'Sanchez bovenaan lijstje FC Barcelona'

JipVR, 29-11-2016 om 20:26, 43515 views, Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

FC Barcelona heeft het vizier op Ajacied Davinson Sanchez gezet, zo meldt het Spaanse SportDe Catalanen zouden een grote schoonmaak in het voorjaar gepland hebben en zien de Colombiaanse verdediger graag naar de club toe komen.

Het Catalaanse medium schrijft dat de verdediging van Barca meer fysiek moet krijgen, nu Gerard Pique en Javier Mascherano niet goed presteren. De fysiek sterke Sanchez zou dat gat moeten opvullen. Sport meldt tevens dat Barca gebruik wil maken van de goede relatie met Ajax, om zodoende het toptalent binnen te halen.

Afgelopen zomer had Barcelona ook al interesse in Sanchez, dat er toentertijd voor koos om richting Ajax te vertrekken. In Amsterdam is de centrale mandekker inmiddels uitgegroeid tot onbetwiste basisspeler.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Zlatan1900
"Bosz out! 100 miljoen vragen anders Overmars eruit!" Hihihi
0 0
brullie
Laat toch lekker gaan al die geruchten! Laat deze topper zich maar fijn p Ajax richten en hij heeft bewust voor Ajax gekozen. Over 2 jaar mogen ze hem misschien ophalen voor 40m...;-)
0 0
Duif63
Het zoveelste bericht over een club met een lijstje en zoals altijd gaat het weer over een lijstje van Barca. Hoe veel lijstjes heeft dat Barca eigenlijk ? BTW, Achilles schijnt ook een lijstje te hebben.
0 0
arie h
Sanchez verkopen na het WK (hopen dat colombia zich kwalificeert) voor een flinke tas geld en De Ligt kan het dan mooi overnemen. Ben wel van mening dat het salaris plafond omhoog moet om een paar sterkhouders hier te houden tot hun 24/25e zodat je eindelijk een echt topelftal kan opstellen en weer mee kan komen in de Champions League. Stel je voor dat we over 4 jaar deze spelers nog allemaal hebben: Riedewald, van de Beek, De Ligt, Nouri, Dolberg, Kluivert. Aangevuld met jeugd andere en aankopen (alderweireld en eriksen terughalen?) kan dat wat worden denk ik.
0 0
A Cohen
Ik weet niet hoe betrouwbaar deze info is.
Maar één ding is wel betrouwbaar en dat is Sanchez zelf.
Dringend ADVIES: Contract openbreken en salarisverhoging voor Sanchez.
Mocht een andere club hem dan persé binnen willen halen dan moet er ook een GIGA transferbedrag betaald gaan worden.
Mocht Barcelona Sanchez willen overnemen, dan kan dat voor 40 miljoen euro minimaal.
0 0
RusselWestbrook
Kunnen we allemaal wel boos worden en de regels aan willen passen, maar we hebben hem nog geen half jaar terug zelf op 18 jarige leeftijd uit Colombia geplukt.
0 -2
HarryHarHar
Hier word je toch doodziek van, hebben we eindelijk een meer dan fatsoenlijke selectie worden gelijk de krenten uit de pap gezeefd, ook Ajax heeft dragende spelers nodig en die moet je gewoon behouden, geef die gasten een heel goed salaris en een langdurig contract!.. die investering komt dubbel weer terug!..
1 0
Redrum
Ajax is inmiddels in een dermate goede financiële positie terecht gekomen dat clubs echt flink de portemonnee zullen moeten trekken om onze spelers weg te kapen. Voorheen konden ze hier relatief goedkoop komen shoppen, maar die dagen zijn voorbij.
1 0
litmanendebest
triest. Het voetbal gaat tegenwoordig niet meer om het voetbal. iedere jonge jongen die een beetje kan ballen wordt opgeleid om naar de spaanse of engelse top te gaan. En altijd zijn het weer dezelfde clubs die aanspraak maken op hen. diep triest
0 0
Leprechaun
Die clubs hebben één probleem; Ajax heeft het geld niet nodig.
0 0
atalantanio
Overtuig Marc daar maar van, die zou zijn moeder nog verkopen als koffiejuffrouw.
0 -2
Eastwood
Echt mensen, de regels in het voetbal moeten veranderen wat betreft de koehandel in spelers. Het is toch te zot voor woorden dat de kapitaalkrachtige clubs in Engeland, Spanje, Duitsland en die ene in Frankrijk clubs als Ajax afromen en de toptalenten weghalen. Om je groen aan te ergeren.
Zelf opleiden!
2 0
RusselWestbrook
Nog geen half jaar gelden heeft Ajax hem zelf opgehaald uit Colombia, op 18 jarige leeftijd. Toen liep je de polonaise. Nu doet Barca het bij ons en dan moeten de regels aangepast worden.

