Ziyech biedt De Kogel financiële steun

Hakim Ziyech heeft Leon de Kogel, de voormalig aanvaller die op Malta betrokken raakte bij een ongeluk met een taxi, financieel een steun in zijn rug gegeven. De Kogel moest stoppen met voetballen, kwam daardoor financieel in de problemen en kreeg in de rust van Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles een cheque overhandigd. Het leverde de 27-jarige zo'n 24.000 euro op, maar Ziyech besloot dat aan te vullen. De Kogel is hem dankbaar.

'Hij is niet alleen de beste speler van de Eredivisie, maar ook een persoon met een heel groot hart', klinkt een dankbare De Kogel in gesprek met de NOS. 'Hij heeft mij gebeld, vond het heel erg wat er was gebeurd, en heeft gezegd dat hij het gekregen bedrag aan wil vullen.'

Als vanzelfsprekend is De Kogel Ziyech erg dankbaar voor zijn medeleven. Naar eigen zeggen zal de oud-spits het gebaar zijn hele leven bij zich dragen. 'Daar kan ik weer kosten mee betalen om advocaten in te huren in Malta, zodat het juridisch proces beter gaat verlopen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Heel mooi gebaar van Hakim Ziyech.
0 0
Peterv13
Opmerkelijk dat alle positieve berichten allemaal ook een duimpje naar beneden krijgen, dan zit er toch iets mis in de bovenkamer. Het zou mij nm niet verbazen dat het steeds dezelfde persoon is.

Ik vind dit een klasse actie van Ziyech, erg collegiaal van hem terwijl ze niet eens samen gespeeld hebben (denk ik tenminste).
Heel erg zuur voor die jongen hoor, zijn carriere als voetballer gewoon in één klap voorbij, sterkte man !
1 -1
Middenweg401
Mwa.. ik vind duimpjes omlaag zonder reactie sowieso opmerkelijk. Vooral onder een stukje waarin meerdere dingen worden beweerd.
De bewuste puber/ kleuter gaat er dan waarschijnlijk van uit dat de schrijver helderziend is en weet waar hij het specifiek niet mee eens is. In de kern dus een zeer dom niet werkend systeem. Maar blijkbaar kan de wereld niet zonder. Ik ben persoonlijk ook niet van het liken, maar dat snap ik dan nog wel.
0 0
Rentokill
duimpje omhoog man!
0 -1
RedFeather
Niets afdoende van hoe positief het is dát er gegeven wordt.
Maar iedere moslim geeft een percentage aan de armen: het is een jaarlijkse verplichting.
Je ziet zoiets dergelijks in meerdere godsdiensten. Voor ons het meest bekend is het christendom, waar men in veel kringen 10% aanhoudt (overigens niet verplicht).

Hoe dan ook, voor mij telt een zekere motivatie van geven. Wanneer het verplicht is én wanneer iemand miljoenen per jaar verdient mag dat ook wel iets kritischer worden benaderd. Maar goed, ben ook de zuurste niet. Het is fijn dát Leon verder kan.
1 -3
Rentokill
En wat geeft jij dan allemaal weg?
0 -1
mercurius3
Je bent wel de zuurste. Dat het in één of ander geloof staat wil niet zeggen dat men het ook doet. Daarnaast is Leon niet arm en valt dit dus erbuiten.

Ik vind dit echt een klasse actie van zyiech, temeer hij er ook zelf geen ruchtbaarheid aan heeft gegeven. Bovendien beoordeel ik graag iemand op zijn acties in plaats van woorden, en Zyiech maakt zijn woorden waar. Dus geen blabla.
0 -1
RedFeather
Wat achtergrond bij zo'n bericht. Je kunt daar toch dubbel instaan?

Enerzijds vind ik dit aantonen dat religie in het algemeen zeker een meerwaarde is en niet per se mensen onderdrukt. Credits voor de islam kun je dus zeggen.

Anderzijds vind ik dat je zo'n bericht in z'n context mag zien. Hij verdient miljoenen. En hij moet zo'n bedrag weggeven. Je zou je cynisch kunnen afvragen: was er geen beter doel denkbaar?

