Oud-Ajacied Kuipers verkast naar Roemenië

door Bart Veenstra 0

Oud-Ajacied Kuipers verkast naar Roemenië

door Bart Veenstra 0

Laatst geüpdatet

Voormalig Ajacied Bas Kuipers (op de foto uiterst rechts) ruilt ADO Den Haag in voor het Roemeense FC Viitorul Constanta. Dat meldt de Haagse club via de officiële kanalen. Bij ADO Den Haag kwam de linksback nauwelijks aan spelen toe.

In anderhalf jaar tijd kwam Kuipers niet verder dan tien officiële wedstrijden voor ADO Den Haag. Zijn nieuwe club, Viitorul Constanta, werd in 2009 opgericht door de Roemeense ex-vedette Gheorghe Hagi. De laatste jaren maakte die club een goede ontwikkeling door. Inmiddels staat het vijfde in Roemenië.

Kuipers speelde sinds 2001 in de jeugdopleiding en zou in 2013 doorstromen naar Jong Ajax. Bij het belofte-elftal van de Amsterdamse club speelde hij 26 duels. Bovendien droeg hij ook de aanvoerdersband namens Jong Ajax. In het seizoen 2014/2015 werd hij uitgeleend aan Excelsior, waar hij in 2015 definitief naartoe vertrok. Sinds 2017 speelde hij bij ADO Den Haag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.