Kranten: 'Miljoenen rinkelen, maar prijzen ho maar'

BartVeenstra, 28-01-2019 om 07:40, 13002 views, Nederlandse kranten |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Nederlandse kranten hebben daags na de pijnlijke 6-2 nederlaag van Ajax op bezoek bij Feyenoord ongenadig hard uitgehaald naar de Amsterdamse club. De trainer, maar ook de spelers en de beleidsbepalers krijgen behoorlijk wat kritiek te verwerken.

Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad noemt de 6-2 nederlaag bij Feyenoord voor Ajax 'een vernedering van ongekende proporties'. 'Een dreun die de fraaie seizoensstart doet vergeten. De titel is ineens ver weg. Qua achterstand op PSV (5 punten), maar vooral qua gevoel en gemoed', aldus de krant, die schrijft dat Ajax het zichzelf aandoet. 'Ajax is deze Klassieker als los zand. In werkelijk niets lijkt dit op de ploeg die voor de winterstop zo fraai en gedisciplineerd speelde. Nu: elf individuen die blijkbaar niets geven om hun ploeggenoten. Elkaar in de steek laten en daarmee ook zichzelf. Waar zijn de dragende spelers? Ziyech, Tadic, Blind. Allemaal passen ze. Eén voor één.'

De krant wijst erop dat de miljoenen rinkelen in Amsterdam. 'Maar prijzen? Ho maar' aldus het Algemeen Dagblad, dat schrijft dat Max Wöber tegen Feyenoord mogelijk heel handig had kunnen zijn. 'Ook hij werd vrolijk verkocht, voor tien miljoen euro. Ajax dacht het wel af te kunnen met aankoop Lisandro Magallán. Maar die bewijst in de Kuip waarom de clubleiding van Ajax eerst juist stelde dat hij een half jaar de tijd moest krijgen om te wennen aan een totaal andere voetbalcultuur en -filosofie.'

De Telegraaf

De Telegraaf schrijft dat Ajax wiskundig gezien nog best kampioen kan worden, maar 'het demasqué' van zondag belooft weinig goeds voor de titelaspiraties van de Amsterdammers. 'Wie het labiele stelletje individualisten uiteindelijk na negentig minuten met gebogen hoofden en staart tussen de benen de spelerstunnel in zag vluchten, weet dat het een hels karwei wordt om deze Ajacieden terug in het zadel te helpen.'

De krant ziet in dat Ajax bij tegenstand niemand heeft die de ploeg bij de hand kan nemen. 'Niet aanvoerder Matthijs de Ligt, niet de ervaren Lasse Schöne, niet Frenkie de Jong, de man van 86 miljoen, niet Hakim Ziyech, die in topwedstrijden nooit thuis geeft, zelfs als zijn directe tegenstander Calvin Verdonk heet. Of André Onana, voor wie onhoudbare ballen daadwerkelijk onhoudbaar zijn. Maar wie het meest te verwijten valt, zijn de ervaren grootverdieners Dusan Tadic en Daley Blind, die hun totale afkoopsom van bijna dertig miljoen euro en gezamenlijke jaarsalaris van meer dan zeven miljoen euro niet waarmaken als de situatie daarom vraagt. Zij zijn gehaald om Ajax weer kampioen te maken.'

De Volkskrant

De Volkskrant, die eveneens schrijft over een gebrekkige speldiscipline en slapte bij Ajax, ziet de Amsterdamse club als 'een handelshuis'. 'Een beetje tegen wil en dank. Misschien dat de randzaken en geruchtenstroom een rol speelden bij Ajax, dat volledig werd afgetroefd, zelfs in speltechnische zin. Het elftal dat voor de winterstop meestal zo'n mooi team was en effectiviteit paarde aan schoonheid, viel uiteen in partjes, in verschillende linies, in slapers en wakkerschudders.'

