Mazraoui: 'Mentaliteit Ronaldo buitenaards'

SJvanveen, 14-04-2019 om 09:50, 31814 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui ziet zichzelf wel als linksback spelen tegen Juventus. Dinsdag treedt Ajax aan in Turijn en Nicolás Tagliafico is geschorst. Als de oorspronkelijke rechtsback naar links verhuist, stelt hij dat hij naar binnen kan komen en schieten.

'Als ik van links kom, kan ik naar binnen komen en met mijn rechterbeen schieten', vertelt de verdediger, waarna hij vertelt uit te kijken naar het spelen tegen Cristiano Ronaldo. 'Het talent dat Lionel Messi heeft, is ongekend in deze wereld. Maar de winnaarsmentaliteit van Cristiano Ronaldo ook. Dat is buitenaards', aldus Mazraoui, die het spelen tegen Ronaldo een 'jongensdroom' noemt.

De laatste wedstrijden was de Marokkaans international geschorst, maar dat ziet hij niet enkel als iets negatiefs. 'Het enige voordeel is dat ik weer uitgerust ben', laat Mazraoui weten bij De Telegraaf, alvorens hij zegt dat hij het volste vertrouwen heeft in een Ajax dat goed voor de dag komt in Italië. 'We hebben respect afgedwongen en ik zie kansen. Laten we onze eerste kans maken, dan wil ik het nog wel zien.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EuforischeRealist
Prima optie als linksachter morgen, de beide spelers die bij Juventus rechtsvoorin kunnen staan Bernadeschi of Dybala zijn linksbenig dus Mazraoui kan ze met zijn sterke rechterbeen prima verdedigen zodra ze binnendoor proberen te passeren.
1 0
gi0vanni
Waarom naar binnen komen en schieten? Spelers zouden ook gewoon terug kunnen kappen en met rechts voorgeven. Of met een beetje oefenen buitenkantje rechts. Die profs van tegenwoordig zouden dat echt wel moeten kunnen.
0 0
Whatever
Lijkt me logischer als ze spelen met Mazraoui op rechts, Veltman en de Ligt centraal en Blind linksback.
0 -1
Ferd
Dat is juist veel onlogischer. Je verzwakt dan de linksback positie, het centrum en de opbouw.
2 0
Leviathan
Daarmee verander je de basis op 3 plaatsen. Ene kant klinkt het logisch, maar je centrale duo dat succesvol is veranderen is de grootste fout die je kan maken bijna of je moet er een topper in de plek zetten maar Veltman komt tekort voor CV überhaupt voor Ajax komt hij net iets te kort. En dan niet roepen hij dee het 1 pot aardig maar dit basseer ik op velen jaren.
3 0
Freddy Al
Noussair speelde gisteren geen goede wedstrijd tegen Excelsior,ik hoop dat hij zich echt laat zien tegen Juventus ook als het gaat om een tikkie uit te delen.Er staan er veel op scherp, na kwartfinales worden kaarten kwijtgescholden voor zover ze niet al tot een schorsing aanleiding geven.
0 0
ajax4ever01
Veltman zal sowieso op Ronaldo staan tegen Juve.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Altijd combinatie van talent en mentaliteit
0 0
Kikke
Dat zegt hij niet, diegene die het schrijft zegt de voordelen en Mazroui zegt enige, maar het is semantiek uiteindelijk en een mierenneuker die daar over valt. Dat gezegd hebbende, zie ik nog wel een voordeel. Namelijk dat soms een overtreding op dit niveau noodzakelijk is. Nuttige overtreding, alhoewel ik de overtredingen niet meer precies weet van Mazroui, hoop dat hij de wedstrijd van zijn leven speelt en boven zichzelf uitstijgt!
0 0
gi0vanni
Zal wel moeten. Ze lieten al weten dat Dybala gaat invallen. Gewoon een goede pot spelen dan kunnen ze zelfs bij uitschakeling zeer tevreden zijn. Maar om het seizoen geheel geslaagd te maken de schaal en beker dit jaar naar Amsterdam. Kers op de taart, de beker van Rotterdam naar Amsterdam.
0 0
Danos
Nou Nous het was gisteren te zien dat je dat voorbeeld te harte neemt.
0 0
afcas
hoe kan iemand ergens de voordelen van inzien om vervolgens te zeggen dat er maar 1 voordeel is?
1 0