Maduro legt met Almere City O21 beslag op het landskampioenschap

door Justin Fokkens 25

Bron Almere City FC

Maduro legt met Almere City O21 beslag op het landskampioenschap

door Justin Fokkens 25

Bron Almere City FC

Laatst geüpdatet

Hedwiges Maduro heeft zaterdagmiddag met Almere City O21 beslag gelegd op het algeheel landskampioenschap voor spelers onder 21 jaar. De oud-Ajacied is momenteel de trainer van de beloftenploeg uit Almere en wist met zijn ploeg een zeer mooie prestatie neer te zetten.

In de finale om het kampioenschap nam de oud-middenvelder het in Rotterdam met zijn elftal op tegen het beloftenelftal van Feyenoord. Op Sportpark Varkenoord wist Almere City een 0-1 overwinning te boeken. Eerder dit seizoen kroonden de Almeerders zich al tot najaarskampioen, waarna de talenten uit Rotterdam het voorjaarskampioenschap binnensleepten. Zodoende troffen beide teams elkaar in een directe strijd om het algeheel landskampioenschap.

Promotie lonkt

Het seizoen zit er echter nog niet op voor Maduro en zijn team. Almere City O21 mag als gevolg van dit behaalde kampioenschap namelijk nog in een tweeluik aantreden tegen de beloften van FC Volendam. Indien de oud-Ajacied als winnaar uit de strijd komt, promoveert hij met de Almeerders naar de Tweede Divisie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties