Dolberg en Schöne bij Deense selectie

NielsOpdam, 03-10-2018 om 13:40, 3314 views, Deense voetbalbond |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Kasper Dolberg en Lasse Schöne mogen zich gaan opmaken voor interlands met Denemarken. De twee Ajacieden moeten zich volgende week melden in Denemarken. Ook Rasmus Kristensen is opgeroepen voor de interlands, alleen wel bij Denemarken O21, zo meldt de Deense voetbalbond.

Dolberg en Schöne spelen met Denemarken twee interlands. Op zaterdag 13 oktober spelen ze een uitwedstrijd tegen Ierland voor de Nations League. De Denen staan op de eerste plek in hun Nations League poule, nadat ze de eerste wedstrijd wonnen van Wales met 2-0. De Ieren staan laatste in de poule, zij verloren hun enige wedstrijd tot nu toe van Wales. De Denen spelen naast het duel voor de Nations League ook een oefeninterland, op dinsdag 16 oktober ontvangen ze Oostenrijk. Bij de Oostenrijkers staat Max Wöber op de stand-by lijst.

Naast Dolberg en Schöne mag ook Kristensen zich opmaken voor interlands. Hij is opgeroepen voor Denemarken O21. Met het jeugdelftal speelt Kristensen twee kwalificatieduels voor het EK. Vrijdag 12 oktober ontvangen de Denen Polen en dinsdag 16 oktober komt Faeröer Eilanden O21 op bezoek in Denemarken. De Denen staan op de eerste plek in de kwalificatiepoule. De eerste tegenstander, Polen, staat op de tweede plek op één punt achterstand van Denemarken, terwijl Faeröer Eilanden O21 op plek vijf van de zes staat in de poule. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Ja hoor, hij heeft net wat minuten gemaakt of de bond wil 'm alweer maximaal belasten.
0 0
Radie125
Mooi voor Dolberg hopelijk speelt hij goede wedstrijden.
0 0
Adam24
Van de zotte, Dolberg is nog niet eens wedstrijdfit.
1 0