De krant denkt nu zelfs aan een doemscenario voor Ajax. 'Over een maand is de halve finale van de bekerstrijd, opnieuw in de Kuip. Real Madrid wacht in de Champions league. Nog niets is beslist, maar Ten Hag heeft werk te doen in een handelshuis met aanhoudende transfergeruchten. Anders is de bankrekening straks gevuld en blijft de prijzenkast voor het vijfde seizoen op rij leeg.'

Trouw

Dagblad Trouw tot slot vat het duel van zondagmiddag kort samen: 'Passie triomfeerde over apathie, eendracht bleek sterker dan een gezelschap losse eilandjes en discipline was opnieuw krachtiger dan gemakzucht.'

Volgens de krant geeft de wijze waarop het elftal van trainer Ten Hag uit elkaar viel ernstig te denken. 'Feyenoord gebruikte, zoals te verwachten viel, ingrediënten als passie, teamgeest en discipline om de tegenstander te ontmantelen. Ajax had er geen antwoord op en dat was een pijnlijke ontmaskering. In de eerste plaats toch voor de trainer, Ten Hag, die prat gaat op de structuur in zijn elftal. Juist samenhang viel er nauwelijks te bespeuren bij Ajax, zoals dat in september het geval was geweest bij de andere topper tegen PSV (3-0), en vorige week tegen Heerenveen (4-4).'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jojo49
Geld prijzen . Zijn ook prijzen.
0 -3
mercurius3
Geluiden sijpelen door dat elftal uit elkaar is gevallen na het vertrek van Wöber. Er zijn ook meer fricties binnen de groep ontstaan. Zijn rol is blijkbaar enorm belangrijk geweest omdat hij verantwoordelijkheid nam. Mogelijk was hij een zeer belangrijk bindmiddel op trainingen en in de kleedkamer. Bovendien was hij geliefd onder de spelers. Als zo iemand wegvalt kunnen er zomaar conflicten in een groep ontstaan. Overmars heeft geen kaas gegeten van sociale cohesie en communicatie, en heeft een zeer lage mensenkennis. Cohesie in het elftal is zomaar kapotgemaakt.
3 0
pizzapunt
Ideale opstelling Ajax, volgens de gemiddelde Ajacied:

Aankoop
Aankoop aankoop aankoop aankoop
aankoop
aankoop aankoop
aankoop aankop aankop
2 -1
Ajaxbrl
En zo is het maar net!
2 0
Amsterdamsetrots
Het ergste is nog dat het na rust nóg slechter ging lopen. Hoe kan dat in hemelsnaam? Dat je na een slap halfuur nog niet doorhebt dat er een tandje bij moet. Je moet godverdomme de kleedkamer uitkomen en ze willen opeten. Onze verwende jochies denken dat ze het wel redden met een balletje hier en een balletje daar. Ik had het wel geweten als ik het rood wit van Ajax mocht dragen, al schop ik er 3 doormidden; strijd zal ik leveren.
4 0
robinozzi
Onana
Tagliafico - Blind - De Ligt - Mazrouai
Frenkie - van de Beek - Ziyech
Aankoop - Tadic - Neres
1 -2
lm
Waarom heeefd de media zo een hekel aan Ajax dat vtbl steken ze gewoon de gek aan die vieze Simon ook bah maar dat Ajax der voor zorgt dat we nl weer helpen met punten voor Europees voetbal en maar juichen die vieze Calimero’s als ze Europees voetbal halen maar niet denken waarom ze Europees voetbal halen
1 -4
Avloecx
Mijn god, geen idee wat je allemaal brabbelt maar mij ogen zijn zojuist uit hun kassen gesprongen en mijn brein is gesmolten.
6 0
Duif63
Wel eens van het gebruik van leestekens gehoord ?
6 0
Wereld
Speel maar eens met wat meer jeugd dan al die matige aankopen!
Geef Bakker/Dest/Matusiwa (verhuurd) een kans. Had Wöber niet verkocht. Of haal in ieder geval een echte cvm.. Die hebben we al jaren niet! En anders kun je nog beter Donny daar neerzetten, want die heeft wel loopvermogen itt Schöne en De Jong.
Kijk nou naar Ziyech, 0 duels winnen van Calvin Verdonk zowel uit als thuis he.
2 keer geschoten, nou nou wat een dreiging en wat goed gespeeld. Er is een reden waarom geen enkele topclub hem wil hebben.

