Lamprou ziet zich vergeleken worden met Onana

JesseTH, 20-01-2019 om 23:40, 10393 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

 

Kostas Lamprou vindt het 'niet fijn' dat de supporters cynisch beginnen te juichen wanneer hij een simpele bal stopt. De Griek heeft het gevoel dat hij wordt vergeleken met eerste doelman André Onana en daar kan hij weinig mee.

'Het is nu eenmaal zo', reageert de doelman koeltjes in gesprek met Ajax Life. 'Je hoort op het veld niet alles, maar ik krijg het natuurlijk wel mee. Dat is het leven van een keeper. Ik ben sinds vorig seizoen bij de club, heb weinig wedstrijdritme en automatisch gaan supporters mijn optredens vergelijken met die van André Onana. Dat is normaal, maar Andre is terecht de eerste keeper en draait een fantastisch jaar.'

Ajax kreeg tijdens het lopende seizoen in het totaal twaalf goals tegen en na zondag stond Lamprou bij vijf van die goals onder de lat. 'Ik ga niet zeggen dat het aan mij ligt, dat dit gebeurt omdat Lamprou op doel staat en Ajax dan niet meer op de nul kan spelen. Het is toevallig. Het andere doelpunt was tegen PEC inderdaad. Ja, wat moet ik zeggen?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Truth
Ja, hij droeg z'n feyenoord shirt zeker weer onder z'n wedstrijd shirt
0 0
Mario65
Stel je eens voor dat Lamprou de rest van het seizoen onder de lat zou staan....
Dan wint Ajax volgend seizoen de Keuken Kampioen divisie
0 0
Jornnn
Tenzij hij zijn contract verlengt.
0 0
Jornnn
Dus we mogen hem niet met Onana vergelijken? Met wie dan wel? Diederik boer bij Ajax? Met Cilessen in zijn periode achter Vermeer? Fred Grim achter vd Sar? Allen waren beter dan deze grabbelaar.

Ik snapte Ajax wel toen hij kwam als 3e keeper. Maar als 2e keeper kan het eigenlijk al niet, laat staan dat Onana nog een wedstrijd mist dit jaar!
0 0
WinstonBogarde
Als 3de keeper zou je juist de keeper van Jong Ajax moeten hebben, al weet ik niet zeker of dat nu nog wel zomaar kan.. En als 2de keeper moet je een keeper neerzetten die aan het einde van z'n carriere zit en dus al 10 jaar ervaring heeft in het betaalde voetbal.. Maar Lamprou mist de ervaring waardoor wedstrijdritme belangrijk is voor hem.. Want hij is echt wel beter dan dat hij nu laat zien, daarnaast zal hij ook niet veel zelfvertrouwen hebben door dat hij al een aantal maal de fout in is gegaan en daardoor ga je ook niet beter presteren... Misschien als hij nog een jaartje of 5 bij Willem II ofzo zou spelen zou het misschien beter gaan..
0 0
AFCAULLATH
Dat Lamprou niet Ajax 1 materiaal is dat weet en ziet iedereen.
De enige die je dit kan aanrekenen, zijn degene die ervoor hebben gezorgd dat hij een contract heeft gekregen en degene die hem opstelt!

We hebben nu in 3 wedstrijden in de competitie punten laten liggen en alle 3
1 0
grannig mokum1
Zet lamprou maar voor de rest van het seizoen dan zal ze zien dat mijn club keldert naar 3e plaats,... Maar hij wordt ook niet geholpen door de verdedigers he zelf ook niet door De Ligt......
0 0
TheHunter1986
Deze gast is de grootste bedreiging van ajax dit jaar. Ik heb het al eerder gezegd hier. Met zn grote tyfus smoel op de training, maar waarom stuurt ajax van Leer naar Nac? Hij was natuurlijk wel slecht in de voorbereiding, maar wie niet???
0 -1
Gerrr
Lamprou zwakste keeper eredivisie.