Ik belicht beide kanten en constateer dat voor mn tweede punt geen aandacht lijkt te zijn.
Zelf vind ik het een prima actie.
0 0
mercurius3
Geef deze man gewoon een topcontract van tien jaar en laat hem maar mister Ajax worden. Men moet niet verwachten dat hij een leider is in het veld. Het blijft qua spel een individualist, dus dan moet je iemand anders aantrekken die naast hem op het middenveld de leidersrol op zich neemt.
2 -5
JanTa
Groots als voetballer maar nog groter als mens.
9 -2
Jantjeajax
Dit is mooi !

Fijn dat zulke mensen bestaan.

En voorbeeld functie die vervuld word.

Ziyech het gaat je goed!
7 -2
Gecko
Held! Veel respect!
5 -1
Kaatje
Respect voor Ziyech, prachtig gebaar!
En hoewel het er even niet mee te maken heeft, wens ik Ziyech maar ook de andere Ajaxspelers en supporters een fantastische voetbalavond morgen.
4 -1
rodnet
Prachtig gebaar van Ziyech. Hoe volkomen hersenloos moet je zijn om daar een negatieve draai aan te geven?
9 -2
Rood Gevaar
klasse.
hopelijk volgen er nog veel meer
4 -1
Ricbun
Geweldoge gast die Ziyech
5 -1
Snellejapie
Klasse actie Hakim. Je bent een goed mens.
6 -1
Ajacied33
Zo, ik krijg kippenvel van dit soort berichten. Voetballers worden vaak arrogant, lui, dom en ongeïnteresseerd in de rest neergezet. Maar deze aktie van Ziyech is hartverwarmend en zo menselijk, zo hoort het ook. Utrecht publiek mag Ziyech de volgende keer een staande ovatie geven of een mooi applaus geven. Heel erg voor die jongen, ken hem vooral van zijn Utrecht tijd. Overigens nu ik dit typ bedenk ik me dat Utrecht wel wat rampspoed heeft gehad met haar (ex) spelers. Eerst de dood van Di Tomasso, toen Nesu half verlamd en nu de Kogel....Sterkte!
9 -1
3*stars*3
Zegt alles over Ziyech als persoon.
Waarschijnlijk zou dit nooit naar buiten komen als De Kogel dit nooit had gezegd.


Triest wat deze jongeman is overkomen maar blijft imo echt 1 van de tofste achternamen voor een spits en hij knalde er echt een paar heerlijk in.
8 -1
Illegaal
Ja prachtig gebaar
3 -1
swing
Respect!
2 -1
Duif63
Geweldig gebaar !
4 -1
NavidDeres
Mooi gebaar pik!
3 -1
Red Devil
Mooi gebaar en dit zouden meer voetballers moeten doen.
3 -1
Barra
Mooi gebaar en lijkt me geen jongen die het doet om zijn eigen imago. Heb zelf een beetje haat liefde verhouding met de voetballer Ziyech, maar vind hem daarbuiten wel oprecht en standvastig
10 -1
mercurius3
Hij is de enige voetballer die zich aan zijn woord houdt en de enige die zich niet alleen laat leiden door geld.
4 -1
Bocarra
Top!
5 -2
4xEC1
Wat voor een gefrustreerd en zuur persoon ben je dan als je hier een min voor geeft.
11 -1
Koningtoto
Ik denk een fout klik, dat kan je helaas ook niet veranderen. Ik ga jou en Bocarra een plusje geven.
5 -1
megaonion
Ik ga nachtmerries krijgen van jouw profiel foto denk ik.
1 -1
Koningtoto
Als je Halloween gaat kijken, wel die uit 1978, zijn die nachtmerries zo voorbij joh.
2 -1
Schwalbino
Vond hem al een goede vent toen hij het in zijn Twente tijd voor zijn coach opnam die voor het wanbeleid van de club werd uitgefloten.
4 -1
PetrusKeizer
wat moet je dan nog zeggen. zo zijn er niet veel.
4 -1
mercurius3
Zyiech is eigenlijk gewoon een topvent maar loopt daar niet mee te koop.
11 -2
cantharel
Ook dit is Hakim en hij hoeft voor mij ook niet altijd met een smile te lopen zoals verschillende media willen. Onecht vrolijk lopen doen voor de buitenwacht dat is pas erg.Zulke engnekken lopen vooral in het zuiden.
3 -1
AFCA0492
volgens mij lopen die juist in het westen maar oke....
1 -1
Ajax_026
Helaas lopen ze overal.
5 -1
Mocrodammerr
uitstekend gebaar en hartverwarmend. ik heb altijd al geroepen dat het een gouden vent is. op AS lees je alleen maar dingen over zn maniertjes enso. klinkt afgezaagd maar dont judge a bool by its cover.
5 -5
EKS
Gouden vent, maar als je hem in zijn bizarre AMG van 3 ton rond ziet rijden en ander uiterlijk vertoon gadeslaat, dan denken we, daar heb je weldoener Koning Hakim weer.