Tadic.. beperkt daar aan de linkerkant. Geen snelheid, geen dribbel. Hoort daar niet te spelen, in ieder geval niet tegen een fysieke/snelle speler als St. Juste. Speelt al wedstrijden lang niet goed, maar zijn rendement redt hem.

Koop je Schöne en Frenkie, maar haal je geen cvm... Niemand heeft met Toornstra meegelopen!! Dani de Wit had het nog beter gedaan.. Alleen al op basis van inzet.

Donny van de Beek, uit onze jeugd, is de enige die zijn persoonlijke duels won (weliswaar van Clasie). Maar hij wordt gewisseld.

Mazraoui is duidelijk niet fit, maar we stellen geen Kristensen op, omdat onze aankoop niet goed genoeg is. Daardoor krijgt Dest ook geen kans.

Blind is geen verdediger, het gaat nog wel centraal naast een echte verdediger, maar zonder bal komt dat niet door hem.
Alleen Nico en Onana laten het de laatste tijd zien.
En dan verkoop je Wöber, waarvoor je een jaar je best hebt gedaan om hem te halen, waardoor Magallan zonder tijd om te wennen meteen in de basis moest starten, want we durven Bakker niet door te schuiven.. En aankoop Sinkgraven is geen linksback, maar dat heeft Ten Hag na 2 wedstrijden nog steeds niet gezien. Overigens heeft ons aankoopbeleid (Blind) Wöber weggejaagd en ervoor gezorgd dat we geen lb hebben gehaald.. Anders had Wöber nu het hele seizoen samen met De Ligt in de basis gestaan.

Neres speelt de wedstrijd van zijn leven tegen Bayern in de CL in München(!)
Gevolg: wekelijks op de bank. Maar wel 43 miljoen weigeren. Dat zegt toch ook dat Overmars het niet eens is met Ten Hag...
Maar Erik wilde wel graag Labyad hebben, waarvoor weet ik niet...
En dan heb ik het nog niet gehad over Lamprou en Orejuela..
8 0
Aspers73
Zyiech 2x geschoten, 1 goal en 1x de paal. Daar lag het niet aan, Zyiech was een van de weinige die er echt voor ging. Vond Tadic, Mazraoui en Blind nog VEEL slechter.
3 0
niquedegraaff
Ziyech was heel slordig in bal aannames. Werd iedere keer volledig overlopen en afgetroefd.
0 -1
Sampaoli
Jeugdopleiding is niet toereikend genoeg. Reiziger bij JA en Heitinga bij U19, ze maken er een potje van. Spelers worden niet beter en we spelen niet eens meer een klein beetje volgens de Cruijff-filosofie.
1 0
Boer Gijs
Pijnlijk
1 0
Lagasj
Eilandjes maken geen transfer, heren.
Denk je nou echt dat iemand een cent over heeft voor spelertjes die voor zichzelf voetballen.
Eilandjes verdwijnen in de zee !
Zo spelend als gisteren komt helemaal niemand weg aan het eind van het seizoen, misschien dat nog een B clubje wat centjes in jullie wil steken.
Wachten tot het zover is is idioot.
Dus NU de verantwoordelijken ontslaan.
Weg Overmars, weg Ten Hag, weg vd Sar, weg Henrichs.
Niet morgen maar NU.
Ajax heeft per direct een trainer nodig die de spelers duidelijk maakt dat ze dankzij Ajax en de fans bestaan en niet andersom.
En hetzelfde geld voor hemzelf, bestuurders en beleidmakers.
Zonder ons, de fans, bestaat er helemaal geen Ajax.
Moge dat weer snel tot jullie botte hersens doordringen !
1 0
blava
Haha de pers veroordeelt Ajax alweer. Vergeten is het feit dat Ajax Nederland overeind houdt in Europa (rating) en voor nieuwe dynamiek in het Nederlands XI heeft gezorgd.