Met afstand.
2 -1
robinozzi
Jammer dat Lamprou pas 27 of zo is, want anders had je hem een baan als keeperstrainer moeten geven. Aardige gozer die ook wel weet hoe topsport werkt en ook hoe je moet keepen, alleen zijn lichaam werkt niet mee. Ideaal is om hem nog twee jaar aan een Eredivisie club te verhuren en daarna onze derde keeper maken
0 0
MisterAFCA
Ideaal is dat ze zijn aflopende contract per direct verscheuren. Zelfs die bolle uit Volendam was beter en dat vond ik al een aanfluiting in een Ajax tenue...
0 0
mercurius3
Hij wordt met de dood bedreigd. Beetje overdreven. Het is ook niet zo'n hele slechte keeper maar hoort gewoon bij een degradatiekandidaat te spelen. Blunder van Overmars.
1 -1
Labrador
Dat eerste is gewoon zo in en in triest. Dat gaat al het respect te buiten. Face it. 4 4. Het gaat niet veranderen
0 0
ETM
Zoals we allemaal weten is het keepersvak een vak waar mentale aspecten zwaar wegen.
Een overgrote meerderheid die geen vertrouwen in je heeft, en dat al in beginsel door je lengte. Dan keeper zijn bij Ajax. Steeds met -10 aan de wedstrijd beginnen. Het is gewoon geen houdbare situatie om het een beetje flauw te zeggen.
Ik ben bijgedraaid wat Lamprou betreft. Lamprou moet bij een kleine club een soort cultheld zijn. Keepen kan hij wel. En dan af en toe een foutje door de vingers...
Wedstrijdritme kan je moeilijk aandragen want een gebrek daaraan hoort bij je rol als 2de doelman. Maar ik snap wel dat die vent zichzelf enigzins wil verdedigen. Als je zoveel over je heen krijgt. Onevenredig veel maar dat hoort er wel bij.
Toch vind ik dat Ajacieden andere Ajacieden er op aan moeten spreken dat er ook grenzen zijn. Ik zag uitlatingen voorbij komen die absoluut niet door de beugel kunnen.
0 0
Litmanen85
Zelfs feyenoord heeft betere back up keepers, en dat zegt heel veel....
1 0
Litmanen85
Wat een ongelooflijk kul artikel. Je bent prof man, 2de keeper bij een immens grote club. Je moet er staan zodra onana er niet is.. Je zoekt alleen maar excuses, 10 min voor tijd weten dat je speelt, andre is geweldig, blabla...het is duidelijk dat je niet om kan gaan met de druk EN dat je het niveau niet hebt. En dat isniet erg, maar kijk in godsnaam in de spiegel en erken je niveau. Ajax en overmars, haal deze week nog een keeper...
0 0
OpaVerteld
Kijk....Kostas is geen buitengewoon getalenteerde keeper, komt kwa lengte ook wel een decimetertje te kort. Allemaal tot je dienst.
Maarrrrr....deze nederlaag toeschrijven aan keepers falen zou echt de foute analyse zijn.
Het stond niet goed, veld veel te lang gehouden, gemakzucht en de 150 miljoen transferwaarde nam vandaag een interne snipperdag. Iemand meneer de Jong gezien misschien?
Vermoed dat Ten Hag in de rust verontrust politie A'dam heeft gebeld om um als vermist op te geven.
Het feit dat Onana zich zo in de kijker weet te keepen bij Ajax is op zich al verontrustend.
Vroegah.....hadden we meneer Stuy in de goal staan. Ik weet wel dat dat een andere tijd was, maarrrrr....de man viel gewoon niet op. Hij nam de doeltrappen, voor de rest onzichtbaar.
Feit is dat Stuy een geweldige keeper was, maar in het toenmalige Ajax eigenlijk alleen opgesteld omdat dat folklore was. Kan me 1 wedstrijd herrinneren van Ajax, uit tegen Benfica, dat Stuy eindelijk kon laten zien wat voor een geweldige doelman het was.
Mijn stelling....zodra een keeper de uitblinker bij Ajax is, is er iets fundamenteels niet op orde.
Het zelfde geldt als een nederlaag van Ajax wordt toegeschreven aan de doelman.
Amen.
1 -1
Litmanen85
Klopt ook wel, maar je keeper staat er zodat dergelijke fouten gekeerd worden. Met Onana had je 2 van die 3 goals gestopt. Een goede keeper verbloemd heel veel fouten, en die zijn gisteren zwaar afgestraft.
0 0
JanTa
Lamprou gaat Ajax punten kosten dus verscheurd zijn contract en kij naar een andere 2e keeper met potentie om 1e te worden.
0 0
Bensco
dit was gewoon te slecht voor woorden. 3 schoten die gered hadden moeten worden en nog bijna een penalty tegen. je keeper heeft ons gewoon eigenhandig 2 punten gekost. Dan kan Onana nog zo goed zijn maar er is geen keeper waarmee dit je dit wel zou goed keuren.
1 0
talent020
ik vergelijk hem niet met Onana dat is hetzelfde als een Mercedes en een Fiat naast elkaar zetten, ik kijk naar de houdbaarheid van de ballen die op hem.afkomt, en bij vele schoten in de hoek komt hij er niet bij, hij is niet geschikt als keeper voor Ajax, maar zie op Social media zelfs dood reacties voorbijkomen richting hem, dat is wel te belachelijk voor woorden.
5 0
GvanderK
Wees gewoon eerlijk tegen jezelf, wat ik vanmiddag zag zie je misschien bij de amateurs maar bij Ajax is dit niet aanvaardbaar.