Nee meer respect voor gewoon gebleven jongens als Frenkie, en alle mensen die gewoon in stilte gul zijn, misschien naar verhouding van inkomen veel guller dan hij.

Maar natuurlijk ben ik ook wel blij voor de ontvanger, beter dan dat hij alleen aan zichzelf denkt. Alleen al die media aandacht is niet nodig.
1 -8
sKaFFiLiouS
Wat ben jij een zeikerd zeg. Als jij een amg gesponsored krijgt ga je zeker liever een A180 rijden?

3 -1
Ajax27
En als jij 2 miljoen per jaar verdient, dan ga je zeker in Golfje blijven rijden? Loop toch niet zo te janken man. Prachtig gebaar van Ziyech!
3 -1
Jantjeajax
Hoeveel euro heb jij gegeven en in wat voor auto rij jij?
4 -1
mercurius3
Frenkie. Lol. Is 2.5 jaar geniepig bezig geweest met andere clubs, al sinds zijn debuut. Als er iemand door geld wordt gedreven, dan is het Frenkie de jong, daarom ging hij ook weg bij Willem 2 zonder een minuut in het eerste. Hij weet echter zijn intenties altijd goed verborgen te houden.
7 -3
DrD3k
volgens mij omdat hij dus geen kans kreeg van "Baraka" Streppel
0 0
megaonion
Ziyech lijkt mij zichzelf te zijn. Als hij een dikke bak wil rijden mag dat toch? Frenkie heeft er blijkbaar minder behoefte aan, ook prima toch? Verder heeft Ziyech dit niet zelf naar buiten gebracht. Hakim is denk ik een wereld gozer.
7 -1
Mocrodammerr
Frenkie komt zeker aankakken in een fiat punto. voor de rest probeer je donatie van Ziyech te degraderen door te tetteren dan anderen misschien guller zijn haha.. waar slaat dat nou op man? je bent treurig bezig
9 -3
megaonion
Fiat punto hahahaha jij krijgt een duimpje omhoog.
3 -1
Mocrodammerr
wilde me buurvrouw laatst aan me verpatsen.. keek r echt aan van biatch whuttt??? vandaar de fiat punto :D
3 -4
FlyingDutchMan
Wat een snol!
0 -1
Ajacied33
Leuke buurvrouw tenminste?
0 -2
Schip
Hangt er vanaf wie je leest. Ik heb altijd gezegd dat Ziyech een prima gast is. Zoals hij betrokken was bij Nouri, zoals hij loopt te dollen met de jonkies.

