts' sprake van een zware kneuzing.

Hoe lang Taylor moet herstellen, is niet bekend. De linkspoot heeft enkele belangrijke wedstrijden voor de boeg met Ajax O19 in de competitie en de bekerfinale. In mei staat bovendien het EK O17 met Oranje op het programma.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TimAFCA
Italiaanse charge was het niet echt hoor. Gewoon zo'n bal die tussen 2 spelers invalt en beide keihard tegen de bal willen trappen.
2 0
NouriVandeBeek
Ik vond het van die Juve speler wel een beetje lomp. Beetje zoals Beugelsdijk.
1 -1
trodat4030
Gelukkig dat dit met een sisser af lijkt te lopen, hoop dat ie snel weer fit raakt en niet de laatste wedstrijden van o19 en t EK moet laten schieten, zou zonde zijn na zo'n goed seizoen. Gebroken kuit had ik ook niet verwacht, hij moest wel geholpen worden, maar liep wel op zn eigen benen naar de kleedkamer/medische ruimte. Dat ze hem vervolgens alsnog in een rolstoel hesen was natuurlijk voorzorg en omdat t pijn doet, maar niet omdat hij er niks meer mee kon. Sterkte Kenneth!
1 0
FlyingDutchMan
Balen joh, heerlijke speler en keek uit naar hem @ FutureCup. De nieuwe Donny komt er al aan.
0 0