pff.
0 -3
Rinus M.
Russell, je bent voor Ajax, denk mee!
0 0
RusselWestbrook
Ja, natuurlijk, maar er zijn geen regels te bedenken waardoor Ajax hem wel kopen op 18 jarige leeftijd uit Colombia en Barca hem niet uit Nederland mag kopen als ie 19 is.

En aangezien wij nogal wat spelers halen in de categorie 16-21, elk jaar een hele batterij, moeten we ons mond houden.

Elke regel die het moeilijker maakt om talenten te kopen maakt het ook moeilijker voor Ajax, besef dat.
1 0
Eastwood
Ik liep toen niet de polonaise. Hoewel het een veelbelovende speler was/is, moet ik het eerst zien en dan geloven. En het blijkt een geweldige verdediger te zijn.
Als clubs als Ajax, Feyenoord, PSV of bijv. de Portugese top 3 weer eens internationaal succes willen behalen, zal er echt wat moeten veranderen. Je ziet nu al dat de laatste jaren steeds dezelfde clubs om de internationale prijzen strijden. Lijken wij eens leuk mee te kunnen doen, worden we leeggekocht.
0 0
RusselWestbrook
Als je de regels aan zou passen speelt Sanchez ook niet bij ons nu, dat snap je toch wel?

Jongen speelde nog geen jaar in het eerste, net 18. Situatie is EXACT hetzelfde als nu bij Ajax. Maar dan is het ineens een probleem.