Feit is dat de hierarchie in het elftal verstoord is. Spelers moeten beseffen dat zij gewoon hun taken moeten uitvoeren zoals voor de winterstop. Alleen dan kan je een transfer verdienen. Buitenlandse clubs hebben geen interesse in egocentrische spelers. Blijkbaar snappen spelers en makelaars dat niet.
Overigens zou ik Schone uit de basis laten. Schone heeft het talent om zijn teamspelers slechter te laten voetballen ipv beter. Hij verstoord de balans. Donny iets meer verdedigend, Gravenberch/ Eiting ipv Schone.

Kristensen, Lamprou en Labyad hebben geen toekomst meer bij Ajax.
1 -3
Sterspeler
Schone is de enige die in dienst van het team speelt met Blind, Klaas Jan en Nicolas. Dus als je iemand niet moet slachtofferen...

Je moet gewoon van het systeem met een 10 af. Daarmee haalden we finale EL. Schone op 6. Donny en Ziyech ervoor. Laat Frenkie maar banken. Die speelt sinds het transfergezeik drama. Schone was als 6 goed. Ten Hag moet leren dat je een winnend team nooit moet aanpassen en dat je spelers moet laten spelen op de plek waar ze het beste renderen.
1 -1
BrandjeXL
Marcie en TH zijn de twee hoofdschuldigen. De eerste omdat de selectie wederom niet in balans is. Wanneer ga je eens een echte specialist haleb voor cvm/zes positie Marcie of mogen we volgend seizoen weer gaan genieten van Lasse op die plek. TH moest zonodig aan de rest verdediging gaan werken wat resulteert in nul druk op de bal, geen doordekkende CV'S en een laatste linie die alleen nog maar achteruit loopt. Tijd voor beiden om op te rotten.
4 0
Labrador
http://www.twitlonger.com/show/n_1sqpr7r
0 0
Boer Gijs
Na 5 jaar geen platte prijs, is Ajax een vulkaan die op uitbarsten staat. Zo wordt een supporter zo. Met de huidige directeur voetbal zaken nooit iets gewonnen. En terwijl het goed staat met team en selectie in de winter gaan lopen klooien met trainingskamp en transfer gedoe.
2 0
Ajaciedvooraltijd1434
Daley Blind. wat een kutspeler.
8 -3
ajaxxcied4life
Naja, dat valt wel mee maar die mietjesblik als het niet loopt en ook niet even zijn kaak opentrekken om de manschappen bij de les te houden, dat irriteert me het meest, want mede daarom is hij gekocht.
2 0
Boer Gijs
Daar is hij de persoon niet naar, daar is hij ook niet voor gekocht.
1 0
ajaxxcied4life
Hij is gekocht voor zijn ervaring en om zijn medespelers beter te laten spelen. Om dat fe kunnen moet je toch echt je mondjr roeren in het veld.
2 0
ajaxxcied4life
Naja, dat valt wel mee maar die mietjesblik als het niet loopt en ook niet even zijn kaak opentrekken om de manschappen bij de les te houden, dat irriteert me het meest, want mede daarom is hij gekocht.
2 0
Ajaxvooraltijd
Hier zat de media op te wachten. Kunnen ze eindelijk weer krantjes verkopen en de boel saboteren bij Ajax. Als ten Hag gaat sneuvelen en dat zal de eerste zijn laat dan in godsnaam Frank de Boer terug komen. Als die verwende nesten zoiets doen dan scheld hij ze in de rust helemaal de touwtyfus in en door zijn status kan hij dat ook.
0 -4
TontoKarnaggel
Kan de media geen ongelijk geven. Gezien onze potentie en financieen, en de kwaliteitsloze competitie waar we in spelen, zijn we zo onderhand de grootste underachievers van het westelijk halfrond. Alsof je met je spiksplinter nieuwe ferrari elke keer weer 2e word in de lokale zeepkistenrace.

