Grootse zeges voor Ajax O17 en O15

BartVeenstra, 13-10-2018 om 14:20, 13390 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O17 en Ajax O15 hebben zaterdagmiddag beide zeer ruime overwinningen geboekt. Op bezoek bij FC Twente O17 won Ajax O17 met liefst 0-6, terwijl Ajax O15 met 0-5 won op bezoek bij FC Volendam O15.

FT | FC Twente O17 - Ajax O17 (0-6)

Met twee treffers zorgde Max de Waal voor het begin van een doelpuntrijke middag voor Ajax O17 op bezoek bij FC Twente O17. Nog voor rust liepen de jonge Amsterdammers dankzij goals van Dillon Hoogewerf en Jaymillio Pinas uit naar 0-4. Na rust werd het dankzij doelpunten van opnieuw Hoogewerf en Hossein Zamani uiteindelijk 0-6. 

Opstelling Ajax O17:

Raatsie; Bonnah, Rensch, Salah-Eddine, Dirksen; Unuvar, Warmerdam, De Waal; Hoogewerf, Pinas, Zamani.

Wissels Ajax O17:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

0-1 Max De Waal
0-2 Max De Waal
0-3 Dillon Hoogewerf
0-4 Jaymillio Pinas
0-5 Dillon Hoogewerf
0-6 Hossein Zamani

Overige wedstrijd:

FT | FC Volendam O15 - Ajax O15 (0-5)

Opstelling Ajax O15:

Nog niet bekend.

Wissels Ajax O15:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

0-1 Julian Rijkhoff (12')
0-2 Raphaël Sarfo (16')
0-3 Raphaël Sarfo
0-4 Divaio Bobson
0-5 Divaio Bobson

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sampaoli
Wat is Vos toch een geweldige trainer.
0 0
NouriVandeBeek
Hoogewerf zal misschien niet zo in trek zijn in het buitenland door zijn kleine gestalte. Helemaal niet erg, want hij kan bij Ajax uitgroeien tot een hele goede speler.

Zoals hieronder wordt benoemd heeft hij nog genoeg verbeterpunten, maar hij heeft hele sterke wapens. Zijn snelheid gecombineerd met zijn goede schot is echt dodelijk. Hopelijk kan die nog wat in de lengte groeien.
0 0
Champy
Malen, Dilrosun en zeker Redan en Adekanye hebben ook niet bepaald een indrukwekkende gestalte...
Als Hoogewerff vertrekt, zal ik het ook niet zo heel vreemd vinden. Typisch een speler die erg gewild is in het buitenland, en waar ze ver voor willen gaan. Heeft natuurlijk een dikke plus gekregen in alle scoutboekjes door z'n prestaties op het Marveld Toernooi.
1 0
wolterx
Die gaat nergens heen denk ik, niet omdat hij gebrek aan interesse zal hebben maar denk dat het gezin stokje daarvoor zal steken.
0 0
insectenverdelg
Kan iemand me iets meer vertellen over Dillon Hoogewerf? Is dat er 1 om in de gaten te houden?
0 0
wolterx
Mag soms wel wat meer over de bal heenkijken als hij aan dribbel begint maar verder volledig eens met Trodat mbt Hoogewerf. Heeft ook soms nog teveel de neigen als team niet lekker loopt om teveel hooi op zijn vork te nemen wat te ver doorgevoerde dribbels mee kan brengen.
0 0
trodat4030
Zou ik doen ja. Wat aan de kleine kant (groeispurt moet nog komen), maar fysiek wel sterk, snel, technisch en doelgericht met een kiezelhard schot in zowel links als rechts. Is eigenlijk een spits (althans, in mijn ogen is dat z’n beste positie) maar vrij multifunctioneel en speelt zodoende vaak vanaf de flanken of op 10. Beetje zoals Hansen in u19. Pinas, de andere spits van u17, is minder multifunctioneel en daarom staat Dillon vaak elders. Pinas is dan te vergelijken met Brobbey.
2 0
FlyingDutchMan
Hoop wel dat Hoogewerf meer minuten in de spits gaat maken, kan er echt eentje worden. Nu vaak net als een Hansen vaak op andere posities gebruikt omdat hij veelzijdig is, maar kan ook zijn nadeel worden. Pinas vrees ik dat hij teveel op zijn snelheid leunt en uiteindelijk niet bij ajax gaat redden.
0 0
Champy
Pinas gaat het ook niet redden, mist te veel en heeft weinig kwaliteiten om zn tekorten te compenseren.
Hoogewerff wordt een soort Depay.
0 0
insectenverdelg
dank.
0 0
QBFAJAX
Zeker, staat ook een leuk filmpje over hem op Ajax tv
0 0
Tikitaka
tussenstand 0-2 2× Max de Waal
1 0
Tikitaka
0-3 Hoogewerf
1 0
NouriVandeBeek
0-4 Pinas
1 0