En je eindigt je eerdere post ook nog met 'zelf opleiden!!!'... alsof wij Sanchez opgeleid hebben. Zie je echt niet dat de hypocrisie er af spat?
2 -1
Ozymandias
Het probleem van zo'n "homegrown" regel is dat kapitaalkrachtige clubs dan nog meer spelers van 16 jaar oud bij clubs als Ajax weg zullen halen. Wat ik persoonlijk graag zou zien is dat de solidariteitsbijdrage wordt aangepast. Deze bijdrage moet 1) gaat gelden over de jaren die een speler tussen zijn tiende en negentiende verjaardag bij een club heeft gespeeld, 2) worden verhoogt van vijf procent tot (minstens) vijftien procent en 3) ook voor binnenlandse transfers gaan gelden. Als de FIFA/UEFA dit doet zullen clubs die veel geld en energie investeren in hun jeugdopleiding daar eerlijker voor worden beloond.
0 0
DaenerysTargaryen
Wij halen die talenten ook veelal op uit het buitenland of van kleinere clubs in nederland..
0 0
Leviathan
Ruilen voor Messi en 20 mil erbij.
2 0
Ozymandias
Voor Ziyech, Sánchez en Dolberg zou ik dezelfde regel hanteren: tot medio 2019 zijn ze sowieso niet te koop. Ajax heeft nu een ploeg waar ze op termijn (mits er nog twee/drie versterkingen bijkomen) ook op Europees niveau hoge ogen mee kunnen gooien. Het zou zonde zijn om deze spelers te verkopen voordat dit daadwerkelijk nodig is. In 2019 kunnen de ploegen dan tegen elkaar opbieden om een van die spelers naar hun club te halen. Ik zou het prachtig vinden als zowel Vd Sar als Overmars een statement naar buiten zou brengen waarin duidelijk wordt gezegt "Nee, deze spelers zijn niet te koop, PUNT. No ifs, no buts". Dan is het voor de spelers direct ook duidelijk dat ze nog niet aan een mogelijke transfer hoeven te denken.
2 -1
RuffRhythim
Ajax zou ook echt volkomen geschift zijn om een speler die ze net een paar maanden geleden gekocht hebben nu alweer te laten gaan, welke club er ook langskomt.
2 0
3sterren
Hij is nog niet weg hoor, en zal op korte termijn ook niet snel vertrekken.
Hij doet er goed aan om eens met Jasper te bellen hoe het bevalt op een Spaanse bank en dan bedoel ik de reservebank...
1 0
ajaxfanmarcel
kan wel 35 miljoen+ suarez en 2 jaar bij ajax laten rijpen op hun kosten. mooie deal vindt ik dan
0 0
Ajaxbrl
Jammer als we een paar klasbakken hebben dat deze alttd worden weg gekaapt , hopenlijk word dat geld nu eens goed besteed. (Topaankoop en salarissen verhogen).
0 0
oudzuid2
daar wordt je toch strontziek van, hij en Dolberg spelen amper 4 maanden in het eerste, en het voetbal begint eindelijk weer es ergens op te lijken
0 0
OlavMokum
Centrale verdedogers zijn niet vaak zo jong en dan getalenteerd. Staat meerdere jaren nog onder contract. Is zeer compleet. Spaanstalig. En in een tijd dst leipe bedrsgen betaald worden (China etc) Dus hoofdprijs vragen => 55 miljoen exclusief bonussen.
0 0
Rene1990
ik zal al die miljoenen van Ajax voorlopig gebruiken voor de salarissen en dit team zoon 3 jaar vast houden als je dan spelers verkoopt zijn ze al een heel stuk verder en dan komen we misschien ook de CL wat verder in en leveren de spelers genoeg op daarna denk dat dolberg over 3 jaar mooi wat waard id
1 0
gi0vanni
Over 3 jaar hebben ze niet meer zo'n lang contract dus dan kun je al niet meer het maximale vragen. Een overname door iemand met veel geld, die voor Ajax en het voetbal dat daar bij hoort is zou ons kunnen redden, maar je zal nog eerder een tijdmachine naar 1994 vinden als oplossing. :d
0 0
Rene1990
ja Snap dat het onrealistisch is maar ze kunnen hun contract altijd verlengen als ze van de club gaan houden
0 0
Noxin
Als ze 'm willen kopen; voor een mega-bedrag en 2 jaar verhuren aan Ajax.
0 -1
DeKes
Als ze niet maken dat ze wegkomen! Gvd! Als Ajax goed voetbalt, worden we leeggekocht! Hetmoet toch niet gekker worden! Wat heb je aan een zooitje poen, als je als supporter fantastisch voetbal wilt zien! Ik word hier helemaal niet goed van! Er klopt door het grote poen geen kloot meer van! Zó gaat het hele voetbal naar de gallemiese, en niemand kijkt meer! GEWELDIG!
1 0
johnd
Ruilen met Suarez?
0 -1
JanTa
Leuk hoor die belangstelling maar Sanchez is nog lang niet toe aan een club als Barcelona want ondanks dat hij een supertalent is moet hij ook nog veel leren en dat doe je bij een club als Ajax waar hij alle kansen krijgt. Ik zie geen enkele reden waarom Ajax hem nu zou moeten verkopen.
1 0
Raoul14
OK dan Prix d'ami € 60 miljoen plus doorverkoop percentage, van je vrienden moet je t hebben toch?
5 -1
Sammy Sosa
Na 1 seizoen zou al te gek voor woorden zijn. Laat staan komende winterstop. Denk wel dat Sanchez niet meer aan een cursus Nederlands hoeft te beginnen.
1 -2
RusselWestbrook
Ze wilden em deze zomer ook al hebben, de interesse is niet nieuw. Maar hij zou dan in het tweede van Barca komen spelen en dat wilde hij niet.