Als het niet zo treurig was zou je er bijna om kunnen lachen....
5 -1
Deepblue
Zo bezien zijn onze grootste voordelen, een goede jeugdopleiding en veel kapitaal, ook onze grootste nadelen.
Onze spelers zijn beter dan de concurrentie, maar iedere tweede seizoenshelft zijn er minstens 3-4 spelers die met hun hoofd bij een transfer / andere club zitten als de trainer niet oplet.
Ik denk dat Louis van Gaal het niet zo ver had laten komen.
2 -1
ajaxxcied4life
Louis is zo dominant dat die jochies bang worden, misschien heeft deze groep dat ondanks dat het jongens als Tadic, Blind en Schöne herbergt het dan toch nodig, een straffe hand.
0 0
dp92
Hilarisch hoe mensen concluderen dat PSV al bijna zeker kampioen is met nog 15 wedstrijden te gaan. PSV krijgt nog een aantal lastige uitwedstrijden (Vitesse, Heerenveen, AZ, Utrecht) en moet nog op bezoek bij Ajax zelf. Ajax daarentegen heeft een stuk gemakkelijker programma met uitzondering van AZ en eventueel Groningen uit.
2 -2
Ajaxvooraltijd
WZAWZDR
2 0
TwoLegsAlwaysWin
Ik zou zeggen: Hang voor iedere wedstrijd de kranten op in de kleedkamer! Als je dan nog verzaakt, dan ben je geen Ajaxspeler.
1 0
JesperOlsen74
Dat doen ze in Eindhoven. Wij zijn geen provincieclubje.
Als je de motivatie niet kunt halen uit het dragen van het mooiste shirt van de wereld, dan zal een krantenknipseltje ook niet helpen.
1 -2
BrandjeXL
Precies dit is dus wat ons de laatste jaren nekt. Totale misplaatste arrogantie. Vooralsnog gaan de titels naar dat "provincieclubje" uit Eindhoven.
2 0
Nijmegenaar
Alsof die spelers het Ajax-shirt boeit, die willen gewoon zo snel mogelijk een toptransfer maken. Een trainer moet juist die spelers motiveren en hun voetjes terug op aarde houden!
1 0
ErikAjax1983
we staan echt zwaar voor lul gewoon...
2 0
afca87
Helaas in ten hag eindverantwoordelijk
Dus als hij de spelers niet weet te motiveren moet hij zijn spullen pakken
3 -1
grannig mokum1
Lekker makkelijk... Al dat transfers doet ons ajax niet ten goede, Overmars had duidelijk gezegd niemand maar dan ook niemand gaat weg in de winter transfer, maar Wöber gaat weg Neres kan weg maar mag niet weg omdat Lainez voor een andere club had gekozen. En transfer van Frenkie nog, 86mln en al die dingen moeten we niet onderschatten
1 -2
Ajaxvooraltijd
Ja geef ten Hag maar de schuld. Hij voetbalde toch niet tegen dat zooitje amateurs?
1 -3
Ajaxvooraltijd
Door die kutspelers van ons staan we weer dik voor lul en geniet iedereen van de media nog even na met de rest van boeren Holland. Voor de rest is hier niemand schuldig aan. Het komt gewoon door die luie, verwende, naast hun schoenen lopende, playstation spelende rotnesten.
5 0
Bonno1978
Het begint met de pure wil om te willen winnen, met het gif in je lijf het veld oplopen en ten koste van alles kampioen willen worden. Als je zo’n elftal neerzet (chapeau Overmars), waar we met z’n allen voor de winterstop zo van genoten, dan laten de spelers ons en de hele club Ajax compleet voor lul staan. Ballen die er gisteren tussen vielen, werden door Feyenoord veroverd door strijd en passie. Tadic en Ziyech trokken hun been terug. In zo’n wedstrijd geen enkele gele kaart! Dit kan je de beleidsbepalers niet verwijten. Dit is op ieder voetbalniveau waar het mee begint: willen winnen op het veld. En dan kun je best verliezen in Rotterdam, maar niet op deze manier....
9 0
AFCZlatan
Het enige voordeel van gisteren is dat we de halve finale van de beker nu gelukkig wel winnen. Verder vond ik het ronduit dramatisch vanaf de 1-1 en ik hoop dat er echt wat gaat gebeuren. Ik heb in 2019 nog geen goede wedstrijd van Ajax gezien, hopelijk komt daar wel snel verandering in.
0 -2
Jarl1989
Waar baseer je dat in vredesnaam op? Je praat nu net als de spelers van Ajax voetballen. We klaren dit klusje wel even. Nou elke wedstrijd moet je gewoon weer 100% geven, of het tegen Heracles, Feyenoord of real Madrid is. Maar deze mentaliteit issue blijkt al 5 jaar een heel groot probleem te zijn. Ajax verliest altijd van zichzelf, niet van de tegenstander. Misschien moeten ze op de 6 positie iemand als een type Poulsen, Enoh halen. Ja het zijn niet de beste voetballers, maar ze ruimen ze boel wel op en knallen er op. Laat het voetballen maar aan de rest over. Met 11 ideale schoonzonen win je geen prijzen...
3 -1
AFCZlatan
Juist, we verliezen 1x en gelijk moeten we kopen, kopen en kopen. Met die mentaliteit komen we er helemaal...