Overmars moet hier echt vaart achter zetten, want stel dat Onana toevallig weer wat heeft en Lamprou keept word het zonder dollen 0-10 voor Madrid.
4 0
insectenverdelg
Ik vergelijk je meer me die keepr van Emmen. Die kan er ook geen kut van...
3 0
Wieno
Niet mee eens. Scherpen heeft in mijn ogen veel potentie. Die zou ik graag eens een jaartje bij ons zien doorontwikkelen. Is jong, heeft lengte 2,04) en voldoende talent. Je moet ook kijken naar de 11 frikandellen die voor zijn neus staan.
3 -1
RaynoFischer
Geen toeval dat het met hem gelijk paniekn achterin is...
Lamprou is gewoon een garantie voor onrust en tegendoelpunten
2 0
AJAIXIXIXI
Kan geen toeval zijn, 5 van de 12 tegengoals waren met Lamprou op doel. Ajax had van leer nooit mogen verhuren.
5 0
RaynoFischer
Die blunderde er ook op los in de voorbereiding en aan het begin bij NAC
3 -1
Wieno
Dat viel reuze mee, maar dan nog is hij beter dan Lamprou. Denk dat zelfs Onana bij het bij elkaar geraapte Nac het verschil niet zou maken.
2 -1
RaynoFischer
Tuurlijk, maar alsnog zijn ze beide totaal geen Ajax niveau
2 -1
Wieno
Eens, maar kijkend naar het feit dat we deze 2 hebben als optie, is er een verkeerde keuze gemaakt. Zoals ik al zei zou ik graag Scherpen deze kant op zien komen. Laat m maar eens een jaartje ontwikkelen. Stond vandaag trouwens onder de lat terwijl zijn broer in coma ligt (diep respect). Dan huilt Lamprou over dat wij hem vergelijken met Onana.
1 0
AJAIXIXIXI
Zegt veel dat ik hem liever op doel heb dan Lamprou toch?
0 0
damskowest
Hij kan er niks aan doen dat die gecontracteerd en opgesteld wordt door Ajax. Het is een fout van Erik ten hag, net als sinkgraven opstellen. Daarbij ook van mening dat de winterse transferperiode afgeschaft moet worden. Wat gaat er allemaal in die hoofden van de Jong, De ligt, Onana, Ziyech, Neres en Donny om? CL voetbal, dikke bankrekening en lekker weer hebben ze volgend seizoen ook. Clubliefde bestaat niet meer. De meeste zijn al lang met hun transfer bezig.
2 0
ajax0916
Ik vind het eigenlijk ook gewoon sneu voor deze man. Ajax hoort dit hem niet eens aan te doen. Komt zoveel te kort. Eigenlijk is het gewoon zeer amateuristisch werk van Overmars en co. Zonde want deze leermomenten van zo’n overmars hebben ons al eerder wat prijzen gekost..
5 0
ajax0916
Selectiebeleid heeft stappen gemaakt maar nog zeker niet op orde.
2 0
RaynoFischer
Klopt, al gaat iemand die in de buurt van Onana komt hier niet op de bank zitten...
Wij zijn helaas geen Real, City, Bayern etc. waar veel 2de keuzes net zo goed kunnen zijn als de 1ste zonder dat er gezeik komt vanuit speler/zaakwaarnemer dat die op de bank zit..
2 0
AJAXAFC1
het is niet de schuld van deze jongen dat die bij ajax speelt en het niet waar maakt met zijn kwaliteiten logisch dat je als ajax een aanbieding doet voor 3e keeper te zijn ga je daar op in, je gaat niet zelf zeggen ik ben te slecht voor ajax laat maar zou niemand doen dus daarom kan je deze jongen niks kwalijk nemen puur het aankoopbeleid je moet als ajax zijnde gewoon niet in de problemen komen als je 1ste keeper er niet is en dat het verschil zo groot is.
lamprou heeft best kwaliteiten maar niet voor dit niveau

en ten 2e vind ik het een beetje makkelijk om hem de schuld te geven hele team speelde als een zoutzak ze geloofde het alma wel blind dramatisch matthijs onder de maat sinkgraven aub snel weg die komt een partij te kort zeg als linksback en schon en de jong waren ook amateuristisch slecht net als dolberg die word met de wedstrijd minder.

enige die nog beetje niveau toonde waren tadic ziyech donny en mazroui die hielden zich tenminste aan de taken en waren beslissend
1 0