'De ene zegt dat het niet goed is, de ander van wel'

JesseTH, 02-12-2018 om 20:30, 9684 views, Ajax Life |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Daley Sinkgraven is blij dat hij na een periode vol onzekerheden terug is in Ajax 1. Meerdere doktoren bekeken de knie van de Ajacied van binnen en buiten en daaruit kwamen verschillende opinies.

'Ik kan nog herinneren dat ik niet zo lang geleden een MRI-scan liet maken in het AMC', leidt Sinkgraven tegenover Ajax Life zijn verhaal in. 'Toen werd me gezegd dat het er niet goed uitzag… De MRI werd toen opgestuurd naar Duitsland, naar de dokter die me heeft geopereerd en alles van binnen heeft gezien. Hij zei: er is niets aan de hand.'

'Hij heeft het gelukkig goed gezien, want ik heb geen terugslag meer gehad', vervolgt de 23-jarige voetballer. 'Maar dat is wel raar. De ene dokter zegt dat het niet goed is, de ander zegt van wel. Ik kan wel naar die MRI kijken, maar ik weet het ook niet. Dan gaat het om vertrouwen. En die dokter in Duitsland vertrouw ik.'

Voordat Sinkgraven zijn rentree maakte, knuffelde hij Vaclav Cerny en hadden ze nog een korte woordenwisseling. 'Vasa en ik hebben allebei onze portie blessureleed wel gehad. Vasa zit er alweer wat langer bij, daarom zei hij dat ik ervan moest genieten. We hebben veel aan elkaar gehad tijdens onze lange revalidatie. Het is fijn dat je elkaar kunt steunen.'

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Check dan nu snel de collectie voor  Champions League-artikelen!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Nee jouw reactie was lekker beargumenteerd
0 0
Dexy
Sinky------Frenkie
---------Blind--------

#droommiddenveld
2 -1
MosesD
Z'n eerste actie had meteen zoveel klasse. Prachtig dat hij terug is. Zeer gegund!
2 0
RedFeather
Hij heeft veel vertrouwen nodig
Zoals hieronder al gesteld is hij fysiek gegroeid
En voetballend is hij zo sterk
Hij is gebruikt als back en winger
Maar denk dat hij echt goed op de plek van Frenkie zou spelen
2 0
Adios
Dit seizoen rustig brengen, dan kan hij volgend seizoen op die plek terecht!
0 0
FlyingDutchMan
Welcome back Sinkie, viel sterk in na een jaar revalidatie!!
3 0
JPM
Hij had ontzettend pech dat hij in de betonploeg van Frank terecht kwam destijds. Een ploeg met nul beweging, dat ellenlange heen en weer geschuif achterin, geen diepgang, etc. Dan forceerde hij af en toe wat en werd hij afgerekend op balverlies.

Toen hij eenmaal in een lekker draaiende ploeg terecht kwam onder Bosz was hij op linksback bijna wekelijks één van de absolute uitblinkers, maar dan nog waren er altijd wel weer een paar figuren (supporters of de clowns van VI) die bleven volhouden dat hij niet kan verdedigen en dus niet geschikt is voor die positie (bullshit).

Heb vanaf het begin een zwak voor hem gehad. Technisch zeer begaafd, lichtvoetig én (i.t.t. wat sommigen destijds beweerden) een jongen die ook heel fel op de man kan zitten/verdedigen. Een echte Ajax voetballer. Anyway, middenveld of linksback; hopelijk blijft hij fit, verlengt hij zijn contract en kunnen we binnenkort van de echte Sinkgraven genieten.
8 -2
Petterson1964
Het kansloze projectje “lopende nummer 10” van Ten Hag zal Daley meteen doen terugdenken aan zijn tijd onder Frank.
2 -3
Web
Zeiken om te zeiken.
Totaal geen idee waar je overr praat, snapt er werkelijk NIETS van
Papegaai
2 -4
Petterson1964
Je hebt me nu echt op andere gedachten kunnen brengen met je steekhoudende argumenten.
2 -1
Schwalbino
Zou hij verdedigend beter zijn dan Frenkie?
0 0
JPM
Zal ik hierop reageren of ga je deze reactie ook verwijderen?
0 0
Schwalbino
Reageer maar op de vraag. Of beter geef er antwoord op.
0 0
de-Ajacied
Je bedoelt die betonploeg die elk jaar de 2 beste spelers verkocht maar toch 4 x op rij kampioen werd?
4 -4
Turbo
Nee. Sinkgraven maakte deel uit van de betonploeg die helemaal niks won en voor lul werd gezet door Molde en de Graafschap. De betonploeg die 4 x kampioen werd met dank aan Christian Eriksen of het gebrek aan concurrentie was voor zijn tijd. Gewoon "betonploeg" volstaat dus.
2 0
Ferd
Met een negatief punten record ja
0 0
JPM
Jep, die betonploeg inderdaad. En ook Schwalbino heeft gelijk; de betonploeg die sporadisch goed presteerde in de CL door bij wijze van hoge uitzondering opeens aanvallend pressievoetbal te spelen.

Jullie benoemen beiden feiten, maar die feiten ontkrachten niet dat we onder Frank lang naar een betonploeg hebben gekeken. Dus inderdaad, de betonploeg die elk jaar de twee beste spelers verkocht maar toch vier keer op rij kampioen werd. De betonploeg waarvan de gemiddelde leeftijd 20 jaar was en die Barca en City in de CL versloeg.

Zullen we op zoek gaan naar nog meer irrelevante feitjes?

De betonploeg waarvan de helft altijd een strak kapsel had, misschien?
3 0
Schwalbino
Dat ze in de CL af en toe veel frisser speelden dan in de competitie kan ik heel goed uitleggen. In de CL is het niet moeilijk om je helemaal te geven. Dat lukt alle jongens van 20 of 21 die spelen. In de competitie tegen verweggistan is dat wat anders. In die groep zaten spelers die het gewoon niet elke wedstrijd konden opbrengen om 100% te geven. Dat heeft met jeugdigheid te maken. Een aantal van de spelers van toen zijn ondanks hun talent nooit door kunnen groeien omdat ze het gewoon niet in zich hadden om elke wedstrijd vol erop te gaan.

Dat is ook de reden dat we in die tijd heel veel binnenlandse topwedstrijden wonnen maar heel erg middelmatig speelden tegen de andere ploegen in Nederland.
1 -1
koenos1
Fysiek wat sterker worden (wel beweeglijk blijven uiteraard) en dan komt het wel goed!
3 0
AFCA-B93
Zelf ook in de situatie gezeten dat een arts zei dat m’n knieschade niet meer goed genoeg zou herstellen na de operatie om te kunnen voetballen. Een andere arts zei van wel en nu voetbal ik eindelijk weer wedstrijden na 1,5 jaar.
Beeld je eens in als een arts aan het begin van je revalidatie al zegt dat het waarschijlijk niks meer gaat worden. Weg is het vertrouwen in een goede afloop en je motivatie..
0 0
gwn_rj
gun het deze jongen echt dat hij nu gewoon blessure vrij blijft. dan kan hij ook echt makkelijk mee met dit Ajax, daar ben ik van overtuigd. op zowel linksback als op lcm kan hij van toegevoegde waarde zijn
8 -1