'Steijn volgt opgestapte Fraser per direct op bij Sparta Rotterdam'

door Bas Velzel 9

Bron RTV Rijnmond

'Steijn volgt opgestapte Fraser per direct op bij Sparta Rotterdam'

door Bas Velzel 9

Bron RTV Rijnmond

Laatst geüpdatet

Maurice Steijn maakt het seizoen bij Sparta Rotterdam af, zo meldt RTV Rijnmond. Steijn staat volgens het medium vanaf dinsdag voor de groep en vervangt daarmee de nu al opgestapte Henk Fraser bij de Rotterdammers.

Zondagavond werd bekend dat Fraser niet meer de trainer van Sparta is. De hoofdcoach stapte op nadat zijn assistent Aleksandar Rankovic door de club op non-actief werd gezet. Technisch directeur van Sparta, Gerard Nijkamp, laat in een reactie weten dat er een andere dynamiek moest ontstaan binnen de staf.

Ontloopt Sparta degradatie?

Fraser zou aan het einde van het seizoen de club sowieso al verlaten, hij gaat aan de slag bij FC Utrecht. Het was ook al bekend dat Steijn zijn opvolger zou zijn voor komend seizoen, maar door de omstandigheden gaat hij nu al aan de slag.

Sparta staat sinds dit weekend op de laatste plaats in de Eredivisie. Steijn moet nu nog een poging wagen om de Rotterdammers op het hoogste niveau te houden. Met nog vier wedstrijden te gaan staat Sparta drie punten achter op de nummer vijftien, RKC Waalwijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.