Het is gewoon een topvent.
3 -1
Mocrodammerr
nja je las toch wel altijd dingen over maniertjes, uitstraling etc. dan denk ik.. welke maniertjes??? welke arrogantie?? arrogantie omdat ie wat nors kijkt.
ik ben het met je eens is. het is een topkerel. ik weet 100% zeker dat dit wat hem betreft niet in media gedropt hoefde te worden.. Fe Kogel zijnde deed het waarschijnlijk uit ongeloof.
4 -2
Schip
Zeker, ik ben het ook met je eens en heb je niet gemind hoor.
2 -1
Mocrodammerr
Haha.. via de app zijn die dingen niet te zien haha.. mag AS van mij eraf halen. is niet van toegevoegde waarde.
2 -2
Schip
Klopt, het is een easy escape voor iemand zonder argument.
0 0
mercurius3
Hij heeft wel degelijk bepaalde maniertjes. Maar we leven in Nederland. Iedereen komt hier om de zoveel tijd aan de beurt.
0 -3
Web
Dat is dus ook Hakim, heel eigenzinnig, en wat een gebaar.
Daar laat hij werkelijk mee zien hoe hij als persoon ik
5 -3
WZAWZDB14
Hakim held!
4 0
3sterrenAjax1
bijzondere jongen die hakim. gaat met alles gewoon zijn eigen gang en heeft zijn hart op de juiste plaats. kan er van genieten.
4 -1
Juichtoon
Heel bijzonder gebaar van Ziyech. Word er een beetje stil van.
4 0
Mario65
Hakim heeft z'n hart op de juiste plek... top gast.
4 0
31xAjax
Mooi gebaar maar het feit dat dit naar buiten is gebracht geeft mij een vieze smaak in de mond.....
3 -11
stefanwillem
Beetje zurige smaak zeker?
3 0
MisterAFCA
Minder baffen pik
5 0
mercurius3
Hij heeft het toch niet zelf naar buiten gebracht, ellendeling dat je bent.
5 0
TontoKarnaggel
Leek verdorie zomaar een leuk en positief bericht.
Gelukkig kunnen we er nog een negatieve draai aan geven.

Iets Leuk en positiefs... stel je toch eens voor zeg.
6 -1
niquedegraaff
Hij heeft gewoon gelijk. Het is marketing
0 -10
DrD3k
hahahaha wat een onzin en vooringenomen kijk op mensen. Kom analiseer mij ook eens?
0 0
TontoKarnaggel
Ik ben behoorlijk cynisch ingesteld, maar jij kan er ook wat van hoor :)
6 0
niquedegraaff
Oh maar het is en blijft wél en mooi gebaar hoor. Dat zal ik niet ontkennen.
0 0
31xAjax
Wat voor belang is er dan mee gediend dat dit naar buiten komt, anders dan een charme offensief?
1 -1
Schwalbino
De Kogel is gebeld door verslaggevers en heeft dit toen in alle positieve blijdschap vertelt.

Dacht je echt dat Ziyech heeft zitten broeden op een charme offensief actie?
4 0
niquedegraaff
Ja, want verslaggevers bellen ook zomaar toevalig..
0 -2
DrD3k
misschien om te kijken of er al nieuws was en hoe hij het vind dat mensen hem zo helpen. Dan zou het raar zijn om dit niet te benoemen. Wat een zure mensen hier BAH!
0 0
FWAjacied
Ziyech heeft De Kogel ingehuurd om zijn imago een beetje positief in de markt te zetten?
3 -1
EKS
ze hadden het inderdaad beter stil kunnen houden.
0 -1
Schwalbino
Die smaak... dat ligt waarschijnlijk ergens anders aan?
1 -1
dani020
Het feit dat jij dit durft te schrijven geeft mij een vieze smaak in mijn mond. Ga lekker op het Feyenooid forum verder zwetsen.
2 -1
Web
Dat gaat op voor als hij het zelf zou zeggen
2 0
BrandjeXL
Dus Leon De Kogel mag niet iemand bedanken voor financiële steun. Net wat anderen zeggen. Poets je tanden een keer dan ben je die grafsmaak zo weer kwijt.
1 -1
FWAjacied
Tandenpoetsen of een peperpuntje en je hebt zo weer een frisse adem.
1 -1
Patrick78
Klasse Hakim! Held.
4 -2
DavyBlind
In mijn vocabulaire betekent verongelukt: overleden bij een ongeluk. Maar dat kan ook komen doordat ik van onder de rivieren ben.
5 -2
DavyBlind
Het is al aangepast.
1 0
Afcadam14
Respect Hakim!
6 -2
didierajax020
Gouden hart heeft Hakim.
5 -2