Bondscoach Sampaoli bezoekt Tagliafico

BVeenstra, 17-01-2018 om 13:40, 24402 views, Canal 13 San Juan |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bondscoach Jorge Sampaoli van Argentinië heeft een bliksembezoek gebracht aan Amsterdam voor een ontmoeting met Nicolás Tagliafico. De linksback kwam recentelijk over van Independiente en hoopt zich nu via Ajax in de kijker te spelen voor het WK.

Tagliafico maakte onder Sampaoli afgelopen zomer zijn debuut voor het Argentijnse nationale elftal in een oefenduel met Brazilië (0-1 zege). Sindsdien maakte de verdediger geen deel meer uit van de nationale ploeg, maar bleef hij wel een hoog niveau halen bij Independiente, zo meldt Canal13.

Afgelopen dinsdag bracht Sampaoli een bezoek aan de verdediger in Amsterdam. De oefenmeester was in Manchester en een bezoek aan Nederland stond eigenlijk niet op de agenda, maar uiteindelijk besloot de oefenmeester toch naar Amsterdam af te reizen om zijn plannen met Tagliafico te bespreken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Mooie opsteker voor hem.
Toch heb ik het idee dat we allemaal (inclusief ikzelf) wel erg enthousiast over die jongen zijn. Te hoge verwachtingen hebben is nooit goed dus eerst zien, dan geloven.

Het post-Kolbeinn effect geldt ook voor LB: Wie je ook neerzet, hij heeft de schijn altijd mee.
Na 5 jaar lang gerommel links achterin, verwacht ik nu geen wonderen maar hoop gewoon op iemand die 100 enigszins degelijke wedstrijden neerzet de komende 2,5 jaar.
1 0
Bijgoochem
Post kolbeinn effect:D
1 0
Lazell
Bellen of Skype? Of een goed excuus voor een typisch Amsterdams snoepritje.
4 0
Ajax#1900
Hehe, hij gaat heel Europa door.
1 0
Sallons@AS
Wat het tekenen bij 1 van de mooiste clubs uit de historie van het voetbal wel niet met je kan doen. Heb vertrouwen in deze klasbak!
3 0
Robinjo1988
Lekker man hoop dat hij mee mag naar het WK en meteen die beker wint.
3 0
behangdelul
Zou prachtig zijn voor zijn waarde als ie geselecteerd wordt.Ook voor verdere aankopen in Argentinie van Ajax is dit natuurlijk een superargument: kom naar ons en je kan je in het nationale elftal spelen.
4 0
EuforischeRealist
Hahahaha schitterend! En alle haters maar roepen dat het waarschijnlijk een ongelukje was dat hij een keer was opgeroepen.

Die Berghuis weet niet wat hij meemaakt zondag joh!
7 0
VoorAltijdNummer14
Volgens mij hebben we echt een goeie aan hem! Wellicht van de zomer in de basis in Rusland!!!
7 0
mgtow
Heb je ook. Blijf 't herhalen. Dit is écht een goeie.
2 0
RaynoFischer
Denk ik ook :)
Wel spelen ze vaak met 3 verdedigers

Hoop dat Neres ook een uitnodiging krijgt van Brazilië, zal wel lekker zijn op het WK die 2 tegenover elkaar
7 0
Suarez16_
Younes mee met Duitsland, Neres met Brazilie en Tagliafico met Argentinië. Hebben we 1 wereldkampioen na de zomer denk ik.
3 0
mickey2602
Dus je denkt dat Brazilië of Argentinië wereldkampioen wordt? Want ik denk dat na de zomer Younes niet meer bij ons speelt.
0 0
DeKenner
Scherp :-)
Ik ben ook wel benieuwd naar onze nieuwe Argentijn. Ik heb de oefenwedstrijd vandeweek bekeken en daarin vond ik hem prima spelen. Maar dat was tegen een zwakke ploeg, dus dat zegt nog niet zoveel. Zondag is pas zijn echte vuurdoop. En dan ook meteen tegen een van de betere spelers van de Eredivisie. Ik kijk er met een positief gevoel naar uit!
1 0
vijfennegentig
4 ajacieden op het WK zou top zijn ja!
0 0
Suarez16_
Ziyech, Dolberg, Schone en Tagliafico maken wel een prima kans. Younes een kansje. Neres lijkt me uitgesloten tenzij de pest uit breekt. Geweldige speler maar met concurrenten als Neymar, Willian, Jesus en Costa is hij kansloos en dan heb je ook nog uitstekende spelers als Richarlison en Raffael bij subtoppers.
3 0
Ajax4ever86
Tenzij de pest uitbreekt....:Whahaha
0 0
gi0vanni
Prima, deze jongen zal indien hij niet geschorst of geblesseerd is alles spelen. Ajax is zwaar onderbezet op de RV. Dus kan hij van de zomer zijn rust pakken en gelijk knallen in de voorrondes van de CL.
0 0
vijfennegentig
4 ajacieden op het WK zou top zijn ja!
0 0