'Titelstrijd weer open bij winst op PSV'

ThijsZwagerman, 24-03-2019 om 14:30, 7016 views, Bold.dk |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Lasse Schöne baalt nog altijd ontzettend van de nederlaag op bezoek bij AZ. Desalniettemin is de Deense routinier vastberaden in de prijzenjacht die Ajax in het restant van dit seizoen te wachten staat. 'In deze fase gelden geen excuses meer.'

Bold.dk stelt dat Ajax het dit seizoen aan haar stand verplicht is om kampioen te worden. Schöne vindt dat ook. 'Daar ben ik het helemaal mee eens. We moeten dit seizoen, met zo'n sterke selectie, iets winnen. Als het opnieuw een seizoen zonder prijzen wordt, dan zou dat heel erg teleurstellend zijn. We strijden nog op drie fronten, maar we moeten realistisch blijven en weten ook dat het heel moeilijk zal worden om de Champions League te winnen. We zijn echter ook nog in de race voor de landstitel en spelen de bekerfinale, dus er valt nog genoeg te winnen.'

In de titelstrijd met PSV liet Ajax dure punten liggen op bezoek bij AZ, waardoor de titelkansen van Ajax fors slonken. 'De nederlaag tegen AZ was enorm teleurstellend, want we hadden onze titelkansen in eigen hand. Nu niet meer, maar dat verandert niets aan het feit dat we nog steeds van PSV moeten winnen. Als we dat doen, ligt de hele titelstrijd weer open. PSV speelt op dit moment niet goed, maar morst alsnog weinig punten. Wij zullen thuis hoe dan ook moeten winnen.'

Champions League

In de kwartfinale van de Champions League werd Ajax gekoppeld aan Juventus. Schöne beseft dat de eerdere zege op Real Madrid het verwachtingspatroon voor de kwartfinale fors beïnvloedt. 'De verwachtingen zijn anders, nu we hebben laten zien dat we Real Madrid kunnen verslaan. Rondom Ajax is er altijd veel druk, maar nu zijn de verwachtingen echt extreem hoog. Daar mag ons spel niet onder gaan lijden. We zijn bezig aan een lang seizoen en hebben al meer dan veertig wedstrijden gespeeld, maar in deze fase gelden geen excuses meer. We moeten het gewoon laten zien.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AST020
"In deze fase gelden geen excuses meer" zegt hij.
Oh ja, klopt..vergeten. Lasse dacht hier natuurlijk nog niet aan toen tegen AZ.

Ff serieus, doe geen uitspraken Lasse en praat met je voeten. En sta straks met die schaal in je handen.
0 -1
noppenkoning
Flashback van deze uitspraken
0 -1
iammike
Beter houd schone eens een jaar zijn grote mond. Laat je voeten spreken i.p.v. al die interviews. Elk jaar hetzelfde liedje.
3 -1
Klasseman
Wíj zijn superieur, zeker aan die boertjes ten Hag is dé toptrainer beter als die lul van Bommel
0 0
goajaxgo
Flikker jij nou eens een keer op met je getrol.
0 0
Bonno1978
Volle ArenA, dak dicht en verwarming aan. Uitstekende omstandigheden waarin we die punten echt wel pakken. Maar daarna naar Groningen met misschien wel wind en regen...
2 0
Van Reenen
Tja, heb.ik al 2x eerder gehoord, weet je nog? 1e Keer die boeren uit Almelo uit, 2e keer bij AZ uit. Hoe vaak kan je dit nog zeggen? Ik denk aan de laatste keer.
1 0
Schip
PSV moet ouderwets uit elkaar worden getrokken in de Arena. En dat is des te leuker als Van Bommel er met zijn neus op staat.

Neemt niet weg dat Ajax het niet kan verkopen om in een extreem vijandige Kuip en een Bernabeu in CL sfeer de thuisploeg een draai om de oren te geven, om in Alkmaar onder druk te worden gezet door een tienerploeg met een topploegen complex.

