Assist Lang bij zege Oranje O20 op Tsjechië

ArthurV, 25-03-2019 om 21:10, 2825 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Oranje O20 heeft maandag met 0-2 weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Door de zege mogen de Nederlanders zich winnaar noemen van de Elite League, nadat het afgelopen vrijdag ook Mexico wist te verslaan. 

Nog voor de rust kwam Oranje via VVV-Venlo-aanvaller Jay-Roy Grot en Feyenoorder Dylan Vente op een 0-2 voorsprong. Aan de treffer van Grot had Ajacied Noa Lang met een assist een belangrijk aandeel. De Nederlanders hielden deze stand vervolgens in de tweede helft vast, waardoor de ploeg van Bert Konterman met een uitstekend gevoel terug kan kijken op het vriendschappelijke toernooi.

'Als je ziet welke tegenstanders we hebben getroffen in die reeks dan is dat gewoon heel erg knap. Het is een mooi signaal dat we er goed voor staan in Nederland, ook in de breedte. Want deze jongens komen allemaal ook nog in aanmerking voor Jong Oranje hè', luidt de tevreden reactie van Konterman.

Opstelling Oranje O20: Ten Hove, Bakboord, Kramer, Pinas, Wijndal, Van de Looi, Wehrmann, Vente, Grot, Piroe, Lang.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BillSplate
O20 loopt ook echt niet over van grote talenten zeg, jammer.
2 0
Ozymandias
Tja, de o20 loopt bijna nooit over van grote talenten omdat de grote talenten uit die lichting normaliter al bij Jong Oranje of het eerste zitten (Kluivert, De Ligt, etc.). Het is altijd een nationaal elftal waar de 'best of the rest' in wordt opgenomen.
1 0
Boer
Klopt, niet een speelt vast in een eerste elftal. Bankzitters en spelers van onder 23-teams. Echte talenten van die leeftijd zitten al in Jong Oranje.
2 0
altijdwelwat
Zoals de Wit en Schuurs zeker....
0 0