Pynadath: 'Real grootste club in alle sporten'

NielsOpdam, 09-01-2019 om 15:00, 6393 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joshua Pynadath, speler van Ajax O17 en oud-jeugdspeler van Real Madrid, noemt de Ajax-opponent de grootste club in alle sporten. Dat vertelt Pynadath in gesprek met Ajax TV. 

'Ik was de eerste Amerikaan ooit die voor Real Madrid speelde', opent Pynadath over zijn oude club. 'Dat vind ik cool en kan niemand mij weer afnemen.' De speler van Ajax O17 moest naar Madrid, omdat zijn moeder daar heen moest voor haar werk. 'Ik kreeg toen de kans om in de jeugd van Real Madrid te komen. Dat was een droom die uitkwam, want Real Madrid was mijn lievelingsclub als kind.'

Pynadath is erg onder de indruk van de Spaanse topclub. 'Real Madrid is waarschijnlijk de grootste club. Niet alleen in voetbal, maar in alle sporten op de wereld. Ze zijn mijn favoriete team, met veel van mijn favoriete spelers.' Toch vindt hij Ajax het beste wat hem is overkomen. 'Ik blijf groeien en mijzelf ontwikkelen dankzij Ajax en dat is heel speciaal.'

De jeugdspeler van de Amsterdammers heeft nog veel dromen. 'Ik zou heel graag mijn debuut willen maken in Ajax 1. Bij het eerste spelen zou een droom zijn die uitkomt. De ultieme droom is om met het nationale team van Amerika de wereldbeker te winnen. Op clubniveau zou ik graag de Champions League willen spelen, en hem uiteindelijk winnen. Maar het moet stap voor stap gaan.' 

Vandaag op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Mooi interview en sympathieke gozer, die komt er wel
3 0
Radie125
Bij korfbal vallen ze tegen vind ik
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Bijna niemand ziet het, en wie weet komen we er in 2040 achter.
Ajax laatste 6x Champions League , en ze loten 4 keer Madrid. En dan een gerucht dat Perez altijd graag Ajax wil loten.
Kunnen we denken Wat doen we eraan. Inderdaad niks.Behalve madrid alle hoeken van het veld laten zien en een mooi liedje of doek voor perez maken. 3x in de poule en nu. Ze wonnen die beker het vaakst en hebben macht. Ik hoop dat het legendarische wedstrijden gaan worden waarin Ajax laat zien dat het echt ''back' is. Je zal maar met een 3-0 0-3 of 5-2 of 2-5 winnen.
Sommigen snapper het misschien niet, maar hoe lang wachten wij op een grote tegenstander zoals madrid keihard aanpakken op het hoogste podium. En dan niet zoals thuis een poulewedstrijdje tegen een barca dat al geplaatst was. Maar voor de hele wereld de grootste en beste club op aarde een pak slaag geven. Het zou al het wachten en schaamte in europa de laatste 10 jaar waard zijn.
3 -1
Stibba020
Echt leuk om te zien Ajax TV is echt goed bezig!
1 0
Keizer020
Als je zulke rare dingen gaat roepen, dan heb je bij Ajax weinig te zoeken. In zulke gevallen pas je dan beter bij PSV. Zelfde laffe manier van voetballen.
2 -10
Joseph
Je bent goed in de clickbait gevallen, meestal is het handig om de bron te raadplegen als die er bij zit, nu heb je een wel erg domme reactie staan.
6 -1
DUDE92
Je hebt overduidelijk het filmpje niet gezien. In zulke gevallen kan je dan beter niet reageren.
8 -1
AjaxPassion
Of AS zorgt er gewoon een keer voor dat een artikel de lading dekt...
2 -1
WZAWZDB14
Haha idd, en anders nog, mogen spelers tegenwoordig niet meer zeggen welke club groter is dan ajax?? Man man man, hoe oud ben je
1 0
Ronaldinho020
Mentaliteit zit het voorlopig nog wel goed in ieder geval, als je dit zo ziet.
2 0
Joseph
Is toch ook wel een heerlijk talent in deze lichting. Had eigenlijk verwacht dat het wat sneller zou gaan, zoals hij beweegt en aan de bal is, zie je alleen bij de echt grote talenten. Er komt natuurlijk meer bij kijken om echt top te worden, ik hoop dat het hem lukt, want dan staan ze in de Johan Cruijff Arena op de banken voor een speler als dit.
4 0
Kilum
Wat een timing voor deze video. Ajax is in de VS nu en we spelen tegen Real in de CL. Video zit ook puik in elkaar. Top werk van het Ajax Social Media Team.
6 0
X-RaY
Wat een drive heeft dat jochie. Goede timing ook van Ajax tv om hem in de picture te zetten gezien de USA tour. Flinke markt daar, nu Frank er ook zit en hopelijk gaat presteren, kan Ajax wellicht ook behoorlijk profijt hebben van deze kruisbestuiving. Moet zeggen dat Ajax tv erg lekker bezig is de filmpjes zien er fris en vernieuwend uit. Ajax is the future dat lijkt me logisch.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Moet nog hoop worden bijgebracht, Ajax de grootste is, toevallig...
4 0
0h0Litmanen0h0
Gewoon een jaar lang verplicht elke week naar de 0-2 vernedering van real laten kijken inclusief het applaus voor Ajax van de real fans ;)
3 -1
didierajax020
Wat een goede gozer, leuk om te zien!
4 0
AJAIXIXIXI
Weet iemand of dit een groot talent is?
2 0
Mikes
In mijn ogen is hij een laatbloeier. Heeft alles om te kunnen slagen bij Ajax. Maakt soms nog wat vekeerde keuzes door acties op te zoeken, terwijl er makkelijkere opties zijn. Is wel echt fragiel en qua fysiek niet ver.
1 -5
trodat4030
Een laatbloeier? Omdat ie ‘al’ 16 is en nog niet z’n debuut heeft gemaakt?
0 0
Ozymandias
Ik weet niet of hij een groot talent is maar ik vind het een leuke speler om te zien voetballen. Hij heeft een zekere flair in zijn spel wat ik de laatste jaren enorm mis bij de buitenspelers van het eerste, Jong Ajax én de bovenbouw van de jeugdopleiding.
10 -1
wolterx
Is hij niet ook zoiets de meest lichtvoetige speler in de bovenbouw zoiets? Zijn manier van bewegen is gewoon heel aangenaam om te zien, technisch is hij sterk en zijn schaar is klasse. Mag van mij meer minuten krijgen nu Ünüvar naar de o19 gaat. Plekje voor Zamani of deze Pynadath dus
6 0