Minder teksten, eerst winnen.
1 -1
PJK54
Als ze deze pot niet serieus nemen kunnen ze beter stoppen en de transfermarkt opzoeken, vooraf was al duidelijk dat dit de cruciale wedstrijd zal worden ja en nu je dat AZ het "kaas van je brood" hebt laten eten moet je zeker volle bak gaan gelijk of verliezen is weer niets in Amsterdam.
2 0
AFCA4L
Competitie is gewoon gespeeld, de mazzel wat pisv heeft en vooral wat wij zelf hebben laten liggen zie ik het niet meer gebeuren.
0 0
Vince355
3-0
0 0
BrandjeXL
Tegen PSV maak ik mij totaal geen zorgen qua resultaat. De weken erna tegen W2 en Groningen weer wel.
1 0
Ajax The Best
Lasse zegt niets verkeerd. Het is geen vanzelfsprekendheid dat je wint van PSV, heeft alles met de echte wil om die wedstrijd te winnen te maken.
Als je wel wint dan is het 2 punten. Ook PSV heeft na de winterstop al veel punten verspeeld en waarom zouden ze er niet nog meer verspelen?
0 0
31xAjax
Zelfs al winnen we, dan gaan we het nog niet redden met Hans Kazan aan t roer....
1 -2
MrPink
Bla bla. Motivatie is ver te zoeken in de Eredivisie.
2 0
Babayaka
Ajax wint niet, geen transfer te verdienen tegen pesve
1 0
Bky
Makkie, we worden gewoon kampioen.

En winnen de beker.

En de CL.
1 -3
Koningtoto
psv wordt helemaal gesloopt in de Johan Cruijff Arena. Hoeveel teksten herr Bommel ook ophangt in de kleedkamer.
4 -1
SuperKanu
Precies! Al die negatieve reacties hier weer. Man man man. Wat zitten er toch een hoop droeftoeters op AS. En maar meehuilen met de wolven in het bos, in plaats van je club te steunen.
0 -2
Babayaka
Az zou ook wel ff gewonnen, niks met droeftoeters te maken, ajax speelt gewoon niet goed in de nederlandse competitie, hopelijk winnen ze maar de meeste betwijfelen dat.
1 0
Koningtoto
Van az zei het merendeel hier dat het lastig zou worden. Ik dacht persoonlijk dat het een walk over zou worden voor ons, maar he, ik ben nog geen miljonair, dus heb het niet altijd goed in de toto. Maar in de Arena, met een CL sfeer....Niemand wint dan van ons, psv niet en juve niet. Beide winstpartijen voor ons.
1 0
Bramzel
Hebben ze weer iets om op te hangen in de kleedkamer in Eindhoven. Kunnen ze weer de hele week naar een papiertje staren. Achja je moet wat hé als je je overal voor laat uitschakelen, zodat je je volledig op de competitie kan richten.
1 0
Labrador
Lasse heeft uiteraard gelijk maar moet dit niet roepen in de media. Ik zag trouwens dat een of ander bureau had uitgerekend dat psv 64% zeker is van de titel.
0 -2
gras
De enige manier waarop Ajax een titel kan winnen is tegen de verhoudingen in. Als favoriet laten ze het gewoon afweten.
0 0
GinoAFCA
dat wilt niet veel zeggen
0 0
Koningtoto
Hetzelfde bureau dat Ajax 5% kans gaf tegen Real?
1 0
Jornnn
Als Lasse een interview geeft weet je 1 ding zeker. Volgende week staan we op 8 punten.
5 -5
appeltje
We spelen maar 1 wedstrijd, hoe kun je dan 11 punten halen?
2 -1
Huntelaar020
Lasse kap eens hiermee ,
Je weet hoe dat ging in de geschiedenis....
2 -2
Djabber
Zeker als ie in dergelijke wedstrijden vaak ook als een krant speelt. Praatjes vullen geen gaatjes.
1 -2
BrandjeXL
Nou we weten wel hoe het gaat als Lasse een interview geeft voor een belangrijke wedstrijd. :)
3 -1