Ik baseer het nergens op, maar had gisteren voor de wedstrijd al het gevoel dat we 1 van de 2 wedstrijden zouden verliezen en de andere winnen.

Tagliafico is er dan weer bij en hoogstwaarschijnlijk is het team dan weer in vorm. Ik denk dat de kans dan heel groot is dat we ‘gewoon’ zullen winnen.
0 -1
elpresidente
Een grote grote vernedering. Waar is godverdomme die ploeg van voor de winterstop gebleven? De beste selectie en team in de laatste 20 jaar met spelers die individueel beter zijn dan alle spelers op misschien van persie na. Want die dolberg mag ook maar aan blijven kloten.

Kampioenschap ver weg vertrouwen weg en dan mag je straks tegen Real. Iedereen een grote bek gehad en straks sta je weer met gvd de gvd helemaal niks.

Waar kan het zo misgaan? Verdedigend zo verschrikkelijk zwak alles en iedereen loopt uit positie je kan wel individuele spelers eruit lichten maar kan toch onmogelijk zo zijn dat ze er allemaal ineens geen kut van kunnen.
2 0
Ruff Rhythim
Hoongelach en emmers stront over Ajax heen. Dat hebben ze zichzelf aangedaan...

Mooi niet dat ik mij daarvoor als supporter over kapot ga lopen schamen...
Ik hou het lekker op ontiegelijk woest zijn op wat ik gezien heb tot ik bij 5-2 de TV uitslingerde.
1 0
Duif63
Ik 'm na de 3-2 al uitgezet. Ben maar naar Mathieu vd Poel en Douwe de Vries gaan kijken, echte sportmannen met karakter.
1 0
Ruff Rhythim
Achteraf gezien had ik inderdaad ook al bij 3-2 een steen door die beeldbuis moeten gooien ja.
0 0
Sunstridr
Typisch reactie van de Kranten en letterlijk geen een woord over de geweld dat Feyenoord mocht gebruiken van Makkelie (bvd een Scissor actie van Verdonk op Ziyech en de knie in de been/gooien van St.Juste op Tadic).