edit: oh, je bedoelt vanuit Ajax bekeken. Never mind :p
1 -3
voorland
Marcie hoe zit het met de versterkingen in de winterstop, niet al in je winterslaap toch..........
0 -4
datroy
Wil je nog meer middenvelders dan?
0 -1
Sammy Sosa
Kijk eens bij bijzaken en geruchten. "Scout Veltmate gespot in Paraguay" Duidelijk toch? De lijstjes zijn er wel, maar die krijgen jij en ik niet van A tot Z te zien
7 0
Kingoffdatoilet
Sanchez kost 50 miljoen plus Piqué
0 -1
Restored
Ik heb het al eerder gezegd: een zak geld kun je niet in het veld zetten. Het zou toch ook te gek zijn als hij na 6 maandjes al weggaat naar Barca... laat die jongens nou gewoon is minimaal 2 jaar spelen voor Ajax, wordt je kampioen dan speel je CL en kom je pas echt onder het vergrootglas van de Europese top te liggen. Als nu elke speler die 15 wedstrijdjes goed speelt al weggaat naar een buitenlandse club dan kunnen we de Nederlandse competitie wel opdoeken...
1 0
WyZynDeBeste
We hebben niks aan geld op dit moment, financieel zijn we veilig en verzekerd van de toekomst. Kwaliteit op het veld behouden nu.
5 0
Rinus M.
Welke club ook langs komt voor Sanchez, Dolberg of Ziyech, gewoon melden dat ze niet te koop zijn, onder geen enkel beding. Als je een bedrag noemt, valt er te onderhandelen en dan zijn ze uiteindelijk weg en blijft Ajax achter met een zak met geld en de supporters met een minder elftal. Als Ajax echt hogerop wil, MOETEN deze spelers gewoon nog even blijven, dat is goed beleid en zo simpel is het.
13 -2
WestlandforAjax
Helemaal mee eens. De dragende spelers: contract openbreken en verlengen en dubbel salaris geven. En van de winter/zomer door selecteren. De jeugd de kans geven en waar nodig een directe versterking halen. Liever voor één iemand 10 miljoen dan drie breedte aankopen van 3 miljoen.
2 -4
RusselWestbrook
Ja joh, geef ze allemaal dubbel salaris.

*zucht*
1 -4
Pettersson1963
Dat kan net de extra stimulans zijn voor jonge talentvolle spelers om nog een jaar langer bij Ajax te blijven.
2 -2
je
Het was een aankoop van the Almighty Johan Cruijff
0 0
RusselWestbrook
En dan wil een ander ook zoveel, in een veel eerder stadium van zijn carrière. En weer een ander, en weer. Binnen no time verdubbel je dan je salarishuishouding en verdampt je geld.

Het salarisplafond is vooral daarom ingesteld, omdat het heel snel uit de klauwen loopt.
2 -3
ZeeuwseAjacied
Selectie staat al zo goed als. Verdedigend (backs?) misschien nog een topper en op de vleugels nog een topper, dan ben je echt zo goed als rond.
0 0
El-Dorado
En zo blijven we bezig, eigenlijk kunnen we alleen maar kampioen worden. Europa is gesloten boek.

Zodra 1 iemand paar wedstrijdjes goed speelt, wordt diegene weggekaapt en moeten we opnieuw beginnen.

Tegenwoordig is 20 miljoen niks voor topclubs, kijk maar naar bijv. Vincent Janssen. Speelt 1 seizoen AARDIG en gelijk weg, nu presteert ie niks meer. Gaat alleen om geld.

Voetbal is er nauwelijks meer, steeds meer commercie. Sponsors, achterlijke schoenen, contracten, zaakwaarnemers, uitjes (waarbij je als voetballer verplicht aanwezig moet zijn), trips etc etc. Met een paar jaar krijgen we ipv een groen voetbalveld een voetbalveld vol met reclame er op, schoenen die digitale animatie reclames hebben, om 10 min reclame door de wedstrijd heen (trouwens, dit is al in Spanje!! om gek van te worden!!). Echt ziek, hoe wordt een sport kapot gemaakt door geld.

Atletiek, dat is nog authentiek. Hoop dat tennis ook nog tennis blijft, hoewel daar ook gigantisch veel reclame gemaakt wordt op ieder dingetje of pauze.

Lekker he, economisch klimaat. bah.

Zijn er nog überhaupt spelers als Maradonna, Abe Lenstra etc. met clubliefde die niet weggaan voor geld?

Zou juist een uitdaging zijn als de sterkhouders toptalenten van en bij Ajax zoiets hebben van, we blijven en maken er iets moois van. Juist de uitdaging om van grote clubs in de CL te winnen. Naar iets toe groeien.

Komende jaren winnen Barca, Real, Chelsea, Man City, Bayern, PSG toch de CL. Ieder jaar zelfde clubs die bij de laatste 8 horen.

Geen AC Milan, Inter, Liverpool, Dortmund, HSV, Ajax, PSV, Spartak, AEK, etc etc meer, nauwelijks verrassingen.
1 -3
RusselWestbrook
Voetbal is er nauwelijks meer? Volgens mij draait al die poen juist om het voetbal, zonder het voetbal is al die poen er ook niet.

Hoezo is atletiek authentieker dan voetbal? Reclame op de shirtjes, op de rugnummers, overal langs de baan, op de baan, op de scoreborden, op de schoenen. Waar heb je het over? Tennis precies hetzelfde.

