Neres: 'Ronaldinho de beste, vliegen als superkracht'

SJvanveen, 14-04-2019 om 14:21, 7797 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres ziet Ronaldinho als beste speler aller tijden. Bovendien vindt de Braziliaan zijn panna bij Dani Carvajal zijn tofste truc. 

In de rubriek 'Real Talk' op het Instagram-kanaal van Ajax beantwoorden spelers uit de A-selectie vragen van reageerders. Neres was zondag aan de beurt en meerdere onorthodoxe vragen kwamen voorbij. Waarom zijn ogen zo zijn als ze zijn, bijvoorbeeld. 'Ik ben ermee geboren', was het logische antwoord.

Op voetbalgebied ging het over zijn voorbeeld, idolen en favoriete truc. Neres was kraakhelder: 'Ronaldinho is de beste, als ik scoor tegen Juventus gooi ik misschien wel weer mijn T-shirt. Mijn favoriete superkracht? Vliegen.' Ook kwam de heerlijke truc van Neres tegen Carvajal ter sprake. 'Dat is mijn favoriet, want ik verwachtte het niet dat hij zou lukken. Daarbij was het tegen een grote club en in een grote wedstrijd.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4proud
Ronaldinho is natuurlijk legend!
1 0
gi0vanni
Maar alleen zijn naam geeft al aan waarom hij niet de beste was. Hij is net als C. Ronaldo in een verkeerd tijdperk geboren.
0 0
Ajax4proud
Voetbal technisch was hij de beste rond de tijdperk van Barcelona, Messi zei later veel van hem te hebben geleerd. Ronaldo en C vind ik 3 x niks. Maar ik ben dan ook een Messi pro.
0 0
Ron6
Maar natuurlijk niet de beste ooit....
0 0
MNJ7
Ronaldo en Messi samen
0 0
GvanderK
Dat was bruut. Moet je nagaan: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Xavi in één elftal. Kwijl.
0 0
Suarez16_
Frenkie De Jong, David Neres, Hakim Ziyech en Dusan Tadic in 1 elftal. kwijl.
2 0
MSwertz92
Op voetbal technisch gebied vind ik hem ook 1 van de beste allertijde. Alleen Ronaldinho speelde meer voor de lol en was bij lange na niet zo prestatie gericht als Messi en/of Ronaldo. ALLES moest mooi bij Ronaldinho.
0 0
Ajax4proud
Als je naar Ronaldinho keek was het vaak showtime. Daarvoor kijk je naar voetbal. Nu is het over het algemeen zakelijk voetbal en money money money.
1 0
FlyingDutchMan
Blij dat ik de mooie carrière van Ronaldinho heb mogen meemaken, wat kon die vent met een glimlach dollen
1 0
Dolberg25
De Jong heeft dat ook. Die speelt ook echt voor de lol. Bij Neres zie je ook dat plezier in voetbal met zijn samba acties.
1 0