Zes Ajacieden bij Oranje O20, drie bij O19

BvdPloeg, 29-09-2017 om 15:55, 2214 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Negen Ajacieden mogen zich gaan opmaken voor een interlandperiode met Oranje. Vrijdag zijn de selecties van Oranje O20 en Oranje O19 bekend gemaakt voor wedstrijden in oktober.

O20 speelt in oktober twee duels met Duitsland en Polen. Carel Eiting, Dani de Wit, Deyovaisio Zeefuik, Léon Bergsma, Mauro Savastano, Kaj Sierhuis overleefden de schifting in de selectie. Teun Bijleveld en Zian Flemming zien hun naam niet meer terug op de definitieve lijst.

Bij Oranje O19 staan nog drie Ajacieden op de lijst voor de EK kwalificatiewedstrijden tegen Malta, Hongarije en Slovenië. Boy Kemper, Ché Nunnely en Navajo Bakboord staan op de lijst, Noa Lang, Nick Plomper en Jasper ter Heide zijn afgevallen. Bij Lang zal dit mede komen door een rugblessure, waarvan hij nog niet volledig hersteld is.

Sven Botman en Mitchell Bakker zijn geselecteerd voor Oranje onder 18. Het jeugdteam speelt op 5 oktober een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Oostenrijk.Jurgen Ekkelenkamp en Issam El Maach staan daarnaast op de stand by-lijst van Oranje O18. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt op de KNVB Campus in Zeist.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nathan2
Ongelofelijk dat Jürgen ekkelkamp niet bij definitieve selectie zit. Verder wel de logische namen.
0 0