Maradona heeft 6 clubs versleten in zijn carrière. Abe Lenstra vertrok bij Heerenveen DIRECT nadat het betaalde voetbal ingevoerd werd in Nederland.

Kortom, heel veel geklaag, en je argumenten slaan nergens op.

edit (na jouw edit):

Dat geklaag over de voorspelbaarheid van de Champion's League gaat ook nergens over, dat is al sinds jaar en dag een voorspelbaar toernooi. Zo'n 80% van alle edities zijn gewonnen door clubs uit de grote 4 landen, de eerste 6 edities ofzo werden gewonnen door Real en er zijn meer edities gewonnen door meervoudig winnaars van de CL dan dat er edities gewonnen zijn door andere clubs.
3 -5
El-Dorado
wauw, wil je nou echt zeiken om te zeiken ofzo? (na jou edit)
kijk maar is naar de CL historie, het wordt steeds voorspelbaarder. that's it.
0 0
RusselWestbrook
Nee, ik wil dat jij met argumenten komt die kloppen en die niet louter op onderbuikgevoelens gebaseerd zijn.

Ik zou zelf maar even naar de CL historie kijken als ik jou was, want het is gewoon écht niet waar.

De eerste 20 jaar hebben 10 verschillende clubs de CL gewonnen.
De afgelopen 20 jaar hebben 11 verschillende clubs de CL gewonnen.

Real Madrid, Milan, Inter, Manchester United en Bayern zitten zowel bij de eerste 20 jaar als bij de laatste 20 jaar.

Alleen in de edities daar tussendoor was het even iets wat op loterij leek, maar ook daarin zitten wéér diezelfde winnaars, behalve Bayern.

Er zijn meer dan 60 CLs geweest en maar 22 winnaars.
0 -1
Knalpot
Even een feitje niet de CL en de Europa Cup 1 door elkaar gaan halen nu. De CL bestaat pas sinds 1992, eerste editie gewonnen door Barca met de vrije trap van sneeuwvlokje. Maar goed verder mierenneukerij natuurlijk maar de strekking van je verhaal klopt verder wel.
0 0
RusselWestbrook
Ik vind dat gewoon hetzelfde toernooi. Ze hebben nooit naast elkaar bestaan, de ene is overgegaan in de ander van het ene op het andere jaar.
1 0
Knalpot
Nou ja van full knock out naar een veredeld poulesysteem vind ik niet hetzefde.
0 0
klopper
Is hetzelfde toernooi. Is nota bene dezelfde beker. Alleen in de EC deden alleen landskampioenen mee, plus de winnaar van de 'Cup met de grote oren'. EC III is nu de Europa League, waarbij de finales van de EC III, ook wel UEFA Cup gek genoeg, over een uit en thuis duel werd gespeeld. Een van de meest memorabele supportersmonenten was trouwens in dit toernooi, na afloop van Torino-Ajax...de finale in 1992.
1 0
RusselWestbrook
Ik hoor ook vaak mensen zeggen dat het weer terug moet naar alleen landskampioenen, omdat het dan een eerlijker en leuker toernooi zou zijn, ofzoiets.

Maar ook toen dat zo was werd het toernooi ontzettend vaak gewonnen door een club uit de grote 4 landen.
1 -1
klopper
Denk dat je twee toptoernooien naast elkaar kan hebben via de oude opzet. Dan wordt de Eiropa League een echt grote prijs en de CL houdt zijn absolute topstatus. Beide toernooien trekt ongelofelijk veel kijkers, dus dat kan commercieel heel interessant zijn. De kijker krijgt dan twee volwaardige toernooien op het allerhoogste niveau.
0 0
RusselWestbrook
Nee, want dan zit het gros van de sterke clubs in de EL, en dan wordt dat het sterkste toernooi en de CL een zwak toernooi.

Dan gaat ook al het geld naar de EL, want daar zitten de meeste topclubs. Het grote publiek kijkt naar de topclubs.

Dan wil Real geen kampioen van Spanje meer worden, Barca ook niet. Mancester City e.d. niet van Engeland en Bayern niet van Duitsland.

