'Solari spaart Benzema richting duel met Ajax'

door Bart Veenstra 15

'Solari spaart Benzema richting duel met Ajax'

door Bart Veenstra 15

Laatst geüpdatet

Real Madrid-trainer Santiago Solari denkt eraan om Karim Benzema zaterdagavond te sparen voor het duel met Ajax van aankomende dinsdag. Dat meldt Voetbal International op basis van de Spaanse sportkrant AS.

De Madrilenen spelen zaterdag tegen FC Barcelona, waarna het op dinsdag aantreedt tegen Ajax in de Champions League. Benzema is dit seizoen een belangrijke speler voor de Madrilenen en om die reden kan hij niet gemist worden tegen Ajax, zo denkt men. 'Sinds hij is hersteld van zijn blessure is hij heel belangrijk geweest, zeker tegen Ajax', benadrukt Solari.

Mogelijk geeft Solari nog meer spelers rust, een discussie die sowieso al leeft in Spanje, al wil hij wel een representatief elftal op de mat brengen tegen Barça. 'We willen iets doen aan onze achterstand in de competitie. Dat was ook het streven geweest als we niet tegen FC Barcelona hadden gemoeten. Het is een cliché, maar de volgende wedstrijd is de belangrijkste.'

Raphaël Varane zou volgens de laatste berichten kampen met een blessure aan zijn knie en is om die reden een vraagteken voor het duel met FC Barcelona én Ajax. Solari deed echter geen mededelingen over de Fransman.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties