'Agent Onana sprak wederom met Barça'

BVeenstra, 25-03-2019 om 15:45, 10270 views, Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De zaakwaarnemer van André Onana, Albert Botines, heeft volgens Mundo Deportivo in de afgelopen week opnieuw een gesprek gehad met FC Barcelona. Dat schrijft het Spaanse medium maandagmiddag.

Bij FC Barcelona gaat men er steeds meer vanuit dat Jasper Cillessen, die inmiddels drie jaar lang tweede keeper is in Catalonië, in de aankomende zomer vertrekt. Om die reden is men dan ook op zoek naar een nieuwe kwaliteitskeeper en met name Onana lijkt in de nadrukkelijke belangstelling te staan.

Onana maakt een goed seizoen door in Amsterdam en wist zich in de Champions League al meerdere malen te onderscheiden. Bovendien kent José Ramón de la Fuente, keeperstrainer bij FC Barcelona, de Kameroener nog goed uit de tijd dat Onana in de jeugdopleiding van FC Barcelona speelde.

Op dit moment heeft FC Barcelona nog geen officieel bod gedaan op Onana. De club wil eerst in gesprek gaan met Ajax. Die kans heeft het maandag, aangezien directieleden van beide clubs elkaar ontmoeten tijdens een zitting van de European Club Association. Eerder trok FC Barcelona Frenkie de Jong al aan en men is naar verluidt ook erg geïnteresseerd in De Ligt. Naast Onana worden ook Pau López (Real Betis) Koen Casteels (VfL Wolfsburg) en Iñaki Peña (nu derde keeper FC Barcelona) genoemd als opties.

Onana ziet terugkeer naar Barça zitten

Onlangs gaf Onana in gesprek met Mundo Deportivo aan een terugkeer naar FC Barcelona wel te zien zitten. 'Als ik terugga naar Barça, zal ik blij zijn. Ik ben niet bang om de concurrentie aan te gaan en als ik kan concurreren met iemand die beter is dan ik, is dat alleen maar beter. Daar leer ik van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Barcelona wilt 45 miljoen voor hun tweede keeper, als ze onze eerste keeper willen, zullen ze daar royaal overheen moeten!

Onana moet ook helemaal geen tweede keeper worden, hij moet daar pas heen als ter Steege is vertrokken.
0 0
Joodhannus73
Ajax moet het eindstation worden. We zijn in naam en faam een grootmacht, maar we gedragen ons als een Calimero. Verschrikkelijk. We zijn een slapende leeuw en onze beleidsmakers beseffen dat niet. We "schaapwandelen". Flikker toch op met dat kut Barcelona. Ze geven niets om ons. Denken alleen maar aan zichzelf. Zouden wij ook moeten doen. Atletico Madrid gaat hun 23-jarige linksback Hernandez verkopen voor 160 miljoen (!) aan Bayern München, staat vandaag te lezen op Voetbalzone. Dan De Ligt voor 200 miljoen, Nico voor 180 miljoen en Onana graag voor 120 miljoen. Zo moeten we denken als we weer mee willen doen. Net zoals Real en Barca niet meer aankloppen bij PSG, zou dat ook het geval bij Ajax moeten zijn. Felix van Benfica gaat ook niet onder de 150 miljoen weg. Alleen bij Ajax kan je de nieuwe topspelers voor een prikkie ophalen. En dat gewoon tijdens het seizoen. Niet te filmen. En Marc krijgt er direct ook nog een pluim voor.
0 0
Oliveira
Het is toch wel voorspelbaar dat Onana teruggaat naar Barcelona. Hij speelt goed en kent de club. Ik vraag me af wat Ajax gaat doen als Onana vertrekt.
0 0
Vertonghen
De tering he, ik heb volgens mij nog nooit zoveel transfer perikelen ervaren tijdens het seizoen als nu het geval is...
Donder allemaal ff lekker op man, eind mei pas melden aub!
Die spelers gaan er niet beter van ballen, en ik erger me dood aan al die gasten die in januari al persé ergens getekend moeten hebben.
Focus ff op Ajax dan komt de rest wel goed.
1 0
MPAjax
Dom van Ajax als ze Onana wisselen met Cilissen en ze maar 30-40 miljoen laat bij betalen. Je snapt toch wel dat de 35-40 wedstrijden die hij daar in een paar jaar heeft. Zeker niet voor het bedrag dat ze minimaal voor hem willen hebben. Behalve dat staat hij grote talenten in de weg.
0 0
Ozymandias
Ik begrijp je zin niet helemaal. Bedoel je dat het dom zou zijn van Ajax als ze Cillessen plus 30/40 miljoen euro voor Onana krijgen?
0 0
Nicoonzeredder
Ben ik nou de enige die een beetje moet word van dat Barcelona?
4 0
amthree
Ik word ook schijt ziek van die barca gloryhunters die bij elke post van ajax met de ligt of de jong aankomen!
1 0
amthree
Nee, ik ben helemaal klaar met die club. Altijd dat gegeil van de media of wie dan ook op die club... Echt alsof ze het voetbal hebben uitgevonden, ze hebben alles te danken aan de club AJAX maar heel veel beseffen het natuurlijk niet. Ook spelers van ons die maar over die club blijven praten!
0 0
Abzo
maak je niet zo druk, het hele seizoen word er al over onze spelers gepraat dat ze weg gaan. en dat veranderd niet
0 0
MPAjax
Ze willen misbruik maken van hun huidige bekendheid en alles zo goedkoop mogelijk krijgen en zo duur mogelijk verkopen.
0 0
Ajacied33
Ik irriteer me mateloos aan alle berichtgevingen rond transfers. Alsof we een club van niks zijn. Daarom worden we nooit kampioen, mentaliteit is ver te zoeken. Het boeit ze allemaal geen moer
2 0
talent020
mocht Onana vertrekken moet er natuurlijk wel een waardige vervanger voor terugkomen, als Overmars zijnde zou ik alles op alles zetten om Cillessen dan terug te halen,
0 0
Patrick78
De zaakwaarnemer van Onana sprak met Barca, de zaakwaarnemer van De Ligt sprak met alles, de zaakwaarnemer van Tagliafico sprak met Atletico, Frenkie is een Barca speler en wij zijn 5 punten achter een kut ploeg als PSV. Ajax is alleen een tussenstation. Bah bah bah.
2 0
Amsterdamsetrots
Ruilen voor Cillessen plus een bedrag van 20 miljoen. Dan kan Kotarski nog even 2 jaartjes rijpen.
2 -1
theflyingdutchm
Onana moet niet willen banken achter Ter Stegen. Hij is prima keeper het zou echt zonde van zijn talent zijn als hij op de bank daar gaat zitten, maar wie weet geld doet vreemde dingen.
2 0
mickey2602
Zelf heeft ie volgens mij altijd gezegd dat ie geen 2e keeper wil zijn. Daarom kwam hij destijds ook bij ons. Maar inderdaad,het geld...
1 0
stopperspil
Bizot van AZ?
0 -1
Fredschuit1
Kotarski doorschuiven als 1e keeper, en die gozert an Emmen halen als 2de. Laat die 2 het maar uitvechten.
0 -1
Ajacied33
We hebben het hier over een nieuwe keeper, geen nieuwe materiaalman. Dus die "keeper" van Emmen mag lekker daar blijven
1 0
Ajax#1900
Zijn er beide totaal niet klaar voor
3 0
Gonzo
Weer een die bezig is met zijn carriere. We zitten midden in het seizoen.
2 -1
Multi
Misschien moet Barca ook Kristensen, Labyad en Sinkgraven overnemen, als ze dan toch bezig zijn. En laat ze Juan Miranda maar deze kant opsturen een prima linksback is dat met veel potentie, hebben we tenminste en backup voor Tagliafico.
2 -1
ajaxxcied4life
30 mln aftikken bitte.
1 0
MPAjax
Onana is dan veel meer waard, Cilissen kan niet zoveel waard zijn omdat hij in drie jaar maar 35 wedstrijden heeft gespeeld.
0 0
Multi
30?? Cilissen die 29 is moet al 40 kosten volgens Barca. Dan mag Onana dan op zijn minst ook wel kosten, gezien het leeftijdsverschil. Naar mijn mening is hij zelfs meer waard.
3 0
goajaxgo
Allemaal items over transfers, Niemand heeft het over Ajax-PSV.
3 0
Ajax114
Is dat belangrijk dan ? Toeomst van de spelers is toch veel belangrijker. Volgend jaar zijn ze toch weg. Alleen CL is nog belangrijk voor ze maar het is jammer voor ze want zullen gewoon weggevaagd worden door Juventus.
0 -1
MisterAFCA
Dat schreef je ook over Madrid?
0 0
geronimo
Hij mag daar net als Cillessen 2e keeper worden, wil hij dat wel?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Barca fuck off
3 0
lm
De publieks lievelingen zijn wel degene die het liefst weg willen dat heb je wel he met broodvoetballers
1 0
mercurius3
Kan twee keer zoveel verdienen. Logisch.
0 0
Adios
Kreeg laatst voor de wedstrijd tegen PEC het scoutingslijstje van Barca in mn handen gedrukt. Wel gek om te zien dat de volledige selectie van PEC ook op dat lijstje stond. En de scheidsrechters van die avond.
2 0
Eastwood
Dat wordt één grote leegloop straks.
0 -1
Labrador
Had je wat anders verwacht?
0 0
Heiko
Cillessen is ook de 2e man bij barca. Dat gaan Onana ook zijn
2 0
gi0vanni
Kan die mooi deze kant op. En niets van Barca huren. Alleen kopen.
1 0
bollejan1
Alles is voor Barca
0 0
amthree
Mundo deportivo loves ajax...
0 0