Welkom Super League.
0 0
Knalpot
Terug gaan naar het oude systeem zal weinig uitmaken idd, de grote landen zullen blijven winnen (tenzij er een rare loting is en richting de finale een grieks/deens kunstje wordt uitgehaald) alleen kunnen de 'niet' kampioenen dan niet meer de champions league winnen.
0 0
klopper
Daarom zeg ik ook wel vaker dat het voorbestemd loten afgeschaft moet worden. Gewoon alle clubs op de grote hoop, hoe het vroeger ging...en het lot bepaald. Dat is wat mij betreft de enige manier waarop je mag pretenderen voor fair play te zijn, zoals de UEFA dat beweerd.
0 0
esteban
fout. Barcelona won hem idd in 1992. maar heette toen nog wel de europacup 1. olympique marseille was in 1993 de eerste winnaar van de CL. die namelijk begon in het seizoen 1992/1993.
0 0
Knalpot
My bad, jij hebt gelijk is pas in 92 begonnen nadat Barca had gewonnen.
0 0
klopper
Feitje...EC I en CL zijn exact hetzelfde toernooi, namelijk het hoogste wat er in clubvoetbal is.
0 0
Knalpot
Ja maar de opzet van de toernooien zijn totaal niet met elkaar te vergelijken EC 1 was puur knock out en de CL heeft altijd een vorm van een poulesysteem gehad.
0 0
klopper
Tuurlijk, maar dat weten we toch allemaal? Maar is gewoon echt hetzelfde toernooi. In de eerste jaren waren het volgens mij nog steeds alleen de landskampioenen...wat later zijn er steeds meer teams bijgekomen. Van mij mag het terug naar de oude opzet met uitsluitend landskampioenen. Wordt de Europa League ook een stuk interessanter. En de CL weer een echt kampioenenbal.
0 0
El-Dorado
Juist andersom, kijk maar wat er allemaal bij komt kijken als voetballer zijnde bij een buitenlandse topclub.

Enig idee trouwens hoe een speler als Pogba gehaald wordt voor zoveel geld? Waar het geld vandaan komt en waarom clubs tegenwoordig zoveel neer kunnen leggen? Sponsors, shirtverkoop, marketing etc. Door alleen shirtverkoop heeft Man U bijna de helft van de transfersom binnengehaald.

Atletiek is als een overdreven voorbeeld, waar nog niet zoveel geld mee gemaakt wordt.

Je moet het niet zo letterlijk nemen. Je snapt de denkwijze toch wel, ofniet? Niet zo zwart wit.
0 0
..::Rootje::..
El-Dorado:

Shirtverkoop heeft weinig tot geen invloed op de winst. Die clubs kunnen het overwegen, omdat ze jaar in, jaar uit op de hoogste niveau actief zijn en enorme bedragen verdienen aan tv-gelden. Alleen in de groepsfase van de CL is al ruim 20 miljoen te verdienen. Ga maar na dan.

Kan me verder wel vinden in jouw reactie, want ik riep dit maanden terug ook al. Ajax moet gewoon alles aan doen om sterke en dragende spelers betere contracten aan te bieden. Daardoor haal je een keer de knockout-fase van de CL en kan je vanaf daar proberen verder te kijken. Misschien erg onrealistisch, maar met goede contracten en goede afspraken kan je al heel ver komen.
0 0
RusselWestbrook
Wat voor punt probeer je in godsnaam te maken?
0 0
El-Dorado
Dat geld steeds meer een rol speelt in het voetbal. Steeds meer en meer, gaat nauwelijks meer om het sportieve meer. Dat is mijn punt.

Jij zit te mierenneuken over ieder puntje.
0 0
RusselWestbrook
Je punten kloppen gewoon niet.

Voetbal gaat al sinds jaar en dag om geld. PSV en Ajax hebben al 50 jaar de grootste begroting van Nederland en verdelen ook al 50 jaar de landskampioenschappen. Heel soms wordt een andere ploeg kampioen.

En aan twee van die clubs zat een luchtje ook nog (AZ met Scheringa, Twente met Munsterman)

Nee, jouw probleem is niet dat het allemaal om geld draait, maar dat Ajax niet meer kan winnen in Europa.
0 0
El-Dorado
waarom raakt dit je, laat het lekker. ga slapen.

btw, abe vertrok niet ;)
0 0
RusselWestbrook
Dit stoort me gewoon mateloos, jij zegt allemaal dingen die met 5 minuten googelen totale onzin blijken te zijn. Vervolgens raaskal je wat over geld, maar je maakt helemaal geen punt. Want dat geld is er omdat er voetbal is, het voetbal is er niet omdat het geld er is. En al die actoren die jij noemt verdienen gewoon grof geld aan voetbal, jij doet net alsof dat geld er gewoon ingesmeten wordt, voor de lol.

