Duitse media: 'Younes teamgenoot Bazoer'

SJvanveen, 01-04-2018 om 14:14, 8588 views, Duitse media |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Duitse media weten het zeker: Amin Younes vertrekt na dit seizoen naar de Bundesliga. De linksbuiten gaat een vierjarig contract tekenen bij de club van Riechedly Bazoer: VFL Wolfsburg.

Younes komt dit seizoen niet meer in actie voor Ajax. De buitenspeler weigerde in te vallen en is hierom de rest van het seizoen uit de A-selectie verbannen. in de winter ketste een transfer naar Napoli om verschillende redenen af en nu lijkt Younes wel heil te zien in een overstap naar zijn thuisland.

Duitse media berichten dat Younes een contract overeen is gekomen voor vier seizoenen. Voorheen kwam hij in Duitsland onder meer in actie voor Borussia Mönchengladbach. Ajax heeft met Hassane Bandé al een vervanger voor Younes in huis gehaald. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A-west
Younes is schandalig behandeld. Als oud vuil. Pleur op met die achterlijke ten Hag. Hij verkloot de club. Liet gisteren ook weer spelers drie kwartier warm lopen om vervolgens 5 minuutjes mee te mogen doen. Rare aap, die ten Hag. Weg ermee. Laat van het Schip maar komen. Echte Ajacied. Pierre heeft gelijk.
0 -2
4EVERAJAX
de wolf in schaapskleren naar Wolfsburg! naait AJAX natuurlijk qua financiën, triest. Hoop desalniettemin dat hij lekker gaat ballen. Aantal lekkere partijtjes gespeeld voor AJAX. Jammer dat het allemaal zo is gelopen.
1 -1
RSM
Dit gebeurd als je spelers als stront behandeld
1 -2
Afca85meer
One trick pony waar de tegenstander inmiddels wel van weet wat hij gaat doen.
2 0
Dit is mijn club
Heeft Ajax 5 miljoen door de neus geboord. Ben trouwens benieuwd of Napoli het hier bij laat zitten. Als hij getekend heeft gaat het Younes / Wolfsburg toch echt geld kosten.
2 0
ambtenaar
Veel plezier daar, je heb je ware aard laten zien.
3 0
433metdepuntnaarlinks
En zijn ware kwaliteit ... Ik heb het nooit gezien in hem, het seizoen met de Boer blonk hij uit omdat hij de enige speler was die iets creatiefs probeerde. Bazoer Klaassen en Gudelj zijn, kunnen ze niks aan doen, geen creatieve spelers. Milik (scoorde maar creëerde weinig) en El Ghazi blonken niet uit in het creëren van kansen en daardoor waren we allang blij als Younes met de 80ste bal ook voor eigen succes ging.

Younes is een geweldige dribbelaar maar een slechte voetballer. Niet snel genoeg, geen overzicht, geen linkerbeen, matig schot en nu blijkt hij ook nog eens een rat te zijn. Ik begreep t al nooit dat een Napoli interesse zou hebben, een club die nu komt snap ik helemaal niet ... Hij is gratis, thats it. Op basis van dat kun je de gok wagen maar ik zie hem nergens in een redelijke competitie slagen in de subtop. Blij als hij weg is!
3 -2
ambtenaar
Ja klopt idd, mooie dribbel maar vervolgens totaal geen rendement.
3 0
BokkieBokstra
Ik hoop dat het hemgoed gaat bij Wolfsburg. Vond het altijd een leuke voetballer. Jammer dat het zo allemaal geeindigd is.
1 -2
Gerrr
Ik hoop dat Napoli hem financieel helemaal leeg trekt, geen enkel respect meer voor deze achterbakse clown.
0 0
RusselWestbrook
Haha lekker hoor
1 0
Harrie Nak
Hoe dan wel? Ik lees hier niks over dat Napoli hier aan meewerkt.
0 0
Mikee
Joeh. Fijn dat ie is verhuist naar bijzaken.
5 0
FlyingDutchMan
Hoop dat Napels hem qua geld helemaal leegtrekt, wat een clown..
5 0