[Update III] Real mist naast Ramos alleen Llorente

door Bart Veenstra 35

[Update III] Real mist naast Ramos alleen Llorente

door Bart Veenstra 35

Laatst geüpdatet

Real Madrid moet het aankomende dinsdag tijdens de Champions League-return tegen Ajax mogelijk stellen zonder verdediger Raphaël Varane. Spaanse sportkranten als Marca en AS schrijven over een knieblessure bij de Franse verdediger.

Omdat Nacho geschorst is, moet Varane zaterdag haast wel in actie komen tegen FC Barcelona. Wanneer hij speelt, zou de wedstrijd tegen Ajax van dinsdag 'te veel van het goede' zijn voor de Franse centrale verdediger. Een behoorlijke domper voor Real Madrid, aangezien De Koninklijke tegen Ajax ook al de geschorste Sergio Ramos moet missen.

Wanneer Varane niet inzetbaar blijkt tegen Ajax, zal trainer Santiago Solari het wellicht moeten doen met het centrum Nacho en Jesus Vallejo. De twee hebben amper samengespeeld en bovendien is Vallejo pas net terug van een blessure.

Update - 14.55 uur (2 maart 2019) - Varane 'gewoon' in selectie voor Barça-thuis

Raphaël Varane behoort gewoon tot de selectie van Real Madrid voor het competitieduel met FC Barcelona van zaterdagavond, zo meldt de Madrileense club via de officiële kanalen. De Franse verdediger liep woensdagavond een blessure op aan zijn knie, maar is toch fit genoeg om in actie te komen. Of hij na de wedstrijd tegen FC Barcelona rust moet houden, zoals werd geschreven in Spaanse media, en daardoor niet kan spelen tegen Ajax, is nog niet bekend.

Update II - 19.55 uur (2 maart 2019) - Varane terug in basis tegen Barça

Raphaël Varane keert zaterdagavond terug in de basis bij Real Madrid. De verdediger ondervindt dus geen hinder meer van de knieblessure die hem eerder deze week nog parten speelde. Varane vormt tegen FC Barcelona het verdedigende centrum met de tegen Ajax geschorste Sergio Ramos.

Update III - 12.30 uur (4 maart 2019) - Real mist naast Ramos alleen Llorente

Real Madrid lijkt in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax gewoon te kunnen beschikken over Raphaël Varane. De Franse verdediger raakte vorige week tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Barcelona geblesseerd aan zijn knie, maar kon afgelopen zaterdag al 'gewoon' weer meedoen. De mandekker was maandag van de partij tijdens de afsluitende training van de Madrilenen.

Marcos Llorente, die het duel in Amsterdam ook al moest missen, was er niet bij. Hij mist, net als de geschorste Sergio Ramos, de wedstrijd tegen Ajax, zo meldt MARCA.

Koop nu jouw Ajax-uitshirt met dertig procent korting in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.