[Update III] Heerlijk debuut Wöber bij Sevilla

door Bart Veenstra 17

[Update III] Heerlijk debuut Wöber bij Sevilla

door Bart Veenstra 17

Laatst geüpdatet

Max Wöber zal tijdens de twintigste speelronde in de Primera División nog niet zijn debuut maken voor Sevilla, zo weet Voetbal International. De verdediger vertrok tijdens de winterse transferperiode van Ajax naar de nummer drie van Spanje, maar behoort tegen Real Madrid nog niet tot de selectie.

Ajax' komende opponent in de Champions League zal als nummer vier van de competitie de strijd aangaan om een plek bij de top drie, maar ondervindt daarbij dus geen hinder van de Oostenrijkse centrale verdediger.

Tijdens de komende week vindt de volgende mogelijkheid plaats voor Wöber om zijn debuut te maken in het shirt van Sevilla. In de bekercompetitie van Spanje, de Copa del Rey, neemt de ploeg het op tegen FC Barcelona.

Update - 14.10 uur (23 januari 2019) - Wöber debuteert in selectie Sevilla

Max Wöber debuteert woensdagavond in de selectie van Sevilla, zo meldt de club op Twitter. De Oostenrijker kan een week na zijn transfer zijn officiële debuut maken voor de Spanjaarden. Wöber kan woensdagavond zijn eerste minuten maken in het bekerduel met FC Barcelona, dat naar Sevilla komt voor de kwartfinale in de Copa del Rey.

Update II - 13.15 uur (26 januari 2019) - Wöber maakt officieel debuut Sevilla

Voormalig Ajacied Maximilian Wöber heeft zijn officiële debuut voor Sevilla gemaakt. De Oostenrijkse verdediger staat in de basis van de Spaanse club, zo meldt het via Twitter. De wedstrijd tegen Levante is om 13.00 uur begonnen.

Update III - 14.50 uur (26 januari 2019) - Heerlijk debuut Wöber bij Sevilla

Oud-Ajacied Maximilian Wöber kan terugkijken op een heerlijk debuut bij Sevilla. De verdediger speelde in het competitieduel met Levante negentig minuten mee en won met 5-0. Met een assist, een versierde strafschop en een doelpunt was voormalig Ajax-jeugdspeler Quincy Promes een van de uitblinkers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties