Invaller Dolberg speelt gelijk met Denemarken

door Finn Dekker 1

Denemarken heeft donderdag in extremis gelijkgespeeld tegen Kosovo. Zowel Kasper Dolberg als Lasse Schöne begonnen op de bank bij de Scandinaviërs. De eerste viel wel bij een achterstand in na een uur. Na zijn komst werd er alsnog een punt gepakt.

In de rust stond Kosovo met 1-0 voor door een goal van Amir Rrahmani. Vlak na de wissel van Dolberg kreeg Denemarken een penalty, die werd verzilverd door Christian Eriksen. Maar binnen een paar minuten kwam men alweer op achterstand door een doelpunt van Bersant Celina. Gelukkig voor de Denen scoorde Pierre Højbjerg in blessuretijd de gelijkmaker.

Opstelling Denemarken: Schmeichel; Dalsgaard (Larsen 46'), Christensen (Kjaer 60'), Jørgensen, Ankersen; Højbjerg, Lerager (Eriksen 60'), Delaney; Braithwaite, Jørgensen (Dolberg 60'), Larsen (Gytkjaer 77').