Dekker, Van de Beek en Nouri melden zich af

BvdPloeg, 09-11-2016 om 10:15, 4373 views, KNVB |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vince Gino Dekker hebben zich bij Dwight Lodeweges afgemeld voor de oefeninterlands met Oranje U20. Het drietal is niet fit en blijft om die reden bij Ajax, zo meldt de KNVB.

Leon Bergsma is door Lodeweges opgeroepen als één van de vervangers. De verdediger van Jong Ajax is daarmee samen met Mauro Savastano de enige overgebleven Ajacied in de selectie. Frenkie de Jong stelde zich sowieso al niet beschikbaar voor U20 omdat hij bij Ajax weer wil aansterken na een periode van ziekte. Nouri en Van de Beek hebben last van de lies, Dekker van de knie.

Peter Bosz heeft door alle afmeldingen een flink grote selectie tot zijn beschikking tijdens de interlandperiode. Van het eerste elftal lieten Hakim Ziyech, Vaclav Cerny en Bertrand Traoré de interlands al schieten en ook Amin Younes herstelt van een blessure. Bekijk hier welke Ajacieden wel in actie komen voor hun land.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Dekker komop man, had je eindelijk wat ritme kunnen opdoen!
1 0
JohnDylan
Nouri en Vd Beek zijn toch weel te goed voor o20 en eigenlijk zelfs voor Jong Oranje. Ze leren veel meer door middel van trainingen met het eerste van Ajax. Hopelijk heeft Bosz in de loop van deze week weer de beschikking over een geheel fitte selectie zodat ze zich optimaal kunnen voorbereiden op de laatste acht wedstrijden voor de winterstop.
2 -1
J00DT0TMIJND00D
Te goed voor Jong Oranje is misschien wat overdreven, maar voetbaltechnisch kunnen ze het niveau van U20 met 2 vingers in de neus aan natuurlijk.
0 0
JohnDylan
Te goed is misschien niet de juiste manier om dat te zeggen maar ik denk dat Nouri en Vd Beek relatief weinig meer kunnen leren van trainingen en wedstrijden met het niveau van spelers wat momenteel in Jong Oranje rondloopt.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Aah op z'n manier, ja dat denk ik ook.
1 0
AjaxPassion
Te goed voor Jong Oranje??
0 0
trodat4030
Ze zijn ook te oud voor u19, ze werden dan ook opgeroepen voor u20 ;)

Overigens vind ik zowel u18 als u20 vrij loze elftallen. U18 speelt nooit ergens voor en u20 alleen als u19 zich dmv het EK u19 plaatst voor het WK u20. Dat lukte enkele maanden geleden helaas net niet, dus wat mij betreft zou die ploeg dan ook niet samengesteld hoeven worden. Alleen als men wél een WK speelt moet je dat doen imo. U18 moet je sowieso afschaffen, totaal nutteloos die oefenpotjes waar je alleen maar geblesseerd van terug kan keren..
1 -1
JohnDylan
Woeps, ik bedoelde natuurlijk o20. Ik ben het trouwens met je eens dat o20 en o18 nutteloze elftallen zijn. Sterker nog, een jaar geleden heb ik al eens gezegd dat ik het geen slecht idee zou vinden als Nederland alleen nog maar verder ging met Jong Oranje, o19 en o17. Zo wordt het voor jeugdspelers moeilijker om voor een nationaal jeugdelftal worden opgeroepen en dus ook specialer. Sowieso hoop ik dat Nederland op gaat houden met oefenwedstrijden voor de nationale elftallen.
1 -1
trodat4030
Mwuah, in aanloop naar een eindtoernooi zie ik het nut nog wel van oefeninterlands, maar daarbuiten niet idd. En met Jong Ajax(!) verder gaan is absoluut een goed idee idd :D
2 0
JohnDylan
God, het is wel duidelijk dat ik de hele nacht ben opgebleven om de Amerikaanse verkiezingen te volgen. Ik stapel vandaag fout op fout...
0 0
chrisjuhhh
Heel slim en goed van deze jongens .
0 0
PJK54
Misschien wel verstandig ook Ajax heeft die jongens harder nodig als Oranje met oefenpotjes laat ze maar lekker rustig trainen en een beetje bijkomen van kleine pijntjes.
0 0