En dat is het ook niet te vergeten, dat er nog 15 wedstrijden te spelen zijn met een matige spelende PSV.
1 -6
LS16
Als je deze nederlaag gaat wijten aan de scheidsrechter ben je echt een simpele ziel.
3 0
Sunstridr
Ik zeg niet dat het complete de scheid' zijn schuld was, ik zeg dat NIEMAND in de kranten zeggen iets over hoeveel Makkelie toeliet van Feyenoord en hoe weinig toeliet van de kant van Ajax.
1 -2
ajax4ever01
De kritiek is gewoon meer dan terecht klaar!!!
7 0
Sunstridr
Ik zeg niet dat het constructief kritiek onverdiend is, maar dit is klagen niet kritiek.
1 -2
Ajaxtrouw
Heerlijk als je zo in het leven kunt staan.
3 0
Sunstridr
Hoezo? Het is niet alsof ik zeg dat het geen dramatische wedstrijd was, maar het is nog realistische gezien mogelijke dat PSV punten verspeeld, speciaal als zij blijven spelen zoals tegen Emmen en Groningen.
En je kan me echt niet gaan vertellen dat Makkelie een goeie wedstrijd heeft gefloten.
1 -2
Jojo49
Branie
0 0
Mokum31
Wat een complete afgang.
2 0
Bonno1978
Namen zeggen niks. PSV wordt al jaren met ‘mindere namen’ kampioen...
2 0
Duif63
PSV heeft al jaren spelers met minder kwaliteit dan Ajax. Ook hun technische staf was en is niet beter, maar Psv wint het met de directie. Beleidsmatig wordt Psv al jaren beter geleid dan Ajax. Brands/Gerbrands was een veel betere combi als Overmars/vd Sar. Het is nog even afwachten hoe het op de lange termijn met de opvolger van Brands zal gaan, maar slechter als Overmars zal hij het niet doen.
3 -1
Edjedegodenzoon
Wat een onzin zeg, Overmars doet het gewoon prima vind ik je moet niet na een domper gelijk zo dramatisch doen. Wij gaan gewoon niets meer verliezen na gisteren. Kom op jongens ga achter de club staan en we maken gehakt van iedereeeeeeeen!!!!!
1 -6
Duif63
Overmars doet het gewoon prima ? Dat geloof je toch zelf niet hoop ik. Hoeveel prijzen winnen we met het beleid van Overmars ? En "een" domper ? Heerenveen alweer vergeten zeker.
2 -1
grannig mokum1
Wij kunnen wel achter ons jongens staan, maar dan moeten ze ook willen in de zin van dat ze voor elkaar door de vuur gaat zoals voor het winterstop.... Hoe ze gisteren speelde! Er is geen spirit is gewoon KUT EN NIKS ANDERS DAN KUT
2 0
DarkChild
Tja, Ajax moet zich eens uitspreken. Wat wil het nou zijn? Als dat is de etalageruit zijn voor individuele spelers met onder aan de streep een (zeer) positief banksaldo, dan mogen ze juist fier met de borst vooruit lopen.
2 0
Jari_held
Wat kan de clubleiding hieraan doen?? Die zetten het beste elftal sinds 20 jaar neer. Ten hag moet hier wat mee doen. En de verantwoordelijkheid ligt bij de spelers... enige dat je de clubleiding kan verwijten is dat ze al die transfergeruchten nou eens afkappen met de simpele zin: hier gaat niemand weg tot je ons kampioen gemaakt hebt! Desnoods ga je allemaal transfervrij in 2021 maar stelletje honden blijft hier tot ze de schaal naar amsterdam hebben gebracht
0 -4
altijdwelwat
Natuurlijk was het gister afgrijselijk slecht en liepen de spelers schandalig over het veld, maar deze conclusie is wel heel voorbarig. Volgens mij zitten we nog in de beker, en is het gat met PSV maar 5 punten met nog 15 wedstrijden te gaan. Het is niet zo dat die Lampjes elke ploeg met gemak dronken van het veld spelen, ik sluit de titel nog niet helemaal uit. Maar dat er iets moet gebeuren lijkt mij duidelijk. Het is wel heel Calimero denken om nu al op te geven.
4 -2
ajaxxcied4life
De telegraaf is nog mild voor haar doen.
1 0