Abe Lenstra ging naar SC Enschede (nu FC Twente). 10 seconden googelen.
0 0
mickey2602
Meer fysiek wil Barca?
Oke,we hebben ene Nemanja Gudelj die ze mogen ophalen voor 6 miljoen,dit lage bedrag omdat Ajax en Barcelona een goede relatie hebben;-)
On: Hopelijk blijft dit bij een gerucht en kunnen wij nog wat langer genieten van Sanchez en hij er nog wat bijleren. Ik zou zeggen als we volgend jaar CL spelen en dan na dat jaar vertrekken.
4 0
El-Dorado
zeg maar gerust 15mil, dit omdat de huurspelers van Barca niks gebracht hebben. Omdat Ajax en Barcelona een goede relatie hebben ;)
0 -2
S_020
30 miljoen.
0 -4
jackwolf
Ik zou hem sowieso een beetje rust gunnen want hij oogt de laatste paar wedstrijden wat minder scherp.
0 -1
Litmanen85
Beetje die jongens gek maken met hun "lijstjes". Ajax is voor hun de ACTION geworden, lekker alles ophalen voor een euro. Gewoon 50 miljoen vragen voor dit soort spelers , wegwezen met die geintjes.
4 -1
3*stars*3
Geen verrassing dat Barca hem is blijven volgen.
Nog minimaal een jaar of 2 blijven en laat die Engelsen ook maar mengen in de strijd en zo recordbiedingen doen.

Toch lijkt hij imo meer een type voor de PL.
0 -2
JohanDerksen
Die is niet meer te houden helaas. Ik ga er alles aan doen om hem in Amsterdam te houden, al zou ik er moord op doen. Dit is geen Veltman waar we overpraten hè. Dit word een verdediger van wereld klasse.
0 -4
Dennish
Jij bent een ijskoude;)
0 -1
..::Rootje::..
Typisch weer. Speel een paar goede wedstrijden en meteen komen deze topclubs aan je reet hangen.
Laat deze man eens een goed seizoen draaien, en kijken of hij het niveau van de Champions League aankan. Maarjah, dan moet je een paar miljoen meer betalen, he? -_-

Vreemd ook die uitspraken naar Pique en Mascherano. Dat zijn geen Mathieu of Vermaelen. Die zullen zeker weer hun niveau gaan halen. Dus blijf lekker van Sanchez af. Jullie hebben het al goed daar. Spreek die trainer eens aan.
0 -1
MJ98
Ruilen voor Pique of Mascherano dan maar?
0 -1
PeterVKV
flikker op met al die lijstjes
2 -1
gras
Het zou nieuws zijn als Barca hem niet zou willen.

Sanchez zal voor alle grote clubs interessant zijn: Barca, Real, Bayern, City-Chelsea-Arsenal-United, Juve etc.

Contract openbreken als de zaakwaarnemer dat nog wil, verlengen en verbeteren. Net als dat van De Ligt.
0 -1
Caparzo
Als Barça echt komt met dito geld, dan zijn we kansloos, dat is ons lot in de huidige voetbalwereld, of we het leuk vinden of niet. Aan Marc om de huid zo duur mogelijk te verkopen en de topscouts Veldmate en Olsen om een 'nieuwe Sanchez' of Scandinavische variant te halen, of een ervaren CV uit een topcompetitie (die niet meer alles speelt). En we hebben De Ligt daarachter klaarstaan!
0 -1
Ellende
Alsof Barcelona de afgelopen jaren zoveel voor ons heeft betekend.
0 -1
ajax4ever01
nul komma nul
0 -1
Ferd
Onana
0 0
ajax4ever01
Verweij en co al aan het stoken om die dagelijkse mediazooi in de krant melden?
0 -1
AjaciedForLive
Hmmm nee viergever heeft ook body.
1 -1
aniel.rambharos
AFBLIJVVVVVVVVEEEEN!. BARCA, BLIJF MET JULLIE POTEN VAN ONZE SPELERS AF!!!. LOSSEN JULLIE HET ZELF MAAR OP!. ALTIJD WANNEER PUNTJE BIJ PAALTJE KOMT, PAKKEN ZE WEDEROM DIT ZO AAN!.
Davinson: verstandig zijn en minstens nog 4 jaar bij Ajax blijven!!!
3 -2
BDW
4 jaar is ook weer een beetje overdreven he?
0 -2
SEBAS0409
Ik heb 3 woorden voor marcie overmars: VASTHOUDEN DIE KEREL
1 -1
BDW
Marc zo snel mogelijk dat contract opwinden!! Beter salaris en langer vastsleggen. Moet nog minimaal 1,5 jaar in Amsterdam blijven, daarna mag hij de stap maken maar de top! Op dit moment zijn er ook voor Sanchez nog genoeg verbeter punten; bij steekpasses en als er veel druk op hem gezet wordt is hij soms nog kwetsbaar. Over 1,5 jaar acht ik hem ook rijp voor de top (als hij zich zo blijft ontwikkelen). Want voor Eredevisie begrippen is dit nu al echt een geweldenaar!
1 -2
Ajaxamersfoort
misschien cashen en Sanchez bedanken voor de tijd die de ligt gekregen heeft om klaar gestoomd te worden voor het eerste
0 -8
BDW
Waarom? Leg alsjeblieft uit waarom je dat zal doen?
7 0
Ajaxamersfoort
als Barcelona 30 miljoen wil betalen zal overmars dat niet afwijzen..en zeker niet in de wetenschap dat de ligt al toe is aan een volgende stap.
0 -4
afca-mark1990
30 is te weinig
0 0
BDW
Als Marcie een beetje slim is dat beseft hij dat het nu eindelijk een keer gaat draaien en dat er nu een elftal staat met veel kwaliteit waarin Sanchez een belangrijke pion is. Als we succes willen behalen en ver willen komen in Europa moet je vaste basis zolang mogelijk proberen vast te houden en gewoon NEE zeggen tegen elk bod Sanchez is niet te koop. En Sanchez kan je na 1,5 jaar niet meer houden en dan zal hij vertrekken naar de (wereld) top maar op dit moment verdien je zo'n 30 miljoen en hem maar over 1,5 jaar wel het dubbelen!
0 0
gebruikersnaam
Dat zeiden we een jaar geleden ook nog over Bazoer. 30 miljoen + bonussen is ontzettend veel voor een verdediger. In dat geval gewoon verkopen aangezien het volgende grote talent alweer klaar staat en die heeft nog meer potentie dan Sanchez.
0 -2
BDW
Ja klopt, de ontwikkeling van een speler kan altijd stagneren.. Bazoer zit nu al een heel tijd in een mindere fase. Maar Sanchez gaat zich zich de komende tijd nog wel doorontwikkelen. Hij is nu al heel belangrijk voor ons en hij zal alleen nog maar beter, belangrijker en meer waard worden. Marc moet z'n poot echt stijf houden en het komende 1,5 jaar gewoon melden dat hij niet te koop is. Er staat nu eindelijk een goed team waarmee we verder kunnen bouwen naar succes in Nederland maar hopelijk ook in Europa. En bovendien heeft AJAX het geld niet eens nodig. Zolang Sanchez ook wilt blijven en Marc Nee zegt kunnen we hem gewoon behouden en zal hij normaalgesproken alleen maar meer opleveren.
0 0
ajax4ever01
Marc zal dat door de supporters niet in dank afgenomen worden denk ik dan
0 0
Ajaxamersfoort
als Barcelona 30 miljoen wil betalen zal overmars dat niet afwijzen..en zeker niet in de wetenschap dat de ligt al toe is aan een volgende stap.
0 0
daniajax1
Misschien gewoon nee verkopen. Die gast is net een paar maanden bij Ajax en gaat nog veel beter worden. En als De Ligt 3 maanden goed presteert ook maar meteen verkopen dan en een nog jonger talent doorschuiven. Oneindige cirkel zo. Poot stijf houden, tenzij iemand echt hele bizarre bedragen gaat bieden. Ajax is gezond en heeft het geld niet nodig. Tijd om eens nee te verkopen en daadwerkelijk te gaan bouwen aan een mooi elftal de komende jaren.
1 0
ajax4ever01
Misschien? Gewoon keihard alle boden van tafel vegen.en zeggen dat hij niet te koop is
0 0
BDW
Precies dit dus!
0 0
ajax4ever01
Niks ervan!
0 0
Ozymandias
Ajax moet hem tot medio 2019 aan zijn contract houden en pas verkopen wanneer de topclubs tegen elkaar opbieden.
2 0
Toon meer reacties