Telegraaf: 'Fraser stapt op bij Sparta Rotterdam'

door NielsOpdam 28

Bron De Telegraaf

Telegraaf: 'Fraser stapt op bij Sparta Rotterdam'

door NielsOpdam 28

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Henk Fraser is opgestapt als trainer van Sparta Rotterdam, zo schrijft De Telegraaf zondagavond. De Rotterdamse club staat nu laatste in de Eredivisie, terwijl er nog vier wedstrijden op de planning staan. Sparta Rotterdam moet voor die wedstrijden en eventuele play-offs een nieuwe trainer zoeken.

'De directe aanleiding voor het opstappen van Fraser, is dat Sparta per direct afscheid wilde nemen van assistent-trainer Aleksandar Rankovic om een impuls te geven aan de trainersstaf', begint het medium. 'Fraser kon hier niet mee instemmen en besloot daarop zijn eigen positie neer te leggen.'

Eerder dit jaar besloot Fraser al om Sparta na het huidige seizoen te verlaten. Hij maakte het seizoen af en wilde de Rotterdammers nog in de Eredivisie houden. Uiteindelijk verlaat hij Sparta Rotterdam vier wedstrijden voor het einde van dit seizoen.

Fraser vanaf komend seizoen trainer van FC Utrecht

Fraser kan zich nu gaan richten op zijn nieuwe baan, want vanaf komend seizoen is hij de trainer van FC Utrecht. Hij heeft een driejarig contract getekend in de Domstad. Sparta Rotterdam verkeert in groot degradatiegevaar en heeft nog vier wedstrijden om in de Eredivisie te blijven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.