'Vijftal waarschijnlijk fit voor Ajax-uit, Haaland blijft vraagteken'

door NielsOpdam 27

Bron Sky Sport

'Vijftal waarschijnlijk fit voor Ajax-uit, Haaland blijft vraagteken'

door NielsOpdam 27

Bron Sky Sport

Laatst geüpdatet

Mats Hummels, Thomas Meunier en Emre Can zijn naar alle waarschijnlijkheid fit genoeg voor het duel met Ajax. Het Duitse Sky Sport heeft woensdagavond een update gegeven over de blessuregevallen bij Borussia Dortmund. Aanstaande dinsdag speelt Ajax in eigen huis tegen de Duitse topclub.

In de afgelopen week kampten dertien Dortmund-spelers met een blessure of ziekte, schrijft Sky Sport. Waarschijnlijk keren vijf spelers snel weer terug bij de Ajax-opponent. Meunier, Hummels, Can, Giovanni Reyna en keeper Gregor Kobel zijn waarschijnlijk fit genoeg voor het duel met 1. FSV Mainz 05 van aanstaande zaterdag.

Erling Haaland is nog altijd een vraagteken bij Dortmund. Hij heeft dinsdag een deel van de groepstraining afgerond, schrijft Sky. Of het genoeg is om mee te kunnen doen tegen Mainz, moet op korte termijn worden beslist. Ook Manuel Akanji en Mahmoud Dahoud zijn nog twijfelgevallen voor het duel met 1. FSV Mainz 05.

Mateu Morey, Dan-Axel Zagadou, Soumaila Coulibaly, Raphaël Guerreiro en Youssoufa Moukoko kunnen dit weekend waarschijnlijk nog niet meedoen met Borussia Dortmund. Hierdoor komt het Champions League-duel met Ajax ook serieus in gevaar voor die vijf spelers.

Bookmaker: Ajax de favoriet in Heerenveen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties